Een golf van onrust heeft Frankrijk overspoeld na het fatale schot op een 17-jarige jongen, geïdentificeerd als Nahel – een Frans staatsburger van Noord-Afrikaanse afkomst, met name Marokkaans en Algerijns, door een politieagent tijdens een verkeerscontrole.

Volgens France 24 zat Nahel samen met twee anderen in een Mercedes AMG en werd hij door twee agenten aangehouden omdat hij verkeersregels overtrad, bericht Thegatewaypundit.

Kijk:

The Gateway Pundit heeft eerder gemeld dat er 45.000 veiligheidstroepen zijn ingezet en dat er meer dan 1.300 arrestaties zijn verricht tijdens de vierde nacht van de wijdverspreide rellen en burgerlijke onrust.

Volgens France 24 zei de politie in de Franse stad Marseille vrijdag dat plunderaars verschillende jachtgeweren hadden gestolen, maar geen munitie hadden.

De onrust eist een aanzienlijke tol op nationaal niveau. Relschoppers plunderden tientallen winkels en staken meer dan 2.000 voertuigen in brand. De rellen sloegen over naar steden als Marseille, Lyon, Toulouse, Straatsburg en Lille. Door de alarmerende situatie raakten meer dan 200 politieagenten gewond.

  "Het is beschamend moeilijk om Google Gemini te laten erkennen dat blanke mensen bestaan"

Social mediaplatforms werden overspoeld met video’s waarop stadslandschappen in lichterlaaie staan. Macron verzocht deze platforms om de meest gevoelige beelden van rellen te verwijderen en de identiteit bekend te maken van gebruikers die aanzetten tot geweld. Natuurlijk willen ze dat het verwijderd wordt, omdat ze niet willen dat de hele wereld weet wat er in Frankrijk gebeurt.

Vanwege de zwakke reactie van Macron op de onrust onder de burgers, nemen Franse ondernemers en inwoners het heft in eigen handen.

Ze bewapenen zich met houten stokken, klaar om hun huizen en bedrijven te beschermen tegen bedreigingen.

Kijk:

Dit is een van de redenen waarom de Amerikaanse grondleggers het Tweede Amendement hebben ingevoerd om jezelf te beschermen in een tijd waarin onrust, onzekerheid en angst lijken toe te nemen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOp video vastgelegd: Trans ‘vrouw’ met erectie fotografeert vrouwen in vrouwentoilet
Volgend artikelDe Surovikin Linie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

67 REACTIES

 1. Nee gaat mooi , laat poederdoos Macronie maar in zijn broek schijten van pure angst
  Dit is een beleid wat ze zelf hebben gevoerd en dit is de uitkomst
  Dus , geen enkele moeite hier mee

 2. Het kan nu snel uit de hand lopen. De overheid staat “ zogenaamd “ machteloos, mensen zijn woedend over de tyrannieke overheid met hun absurde overregulering, de verdichting, massale import, krankzinnige belastingen en dan slaat vroeg of laat de vlam in de pan.

  Je ziet het hier ook in Nederland gebeuren, krankzinnige regelgeving, krankzinnige belastingvehogingen ( het verschil met België is nu volgens mij 0,55 cent per liter) geen onderzoek naar Corona, pensioenen gestolen. Dreigen met contant geld af te schaffen. Ze doen het er er verdomme om. Overal is ruzie. Burgers onderling, burgers met de overheid. En net als met Corona gebeurt het wereldwijd. Aanloop naar WO3?

  Helaas is het het avondland weer aan de beurt. Kijken of het ook overslaat naar Duitsland, dan weet je genoeg.

 3. Het 2e amendement betekent dat iedereen een wapen kan hebben.
  Betekent gewoon meer bloed.
  Denk wel dat er het een en ander “terugvloeit” van de hulp aan het oosten, maar dat zal niet in de handen van de gewone burger eindigen.
  Slechte zaak in ieder geval, deagel 2025

  • Meer bloed…of meer vermijding van geweld door iedereen…? Een parlement bestaat bij de gratie van geweld, omdat men door met elkaar te praten en in discussie te gaan op straat geen oorlog word gevoerd.

