Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Onafhankelijke onderzoekers waarschuwen al jaren dat de Covid mRNA-vaccins geheime ingrediënten bevatten en nu hebben we bevestiging van de bewering.

Een diepe duik in de duistere geschiedenis van Pfizer onthult dat ze samenwerkten met een Israëliër om programmeerbare nanorobots te ontwikkelen die bij mensen konden worden geïnjecteerd om hun DNA te veranderen, ze een IP-adres te geven en ze met het internet te verbinden, schrijft Thepeoplesvoice.

Dit klinkt misschien als bizarre sciencefiction, maar als je het keiharde bewijs ziet dat we voor je hebben, zal het duidelijk zijn dat wat klonk als een horrorfilm er plotseling uitziet als een levende nachtmerrie voor de gevaccineerden.

Zijn de gevaccineerden al wandelende, pratende menselijke cyborgs, die een nog onbekende functie vervullen voor de mondiale elite – voordat ze omvallen en sterven met een druk op de knop?

Dat is de vraag die moet worden gesteld na ons onderzoek dat het topgeheime en verontrustende werk van Pfizer vóór de pandemie aan het licht brengt om programmeerbare nanorobots te maken die in het geheim bij mensen kunnen worden geïnjecteerd om hun DNA te veranderen en de ultieme vorm van controle over de mensheid te krijgen.

In 2015 ging Pfizer een partnerschap aan met de Bar-Ilan Universiteit in Israël, die deze programmeerbare nanobots had ontwikkeld.

Waarom wilde Pfizer met deze universiteit samenwerken aan hun topgeheime DNA-nanobotprogramma?

Laten we eens kijken naar een presentatie die in 2013 werd gegeven door Bar-Ilan wetenschapper Dr. Ido Bachelet aan een zaal met farma-managers, waarin hij de programmeerbare nanorobots onder een microscoop demonstreerde.

  Alle lof voor de COVID cynici

In de video legt hij uit dat één injectiespuit “duizend miljard robots” kan bevatten.

Onthoud dat deze presentatie werd gegeven in 2013, wat betekent dat ze deze technologie al meer dan 10 jaar hebben. Waarom werd het voor ons verborgen gehouden?

Misschien omdat ze altijd al van plan waren om deze technologie in het geheim te gebruiken.

Laten we nog eens kijken hoe deze nanorobots er onder een microscoop uitzien.

Degenen die onze vorige video’s hebben bekeken, zullen herkennen dat deze nanorobots er precies zo uitzien als de mysterieuze entiteiten die onafhankelijke onderzoekers hebben gevonden bij hun onderzoek naar de inhoud van de mRNA-injectie van Covid onder de microscoop.

Veel artsen, mainstream media en factcheckers hebben geprobeerd ons ervan te overtuigen dat deze vaccininhoud niets meer is dan “zoutkristallen”.

Nu weten we de waarheid. Het zijn DNA nanorobots. We weten dit omdat we bewijs hebben gevonden van betaalde wetenschappers die dit zelf hebben toegegeven.

Dus wat zijn deze nanorobots en waarom zouden Pfizer en Big Pharma er in het geheim duizenden miljarden van willen injecteren in nietsvermoedende mensen?

In zijn presentatie schepte Bachelet op over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze de “controle” over de nanorobots niet verliezen nadat ze in menselijke lichamen zijn gepompt.

Zoals Bachelet uitlegde, is de “controller” verbonden met het internet “zoals een Xbox”. En de “controller koppelt deze nanobots aan het netwerk,”

Dat klopt. De nanorobots “hebben een echt IP-adres” en ze kunnen op afstand “benaderd” worden.

Hier komt de clou. Zoals Bachelet bevestigde, kan degene die deze DNA-nanorobots in het geheim controleert ze met een druk op de knop aan- en uitzetten en “nuttige ladingen” loslaten in menselijke lichamen.

  Plotseling en onverwacht: 31-jarige sterft enkele maanden na Corona-vaccinatie - "omwille van het reizen"

Wacht even, nuttige ladingen? Lading van wat?

