Internetgebruikers hebben ontdekt dat luiers van Huggies in samenwerking met The Walt Disney Co. bedekt zijn met afbeeldingen die door de FBI zijn geïdentificeerd als geheime pedofiele codesymbolen, bericht Newspunch.

In een virale tweet met miljoenen views omcirkelde Vincent Kennedy (@vincentcrypt46) twee duidelijk te onderscheiden pedofiele codesymbolen die volgens de FBI respectievelijk “Boy Lover” en “Little Boy Lover” betekenen.

Hoe groot is de kans dat er twee afzonderlijke pedofiele codesymbolen worden gebruikt op hetzelfde kinderproduct? Het gebruik van deze symbolen lijkt een vreemde keuze van het bedrijf, gezien wat de FBI volgens WikiLeaks e-mails te zeggen heeft over de ware betekenis ervan.

Nadat de tweet viraal ging, reageerde Huggies op de aantijgingen en verklaarde dat het bedrijf het welzijn van kinderen zeer serieus neemt en dat de verdachte symbolen bedoeld zijn als “leuke en speelse ontwerpen.”

Twittergebruikers waren niet overtuigd door de beweringen van Huggies en waarschuwden het bedrijf om aandacht te besteden aan de benarde situatie van Balenciaga nadat de modegigant was ontmaskerd door het promoten van kindermisbruikmateriaal in reclamecampagnes.

De Walt Disney Co. heeft niet gereageerd op oproepen om uitleg over het gebruik van pedofiele beelden op haar gelicentieerde product.

  In laboratoria gekweekt, met GGO's beladen nep-"vlees" is een giftige gruwel die ten koste van alles moet worden vermeden

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Tucker Carlson: “Het is tijd dat we praten over het pedofilieprobleem binnen de elite”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel21 VIDEO’S van instortingen op het podium en live in de uitzending
Volgend artikelKunnen de Amerikaanse leiders een regeling vinden met Rusland?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. boycotten dat zooitje ik heb niets met een pedo muis en Alle pedo,s oppakken en op een eiland neer zetten blijft er maar 1 over

   • Ja, ja, we weten onderhand wel hoe jullie er over denken.
    Dit soort tokkie gepraat getuigt van een hoog IQ.
    Praat niets goed, maar laten we met z’n allen wat genuanceerder reageren.
    Het lijkt er vaak op dat jullie je zo graag willen laten gelden, van IK ben zo goed
    en ZIJ zijn zo slecht….. Het is zo cliché en hitst enkel maar op.

 2. “Prof. Yuval Noah Harari: Gerechtelijke staatsgreep in Israël ‘zal de academische vrijheid vernietigen’. ‘Als de gerechtelijke herzieningswetgeving wordt goedgekeurd, kan ik hier geen onderzoek doen of lesgeven omdat het de academische vrijheid zal vernietigen’, zegt de historicus en auteur op de wetenschapsconferentie van Haaretz”.
  https://www.haaretz.com/israel-news/2023-03-26/ty-article/.premium/prof-yuval-noah-harari-judicial-coup-in-israel-will-destroy-academic-freedom/00000187-1d1a-d7c4-ab8f-fd3ea9d70000
  https://www.washingtonpost.com/opinions/2023/02/23/yuval-noah-harari-israel-democracy-disaster/

 3. Bij Disney draait alles om dominantie, als je Disney omgekeerd leest dan bekom je de naam Yensid :
  People with name Yensid are bold & materialistic but rigid too. They have strong will power. They love power, authority & leadership.

  • In het logo van de The Walt Disney Company (1923) zit het getal 666 verborgen, de tekenfilms zitten vol met subliminale verwijzingen naar seksualiteit & en als je Mickey (Mouse) omdraai krijg je wicked. ‘Kindervriend’ Walt(er) Disney (1901 – 1966) was een 33ste graad vrijmetselaar en dus een aanhanger van lucifer.

 4. De FBI vind alles verdacht. Die lui zijn knettergek geworden door de jaren heen.
  Oke disney is woke als de pest..
  Soms neemt deze site ook klakkeloos andere media berichten over. Iets waar ze zelf de msm media van beschuldigen.

  • Verdiep je in de materie, want de pedo’s gebruiken deze logo’s/symboliek overal. Verdiep je maar eens in Pizzagate, John & Tony Podesta, de dood van Chester Bennington, Avicci, Chris Cornwell, de pizza en hotdog emails van Obama, de Hunter Biden laptop… en ga op deze symbolen letten, ze zijn overal en Disney tekenfilms zitten er vol mee.