   Een gewapende bevolking leeft op gelijkwaardige voet met elkaar, een bevolking waarbij een deel braaf de regels volgt en zich onderdanig opstelt vraagt om klappen bij het deel dat totaal andere maatstaven heeft qua respect en eigendom…

   Is het niet absurd dat je door de machthebbers word gedwongen jezelf of je familie te laten aanvallen en mogelijk moet laten doden of invalide moet laten maken en dat HUN dan wel de daders zullen straffen…misschien…. dus bijna niet…

   Er is een argument qua wapenbezit dat nooit word genoemd: Als wapens slecht en gevaarlijk zijn, waarom rust de overheid dan de politie uit met vuurwapens? Is dat omdat men zijn uitvoerders van de macht wil beschermen en de macht door deze wapens over de burgers geeft….of zijn de regerings maatregelen zo geweldig goed dat wij allen met hart en ziel ons voor onze leefwereld in willen zetten….?

   Wapens zijn al sinds het begin der tijden bittere noodzaak voor de mens, het ontzeggen van wapenbezit door ene regering via wetgeving is dan ook een misdaad tegen het mens zijn en geen maatregel om een veiligere leefwereld te maken….het is een greep naar de macht en het uitschakelen van zaken zoals persoonlijke vrijheid en veiligheid is mensen forceren tot een ondergeschikte rol in het leven tegen anderen.

   Verbinden doe je juist door een bevolking weerbaar te maken en juist door die weerbaarheid word het een geheel als een volk….de enige andere voorwaarde voor een veilige en tot samenwerking gemotiveerde maatschappij
   is een politieke leiding die constructief de randzaken van leven en bestaan in goede banen leid. Zonder het constructief en verantwoord politiek leiden vervalt een maatschappij in een evenredige zwijnenstal.

   In Frankrijk zijn door een “amnestie” regeling vorig jaar massaal wapens ingeleverd door de bevolking….ik vraag me af of die mensen niet ontzettend veel spijt hebben dat ze in een land waar de afbraak grote snelheid maakt hun eigen leven en veiligheid op het spel zetten door het enige dat hun veiligheid kan verhogen weg te geven….de natte droom van Links is het ontwapenen van de eigen bevolking en dan de geïmporteerde bevolking de boel laten uitmoorden, want mensen de wapens afnemen en moordend en plunderend ongedierte per scheepslading binnen halen is gewoon oorlog voeren op je eigen soort. Dat veel partijen erin meegaan is omdat ze zelf hun eigen machtsspelletjes willen spelen, hun eigen zakken willen vullen en al een uitweg hebben klaargelegd, met extra paspoort.

   Wij mogen de klappen krijgen, sterven en kapotgaan omdat ergens iemand ooit een nat kruis kreeg van enkele bruine fantasieën en nu ons met die ellende opzadelt.

   Wist u trouwens dat het grootste WEF tuig in Zwitserland woont, een land met achter iedere voordeur minimaal een wapen met munitie en iemand die goed kan schieten, en dat het in een oorlog zoals in Frankrijk prima zichzelf kan verdedigen….tegen hordes ongedierte een prima werkende oplossing heeft…best krom, landen via je WEF hoeren ontwapenen en zelf in het best bewapende land en dus meest veilige land ter wereld te vestigen…..eigenlijk over de rug van iedere Zwitser jezelf en je veiligheid garanderen…en zijn lijfwachten hebben echt geen komkommer of dildo onder hun colbert…als ze zo tegen wapens waren gingen ze toch in Nederland wonen…?

   Hypocriet en misdadig.

   • Ik denk dat moord overal het thema is – moord wordt in alle aspecten van de samenleving gestimuleerd en genormaliseerd. De gifspuit. Je begint het nu ook te zien bij de transgender idioten (verkrachters, vrouwenmeppers, kindermoorden, etc); nu worden de lieve 17-jarige Marokkaanse jochies in dure AMG’s ook verheerlijkt en ze beuken er op los; de parasiterende immigranten mogen meisjes verkrachten in Sweden; etc. En zo gaat het van slecht naar erger. Het komt voort uit het Khazarengedachtegoed, dat hier ook wortelt, hier in NL. Moord en moorden en geweld en het leven verzuren van anderen. Dat is de verrijking van je eigen ziel, en velen lopen daar in mee, want het is de makkelijkste weg. Gemakzucht dient het roofmens.

