© FRANK MERIÑO / PEXEL

En omdat er nu een GROTE PUSH gaande is om alle “conventionele” “vaccin” “technologie” te vervangen door deze Nieuwe Genocidale Technologie, zouden de daders van de COVID-PHARMA GENOCIDE er wel eens snel in kunnen slagen om hun ruimingsactie om te vormen tot EEN NOG GROTERE RAMP dat misschien wel een nieuwe naam verdient, zoals “PHARMAGEDDON”.

“Raak ALLE mRNA-‘vaccins’ niet aan, ongeacht wie je wat vertelt; want ze zullen niet beter zijn dan de COVID-‘vaccins’ die aantoonbaar honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen hebben gedood”. ∼ Hoogleraar toxicologie Dr. Michael Palmer MD

door Patrick O’Carroll – (henrymakow.com)

Op 29 oktober 2023 gaf Dr. Michael Palmer MD een EPOCHAL INTERVIEW aan Greg Hunter, dat je hier kunt zien:

Dr. Michael Palmer is een medische dokter en voormalig professor toxicologie aan de Universiteit van Waterloo-Ontario-Canada die werd ontslagen nadat hij de waarheid had verteld over de COVID-BIOWEAPON-PRIK en de COVID-PHARMA-GENOCIDE. Palmer gebruikt de term “Opzettelijk Moord Programma” voor de hele zwendel en opzet rond de EXPERIMENTELE-FATALE-INJECTIE, waarmee hij bevestigt dat de juiste naam altijd COVID-PHARMA GENOCIDE is geweest.

Palmer zegt dat het hele plan “minder dan twee weken na aanvang van het injectieprogramma gestopt had moeten worden”.

Er is geen sprake van goede bedoelingen. In plaats daarvan hebben we nietsontziende dwang, nietsontziende censuur en nietsontziende leugens gezien van ambtenaren over de “veiligheid”, “effectiviteit” en zelfs de “noodzaak” van de COVID-BIOWEAPON-JAB.

En dat kan alleen maar een opzettelijk beleid zijn. Dat bewijst dus dat er een duidelijke intentie moet zijn om te schaden en te doden. Er kan eenvoudig geen andere rationele verklaring voor zijn dan voorbedachte genocide.

MODUS OPERANDI VAN HET COVID BIOWAPEN

Ten eerste sluipt de COVID-BIOWEAPON-PRIK vreemde mRNA-genen onze lichaamscellen binnen.

Dat zet onze lichaamscellen aan om de informatie van elk gen om te zetten in het dodelijke spike-eiwit.

Het dodelijke spike-eiwit verschijnt dan op het oppervlak van onze cellen en ons immuunsysteem herkent dat spike-eiwit als een vreemd-antigeen.

Ons immuunsysteem reageert dan op dit vreemde antigeen, net zoals het zou reageren op elke normale virale infectie.

Maar ons immuunsysteem weet normaal gesproken dat het al onze zelf-antigenen met rust moet laten en alleen vreemde antigenen moet aanvallen.

In feite heeft de COVID-BIOWEAPON-PRIK ons immuunsysteem dus geleerd om zichzelf aan te vallen omdat het erin geslaagd is om de cellen van ons lichaam te doordrenken met vreemde antigenen.

De uiteindelijke reden voor deze zelfaanval is de vreemde aard van het dodelijke spike-eiwit. Maar deze zelfaanval betekent dat het lichaam nu zijn eigen cellen aanvalt en dus zijn eigen organen.

  VS: afspraken worden niet nagekomen, staten in het hele land waarschuwen dat "aarzeling" om de injecties te krijgen de uitrol dreigt te doen ontsporen

Het is minder belangrijk dat we te maken hebben met een spike-eiwit. Het cruciale feit hier is dat het een VREEMD eiwit is.

De mRNA-technologie zou oké kunnen zijn als het alleen de expressie van lichaamseigen eiwitten zou induceren, maar in dit geval induceert het de expressie van vreemde eiwitten.

Het is dus echt de COMBINATIE van de mRNA-technologie met het dodelijke spike-eiwit dat de basis vormt van deze Nieuwe Genocidale Technologie.

En omdat er nu een GROTE PUSH gaande is om alle “conventionele” “vaccin” “technologie” te vervangen door deze Nieuwe Genocidale Technologie, zouden de daders van de COVID-PHARMA GENOCIDE er wel eens snel in kunnen slagen om hun ruimingsactie om te vormen tot EEN NOG GROTERE RAMP dat misschien wel een nieuwe naam verdient, zoals “PHARMAGEDDON”.

Elk slachtoffer zal CUMULATIEVE GIFTIGHEID ondervinden van elke injectie van deze Nieuwe Genocidale Technologie. Hoe meer je neemt, hoe erger het wordt.