  • Nee dank je, het is CO en als je dat niet door hebt heb je nog een lange weg te gaan vrees ik.
   Ze spelen het spel allemaal mee om mensen als jij via een andere weg alsnog te misleiden, er gaat helemaal niets gebeuren namelijk van wat deze mensen jou wijs willen maken.

   En nee, ik ben geen trol

  • Ik zie die Ossebaard ook niet zo zitten, Discobol….Goed opletten met haar. Ook ik ben geen trol, maar ik laat me geen knollen voor citroenen verkopen. Kritisch kijken naar dit filmpje. Kan zijn dat ze het wel goed bedoelt, maar ze zit er vaak naast en propagandeert voor zaken die gewoon pure nep zijn, zoals bijvoorbeeld de graancirkels. (die worden door zgn masers gemaakt, een soort van laser, die de plantjes doen buigen, maar niet knakken, in minder dan een seconde, en zo kun je hele algoritmes op zo’n veld stampen van boven af.)

   • Immortal >> (Ik zie die Ossebaard ook niet zo zitten, Discobol….Goed opletten met haar.)

    Ik begrijp wat je bedoeld Immortal. Maar de Disneyclub en de vrijmetselarij, word er goed in weer gegeven. En de bedoelingen van deze Satancluns. 😉

    • @discobol ik ken maar weinig van die mevrouw omdat het er heel dik bovenop ligt. Sterker, ik ken verder niets van haar, dat van disney is mij allemaal bekend en dat is walgelijk. Het enige doel is indoctrinatie en als je weet waar je naar moet kijken zit alles van disney vol met verwijzingen.

     Daar waar ik vroeger nog dacht dat het was wat ze me wijs wilde maken weet ik nu beter. Het is stuitend en voor velen een brug te ver om dat te willen zien, die houden het liever zoals het is.

     De hele entertrainment industrie is er slechts om af te leiden en te misleiden. Niets is wat het lijkt, dat is het belangrijkste om te beseffen.

   • Dat is ook de MO van CO, vertel ergens wat waarheid zodat je mensen die net beginnen door te krijgen dat het niet klopt aan je kunt binden. Vervolgens doe je er een zooi onwaarheid tussen die makkelijk is te weerleggen en zo kun je de hele groep weer wegzetten als een stel idioten die alles geloven..

    En als lange frans je promoot klopt het sowieso niet, dit is zo doorzichtig en gelukkig zien jij en genoeg anderen het ook.

    Van de week maakte discobol iemand uit voor trol omdat het antwoord hem niet beviel. Maar dat was gewoon volledige waarheid, je kunt geen hoop hebben op een redder.

    Als je eenmaal weet dat alle ruimtevaart nep is hoef je weinig hoop te hebben op een Putin of Trump, ze doen namelijk allemaal alsof het bestaat en dan weet je dat ze er enkel zijn om de agenda te dienen en de mensen via een andere afslag alsnog in de afgrond te storten.

    Hoop is helaas niets waard, het zorgt voor achterstand bij hen die hoop hebben, de ernst is dan weg, het komt wel goed…
    Beter kun je helemaal niets geloven en zorgen dat je klaar bent voor komt zodat je daar doorheen kunt komen voor zover als mogelijk.

    Ik lees heel vaak dat ze hun hand hebben overspeeld, dat het kaartenhuis aan het instorten is en ga zo door. En Trump zal terug komen en bla, bla, bla.
    Dat is volledig volgens het script, poppetjes die ze voor de bus gooien en het idee geven dat er nu wat gaat veranderen..

    Nope, dat gaat het niet en het allemaal bij design. Helaas weten ze een grote groep af te vangen en alsnog te misleiden.

    FN is één van de weinige sites waar ik wel dagelijks kijk maar ook hier is het niet geheel zuiver wat gebracht wordt. Een ontzettende focus op die nepoorlog en veel artikelen die nog steeds niet door de leugen heen prikken.

    Niburu en Martin Vrijland brengen nog de meeste waarheid, de rest van de alternatieve media is nagenoeg gecontroleerde pulp.