   • P.s. ze gaan er echt niet in slagen in de VS om hun wapens af te jatten. Zelfs niet met al die gecontroleerde en opgezette high-school shootings – misbruik van labiele kinderen om een politiek punt te maken, met vele slachtoffers. Het wordt hier uiteindelijk een grote rotzooi, dankzij die Refo psychopaten die gretig hun loonstrookje in hun bek proppen.

  • Hoe kom je erbij dat het tweede amendement iedereen een vuurwapen toestaat? Er moeten wel bewijzen overlegd worden van geen strafblad en dergelijke. Bij ons nemen de crimis het “recht” een vuurwapen te dragen en te gebruiken, en de burger heeft geen tot weinig mogelijkheden om zich daartegen met dezelfde wapens te verdedigen. In nederigland is dit nog verergerd doordat het heel moeilijk is een jachtvergunning te verkrijgen terwijl dat in het buitenland gewoonlijk de gemakkelijkste manier is om een vuurwapen in huis te mogen hebben.

 4. Het is treurig voor de gewone burger, laat het tuig zijn heil halen bij de beleidsmakers en politici die verantwoordelijk zijn. Dus geen verdeel en Heers maar op de man spelen die verantwoordelijk is.

  • Die zijn beschermd door politie en leger. Al moest een burgemeester ook al vluchten las ik ergens.

   Het is een oorlog tegen de burger, waarom is Twitter down of doet deze het alweer? Ik heb geen account daar. Verstoken van informatie dus. You Tube filtert alles, Bitchute laat ook veel niet zien wegens zogenaamde “ haat filmpjes” van de NOS moet je het helemaal niet hebben.

   Het gaat niet zoals het gaat, we hadden al een digitale identiteit moeten hebben, een vaxx paspoort en de niet gevaccineerden hadden de samenleving uitgeschopt moeten worden. Dat is niet gelukt, maar het scheelde niet veel en nu gaan ze in de overdrive. Het wordt tijd om met je buren te gaan praten als het zo doorgaat hoe je je buurt kan beschermen.

   • De buren hier zijn meestens geprikte verraders of flapdrollen, kan je beter kwijt dan rijk zijn. Ik hoop dat het bij jou beter is. Sterkte. 🙂

 5. Ik denk dat de overheid heel blij is met de chaos die al een tijdje gaande is in Frankrijk. Binnenkort gaat het leger de straten in, zullen ze reden hebben om misschien terug lockdowns, avondklokken,… in te voeren en dan is de stap naar de ’15 min cities’ niet veraf meer. Daarna nog de CBDC invoeren, CO2-budgetten,…
  Het spelletje heet problem – reaction – sollution. Creëer een probleem (in dit geval totale chaos), wakker de angst nog wat aan door de media, het volk zal daarna beginnen smeken naar een strengere aanpak van de overheid. De solution is duidelijk, meer grip op de massa.
  We zien nu in sneltempo het realiseren van een totalitaire staat !

  • Totdat de mensen straks echt niks meer te verliezen hebben en miljoenen kiezen voor de geweldadige verdedigings dood, wat gaat een leger dan doen? Alles afknallen totdat vanzelf de familieleden en kinderen aan de beurt zijn? Als er niks meer over is om af te knallen dan gaat men elkaar afknallen.

   Wanneer een brand alles geconsumeert heeft, het enige wat het dan nog heeft is zichzelf te consumeren.

 6. toen men met corona geen angst meer kon zaaien kwam oekraïne, nu dat ook geen angst meer brengt komen ze met dit. mensen moeten bang zijn, ze zullen eisen dat de politiek ingrijpt (al te zien in reacties op berichten in de msm), ze zullen hun vrijheid graag opgeven. de agenda gaat door.
  corona werdt vele jaren voorbereid, oekraïne ook, en nu weet je waarom al die onaanpasbaren hierheen gehaald worden.

 7. Houten stokken, ik denk dat een gatling gun effectiever is, maar wie is nu de werkelijke vijand, de overheid of de geïmporteerde islamieten?
  Wij hardwerkende autochtone burgers zijn de dupe van beide kanten.
  En als ik ollengron, kaag en de andere linkse zogenaamd hoogopgeleide pretstudie huppelkutjes zo bezig zie staan ook de westerse vrouwen niet aan onze kant.