Nu gevaccineerde mensen in ongekende aantallen over de hele wereld blijven sterven, is het de moeite waard om je af te vragen wat deze nuttige ladingen bevatten.

Zou de elite kunnen bepalen wie wanneer sterft, dankzij de DNA-nanorobots die ze stilletjes en bedrieglijk in de lichamen van miljarden mensen wereldwijd hebben gepompt?

Als je luistert naar wat de CEO van Pfizer, Albert Bourla, en zijn trawanten, waaronder Bill Gates, te zeggen hebben, kan het antwoord niet duidelijker zijn.

Pfizer’s DNA nanorobots klinken misschien nachtmerrieachtig, maar voor degenen die hebben opgelet zijn ze niets meer dan Klaus Schwab’s 4e Industriële Revolutie die in werking wordt gezet.

Globalistische controlefreak Bill Gates werkt achter de schermen al jaren aan het automatiseren van het menselijk lichaam. Wist je dat Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren?

Microsoft kreeg het Amerikaanse patent 6,754,472, met de titel: Methode en apparaat voor het verzenden van energie en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Gates heeft ook nog een ander patent dat hem werd toegekend vóór de pandemie, dit patent is handig voorzien van de cijfers 666.

We hebben geen tijd om gedetailleerd op deze patenten in te gaan, maar je kunt wel onze eerdere video’s bekijken die gedetailleerd de verontrustende plannen van Gates en de elite behandelen om ons lichaam binnen te dringen voor hun eigen voordeel.

Pfizer CEO Albert Bourla is ook geen onbekende met dit concept.

Robert F. Kennedy Jr. wist precies wat er ging gebeuren omdat de wereldwijde elite zich al jaren voorbereidde op de plandemie. Zoals hij uitlegt, hebben ze hun vingerafdrukken overal op de plaats delict achtergelaten.

  COVID-19 gevaccineerde mensen krijgen meer slecht nieuws; Dr. Robert Malone legt uit waarom

Voor degenen die nog steeds niet geloven dat hun regering op mensen zou experimenteren, is het de moeite waard om meer te weten te komen over het syfilis-experiment van Tuskegee, Operatie Sea-Spray en de verschillende verdorven MK-ULTRA-experimenten. Voor degenen die weten waar ze moeten zoeken, is de lijst eindeloos.

Er is ook het weinig bekende feit dat de Britse regering besloot om willekeurig een kernbom naast 20.000 Britse soldaten te laten vallen, gewoon om te kijken wat er met hen zou gebeuren.

In de geschiedenisboeken leren ze je niets over dit zieke en verachtelijke experiment.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen wil nu “zelfbeheersing” – na maanden van het voeden van een genocide in Gaza
Volgend artikelDefensiesector in paniek: Iraanse raketten verslaan “meest geavanceerde, geïntegreerde ABM-afweersystemen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Tja… wat moeten we nog zeggen. De wezens die dit allemaal doen zijn zulke giga egoïsten dat ze alle menselijkheid hebben verloren. Hun meelopers kan je eenvoudig herkennen… dat zijn ook allemaal egoïsten. Egoïsme is het begin van satanisme. En de opper egoïsten maken iedereen tot egoïsten zodat ze zelf niet opvallen.

  De enige manier om dit als mensheid te doorbreken is door allemaal onze ego’s los te laten en weer MENS te worden. We zijn onderweg van onze hoofden (ego’s/angst) naar onze harten (liefde).

  • Tegenwoordig als ik aan kom lopen en er zitten een paar mensen die je aankijkt, dat was soms nog een normale reflex, schudden ze al nee, alsof je iets van ze wil. Hier kun je meestal aan herkennen dat je met een Duitser te maken hebt. Want die leven altijd al van ontkenning. En van de ene naar de andere, en ze kunnen geen andere kant meer op. Ook zeggen allerlei mensen me ineens geen gedag meer nu ze langzaam doorkrijgen dat zij aan de verkeerde kant staan en niet ik.