    • Do U See It maart 26, 2023 at 16:00
     Ik ben het er wel mee eens. Maar MV begint me wel teveel scifi te worden, imo, en een concrete reactie van mij had hij terstond weggeveegd. Eerder zat hij op zijn eigen stoeptegel en had totaal geen interesse in input van anderen. Dus. Voor mij blijft er weinig over. De focus op de nep oorlog is technisch gezien wel interessant, dus hoeft niet op te houden, maar is niet relevant. Wat relevant is op dit moment is de naderende crash met de WHO en de digitale ball and chain die door de nep oorlog (het geld graaien dmv oorlog, soortgelijk aan het geld graaien door pharma) verdoezeld wordt. En daar lees ik weinig over. Net of iedereen het er stiekem over eens is dat die dendere trein op dat punt afraast en iedereen in het zwarte gat flikkert; net alsof iedereen ook in de alternatieve media zich stiekem zit te verkneukelen dat het inderdaad zo gaat aflopen, maar zij zijn niet aangetast. Ja, ja. Dat denken ze dan.

     • @Immortal ik ben het met je eens betreffende MV, ook ik heb daar mijn reserveringen bij. Om het even compleet te maken met mijn eerdere reactie, ik heb overal mijn reserveringen bij en ken geen enkel kanaal waar ik alles van geloof.

      Wat hij wel heel goed doet is dat hele CO spel uitleggen en heeft ook goede artikelen geschreven over de AI, CRISPR, MRNA etc. en allemaal met goed onderbouwende links. Daarmee opent hij wel de ogen van mensen voor dat spel en waarschijnlijk heeft hij ook een rol.

      Ik wist al lang at ze heel ver zijn en ook veel verder dan MV aantoont en enkel tijd zal ons dat leren.

      • Dat wel, ja. Hij had inderdaad pertinente info een tijd terug, maar geen interesse in voortbouwende discussies met anderen die op dezelfde golf zaten en hetzelfde wisten. Nu begin ik me af te vragen of hij niet gewoon cynisch/commercieel aan het worden is met zijn fantasie spinselen en inspeelt op de wens van het gepeupel, een beetje een ego tripper leek hij me. En iedereen wauwelt hem na met zijn “avatars” en zonnevlammen en pole shifts en weet ik wat. Maar ik volg wat je zegt, ik sta er ook zo in. Altijd kritisch blijven tot de stukjes van de puzzel in elkaar vallen. En ik heb trouwens wel veel waardering voor het werk dat die gedreven mensen doen, anders moest ik het nog steeds zelf doen…

    • Do U See It maart 26, 2023 at 16:00
     Ja er zijn verschillende sites die wel zeggen hoe het zit, met ook verwijzing naar achtergronden.
     En hoe langer je op de sites meedraait hoe duidelijker het wordt wat je wel en niet zou moeten geloven.
     Zelf kijk ik ook bij ezaz.nl, schrijft goede inhoudelijke stukken en zoekt naar waarheden. En wanttoknow.nl vind ik ook goede (achtergrond)stukken hebben.
     Er is nog veel meer, en je ziet het bewustzijn van iedereen steeds groter worden. Dat is dan de winst van alle informatie die wij krijgen voorgeschoteld en die wij daarnaast elkaar voorschotelen.
     Het heeft mijn leven de afgelopen 3 jaar “verrijkt”, alhoewel ik mijn bewustzijn liever op een andere manier zou willen verrijken.
     Dank iedereen voor zijn/haar inbreng. We gaan door, hoop ik en zeker met elkaar te ondersteunen.

 5. Gedverderrie wat een zooi met die lui. Maar het ‘apestaartje’ in het email adres is dan ook zo’n symbool? shit… Hoe moeten we dan verder met onze email adressen????

    • Lees maar eens een broncode van Windows, Mac of Linux. Dat staat vol met woorden en duidingen die verwijzen naar duivels, demonen en slaven. Het is letterlijk een taal uit de hel. Daarom progammeer ik ook en hack ik, onder het motto van “ken je vijand”.

     (Deamons moet Daemons zijn)

 6. Nu het steeds vaker over kleine kinderen gaat, wat zijn de relaties met die kleine mensen, kindvrouwtjes e.d. uit China? Of met onderontwikkelde mensen die de mentale ontwikkeling van een kind hebben? Is dat geen pedofilie?

  • Of is het een nieuw machtsevenwicht, om ‘de universele mens’ te creëren, die handig is in het opbergen?
   Als kind hoorde ik studenten het om me heen al eens hebben over eugenetica. Ik ving iets op over het kruisen van Marilyn Monroe en Albert Einstein, om het uiterlijk van de eerste en de hersenen van de tweede. De experimenten van de globalisten draaien in de praktijk vaak om, je krijgt zo het uiterlijk van Einstein en het intellect van Marilyn Monroe.

