© wavebreakmedia_micro / Freepik

De mainstream media is verbijsterd over de hordes zieke en stervende patiënten die nu de Amerikaanse ziekenhuizen overspoelen, schrijft Naturalnews.com.

Volgens de pratende hoofden hebben deze mensen niet het coronavirus opgelopen omdat velen van hen “volledig gevaccineerd” zijn, dus het hele geval is een “mysterie”, beweren ze.

Aangezien de vaccinaties “veilig en doeltreffend” zijn, is er geen verklaring voor deze laatste crisis. Het moet gewoon toeval zijn, toch?

“Intensive Care afdelingen worden nu overspoeld met ernstig zieke patiënten – maar velen hebben niet eens covid,” meldt Michigan Radio.

NPR gaf het verhaal ook door, en deed alsof er geen verband is tussen deze plotselinge stijging van het aantal ziekenhuisopnames onmiddellijk na Joe Biden’s prik-mandaten.

Zoals we al meldden, zijn er nauwelijks nog ziekenhuisbedden omdat de volledig geprikte mensen hun lokale Intensive Care’s overspoelen.

“Het is moeilijk om naar te kijken,” zei Tiffani Dusang, de verpleegkundig directeur van de spoedeisende hulp van het Sparrow Ziekenhuis in Lansing, Mich.

“Ik voel me altijd heel, heel slecht als ik door de gang loop en zie dat mensen pijn hebben of moeten slapen of rust nodig hebben. Maar ze moeten op de gang zijn met, zoals je kunt zien, met 10 of 15 mensen die elke minuut voorbij lopen.”

De Covid-prikken zijn duidelijk en onmiskenbaar datgene wat mensen ziek maakt

De situatie is ongeveer hetzelfde in Australië, waar het meest verschrikkelijke Chinese griepfascisme aan de mensen is opgedrongen in naam van de “volksgezondheid”.

ABC in Australië meldt dat ziekenhuizen in het hele land “onder druk” staan. Hetzelfde mediakanaal wijt de toename aan de “Delta (variant) dreiging.”

“Australische ziekenhuizen zijn al overweldigd en raken op achterstand, zelfs met de ‘eens-in-een-generatie’ vertraging in patiëntenaantallen die kwam met COVID-19,” meldt de media outlet, verwijzend naar een rapport van medische autoriteiten.

“Volgens het rapport daalde het aantal patiënten dat de spoedafdelingen binnen vier uur verliet tot 69 procent, het slechtste niveau sinds 2012-13.”

De Australische premier Mark McGowan gaf onlangs een persconferentie waarin hij deed alsof hij niet wist waarom volledig gevaccineerde Australiërs in recordaantallen ziek worden en sterven.

“Dit is iets wat niemand ooit eerder heeft gezien,” zei McGowan. “Waarom het zo is, is moeilijk te achterhalen, behalve dat er aanwijzingen zijn dat het een soort vertraagde reactie op ‘covid’ is.”

“Maar er komt een enorm aantal mensen binnen en we doen alles wat we kunnen om het in de hand te houden,” voegde hij eraan toe. “In het bijzonder hebben we in de begroting nog eens 1,9 miljard dollar uitgetrokken voor extra personeel – artsen, verpleegkundigen en dergelijke.”

McGowan onthulde verder dat er nog eens 3,1 miljard dollar is uitgetrokken voor “nieuwe kapitaalprojecten” – omdat het herverdelen van belastinggeld over projecten de manier van de regering is om mysterieuze ziekten te “genezen”.

Zweden, dat het grootste deel van de plandemische tirannie verwierp, maar toch de “Operation Warp Speed” injecties binnenbracht, kent eveneens een “recordmaand” van ziekenhuisopnamen.

Het lijkt erop dat de volledig geïnfecteerden in dat land antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) ondervinden of een andere cocktail van complicaties veroorzaakt door de injecties.

“Het zal interessant zijn om te kijken waar dit aan ligt,” zei Johan Björk, het hoofd van een spoedeisende hulp in Jönköping die overstelpt wordt met zieke patiënten. “Er zal zeker onderzoek naar worden gedaan.”

“Dus, als het geen covid is en het lijkt een uitbraak te zijn, wat is er dan nog meer veranderd in, laten we zeggen, de afgelopen 12 maanden?” vroeg een commentator op Information Liberation.

“Wel, ik zal je een gok geven: het is meestal plastic met een zeer scherpe punt met een chemische stof erin.”