 8. Voor degenen die het voorbeeld van de Fransen willen volgen en zich willen bewapenen met stokken. Het is niet voldoende een stok in huis te halen. Men moet er mee kunnen vechten. Een beetje zoals het is niet voldoende een paar bokshandschoenen in huis te halen om te kunnen boksen. Bovendien stele je jezelf bloot aan … daar heb je het weer … juridische gevolgen, want wij mogen geen stokken voor vechtdoeleinden bezitten.

 9. Spijtig genoeg wil ik opmerken dat deze “rellen” een beoogd neveneffect zijn van de Coudenhove-Kalergie Pan-Europa plan, het echte werk moet nog gaan beginnen, “we” hebben bijna allemaal geleze hoe het in Duitsland ervoor staat bijv. Duisburg is in handen van moslim-clans die bepalen wat er gebeurd in de wijken die ze controleren.

  Natuurlijk is het een goed begin om dit moslimtuig met stokken te verdrijven, maar als die lui het op hun heupen krijgen beschikken ze over automatische wapens en tegen die tijd doen de wethandhavers er ook geen mallemoer aan voorbeelden genoeg in het land der vrijen en het thuis voor de dapperen. Wat een kolerezooi is het geworden we stonden erbij en keken ernaar.

  • Adriaan W. juli 2, 2023 at 10:26
   In Nederkutland was het zo, dat je nooit wat mocht zeggen… Mijn eigen deugmoeder noemde mij in de jaren 80 een ‘fascist’ toen ik het eea ‘neocolonialisme’ begon te noemen met het binnenharken van primitieve mensdieren, met bedrog en chaos als resultaat. Iedereen fluisterde maar een beetje over zijn ongenoegen, maar niemand durfde het hardop te zeggen want Pappa Staat zei dat je tolerant moest zijn voor de ander. Je doet het voor een ander, werkt nog steeds goed.

   • Immortal juli 2, 2023 at 11:01

    Ja Immortal kan mij voorstellen hoe dat gegaan is in 1972 heb ik toen de Afrikaanderwijk rellen meegemaakt, veel Turkse huisjesmelker gooiden de Nederlandse huurders uit hun woningen op plaats te maken voor de Turkse “nieuwkomers” dat zette enorm veel kwaadbloed bij de Nederlanders die toen begonnen te rellen tegen de Turkse huisjesmelkers ging er hard aan toe maar niet zoals in Frankrijk.

    De VPRO maakte er heel erg deugachtig rassenrellen van en na 8 dagen van onrust kwam de Rotterdamse Gemeenteraad tot een zgn. spreidingswet die er nooit van is gekomen, de oude arbeidersbuurten liepen langzaam vol met gelukszoekers en de oorsprongkelijk bewoners van de wijken verdwenen met stille trom naar duurdere huizen in de stad, als ze het konden veroorloven.

    https://youtu.be/KfavYU7PKBo

     • Adriaan W. juli 2, 2023 at 11:27

      Net zoals de zogenaamde verdichting gemeenten geld oplevert. Zo wordt ons land naar de klote geholpen.

      • Gijp juli 2, 2023 at 11:35

       Ja beste Gijp het kan zomaar je humeur bederven als je denkt hoe hoe gemeentelijke, proviciale en landelijke bestuurders ons in de maling nemen, nu ook weer de pensioenen op korte termijn gekort i.p.v. geïndexeerd/ verloren, het digitale geld er net voor het zomerreces erdoor gejast, man man man het houdt niet op niet vanzelf.

       Groeten

       • Klopt Adriaan, daar kom je achter als je met ze in conflict komt. Ik weet niet of ik het hier al eens geschreven heb, ik zei tegen een ambtenaar, nou heeft je werkgever je gedwongen tot vaccinaties en ondertussen is je pensioen weg, je kan niet eens meer inloggen bij het ABP en toch loop je je medeburger te naaien. Je waant je echt de nieuwe adel idioot! Maar dat ben je niet vergeet dat niet! Geen reactie! Die lui zijn hersendood. Waar rekruteren ze die lui vraag ik me wel eens af. Ik ken zelf helemaal geen ambtenaar, maar er zijn er zat.

       • Met dat digitale geld is het goed afschuimen. Net zoals destijds met de euro. Het is weer tijd voor een rondje afschuimen. Waarom niet gewoon plastic biermuntjes uitdelen?

