Veel mensen die lijden aan vreselijke bijwerkingen van covid-vaccins zweren er nog steeds bij. Ze doen alsof er een edelmoedigheid zit in vergiftigd te worden en te sterven, een zelfopoffering. Berichtgevers op Medscape uiten zelden enige woede over het feit dat ze gruwelijk moeten lijden.

Ik moet denken aan “bug chasers” – mensen die proberen AIDS te krijgen als een statussymbool. De mensheid is opgenomen in een Satanische cultus. Satanisme, de religie van de dood, vernietigt zijn aanhangers. Heeft de mensheid een doodswens? schrijft Henry Makow.

Hieronder doet een jongeman verslag van zijn vriendin die lijdt aan bijwerkingen, maar nog steeds voorstander is van het vaccin en degenen die het weigeren kleineert.

“Verloren zaak. Ik hou van dit meisje, maar verdomme dit is waarschijnlijk het einde voor onze relatie. Je kunt ze niet meer terugbrengen als het groepsdenken en CNN hun klauwen erin krijgen.

Ik ga sinds een paar maanden uit met een leuke dame. Persoonlijk geef ik niet om de vax-status, zolang ze maar voorstander zijn van het recht om te kiezen/geïnformeerde toestemming.

Na mijn date, heb ik tonnen info gedeeld, peer reviewed studies, recente revolutie over de FOIA voor natuurlijke immuniteit. Ryan Cole, Dr. Peter, statistieken uit de UK, Isreal, noem maar op, ik heb het laten zien.

Gisteravond werd ik bij haar thuis geroepen. Ze zag er dood uit en voelde zich dood na de booster en wilde dat iemand voor haar zorgde. Tijdens het verzorgen van haar symptomen, (misselijkheid, hoofdpijn, lichaamspijn, koorts, rillingen, pijn in haar arm en nek, stuiptrekkingen in haar torso, koud zweet, ze zag er niet uit.) Ze is de hele nacht aan het sms’en.

  Krijsende vrouw met meetlint uit haar dak om social distance

Ze zit in een groepschat. Ik ontdekte dat zij en haar acht superliberale vrienden samen de booster waren gaan halen en daarna waren gaan brunchen.

Ik nam de telefoon en las door de groepschat en het was afschuwelijk om te lezen. Letterlijk elke persoon klaagt dat ze zich voelen alsof ze sterven, maar o zo dankbaar dat ze toegang hebben tot een levensreddend vaccin.

En ze praten onzin over niet ongevaccineerden, hoe een watje ze zijn, hoe egoïstisch, en hoe rechtschapen zij zijn voor het maken van deze opoffering voor het welzijn van anderen.

“Mijn zus heeft astma” “mijn vader wordt altijd ziek en ik zou het vreselijk vinden als ik hem vermoordde” er waren opmerkingen over gekke Joe Rogan, redder Fauci fuckface, anti-wetenschap Trump-supporters, zoals regelrecht door CNN gehersenspoeld.

Verloren zaak. Ik hou van dit meisje, maar verdomme dit is waarschijnlijk het einde voor ons.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS Gezondheidsautoriteit Fauci geeft toe dat Covid-19 vaccins mensen eigenlijk ‘slechter’ kunnen maken! 
Volgend artikelPfizer is van plan een derde dosis van zijn COVID-vaccin te testen op zuigelingen en jonge kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Het is ongelooflijk, maar waar. Het lijkt / is een doodscultus. …
  De satan heeft velen in zijn macht.
  Dit zijn de KRACHTEN UIT DE ONDERWERELD.
  Opgeroepen door psychopaten die megalomane gedachten en evenredig veel geld hebben, en eerst de media, de geneeskunde , de wetenschap en de politiek , met veel geld hebben omgekocht om nu hun DUIVELSE WERKEN UIT TE ROLLEN.

  Het denken van mens is verduisterd verblind, opgeofferd aan de machten van psychopaten die van mening zijn dat er teveel mensen op deze wereld zijn.
  Velen vinden er plezier in om het leven zo te tarten dat het dodelijk kan aflopen, en vieren een feestje zoals in dit artikel beschreven.

  Maar anderen hebben ter goeder trouw zonder zich goed in te lezen over de pandemie en de gevaren van de vaccins zich “ overgegeven “ aan de levensgevaarlijke mRNA vaccinaties.

  Weet één ding we hebben ook nog een genadige tegenpool en dat is Jezus nu op dit moment glorieert Zijn grote tegenstander, maar de uiteindelijke overwinning ZAL AAN HEM ZIJN. ZORG DAT U HEM KENT. ❗️

  Ze HADDEN EEN KEUS OM NIET MEE TE GAAN IN HET VERDERF maar velen kiezen ervoor om bewust of uit angst wel mee te gaan.
  Wat groepsdenken toch eengrote macht heeft.

  Dit is vernietigend.
  Moge God ons bijstaan.

 2. Zorg voor je eigen positieve trillingen, laat de onlichten jouw helder licht niet doven….blijf trouw aan je eigen gevoel en intuitie, dat zal je redding zijn .

 3. Ik heb het opgegeven om met de schapen te discussieren. Alles wat niet in hun visie past wordt afgedaan als ‘fakenews’ zonder ook maar de moeite te nemen naar de gegevens te kijken.
  Ik heb besloten dat het nuttiger is om mijn energie te steken in het voorbereiden op 2-3 jaar flinke ellende en mogelijke instorting van veel zaken wanneer veel mensen omvallen en om contact te zoeken/maken met gelijkgestemden in de omgeving.
  Je staat samen sterker, ook tegen de steeds oplopende sociale druk om die verdomde gifprik te halen, dan alleen en mocht de zaak echt uit de klauwen lopen dan is het ook beter om er met een groep(je) samen voor te kunnen gaan dan alleen.