“De overgang naar de New World Disorder is bijna voltooid,” schreef een ander.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccin maakt COVID erger, blijkt uit de nieuwste gegevens
Volgend artikelOpen brief aan “Haters” van samenzweringstheoretici
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Dit is en wordt een wereldwijde drama onder de gevaccineerden. Er komt een moment dat Ziekenhuizen de toestroom van ernstig zieke gevaccineerden niet meer aankunnen en dus ernstige zieken niet meer kunnen opnemen…
  De gifprikken veroorzaken een onherstelbaar falend immuunsysteem, waarvoor Geert Vanden Bossche als zeer ervaren vaccin deskundige allang ernstig voor heeft gewaarschuwd.

  https://www.bitchute.com/video/T4hiP25NluSB/

  • Ik vrees het ook. En alsnog houdt het niet op. Er zullen weer hele stampedes naar de giftrog plaatsvinden, pilgrimages naar de gifspuit centra, boosters boosters boosters. Kassa!!! Want de kudde trapt er weer in met de nieuwe wending van de geschiedenis. Het is makkelijker om te geloven dat de ziekenhuizen overstroomd worden door “niet-gevaccineerden met de covid” dan de harde waarheid te moeten toegeven. Dus. Het is ongelooflijk somber… echt verschrikkelijk deze nachtmerrie waar we nooit om gevraagd hebben. En nu komt er weer een “lockdown” – waar gaat het om???? Wanneer komen de gedrochten uit de kast…

   • Hoi Fleur en BAA,

    Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat men doelbewust bezig is om het ziekenhuissysteem te laten instorten. UK, kleine 140k gaan ontslagen worden want geen injectie. VS, meer nog. NL, 27k tijdens de zgn pandemie vertrokken terwijl al overbelast etc etc.

    Groeten,
    Hugo

     • Hoi BAA,

      Laat ik m wat breder maken,
      – Vervoer van goederen staat op instorten wereldwijd
      – Tekorten van van alles zijn er al waaronder werknemers (waar zijn die gebleven)
      – Heel toevallig hebben ze wereldwijd tekorten aan energie. Bijvoorbeeld alle EU landen hebben toevallig te weinig gas in de opslag opgeslagen.
      – Volgens een aantal analisten ligt nu +- 50% van de kunstmest productie stil
      – Er is een wereldwijd tekort aan computer chips
      – Voedsel productie in NLse kassen (nr 2 voedselleverancier ter wereld) is flink teruggeschroeft.

      Naast natuurlijk het ziekenhuis bemanning issue en gierende inflatie…. Wat denk jezelf BAA?

      Groeten,
      Hugo

 2. Goede nieuws voor Africa. De africanen zullen winnen apart van zijn goede DNA (evolutie), voor hem is corona niets in vergelijking met andere ziektes….

  • Maar daar komt nu een andere “oplossing” voor in de vorm van een malaria medicijn, waar ze dan intrappen.

   “Het vaccin, genaamd Mosquirix, werd ontwikkeld door GlaxoSmithKline (GSK), een van de vijf grootste farmaceutische ondernemingen ter wereld. Een prik moet het immuunsysteem wapenen tegen Plasmodium falciparum, een van de dodelijkste parasieten die malaria veroorzaken. Het vaccin bestaat uit drie doses.Uit de klinische studies bleek dat het vaccin het eerste jaar na de prik geen bijster hoge doeltreffendheid van ongeveer 50 procent had. Na vier jaar bood het bijna geen bescherming meer. Bovendien werd de impact op de sterftegraad niet gemeten waardoor experten zich aanvankelijk afvroegen of zo’n vaccin een nuttige investering zou zijn. Afrika, waar malaria het meeste doden maakt, kampt immers met tal van andere hardnekkige ziektes.
   Een nieuwe studie toonde echter aan dat het vaccin, in combinatie met andere voorzorgsmaatregelen, jaarlijks 5,4 miljoen besmettingen en 23.000 sterfgevallen bij kinderen jonger dan 5 jaar zou kunnen voorkomen. Zelfs met een bescheiden doeltreffendheid, kan het vaccin volgens de WHO dus een groot verschil maken. Het gaat om een “historische gebeurtenis” volgens Pedro Alonso, directeur van het malariaprogramma van de WHO. Ook WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus spreekt van een “historische dag en een doorbraak”.”

   Wat denken jullie daarvan…

   • Ik ben even gaan zoeken naar aanleiding van een verhaal welke ik heb opgeslagen in mijn geheugen. De casus betrof een Prins in Maleisië die een remedie had gevonden tegen de Malaria muggen en welke werd gestopt door de Pharma … Dit is hetgeen ik vond met een kleine zoekactie:

    ‘”Larvae love yeast”

    TMOF is mixed into yeast cells which are then inserted in rice husks, allowing them to float on water where they will be eaten by mosquito larvae, said Alan Brandt, EntoGenex’s research head. “Larvae love yeast,” he added.