        • Immortal juli 2, 2023 at 12:41

         Ik dacht altijd dat de €uro de grootste witwas operatie van de 21e eeuw was, nu nemen ze een nog groter en enger voorschot op hun Oekraïne begrotingstekort.

         Het volk is randdebiel, van elke €uro word een dubbeltje van uw geld gejat, met als lokkertje u hoeft geen geld te wisselen als u op vakantie gaat.

     • Klopt. Erdogan pakt het beter aan. Hij geeft burgerschap aan mensen die investeren. Een huis kopen. Kopen. Niet gratis krijgen. Restauranten opzetten, business beginnen. Zo hoort het. En in Nedergraailand is alles gratis voor die aan de Piet Hein hark kleeft, en wij betalen er voor.

  • Zaken terug brengen naar het oude , daar is het te laat voor. Nu is oorlog in Europa onvermijdelijk, het enige dat gebeurd door de regeringen is de tijd proberen te rekken maar die leiders zullen de eersten zijn in het vliegtuig naar veiligere oorden… het is niet te redden waar we naar toe gaan, enkel te vertragen maar et als diarree, het komt als het zelf wil, ineens, met vele krampen…

   De politie zal veel ontslagbrieven krijgen van de huidige agenten en daarom alles en iedereen die in enige mate wil luisteren en niet teveel zelf in de zakken steekt in een uniform hijsen, we gaan dus nog eerst een aftakeling zien van de ordediensten, dan totaal verval…

   Wat is er nog te doen om deze komende verandering te overleven: weggaan is de meest wijze oplossing, maar waarheen….punt van nadenken. Het bevolken van gebieden die goed verdedigbaar zijn en waar je iets kunt opbouwen is een optie, midden Duitsland en het gebied aan de Tsjechische grens zijn nog goed haalbaar, een huis met werk aan is daar voor de prijs van een auto te vinden….landen zoals Zweden en Noorwegen zijn duur…Tsjechië ziet mensen uit Nederland en België liever niet komen….Hongarije is een optie, maar wat als er een immigratie geile president aan de macht komt…

   We hebben een komend probleem dat ons mogelijk ons hele bestaan gaat kosten, jezelf voorbereiden om zonder pensioen of sociaal vangnet te leven is denk ik een van de eerste zaken om aan te pakken. Leer een vak, loondienst is geen toekomst in een andere wereld maar een afhankelijkheid. Binnen enkele maanden kun je een vaardigheid leren die jou eten op de plank zal geven…misschien is dat wel de stap die je sowieso moet nemen in je leven, een vaardigheid of meerdere die de ruggengraat vormen van je verdere keuzes….altijd iets om op terug te vallen…

   …en leer wapens hanteren, een stok is overal te vinden, met aan iedere kant ene punt is het een dodelijk wapen en snel gevonden…mesvechten is een goede optie….you tube staat vol met lessen in hoe en wat….het is niet het echte werk maar een begin….Krav Maga….heb je altijd bij je en je bent niet meer hulpeloos…niets houd een groep op afstand als de eerste aanvaller uit die groep die een oog mist en staat te schreeuwen van pijn….nummer twee is al onzeker voordat ie aanvalt….

 10. Het is zeer interessant wat daar gebeurt om te vergelijken met het Westers verhaaltje over de zogezegde Syrische opstand. Daar bleken de amokmakers plots wel over zware wapens te beschikken om het tegen het leger op te nemen. Waar zitten de collumschrijvers in onze media nu die het toen hadden over “protesten”?

  • Lepoudre Luc juli 2, 2023 at 10:45

   Je bedoeld de gekochte media Luc? Tja die maken er over het algeem een groot deugverhaal van die door velen als zoete koek wordt geslikt, 90 procent van het publiek of dat nu van België, Nederland of elders in Europa is zijn onwetent over het Coudenhove-Kalergie Pan-Europa plan, ze hadden het kunnen weten als ze beter hadden opgelet wat er zijn reeds aan verschillende EU voorziters de Kalergie prijs uitgereikt ook aan een Belg, je weet wel wie ik bedoel.

   Groeten

   • Bilderbergbitchbeatrix ontving de karelsprijs (expres met kleine letters uiteraard) in 1996, groothertog Jean van Luxemburg kreeg ‘m in 1986 voor zijn volk & doorgesnoven ‘nieuwe Churchill’ Zelensky kreeg de Deep State-karelsprijs dit jaar uitgereikt.
    @Adriaan, jezuïet Herman Van Rompuy mocht deze ‘prijs’ in 2014 in ontvangst nemen.

