In een studie van deze oktober werd gekeken naar de effectiviteit van het Covid-19 vaccin van Moderna tegen infectie en ziekenhuisopname. Dit is al vaker gedaan, maar in deze studie werd specifiek gekeken naar de effectiviteit tegen SAR-CoV-2 Omicron subvarianten.

De studie bekeek in totaal 123.236 personen (30.809 positieve gevallen en 92.427 negatieve gevallen). 12.724 (41,3%) positieve gevallen kwamen voor bij de drievoudig geprikte personen en 9.909 (32,2%) bij de ongevaccineerden. Er waren 1.793 ziekenhuisopnames, bericht Nakedemperor.

Hoewel de bescherming tegen ziekenhuisopname (met 3 doses) hoog was, verminderde deze met elke nieuwe Omicron-variant. Bovendien zeggen de auteurs dat de effectiviteit van het vaccin tegen ziekenhuisopname voor BA.4/BA.5 bijzonder laag zou kunnen zijn voor personen met een verminderde immuniteit.

Dus juist de mensen die bescherming nodig hebben.

De interessante resultaten zijn echter die welke betrekking hebben op de werkzaamheid tegen infectie.

Klik voor groot

Afgezien van BA.1 was de werkzaamheid tegen infectie bij alle andere geteste Omicron-subvarianten negatief na 150 dagen.

Een vergelijking tussen 3 keer gevaccineerde personen en ongevaccineerde personen liet een werkzaamheid van min-24,9% zien na 150 dagen met BA.2. 14 dagen na vaccinatie werd de werkzaamheid geschat op 61%, dus u ziet hoe snel de werkzaamheid negatief werd. BA.12.1 produceerde een werkzaamheid van min-26,8% na 150 dagen. Dit was gedaald van 82,7% na 14 dagen.

Een negatieve werkzaamheid van het vaccin betekent dat u meer kans hebt op een SARS-CoV-2 infectie dan een ongevaccineerde persoon.

Dus laten we dit even op een rijtje zetten. Als u niet gevaccineerd was, mocht u niet reizen, geen familie bezoeken en in veel landen niet deelnemen aan het dagelijkse leven. Maar als u driemaal werd geprikt, kon u een glimmende vaccinpas krijgen en doen wat u wilde. Waarom? Officieel omdat u veilig was. Je kon het virus niet verspreiden. U redde oma.

  Voormalig CDC-directeur geeft 'significante bijwerkingen' toe van COVID-vaccins bij jonge, gezonde mensen - roept op tot een onafhankelijk onderzoek, vergelijkbaar met dat van de 9/11-commissie (VIDEO)

Maar in werkelijkheid was de kans na 150 dagen groter dat u met het virus besmet zou raken en het dus zou verspreiden. In feite, als de statistieken over de effectiviteit van ziekenhuisopnames kloppen, had u misschien sommige symptomen niet en bleef u dus minder vaak ziek thuis. De kans was dus groter dat u het virus had en in het dagelijks leven rondliep en het aan iedereen doorgaf.

En mensen werden ontslagen, terwijl meer besmettelijke mensen hun baan behielden.

Oh, en dit was een door Moderna gefinancierde studie. Waarschijnlijk niet de resultaten die ze zochten!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bespotters van Anti-Vaxxers blijven sterven na het nemen van een COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe oorlog in Oekraïne: Made in Washington, niet in Moskou
Volgend artikel101ST Airborne doet fotosessie in Roemenië 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Wat wil dit verhaal ons eigenlijk vertellen? Want er bestaan geen virussen. De zogenaamde medische wetenschap ziet de natuurlijke opruimer in ons lichaam de exosomen aan als een virus. Daarmee zijn ook alle verzonnen mutaties een fantasie verhaal. Wat de zogenaamde medische wetenschap ons wil voorhouden is dat elke natuurlijke reactie van ons lichaam op ongewenste indringers (zoals voedselvergiftiging, elektromagnetische HF frequenties, verwondingen, fijnstof e.d.) aan als ziektes die besmettelijk zijn. Griep of een verkoudheid is een natuurlijke reactie van ons lichaam op fijnstof, wat is daar besmettelijk aan. Iedereen die in de zelfde omgeving heeft gelopen kunnen de zelfde lichamelijke reacties hebben, maar dat is nog geen bewijs van besmettelijkheid. Het is een bewijs dat zij ook gevoelig zijn voor fijnstof en dat hun lichaam daar ook zo op reageert. De mens is vergeten dat ons lichaam zelf helend is en dat we niet afhankelijk zijn van gepatenteerde synthetische pijnstillers of operaties. Dat zijn babarse praktijken, die ons alleen maar zieker maken en zo afhankelijk gemaakt worden van de farmaceuten.

    De grootste farmaceutische killer die te koop is voor een paar tientjes en is al 150 jaar op de markt. Dat is chloordioxide, dit geeft je direct meer zuurstof en valt in je lichaam uit elkaar in een zout. Dit zout zorgt ervoor dat je PH waarde een boost krijgt. Net als Baking Soda uit de supermarkt die ook alle huis en tuin kwaaltjes oplost. Door je PH waarde te verhogen. Want alle zogenaamde ziektes ontstaan doordat jouw PH waarde te laag wordt. Vooral door het zure voorverpakte eten, snoep en alle suiker en/of zoetstoffen in onze voeding. Bij griep met koorts kun je een warm glas water met een kwart theelepeltje baking soda met een geraspte citroenschil op smaak brengen. In de schil van een citroen dat zeer hoge vitamine C gehalte bevat met zout geeft jou een genezing boost.

    Maar door list en bedrog van de farmaceuten met een super goede PR verhaal stuwt de mensen naar de huisartsen, die hen zeer zure synthetische pijnstillers geven van de farmaceuten. Die de kwal alleen maar erger maken, want er wordt niets genezen. Geen enkele doorsnee huisarts geeft het advies om vitamine C inname te bevorderen en je PH waarde te verhogen. Vooral geen pilletjes met zogenaamde vitamine C inslikken, want dit een synthetische variant die niet opgenomen kan worden in ons lichaam. Het is gewoon je zelf voor de gek houden.

  2. Mogelijk ! Mijn eerste reactie was ook : Hoezo, doorgaf ? Zónder symptomen ? O ja, die ‘shedding’ natuurlijk..
    Waarom zoveel energie verspillen aan al die sprookjes ? Ben nu bijna 73, kom overal, raak–heel de corona-tijd al–iedereen en alles aan, zat regelmatig naast hoestende en rochelende oude mannen en ook kinderen van alle leeftijden…Heb al 22 jaar geen griepje meer gehad en ook heel deze flauwekul niet…Weet je wat mij opvalt ? Dat van al degenen in mijn kennissenkring die van alle kapitaal wegrovende KWAKZALVERIJ-nonsens níets geloven nog niet één persoon ook maar érgens last van heeft gehad ! Gewoon écht gezond vreten en een zo gezond mogelijke leefstijl : is enige goede recept voor en bescherming tegen alles !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in