  • Op de gulden van de vorige eeuw stond steevast op de rand ervan met de volgende inscriptie dat omvatte de uiting >>>>>>>>>…….GOD ZIJ MET ONS>>>>>>>>>>……….
   Helaas zijn de Haagse regeringfuctionarissen van hun geloof in god afgeweken door niet gelovige Nederlanders Die het liegen en bedriegen van het volk sinds 2000 hebben ingevoerd door overgestudeerde debielen die hun ego voorop hebben gesteld en de democratie in een huichelachtige voorstelling hebben omgeturnd in in valsheid in geschriften en wetten die heilig waren!!!!!!!!!!!

 2. Uhm…waar in dit artikel word expliciet door Pfizer het gebruik van nanobots toegegeven zoals de clickbait kop suggereert?

  Er word helemaal niks toegegeven. Toegeven is als bourla op nos verteld dat er nanobits in de vaccibs zaten en hij de verantwoordekijkheid neent ofzo,

  Maar dit is gewoon weer een suggestieve kop met een heel ander verhaal in het artikel, verspreid via alt media.

  Ik begin ne zo langzamerhand af te vragen of AL het nieuws wat we zien, msm of alt, allemaal bewerkt, bespeeld of verdraaid is. Het is iig NOOIT100% eerlijk. Er is altijd wel iets mee….altijd.

 3. Ik denk dat de nanobots wel degelijk in de meeste vaccins zitten. Het zou verklaren waarom het amerikaanse leger een database heeft over alle gevaccineerde ter wereld. Omdat het zoals van begin af aan al gesteld werd een biowapen is. Iedereen weet dat het amerikaanse leger zijn eigen soldaten al 100 jaar prikt met test vaccin die dodelijk waren. Er werken daar een stel criminelen. En vermoedelijk zitten er criminelen achter de criminelen. Hoe dan ook, ik denk dat de nanobots niet te sturen zijn en hun eigen ding doen,dat de controle kwijt is. Dat ze nooit goed getest zijn en dat mensen wereldwijd proefvarkens zijn. Staat 666 op ieder gifprik doosje.
  Ik vermoed ook dat er vanaf de zomer veel meer oversterfte gaat zijn. Iedere jaar gaat dat getal met oversterfte met de seizoenen stilletjes baar omhoog.
  En nu nog hopen dat klaas schwaab ook getroffen is door hard werkende nanobots dan doen ze tenminste ook nog iets goed voor ons.

  • Oh dat geloof ik ook wel, de strekking van mij reactie ligt echter heel anders als jij deze ziet.

   Er word, lees t artikel goed, nergens iets toegegeven. Er word een situatie uit 2013 terug gepakt die waarschijnlijk helaas toen maar weinigen gezien hebben, en de claims verder benoemd in dit artikel word op geen enkel specifiek persoon uit de wetenschap gebaseerd, puur “wetenschappers en specialisten” en is de kop van het artikel onterecht hoopgevend. Het is alleen maar iets dat we allang wisten. En nog steeds niet goed, en 100% in het zicht gezet worden (sarcastisch voor de zombies dus op nos)

   • Denk je nu echt dat pfizer openbaar van de daken gaat schreeuwen dat ze nanobots gebruiken in hun gifprikken. Besef je bij nu nog niet dat bijna alle conspiracytheories werkelijk geworden zijn . De tedtalk van de nanobots heb ik destijds gezien,als jij die video nog kunt vinden op youtube ben je een held. Ik heb hem jaren terug gezien en ook heb ik video’s gezien met farmabedrijven die de nanobots vaccins aan het testen waren op dieren. Maar alles word gecensureerd en het is heel moeilijk om te bewijzen dat wederom een conspiracytheorie waarheid is.
    Ik vraag mij nu zelfs af of rommel nog wel de website beheerd en of hij de bovengenoemde commentaren heeft gelezen. Nl de rommel die ik hier heb beleefd zou die antwoorden blokkeren als trollen ofzo…..