  • De beste artikelen over het begin van de oproer en nep-burgeroorlog in Syrië kwamen van de pen van Webster Tarpley, die daar zelf meermaals is gaan onderzoeken hoe de vork in de steel zat. Veel van zijn artikelen zijn terug te vinden op voltairenet.org en videos op U-tube of als gewist op archive.org.

 11. Wat doet een 17-jarige jongen met een AMG? Verdient hij zoveel geld? En met wat? En waarom rijd hij die agent die tegen zijn raam staat, van de sokken? Wat heeft hij te verbergen? Dit soort gespuis wordt maar uitgeperst door die stomme kudde moeders die door FR zelf binnengeharkt zijn. Het is hun eigen schuld, maar ze zullen het nooit toegeven. Dus dan nog maar meer onderdrukking toe passen. Ten koste van de eigen burgers. De chaos is goed bezig.

  • Het zal niet minder worden….iedere week 1000 meer in ons land en op een enkeling na niet om hier iets op te bouwen, enkel om veel te verkrijgen. Immigratie hoort een natuurlijke weg te volgen, waardoor assimilatie ontstaat. Zo groeit een volk, zo zijn de Europese volkeren ontstaan, door de tijd ruimte te geven en dingen zichzelf te laten oplossen. De enige die in Europa eigenlijk het hebben verdomd om zich aan te passen zijn die Joden met vlechtjes, meest arrogante kutvolk dat er is, verheven boven ons en hebzucht in iedere cel…ben nog steeds benieuwd waarom ze ruim 3500 jaar geleden van Kreta zijn verbannen als volk, dan moet je toch behoorlijk de boel hebben vernageld en verziekt. Noord Afrikaans gedrag ….?

   • We kennen die vlechtjes ook in bijv Monticello in upstate NY. De “buffalo hunters” noemen we ze. Ze betalen geen belasting, hun woonomgeving met grote woningen is viezig en niet onderhouden, de vrouwen moeten pruiken dragen, ze neuken door gaten in een laken, ze gaan eens in de week naar een zwembad om daar te wassen, ze eten deegballen, en dat soort dingen. Ze praten niet met ‘gewone’ mensen. Ze kijken je niet eens aan. Ze kochten een oude Coca Cola fabriek in Queens voor cash. En maakten er een ‘schul’ van. Ja, ja, een schul. Noord Afrikaans gedrag is nog net zo. Die hebben zich duidelijk nooit aangepast in drie generaties (ja ja, een enkeling wel – voordat zo’n persoon gaat gillen). Ik kende een vent bij een bank, waarvan iemand zei “hij is en blijft een marokkaan.” Wat kon die vent raar omslaan achter gesloten deuren vooral tegen vrouwen! Je weet toch dat Hussein een deal had met Netanyahu om die vechtlustige kakkerlakken in Marokko te verspreiden in EU? De Turken daarentegen zijn wel goed aangepast. En nu met de deal van Erdogan heeft Turkeye veel baat bij de immigranten. Hier zuigen ze alleen maar, en wij maar betalen. En dan is er al 50 jaar ‘woningnood’ en nog steeds. Hoe verzinnen ze het. En ondertussen smijten ze de schatkist over de balk naar een nutteloze bezigheid in Oekrieland om de investeerders in Ziomerica te plezieren. Wat krijgen ze er voor, behalve de botjes die Trutsula van de Lijken ze toewerpt. Hier, schurfthond, neem nog een botje, en doe wat ik zeg. (Zelf krijgt ze natuurlijk veeeeeeel meer poen! Lees die smsjes maar eens, hahahah!)

    • De heel bewust door de Dutch Deep State gecreëerde woningnood bestaat sinds 1945. De eerste Turkse gastarbeider arriveerde in 1954 in Amsterdam en de rest is geschiedenis.
     Ook vrijmetselaar & ‘vadertje’ Drees (1886 – 1988) en premier in de periode 1948 – 1958 heeft zeker weten kennis genomen van het Van Coudenhove-Kalergiplan tijdens zijn Deep State-opleiding aan het Brookings Institution.