    Once consumed, it shuts down mosquito larvae digestive systems, starving them to death before they can grow and spread dengue, Naquiyuddin said as he showed slides and photographs of dead mosquitos at the firm’s high-tech research facility in downtown Kuala Lumpur.

    “The ‘pill’ has a 100 per cent success rate against all larvae species within 24 hours, and there is no way for resistance to build as it is not a toxic chemical but a protein which only affects mosquitos,” Naquiyuddin said.

    The protein stops production of trypsin, a critical enzyme without which digestion cannot occur.

    TMOF is harmless to animals and humans, Brandt said, washing a handful of the rice husks down with a glass of water in his laboratory as proof.’

    https://www.asiaone.com/health/malaysian-princes-pill-targets-dengue-scourge

    Hieronder een ander artikel betreffende inzet van middelen en inherent onderzoek aangaande Maleisië:

    Updates on malaria incidence and profile in Malaysia from 2013 to 2017
    https://malariajournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12936-020-3135-x#Abs1

    Met andere woorden: de Pharmaceutische Maffia wil het beheer en volgens eigen huidige inzichten.

    https://humansarefree.com/2021/11/fauci-withheld-successful-treatments-from-aids-patients-killing-thousands.html

 3. Ze zeggen geen verklaring te hebben, waarom er zoveel mensen opgenomen zijn in ziekenhuizen, ze hebben geen covid, het is een raadsel zegen ze, dit zijn medici die dit zeggen, betaalde medici weliswaar die dit moeten zeggen, niet omdat het de waarheid is, het word hun opgedragen, als er nu eens een aantal medici met hoge functies eens ballen aan hun lijf zouden hebben, en de boel eens een halt toe roepen, met braaf te luisteren bereik je niks, in verzet komen, ze hebben de macht, de mogelijkheden, mensen gaan dood aan de gif prik, medici zullen ook niet gespaard worden dat denken ze natuurlijk wel. We zijn november, december is in aantocht, het erge is dat gevaccineerden, op een bepaald moment zullen omvallen, reanimatie is niet meer mogelijk, deze mensen zullen ook meteen ter plaatse overlijden, je kan bv in normale omstandigheden gereanimeerd worden, omdat er nog organen zijn die hun werk nog doen, bij de gevaccineerden zit op een bepaald moment alles dicht, het is niet één schakel in je lichaam, het zijn alle schakels die dicht gaan zitten, er is geen doorkomen meer aan, alles zit muur vast, dat is een duidelijke en eenvoudige verklaring wat het vaccin met je lichaam doet, men kan dan wel vertellen dat men voor een raadsel staat, die uitleg kan men ons dan wel geven, nou zou ik zeggen, knap van deze mensen, ze kunnen ons wel geen uitleg geven over wat het dan wel is, zo knap zijn ze in hun geneeskunde dan ook weer niet, ze moeten niet bij mij komen met hun verhaaltjes, ik zet ze voor blok, verhaaltjes gaan ze maar in het grote sprookjesbos vertellen, ik probeer steeds te luisteren en te kijken naar wat en hoe deze mensen zeggen, daar haal je heel veel wijsheid uit. logisch denken, ik heb zelf eens een akkefietje voor gehad met een jonge dokter, ik diende een onderzoek te ondergaan, hij verdoofde mij plaatselijk aan de verkeerde arm, ik zei dokter, het is de andere arm, begon die tegen mij van zijn oren te maken, ik moest hem dat zeggen vond hij, die was rap stil, ik zei hem duidelijk, u bent dokter, u heeft mijn dossier, u dient te weten aan welke arm het probleem is, verder discussieer ik er niet meer over, die was opeens heel stil, werd ook meteen super vriendelijk, verder heeft deze dokter mij echt in de watten gelegd, ik wil hier duidelijk maken, gewoon je mond open doen, je stem laten horen, zij mogen dan dokter of wat dan ook zijn, het is en blijft jou lichaam, zo simpel is het. niks of niemand is perfect.

 4. Agema van PVV heeft de minister gevraagd of het klopt dat het kabinet heeft besloten dat tegen 2030 de helft van de ziekenhuizen en zorginstellingen gesloten zullen zijn. Zij kreeg hier geen antwoord op.
  Dit besluit is er en als enige antwoord kan dit alleen maar als 50% van de mensen dood moet zijn. Daarom heeft dit kabinet de afgelopen jaren ook 4 ziekenhuizen gesloten.
  Het kabinet voert gewoon Agenda 2030 uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in