  • Geloof maar niet dat schab ingeent is met boosters of covid spuiten Bovendien blijkt nu echt waar de Israelies ex nazie afstammelingen zijn want ze zijn de barbaren van deze eeuw In Nederland worden steeds meer ,,,,asielzoekers,,, binnengehaald die nota bene uit veilige landen komen De duizenden bulgaren hadden een bsn nummer en hebben toeslagen gekregen op dat idiote nummer en er werd geen controle op uitgeoefend of ze wel in dit land woonden Maar de vraag is dan hoe kwamen ze daaraan en dus geen vluchtelingen waren of zijn…… Zo zie je maar hoe Den Haag de volledige controle over de criminele bevolking kwijt zijn/is die gewoon het land binnen wandelen Ook de provincie Limburg is naarstig op zoek naar opvangplekken en dat terwijl steeds meer limburgers naar de voedselbank moeten gaan Rutte die geeft nog eens miljarden exstra uit om de opvang mogelijk te maken Waarom???? dat is al eerder genoemd!!!

   • Idd, de weg kwijt, en in heel de EU. Frankrijk heeft een bevolking van 67 miljoen, maar er zijn 71 miljoen ziektekostennummers/kaarten in gebruik. Rara hoe kan dat?

 4. Ik laat AI even aan het woord.

  Hi Ai, ik lees het volgende op internet. Wat kan jij hier over zeggen: Er is ook het weinig bekende feit dat de Britse regering besloot om willekeurig een kernbom naast 20.000 Britse soldaten te laten vallen, gewoon om te kijken wat er met hen zou gebeuren

  ChatGPT
  ChatGPT
  Wat je hebt gelezen lijkt een sensationele claim te zijn, maar het is belangrijk om sceptisch te blijven en te kijken naar de betrouwbaarheid van de bronnen die je tegenkomt. Ik kan je vertellen dat het zeer onwaarschijnlijk is dat een regering bewust een nucleaire bom zou laten vallen op haar eigen soldaten om te zien wat er met hen zou gebeuren. Zulke acties zouden niet alleen moreel verwerpelijk zijn, maar ook politiek en militair zelfvernietigend.

  Als je meer wilt weten over dit specifieke incident, zou ik aanraden om te zoeken naar betrouwbare nieuwsbronnen of academische artikelen die het onderwerp behandelen. Het is belangrijk om informatie te verifiëren en niet zomaar alles te geloven wat je op internet tegenkomt.
  User
  You
  Daarom vraag ik het toch ook, toch?

  ChatGPT
  ChatGPT
  Natuurlijk, het is verstandig om te vragen en te verifiëren als je iets leest dat twijfelachtig lijkt. Het helpt om een kritische benadering te behouden ten opzichte van informatie die je tegenkomt, vooral op internet waar niet alle bronnen even betrouwbaar zijn. Als je meer specifieke informatie nodig hebt over een bepaald onderwerp, help ik je graag verder!
  User
  You
  En wat vind je van deze quote, zelfde artikel. Is dit legitiem?: Voor degenen die nog steeds niet geloven dat hun regering op mensen zou experimenteren, is het de moeite waard om meer te weten te komen over het syfilis-experiment van Tuskegee, Operatie Sea-Spray en de verschillende verdorven MK-ULTRA-experimenten. Voor degenen die weten waar ze moeten zoeken, is de lijst eindeloos.

  ChatGPT
  ChatGPT
  De genoemde historische gebeurtenissen, zoals het Tuskegee-syfilis-experiment, Operatie Sea-Spray en MK-ULTRA, zijn inderdaad echte voorbeelden van controversiële en immorele praktijken die zijn uitgevoerd door overheidsinstanties of onderzoeksinstellingen.