   • Madame Tussauds is achterhaald. Kijk op straat om je heen naar de tragedie van het multiculturalisme.

    Ze hielden geen rekening met karma en de ziel die op natuurlijke wijze gesproken haar ontwikkelingsniveau afdrukt op de foetus, via het etherisch lichaam dat de blauwdruk vormt van het fysiek, de baby.

    Maar nu kom je steeds iemand tegen die zich voorstelt als Einstein met de charmes van Marilyn Monroe.
    Soms kom je Mike Tyson tegen gemengd met Mickey Mouse, of iets van het Mexicaanse drugskartel erdoorheen, die met Michael Jackson en Minnie Mouse allemaal donateurs waren; LGBT. Disney is in ieder geval zwaar vertegenwoordigd in de laboratoria. Reality. Al wordt er door de Chinezen het hardst gelobbyd. Menselijkheid staat zo synoniem aan de bezorgdheid over de ‘onderbevolking’ of de ‘tegenvallende bevolkingsgroei’ van China.

 7. Trouwens, het lijkt er op dat het verkoop tactieken zijn – gericht op de volwassen markt van luier-dragende fetishisten. Kennelijk herkennen ze elkaar door die codes. Ik zou zeggen, laat die mafketels lekker luiers dragen… binnen eigen kringetje doen ze niemand kwaad. Maar het mensdier is en blijft bijzonder geschift, dat zeker.

 8. Over symboliek gesproken, wat ik zorgwekkender vind is dat je de laatste jaren steeds vaker bekende binnenlandse en buitenlandse prominente personen/artiesten ziet met een satanistisch handgebaar.
  Zelfs kinderen doen dit al. Pink en wijsvinger omhoog. Lijkt me geen toeval, moet je wel enige moeite voor doen.

  • Oefening baart kunst. Maar Frank, kinderen doen graag ouderen na, dus dat zal hier ook meestal het geval zijn. Lijkt me stug dat kinderen begrijpen/weten wat de achterliggende symboliek is.
   En ja, al heel lang zitten er in (video)films frames met allerlei verborgen boodschappen die je met het blote oog niet herkent omdat ze zo snel voorbij gaan. Maar ongemerkt worden we elke dag beinvloed.

 9. Disney films zijn vergeven van de subliminale boodschappen richting kinderen en volwassenen. Als kind had ik een onbewuste weerzin tegen Disney, de figuren zijn soort van rolmodellen en daar hield ik niet van.

 10. ik heb het al vaker gezegd en ik zeg het nog eens. Walt Disney is een heel erg foute onderneming.
  Zie: http://www.boekenbestellen.nl/boek/mindcontrol
  Lees dit boek en je weet niet alles, maar genoeg om een eigen mening te vormen over Disneyland zowel in Amerika als in Parijs. Naar aanleiding van dit boek zijn er getuigen naar voren gekomen, die het zelfde gruwel scenario beschrijven in onze eigen Nederlandse Efteling. Het zijn opleidingscentra voor onweerbare kinderen tot gewillige seks slaven.

  • Ineens zie ik nog wat anders ook. Pagina grote advertenties oa in het AD om allerlei Disneyfilms, musicals e.d. te promoten.
   Ik lees weer iets vaker de krant met name om te zien wat voor leugens men blijft schrijven om de mensen een bepaalde richting uit te duwen en zand in de ogen te strooien. In de strips zie je soms dat iemand iets door lijkt te hebben.
   Maar ik word er soms moedeloos van.

 11. Eenieder die een kind op wat voor manier misbruikt moet meteen worden opgeruimd zonder geouwehoer over verzachtende omstandigheden of wat dan ook. Meteen kapotslaan. Eenieder die dan begint te zeiken over “eigen rechter spelen” en zeikt over “zinloos geweld” werkt mee aan het in stand houden van dit zieke misdadige pedofiele gedrag en verdiend ook de dood. Kinderen zijn heilig en daar blijf je met je poten van af. Eenieder die wegkijkt is daarom ook 100% schuldig aan dit misbruik. Kinderen gaan de vernieling in en gaan een duistere toekomst tegemoet door laf lui zwak volk. Hoogste tijd voor een zuivering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in