     • …en maar klakkeloos meedoen. Wat kregen ze er in godsnaam voor? Wat was de bevrediging als dienaar van het volk? Het kan niet anders dan dat de mensenhaat heel diep geworteld zit in de roofmensch. En mensen die elkaar niet haten, zijn een uitzondering. Ik vrees het ergste.

 12. Franse rellen: 2 politieagenten buiten dienst ‘geslagen als honden’ door menigte in brutale video

  Franse politievakbond waarschuwt: “We zijn in oorlog”

  Politiebronnen hebben bevestigd dat de schokkende virale video van een man die bewusteloos op de grond lag nadat hij was geslagen door Arabische relschoppers, een Franse politieagent buiten dienst was. Hij was een van de twee agenten buiten dienst die zwaar gewond raakten door de menigte. Het gerichte pak slaag vond donderdagavond plaats, wat de derde nacht van rellen markeerde die Frankrijk op zijn kop heeft gezet sinds de politie de 17-jarige Frans-Algerijnse Nahel M. neerschoot, die bij de politie bekend stond om zijn lange criminele verleden .

  https://rmx.news/crime/french-riots-2-off-duty-police-officers-beaten-like-dogs-by-mob-in-brutal-video/

 13. Valéry Giscard d’Estaing (1926 – 2020) was de derde president (1974-1981) van de door Charles de Gaulle ingestelde vijfde republiek in 1959. Na zijn gedwongen vertrek, werd hij lid van het in 1973 door de Rockefellers gestichte Deep State-bolwerk Trilateral Commission voor wie hij het boek ‘Triangle Papers’ heeft geschreven en hij bleef een welkome gast op de Bilderberg-conferenties. Met mede-Bilderberger & adrenochroomverslaafde Henry Kissinger (1923) heeft hij menig conferentie voorbereid.
  Hij was lid van de ultrageheime soevereine militaire orde van malta (smom) en misschien is hij Irenes zonen Carlos en/of Jaime de Bourbon de Parme wel eens tegengekomen.
  Giscard d’Estaing stond aan de wieg van het door alle EU-leden in 2007 ondertekende verdrag van Lissabon en hij overleed notabene aan ‘covid’!

 14. Ik heb geen Twitter account, maar normaal gesproken kon ik altijd wel een link naar Twitter bekijken. Nu zegt Twitter na het aanklikken van ALLE linken in dit artikel : “Er ging iets mis. Laad de pagina opnieuw. ” Maar ook het opnieuw laden vd pagina heeft geen enkele zin. [ Soft-] censuur ??

 15. Adriaan W. juli 2, 2023 at 12:55
  “Nog 1 ding ik ben nooit opgehouden om de €uro om te rekenen naat de 700 jaar oude en vertrouwde gulden.”

  Daarom trap ik er ook niet in als er iets voor “1 eurootje” aangeboden wordt. Rotzooi die rond de knaak kost. De horeca heeft er nog het meeste baat bij.

 16. Iran in de bocht .
  Iran roept Frankrijk op “te stoppen met gewelddadige behandeling” van zijn bevolking

  Iran heeft zondag de Franse regering opgeroepen “te stoppen met de gewelddadige behandeling” van zijn bevolking en om terughoudendheid te tonen in de crisis die is ontstaan nadat een tiener omkwam door een politiekogel.

  “De Franse regering moet een einde maken aan de gewelddadige behandeling van haar bevolking en tegelijkertijd de principes van menselijke waardigheid, vrijheid van meningsuiting en het recht van burgers om vreedzaam te demonstreren respecteren”, benadrukte woordvoerder Nasser Kanani van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Het ministerie riep Iraniërs ook op om “onnodige reizen naar Frankrijk in de context van de huidige crisis” te vermijden.

  De Iraanse media besteden veel aandacht aan de golf van geweld die in veel Franse steden is losgebarsten door de dood van de jonge Nahel.

  De Iraanse autoriteiten hadden scherpe kritiek op de solidariteit van Europese landen met de protestbeweging die in de herfst door Iran raasde na de dood van Mahsa Amini, die werd gearresteerd omdat ze zich niet hield aan de zeer strenge kledingvoorschriften die in Iran aan vrouwen worden opgelegd en overleed.