  Het Tuskegee-syfilis-experiment was een klinisch onderzoek dat werd uitgevoerd in de Verenigde Staten tussen 1932 en 1972, waarbij de effecten van onbehandelde syfilis bij Afro-Amerikaanse mannen werden bestudeerd. Deze mannen werden misleid over de aard van het onderzoek en kregen geen effectieve behandeling, zelfs nadat penicilline beschikbaar was gekomen als behandeling voor syfilis.

  Operatie Sea-Spray was een geheime militaire operatie in 1950 waarbij de Amerikaanse marine bacteriën in de atmosfeer boven San Francisco verspreidde om de verspreiding van biologische wapens te simuleren. Deze actie werd uitgevoerd zonder toestemming van het publiek en had potentiële risico’s voor de volksgezondheid.

  MK-ULTRA was een geheime CIA-operatie die in de jaren 50 en 60 werd uitgevoerd, gericht op onderzoek naar methoden van gedachtencontrole en gedragmanipulatie, vaak met gebruik van psychoactieve drugs zoals LSD. Dit project betrok vaak onvrijwillige proefpersonen en werd later bekritiseerd vanwege zijn immorele en onethische praktijken.

  Deze voorbeelden illustreren dat regeringen in het verleden inderdaad ethisch dubieuze experimenten hebben uitgevoerd op hun eigen burgers. Het is belangrijk om dergelijke geschiedenissen te kennen en te begrijpen om lessen te trekken uit het verleden en ervoor te zorgen dat dergelijke praktijken niet worden herhaald.

   • Goed gevonden Harmen, hier antwoord chatgtp. Je ziet dat je bot moet activeren en dan kom je er wel.

    Vraag
    Ik ben ook op onderzoek gegaan en kan je hier wat mee? In totaal namen ongeveer 40.000 Britse personeelsleden deel aan het testen van atoom- en waterstofbommen in de jaren vijftig en zestig.
    De meeste bevonden zich in de Stille Oceaan; de grootste was Operatie Grapple, waarbij ongeveer 22.000 mensen toezicht hielden op de ontploffing van bommen in 1957. En de bron is de BBC https://www.bbc.com/news/uk-wales-57157476

    ChatGPT
    ChatGPT
    Bedankt voor het delen van deze informatie! Het lijkt erop dat de BBC een artikel heeft gepubliceerd waarin wordt besproken hoe ongeveer 40.000 Britse personeelsleden hebben deelgenomen aan het testen van atoom- en waterstofbommen in de jaren vijftig en zestig, waarvan de meeste plaatsvonden in de Stille Oceaan. Operatie Grapple, waarbij ongeveer 22.000 mensen toezicht hielden op de ontploffing van bommen in 1957, wordt specifiek genoemd.

    Dit benadrukt de schaal waarop nucleaire tests destijds werden uitgevoerd en de mogelijke impact op militair personeel dat bij dergelijke tests betrokken was. Het is belangrijk om dergelijke geschiedenissen te kennen om de bredere context van nucleaire bewapening en de gevolgen ervan beter te begrijpen.
    User
    You
    Kun je hier wat meer over vertellen?

    ChatGPT
    ChatGPT
    Natuurlijk! De nucleaire tests die werden uitgevoerd door verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, tijdens de jaren vijftig en zestig, waren onderdeel van een tijdperk van intense wapenwedloop, voornamelijk tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie, bekend als de Koude Oorlog.

    Tijdens deze periode voerden verschillende landen honderden nucleaire tests uit, zowel bovengronds, ondergronds, in de atmosfeer en onder water. Deze tests waren bedoeld om de kracht en effectiviteit van nucleaire wapens te testen en verfijnen. Het Verenigd Koninkrijk was een van de landen die actief betrokken was bij dergelijke tests.

    Operatie Grapple, die in 1957 plaatsvond, was een reeks nucleaire tests uitgevoerd door het Verenigd Koninkrijk in de buurt van Christmas Island in de Stille Oceaan. De tests omvatten de detonatie van verschillende atoombommen en de eerste Britse test van een waterstofbom. Deze tests waren bedoeld om de nucleaire capaciteiten van het Verenigd Koninkrijk te ontwikkelen en te versterken.

