Naar mijn mening is het belangrijkste gevolg van de NAVO/Oekraïense proxyoorlog tegen Rusland dat de meeste grote geopolitieke spelers buiten het imperiale rijk plotseling openlijk in opstand komen tegen de grillige “op regels gebaseerde internationale orde” en haar roofzuchtige monetaire systeem, schrijft William Schryver.

De katalysator van deze opstand was dat het Rusland van Vladimir Poetin alleen stond tussen de koningen, prinsen, presidenten en premiers van een bevende wereld, zich tot de meesters van het imperium wendde en zei: “Geen centimeter verder. Sterker nog, jullie moeten je terugtrekken naar jullie status van 1997 en al jullie wapens meenemen, te beginnen met jullie raketten in Polen en Roemenië.”

De meesters van het imperium lachten hem uit en moedigden vervolgens hun #MoederVanAlleProxylegers in Oekraïne aan om zich te concentreren op de Donbass en de Azov op grond van de verovering van Novorossiya en de Krim voor eens en altijd … en dan door naar Moskou.

Deze oorlog was allesbehalve “niet-uitgelokte Russische agressie”. Deze oorlog werd decennialang gekweekt en gevoed in de geheime kamers van de imperiale duistere heren in Londen en Washington. Het was een oorlog waarvan het imperium wist dat Rusland hem zou uitvechten. De imperiale suzereinen misleidden zichzelf simpelweg door te geloven dat het een oorlog was die Rusland niet kon winnen.

Rusland koos ervoor om te vechten, wat noodzakelijk was, ondanks het feit dat er veel redenen waren om aan te nemen dat Rusland onvoldoende voorbereid was om te winnen in het geval dat het volledige gewicht van de NAVO-landen tegen hen zou worden ingezet.

  Gevechten in Oekraïne onthullen de enorme kwetsbaarheden van de VS en Europa

Zoals is gebleken (en in tegenstelling tot de fantasierijke westerse vertellingen over Russische vernedering en massale verliezen), hebben de Russen niet één, maar drie opeenvolgende versies van steeds meer NAVO-begapende en NAVO-getrainde legers op een opmerkelijk economische manier vernietigd.

En dat hebben ze gedaan terwijl ze een reserveleger samenstelden, uitrustten en grondig trainden dat twee keer zo groot was als het leger dat ze gebruikten om de legers die in Oekraïne tegen hen waren opgetrokken methodisch te vernietigen.

Ze hebben de grootste industriële mobilisatie bereikt sinds de Grote Patriottische Oorlog van 1941-1945. Hun enorme productietoename van industriële oorlogswerktuigen overtreft de gecombineerde capaciteiten van hun tegenstanders.

Ze hebben zich ook snel aangepast aan de veranderende realiteit op het slagveld en innoveren en produceren massaal nieuwe oorlogswerktuigen die voorheen alleen als nieuwigheden werden gezien, maar nu als essentieel worden erkend.

Kortom, de Russen winnen deze oorlog niet alleen op een indrukwekkend beslissende manier, maar ze zullen er ook uit tevoorschijn komen als de meest geduchte en best geharde militaire macht ter wereld.

Het belangrijkste is dat Rusland voor iedereen duidelijk heeft gemaakt dat het imperium niet alleen beperkingen heeft, maar dat het veel zwakker en kwetsbaarder is dan bijna niemand tot nu toe wilde geloven.

DAT is de reden waarom een groot deel van de rest van de wereld zich nu aangemoedigd voelt om de imperiale edicten te trotseren.

DAT is de reden waarom nieuwe allianties worden gesloten tussen voorheen onwillige vrienden.

Niets verenigt de menselijke speelplaats beter dan één onverschrokken ziel die bereid is om stand te houden, te vechten en de bullebak te vernederen.

  Zelensky gokt met de levens van Oekraïners om zijn eigen hachje te redden

De tripartiete alliantie van Rusland, China en Iran is een tegenstander die meer dan voldoende is om de imperiale overheersing met sprongen terug te dringen, en dat in een relatief korte tijdspanne.

Veel van de “middenmachten” zien ook welke kant de wind op waait en stellen zich dienovereenkomstig op. Invloedssferen worden agressief nagestreefd en veiliggesteld in elk deel van de wereld.

En misschien wel het meest betekenisvol van alles is dat ze samenwerken om geleidelijk de schuldpapieren van het imperium af te wijzen als de munt van het imperium. Ze zijn tot het inzicht gekomen dat een eerste vereiste voor het “repareren van de wereld” is om het geldsysteem terug te brengen naar een veel rechtvaardigere en duurzamere basis.

Mene, mene, tekel, upharsin.

Het imperium van schulden en leugens is gewogen in de weegschaal en is ontoereikend bevonden. Nu is het alleen nog afwachten of het zachtjes de goede nacht in zal gaan, of in een vlaag van vernederde woede de wereld in brand zal steken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin’s oplossing: Een gefragmenteerd, tandeloos Oekraïne gescheiden door een 100 kilometer breed niemandslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDit is waarom we de aanval op Ramot uitvoerden – Qassam Brigades
Volgend artikelHongarije legt uit waarom Oekraïne geen NAVO-lid kan worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. heerlijk de de vrijheid van denken én leven terug in het verschiet dankzij het Russische volk en Leger dat het Misdadige westen de weg versperd naar wereldwijde overheersing…Poetin en zijn team/regering zijn voor de geschiedenis,..

 2. Zijn de neocons verslag?
  Zeker in Oekranazïe.
  Zeker economisch.
  Zeker als wereldleider.
  Maar is er een backup?
  Is de volgende zet van deze ongekozen criminele organisaties niet nog duisterder dan wij kunnen bedenken
  Moeten de gezichten van diegene die hier verantwoordelijk voor zijn, niet simpel van het schaakbord verdwijnen?
  Moeten wíj́ nu eens eindelijk doorpakken?
  Ik heb veel vragen weinig antwoorden.

 3. “The Gospel”, de AI massamoordfabriek en -machine van de khazaren, waarin de nadruk ligt op kwantiteit en niet op kwaliteit”.
  De US Engel des Doods streek voor de derde keer in no time weer neer bij het bijbelse uitverkoren volk bij uitstek.
  Vrede ??????????????????????????
  https://www.hln.be/buitenland/israel-gebruikt-artificiele-intelligentie-ai-om-razendsnel-doelen-te-bombarderen-in-gaza-ze-runnen-massamoordfabriek~a0193869/
  https://www.972mag.com/mass-assassination-factory-israel-calculated-bombing-gaza/
  https://www.theguardian.com/world/2023/dec/01/the-gospel-how-israel-uses-ai-to-select-bombing-targets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in