  Op 14 oktober hekelde Kanani de inmenging van president Emmanuel Macron, die zijn steun had uitgesproken voor de demonstranten. Het is verrassend dat Frankrijk de Iraanse veiligheidstroepen veroordeelt, die te maken hadden met “gewelddadige mensen en relschoppers”, zei de woordvoerder toen.

  Tijdens de protesten in Iran zijn honderden mensen gedood en duizenden gearresteerd.

 17. 2e fase Jihad. Wie wil weten wat er mis is moet eens luisteren naar Robert Spencer van Jihadwatch. De elite weet verrekt goed wat het is en lokt dit uit. Op weg om God en het evangelie weg te nemen en vervangen door satanische allah. De roomse pontifex maximus weet dit natuurlijk en probeert chrislam in mekaar te draaien. Een heel groot deel van de west europese bevolking is nu moslim en we gaan in de toekomst in alle deze landen een toenemende aggressieve jihad zien opkomen. De eerste fase van defensieve jihad als moslims met zeer weinig zijn en zich in een slachtoffer rol duwen is zo goed als voorbij. Volgens mij zijn we zeer dicht bij fase 3 waar moslims sharia wet gaan eisen. In de UK gebeurt dit al op sommige plaatsen. Als dit gebeurt verandert de natie opnieuw in het kalifaat dat werd verslagen (het beest dat een dodelijke hoofdwond kreeg) in het begin van de 20e eeuw. Het kalifaat (beest) komt terug(op uit de bodemloze put) om te heersen over west europa…. wie geen idee heeft wat leven in het kalifaat voor niet moslims betekent raad ik aan het pakt van Umar eens te lezen. En minstens eens door de quran te gaan. Merk op hoevele verzen er in de quran (koran) zeggen dat mosims ons moeten bevechten tot we bekeren tot islam of dood zijn of de jizzyia tax betalen. Onstellend hoe de religie van de vrede ons apen en varkens noemt in hun heilig satanische boek

 18. Als het geweld niet ophoudt krijgt Frankrijk een nieuwe lockdown, een echte deze keer even stringent als in China. Logisch toch?

 19. Wat in dit verhaal niet echt wordt belicht is dat de 2 grootste vakbonden van de politie in Frankrijk (grofweg 50% van alle poltie in Frankrijk zichtzelf nu het verzet noemen. Ze noemen de moslims die rellen openlijk ongedierte.

  Dit betekend nogal wat. Een overheid heeft geweld nodig om zijn gezag te handhaven. Als de politie zichzelf het verzet noemt betekend dit dat ze het regime van Marcon niet meer steunen. Als ze zeggen dat het ongedierte is betekend dit dat ze het willen uitroeien.

  Dit betekend op de rand van een burgeroorlog….. Zeker omdat het leger er absoluut niets tegen zegt (de politie uitspraken). Cloward Piven plan heeft even geduurt om te werken (zoals gepland) maar we zien de eerste resultaten.

  Voor degenen die niet weten wat dat plan was (beschreven door de beide mensen in 1966) was dat je het ”sociale vangnet” van een samenleving moest vernietigen door het te overbelasten. Dan zou chaos ontstaan door wanhopige mensen die dan de gevestige orde kon overwerpen. Dan kan je een basis inkomen introduceren en zo armoede oplossen en een eerlijk systeen creeeren. Dat soort ontwikkelingen zien we nu eeeecht niet (lol).

  Groeten,
  Hugo

 20. enkele toespelingen op enkele aangehaalde thema’s, vergunde wapens worden bij iedere oorloog toestand, staat van beleg, verklaren van de algemene noodtoestand, onmiddellijk door de overheid, zeg maar politie opgehaald en in beslag genomen door aangaande, de 2 vorige oorlogen hebben de mensen daarvan nooit hun in beslaggenomen wapens terug gezien, ieder jachtwapen en verdedigingswapen wordt afgenomen. Aangaande de afbouw van leger en politie, moet je eens kijken in Brussel, zal elders ook wel niet anders zijn, de helft van het personeel bestaat uit jonge moslims, gaan die ons vuile, smerige christenen helpen, denk het niet.
  Het is een verloren zaak, onze vorige en huidige leiders hebben ons verkocht, en door hun ruime verdiensten op allerlei gebied, gaan zij wonen waar het nog leefbaar zal zijn, wij zitten met de rotzooi, waaraan het overgrote deel van de Europese bevolking meegewerkt heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in