[Andere deskundigen hebben geschat en verklaard dat elk schot van het COVID-BIOWEAPON-PRIK of BOOSTER erin zal slagen om ongeveer 15 procent van het immuunsysteem van een slachtoffer te vernietigen. Dus zeven injecties kunnen hem doden].

In het stadium waarin het immuunsysteem van een slachtoffer volledig is vernietigd, kan een schrammetje al fataal zijn.

Daarom waarschuwt Dr. Michael Palmer:

“Raak ALLE mRNA ‘vaccins’ niet aan, ongeacht wie je wat vertelt; omdat ze niet beter zullen zijn dan de COVID ‘vaccins’ die aantoonbaar honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen hebben gedood”.

Deze Nieuwe Genocidale Technologie zal ALTIJD als resultaat hebben dat het menselijk lichaam zichzelf onmiddellijk zal beginnen te vernietigen. En daarom wordt het de COVID-BIOWEAPON-PRIK genoemd. Dit was zowel voorspelbaar als, in feite, het werd al voorspeld vlak na de oorspronkelijke release van het COVID-BIOWEAPON-PRIK, en zelfs daarvoor.

Wat de meeste artsen vandaag de dag al zien in de autopsies bevestigt dat het lichaam inderdaad zichzelf aanvalt en elk orgaan aanvalt.

Maar het verschilt van slachtoffer tot slachtoffer. Het hangt af van waar het spike-eiwit voet aan de grond krijgt en er later in slaagt om aan te vallen, omdat dat “oorspronkelijke bruggenhoofd” vaak uiteindelijk het belangrijkste of grootste doelwit wordt, tot het allerlaatste moment.

Sommige organen, zoals de lever, zijn “toleranter en vergevingsgezinder” voor dergelijk misbruik. Dus als het zwaartepunt van de hele aanval in de lever van een slachtoffer ligt, dan is het probleem van dat slachtoffer misschien nog niet zo ernstig… nog niet.

Maar de twee belangrijkste organen die zeker NIET “tolerant of vergevingsgezind” zijn, zijn de hersenen en het hart.

Het is nu OVERTUIGEND GEDOCUMENTEERD dat de artsen in het bijzonder aanvallen op de bloedvaten, gevallen van MYOCARDITIS, longschade en hersenbeschadiging zien bij de slachtoffers van het COVID-BIOWEAPON-PRIK.

  Presentatrice stort live op tv in elkaar: "Ik ben gevaccineerd, mijn menstruatie is veranderd en ik laat me weer vaccineren"

Twee Duitse PROFESSOREN EMERITUS bekeken ongeveer 100 autopsies en elk weefselmonster dat ze te pakken konden krijgen. Ze produceerden de volgende foto’s waarop de lymfocyten worden weergegeven als kleine, ronde, donkerblauwe stippen, en zie, het algemene trieste verhaal is “lymfocyten in opmars”:

DIA A (Hart):

Op het linkerpaneel van deze afbeelding zien we gezonde hartspiervezels die allemaal parallel lopen.

Aan de rechterkant worden de hartspiervezels nu aangevallen, nadat ze zijn binnengedrongen door al deze kleine donkerblauwe stippen die de lymfocyten voorstellen, met de bleke gebieden die SCARS voorstellen.

Dit HORROR TISSUE is het meest dodelijk wanneer het hart onder intense fysieke inspanning staat; en dat is de meest waarschijnlijke verklaring voor alle PLOTSELINGE HARTAANVALLEN DODEN die we zien bij sporters zoals sprinters of hardlopers.

Conclusie: De COVID-BIOWEAPON-PRIK is zeer effectief gebleken in het vernietigen van menselijk hartweefsel.

DIA B (Long):

Links zien we een monster van gezond longweefsel dat veel witte, met lucht gevulde ruimtes bevat, maar weinig lymfocyten.

Rechts zien we een donker cluster van binnendringende lymfocyten die het longweefsel aanvallen, maar let erop dat het aangevallen gebied veel minder witte luchtgevulde ruimten bevat.

De drastische vermindering van het aantal met witte lucht gevulde ruimtes geeft aan dat het slachtoffer nu een ernstig longprobleem heeft, omdat zijn longen in dat gebied minder lucht kunnen opnemen. Naarmate het zich uitbreidt, zal zijn hele luchtvoorraad afnemen.

Conclusie: De COVID-BIOWEAPON-PRIK is zeer effectief gebleken in het vernietigen van menselijk longweefsel.

DIA D (Hersenen met cerebrale bloedklonter):

Links zien we een monster van bloedvaten in de hersenen, met slechts een paar lymfocyten die al aan het aanvallen zijn, en we zien duidelijk dat deze donkerblauwe stippen bezig zijn met “knabbelen aan de wanden van de bloedvaten”.