 4. Ik merk dat velen Atheïsten (geen oordeel, slechts een waarneming) voor de prik(ken) gaan. Het zijn mensen die initieel al niet in iets groters geloven. Dan is er een groep die zeker wel zich verbonden voelt met eigen bestaansrecht en plezier in het leven heeft en allicht in iets groters geloofd… maar die laten zich prikken omdat ze nooit balans hebben gevonden in kiezen voor zichzelf en dáárna voor een ander. Dus doen ze dit voor geliefden. Dan hebben we een groep die is zeker wel van mening dat er iets groters bestaat, Spiritueel gezien, maar het zichzelf niet waard vinden (zelfdestructief zijn) en daardoor de prik nemen omdat ze zichzelf al hebben afgeschreven. Dan hebben we een groep die balans heeft gevonden in eigen bestaansrecht en geloof in iets Spiritueels hogers, nemen de prik niet, nooit niet. Dan hebben we een groep die principieel niet wil omdat de druk erop gelegd wordt, dan hebben we ook nog een groep die niet wil omdat ze nog kinderen willen en de lang termijn gevolgen niet kennen..kritische nadenkers… we hebben nog een groep; dat zijn de mensen die hun kinderen te allen tijden zullen beschermen en niet mee doet aan kinderen prikken. Zichzelf ook niet/ of wel.. Dan hebben we nog een groep die is totaal nog niet in balans, is tégen prikken en wil koste wat het kost rebelleren… (zowel “religieuzen” als “atheïsten” en alles ertussenin), we hebben ook nog een groep die hééft wel geprikt maar was zo goed ziek, geen tweede te willen… we hebben ook nog een groep die bij de 1 ste een beetje ziek was maar het als normaal ziet, bij de 2e wat zieker was en het wel goed vindt zo. Geen derde wil. Dan hebben we nog een groep die gaat voor élke prik…. koste wat het kost… en ookal kwijnen ze weg… en willen ook dat anderen wegkwijnen. Dát…….lieve mensen…. zijn de volledig geprogrammeerde mensen onder ons. Helaas. Die zijn echt ten dode opgeschreven zoals dit artikel mooi beschrijft. Het is een cult.. maar die slinkt en slinkt…. er komt een punt dat ze inzien dat ze voor de gek gehouden zijn.

  • Hoi Lee1990,

   Denk ik eindelijk eens een keertje is dat weer niet het geval haha. Ik ben geen atheist want ik geloof het verhaaltje van, eerst was er niets. Ok, wel iets wat boem deed. Waar komt dat iets wat boem deed dan vandaan? Dan al helemaal absurd, toen waren er planeten en er was niets op aarde en ging het bliksemen etc en poef toen was er een 1 cellige die door evolutie over miljoenen en miljoenen jaren heel langzaam een mens is geworden. Sure, we hebben alles in ons lijf nodig inclusief eten om ons heen. Daar kunnen we geen miljoenen jaren op wachten.

   Maar ja, het scheppingsverhaal heeft zo ongeveer dezelfde tekortkomingen dus wat het is….. Geen idee. Zal ik op zijn best achter komen als ik sterf. Of niet.

   Wat ik wel weet is dat dit alles mijn leven is. Wat ik wel weet is dat ik er van baal (al ver voor corona) dat er zo een grote overheid is die mij dwingt onder dreiging van geweld allemaal onzin te betalen. Ik weet een stuk beter wat goed voor mij is dan een of andere ambtenaar of politicus. Daarom werk ik graag op basis van vrijwilligheid samen met mensen. Ik ben een communist voor mijn familie en geliefden. Daar doe ik (bijna) alles voor. Voor goede vrienden ben ik een socialist. Ga ik minder ver voor maar nog steeds wel ver. Voor kennissen en mensen waar ik mee samenwerk, een kapitalist (op basis van win win) en voor mensen waar ik niets mee heb, dop je eigen boonjes maar.

   Waarom ik de injectie niet neem is trouwens dat ik big farma in combinatie met big overheid niet vertrouw. Beide hebben een reputatie om op zijn best geen zak om mij te geven. Op zijn slechts willen profiteren van mijn to be dood.

   Groeten,
   Hugo

 5. Gelul allemaal. Je doet het voor opa. Je doet het voor je zus met astma. Gelul. Je geeft geen flikker om die mensen. Je doet het omdat je ergens bij wilt horen. Want: de spuit geeft verbinding; je bent eindelijk iemand; je krijgt een gevoel van euphorie met de spuit omdat je er nu eindelijk eens bij hoort; je wordt bevestigd door de mede-ingespotenen zoals je nog nooit eerder bevestigd bent geweest; je krijgt er een tastbaar bewijs van dat je er bij hoort; je kan dit bewijs aan de hele wereld laten zien op faecesbook en shitter; je wordt geaccepteerd door anderen; je mag ergens naar binnen; je mag meedoen; en nog veel meer. Wat wil je nog meer, die spuit is de absolute verbetering en ophemeling van jou als mens! Dus als je ligt te stuiptrekken en je hebt 24/7 gepiep in je hoofd, en zware koppijn, en ledematen die het niet meer doen – je hoort er bij!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in