    Wat betreft de deelname van militair personeel aan dergelijke tests, zoals vermeld in het BBC-artikel, is het belangrijk op te merken dat de betrokkenheid van soldaten bij nucleaire tests niet ongebruikelijk was tijdens de Koude Oorlog. Militair personeel werd vaak ingezet om toezicht te houden op de tests, de veiligheid te waarborgen en de gevolgen van de explosies te observeren en te documenteren.

    Echter, net zoals in veel andere landen, zijn er zorgen geuit over de gezondheidsrisico’s die verbonden waren aan blootstelling aan nucleaire straling en andere gevolgen van nucleaire tests, zowel op de korte als de lange termijn. Dit heeft geleid tot debatten en onderzoek naar de gezondheidseffecten op militair personeel dat betrokken was bij dergelijke tests.

    Kortom, de nucleaire tests uitgevoerd door het Verenigd Koninkrijk en andere landen tijdens de Koude Oorlog waren een belangrijk onderdeel van die tijdperk van internationale spanning en conflict, en de impact ervan op militair personeel en de bredere samenleving blijft een onderwerp van discussie en onderzoek.

    • Wil je weten hoe “goed” ChatGTP werkelijk is? Dan vertel ik je het gesprek tussen een vriend van mij en ChatGPT. (Geen onzin, ik heb er een screen van)

     Vriend: Hi, do you like kids?
     ChatGPT: Hello! Yes, I do like kids. Children are little people, so naturally, I have an affection for them.
     Vriend: I don’t like kids….
     ChatGPT: You haven’t learned how to cook them properly.

     Ik zeg verder maar niets……

     • Domme vragen, domme antwoorden Angel. Ik heb zelf een AI gebouwd en als ik stomme dingen vroeg ging hij over op het Afrikaans. Onderschat programmeurs ook niet hè? Zijn ook jongens (en meisjes) die ook wel van een geintje houden..

      Ik kan niet controleren of het waar is maar ik ga daar ChatGTP ook niet voor gebruiken. Dat is allemaal verspilling van energie. Misschien had ik het zelfde wel gezegd als ze mij dat in de kroeg zouden vragen. ( onee, kom ik niet meer sinds Corona)

      Kortom, onzin.

    • Ja en we krijgen nu het miljarden verslindende Einstein project om te kijken hoe de aarde ontstaan is ,,,,OERKNAL,,, met als bedoeling hoe of te zien,,,, hoe de mens er op terrecht is gekomen Dus het geloof dat god die erop gezet heeft gezet wordt aangenomen dat dit niet waar is Bovendien was jesus verrezen naar de hemel die onmetelijk blijkt te zijn Kortom Wat moet je nog geloven van toen en nu Mijn geloof is dat de mens door verre planeetwezens als experiment hier is neergezet Dat de schrift vermelde eeuwen geleden dat twee wezens van verschillende opbouw het hebben mogelijk gemaakt dat er nu uiteindelijk 8 miljard ervan rondlopen op deze aardkloot Daarvoor was de mens nergens te bespeuren maar sinds miljoenen jaren een pest is geworden het vervelende is dat ook de mens zal verdwijnen net zoals hun dierlijke wezens voor de mens

 5. Interessant artikel, wel vraag ik mij af waarom deze artikelen allemaal in wetenschappelijke publicaties verschenen zijn? Daar maak je toch alleen maar slapende honden mee wakker?

 6. Vandaag via
  https://niburu.co/arikelen/19621-wat-als-ai-op-dit-moment-al-gevaccineerde-mensen-aanstuurt

  Gelezen en uitgeprobeerd op mijn smartphone en inderdaad.. ik kreeg de code bij andere mensen in de buurt.. schrikwekend!

  Ieder gevaccineerde is eigenlijk digitaal gechipt en wacht op zijn digitaal ID platform voor connectie te maken GAVI. Dan ben je letterlijk te volgen en controleerbaar als hoogst eigen persoon. Totale Contole en dit samen met de verplichting CBDC

  Kort door de bocht dit zijn geen mensen meer, maar transhumanist en.