Rechts hebben de lymfocyten een bloedstolsel gevormd in het midden van het bloedvat. Helaas is dit onherstelbare hersenbeschadiging, maar als het aangevallen bloedvat niet kritisch is, kan dit slachtoffer nog even overleven. Maar dit kan al snel leiden tot een vorm van VERSNELBAAR SECUNDAIR HERSENVERLIES.

Conclusie: De COVID-BIOWEAPON-PRIK is zeer effectief gebleken in het veroorzaken van bloedstolsels in de menselijke hersenen en in het veroorzaken van cognitieve ziekten zoals Alzheimer, Dementie etc.

Een belangrijke indicatie van immunosuppressie zou een KANKER kunnen zijn dat 10 of 15 jaar geleden al volledig genezen was, maar nu plotseling terug is gekomen. Een tweede belangrijke indicatie van immunosuppressie kan de ziekte SCHINGELS zijn, die veroorzaakt wordt doordat de volledig genezen waterpokken uit de kindertijd plotseling weer terugkomen, omdat de ziektekiemen die waterpokken veroorzaken toch altijd levenslang in het lichaam blijven. Een derde belangrijke indicatie van immunosuppressie is elke nieuwe KANKER, vooral als die binnen een paar weken de eindstadia bereikt, wat zich zou kunnen vertalen naar “Goedenacht en God zegene!”. Velen noemen zo’n snelwerkende kanker ” TURBOKANKER”.

  Dr. Coleman: Myocarditis dekmantel ontmaskerd

“VEILIG EN EFFECTIEF

Als ze zeggen dat de COVID-BIOWEAPON-PRIK “effectief” is, bedoelen ze in wezen dat de COVID-BIOWEAPON-PRIK één van de meest effectieve biowapens in de hele menselijke geschiedenis is.

Als ze zeggen dat de COVID-BIOWEAPON-PRIK “veilig” is, bedoelen ze in wezen dat het veilig is om dit genocidale biowapen straffeloos vrij te laten omdat er al “wettelijke” immuniteit is verleend aan alle belangrijke daders van de COVID-PHARMA GENOCIDE, wat een duidelijk bewijs is van totale of systemische wetteloosheid.

CONCLUSIE

We hebben nu nog meer bevestiging dat de COVID-PHARMA GENOCIDE altijd alleen maar een RUIMING en CASTRATIE operatie is geweest voor de kudde van Goyim “Vee”. Er kan geen andere schuldige zijn dan ’s werelds machtigste geopolitieke entiteit, d.w.z. de Zionistische Londen-NY Alliantie of Zionistische Cabal (de Engelse monarchie, de City of London, de “Monopoly Kapitalisten” van Wall Street (vaak “Illuminati” bloedlijnen genoemd), en het Huis van Rothschild).

Al minstens 100 jaar lang hebben de drie eugenetische bloedlijnen in de wereld (Rockefeller, Rothschild en Windsor-Merovingisch) in de geschriften die zij hebben laten opstellen, de maximale “wenselijke” wereldbevolking in 2100 na Christus gekwantificeerd als ergens tussen de 400 en 900 miljoen, waarbij de meeste slaven tegen die tijd zijn “opgewaardeerd” met “transhumanistische” eigenschappen, waardoor ze “semi-borgs” worden, of een andere vorm van slaven, die allemaal “nog lang en gelukkig” leven in hun pods in 30 grote “slimme” steden, maar dat alleen de technocratische staat zal beslissen wie zich mag voortplanten of vrij mag leven. Veel van dit soort geschriften zijn te vinden op de websites van de VN en de Ergste Hel Organisatie van de VN (WHO).

Dat was altijd de werkelijke betekenis van de Talmoedische “nieuwe” wereldorde.

In de komende 4-7 jaar kan de COVID-PHARMA GENOCIDE, en een nieuwe MARBURG-5G GENOCIDE die de Amerikaanse advocaat Tood Callender onlangs heeft voorspeld, echt de titel “PHARMAGEDDON” verdienen.

In juni 2020 grinnikten Bill Gates en zijn ex-“echtgenoot” “Male Linda” Gates toen hen gevraagd werd naar hun “VOLGENDE PLANDEMIE” in een interview met de Amerikaanse Kamer van Koophandel. Bill Gates dreunde: “Dit zal niet de laatste [plandemie] zijn waarmee we geconfronteerd worden. Weet je, we moeten ons voorbereiden op de volgende; en dat zal deze keer aandacht krijgen”.


 

Vorig artikelOORLOG, HONGERSNOOD, FINANCIËLE INSTORTING… Elke geënsceneerde crisis is een dekmantel voor een grotere globalistische misdaad of machtsgreep
Volgend artikelRelschoppers luchthaven Makhachkala worden naar Speciale Militaire Operatiezone in Oekraïne gestuurd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Kijk ook uit voor je honden als je om ze geeft.