  Test het uit!

  Vac schade is bijkomstig wat wil je met die brol in u lijf.

  • Dit hardnekkige idee dat gevaxte mensen reageren op bluetooth, het blijft maar rondzingen. Het is natuurlijk complete onzin, een bluetooth functionaliteit past niet door een injectienaald. Ik ontwerp electronica met bluetooth, dan weet je wel wat nodig is, meerdere vierkante mm electronica en niet te vergeten een batterij.

 7. Het is dus mogelijk dat die nog afgesloten nanobots die zijn ingespoten een dodelijke ziekte kunnen herbergen die met een druk op de kop van buitenaf of met een bepaalde frequentie geactiveerd kunnen worden.

  • Klopt, dat is de duistere kant van de technologie, maar kan ook gebruikt worden om nauwkeurig medicijnen op de juiste plek in het lichaam (b.v. een tumor) af te leveren.

 8. Pfizer onthult dat ze samenwerkten met een Israëliër om programmeerbare nanorobots te ontwikkelen die bij mensen konden worden geïnjecteerd om hun DNA te veranderen. Kom op zeg een Israëliër het zijn allemaal Joden dit soort ellende veroorzaken, waar dan ook in de wereld. In welke tijdspanne dan ook.

 9. Even vertaald naar een meer realistische omschrijving (i.p.v. over “robots met ip adres” te praten): Men heeft op moleculaire schaal ’n soort van nano doosjes ontwikkeld met enkele moleculen van een bepaalde stof daar in opgesloten. Onder bepaalde omstandigheden, al dan niet van buitenaf kunnen deze nano doosjes geopend worden waarbij de moleculaire inhoud vrij kan komen. B.v. als ze een bepaalde radio frequentie ontvangen waarbij ze resoneren en open gaan. Niks IP adres of zo, soort van nano stemvorkjes. Dit zou mogelijkheden geven om bepaalde stoffen in het lichaam op de juiste plek te kunnen brengen. B.v. in een tumor. Met gerichte radiogolven op de tumor kan je dan nauwkeurigere behandelingen daarvan bewerkstellen. Op deze manier klinkt het toch wat minder science fiction toch?

 10. Het is allemaal nep theater fn ook kijk alleen al naar de symbolen van sommige foto’s en de kleuren.
  Ga op onderzoek uit en dan kom je er achter dat 99% msm of de mam(mm)=33 nep is documenten worden niet gelekt dat is om je bezig te houden.
  Lol.

  • Tja rommel waar blijf je nu met zulke commentaar als deze hierboven. Begin me af te vragen of de donaties wel kloppen of dat jou website gehackt is om ons lezers te achterhalen. Vroeger liet rommel weten nooit om een adres of donaties te vragenn.

 11. In februari vorig jaar heb ik een test uitgevoerd met een Bluetooth BLE-scanner. Tijdens deze test moest ik naar het ziekenhuis voor controle. In de wachtruimte kon ik opmerken dat wanneer mensen in de buurt kwamen of voorbij liepen, er een lang nummer dat begon met 5AAA in vetgedrukte letters verscheen op het scherm. Dit fenomeen deed zich voornamelijk voor bij ouderen.
  Zie link.
  Wat nu niet ziet dat er ook mobiels en oordopjes merken er op verschenen.
  https://postimg.cc/gallery/44yT56N

 12. Wanneer gaan ze toegeven dat ze gewoon een gigantisch misdrijf hebben gepleegd?? Ze kuunen wel van alles toe gaan geven maar wat denken ze ermee te bereiken??? Geen straf of maar een beetje straf? nee deze mensen moeten nooit meer los komen uit de gevangenis want deze mensen hebben geen toegevoerde waarde, het zijn nutteloze eters en mensen met teveel vrije tijd, anders kun je niet van die rare dingen verzinnen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in