  Ik kwam deze zomer, nu ze nog jong zijn, voor de laatste “jaarlijkse” vaccinatie.
  De da merkte op dat we een paar jaar hadden overgeslagen. Ik gaf aan dat dat logisch was met de griepwaanzin (Fr. onmogelijk om naar da te gaan zonder je te onderwerpen aan het systeem)
  Deze da gaf aan dat we dan een maand later nog een prik moesten halen. Aangegeven dat 1x gif al eng genoeg is.
  Toen mompelden zij en een assistente (die nog volhardend met een nazismoelenlap liep) wat met elkaar over of ze een bepaalde andere vloeistof???! zouden gebruiken.

  Lang verhaal kort, ik heb megaspijt en één van mijn 6 jarige honden lijkt nu 4 jaar ouder.

  Niets, nog geen aspirine van de pharmaffia er hier nog ooit in!!!!

  • Het is bekend dat in de dier geneeskunde enorm met zwaar giftige middelen wordt gewerkt.
   Er zijn ook orthomoleculaire en homeopatische dieren artsen.

  • Kat en hond zijn veel langer aanwezig op deze planeet dan we denken, en ze hebben dat overleefd zonder vax, zonder speciale vitaminen en mineralen. Naar mijn bescheiden mening dient het vaccineren van huisdieren het zelfde doel als de kindervaccinaties: Levenslange ziekteproblemen.

   Je hebt helemaal gelijk!

   Onze kat is niet gevaxxed en nooit ziek, snotterig of met van die uitwendige ontstekingen in de ogen en elders. De dierenarts noemt me crimineel, want het arme dier “zou vreselijk kunnen gaan lijden”…

   Af en toe pop ik een natuurlijk kruidenballetje in z’n voer, tegen eventuele parasieten, al heb ik ‘m nog nooit met een enkele made of vlo gezien, dus geen giftig halsbandje met anti-choline-esteraze. Als de makker ziek zou zijn pop ik een Allimax in z’n bek (gestabiliseerde allicine), en dat werkt beter dan welk zgn “pharma” “geneesmiddel” dan ook.

   We zullen van dat zooitje criminelen die zich vee- en dierenarts noemen af. Sinds de jaren van Dr Vlimmen zijn het ordinaire Big Pharma pushers geworden. Nutteloos!

 2. Hun religie is onbekend bij de massa

  Als je Pfizer omdraaid dan staat er Rezifp.

  Dit is de god van de Plagen

  Resheph, (Hebreeuws: “de Brander” of “de Ravager”) oude West-Semitische god van de pest en van de onderwereld, de metgezel van Anath, en het equivalent van de Babylonische god Nergal. Hij was ook een oorlogsgod en werd dus voorgesteld als een bebaarde man die met een bijl zwaaide, een schild vasthield en een lange, puntige hoofdtooi droeg met de kop van een geit of gazelle op zijn voorhoofd.

 3. Ik denk ook dat sommige mensen die geprikt zijn met bv hetzelfde merk en zelfde goedje inhoud, wat langer zullen leven of zelfs ‘overleven’ dan anderen.

  Hoe? omdat bijna geen mens altijd hetzelfde eet of beweegt e.d. bv sommige mensen nemen alternatieve middelen wat e bv altijd al deden en of bepaalde medicatie en of bepaalde multivitaminen oid die bv de mRNA of andere troep wat opruimt en het zo bv minder schadelijk wordt, misschien wel bij bepaalde drugs gebruikers hash oid? geen idee maar wat dan bv toevallig meehelpt zo’n persoon minder snel lichamelijk te belasten omdat je die zooi ingespoten hebt genomen?

  hoe dan ook, hoop dat al die creeps en regeringslui en pushers e.d. worden opgeruimd, maar dat zie ik niet snel gebeuren, althans niet via het SSysteem wat er nu ligt.

 4. De macht achter de macht bepaalt,de ‘Deep State’, niets houdt ze tegen. Wij, de gewone burgers, doen er niet toe, we zijn vervangbaar en op oudere leeftijd overbodig en nutteloos. Democratie, stemmen, alle zogenaamde rechten zijn een farce. Eigenlijk bestaan we niet !

  • Alle dagen een baksteen door de ramen gaat wel degelijk verschil maken. Vul in voor baksteen en ramen wat je maar kan bedenken, en waar je mee weg komt. Burgerlijke ongehoorzaamheid is de oplossing.

   Vecht al je bekeuringen aan, en elke overige overheidsdwaling en illegale regeldrift, ga in beroep zelfs als je kansen klein zijn, want daarmee kunnen we het systeem plat leggen. Doe WOO (WOB) verzoeken voor alles waar je vragen over mocht hebben. Enz., enz., gebruik je hoofd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in