Schokkende beelden die door Infowars zijn vastgelegd, tonen de executie van een Trump-supportster. De mainstream media willen niet dat het publiek deze beelden ziet van een Amerikaanse patriot die doodgeschoten wordt voor het protesteren in een door de belastingbetaler gefinancierd gebouw. Naar verluidt is de vrouw inmiddels aan haar hoofdschotwond overleden.

In tegenstelling tot andere video’s van de executie van deze Trump-supportster, tonen deze beelden dat de vrouw door een raam kroop toen ze werd doodgeschoten.

Zie een andere hoek van de moord hieronder:

Een getuige beschrijft het incident aan een nieuwsverslaggeefster in de volgende video:

Een andere getuige beweert dat een man in een pak “als een beveiligingsdienst pak” de vrouw neerschoot.

De tweede getuige zegt ook dat een agent dreigde hem “als volgende” neer te schieten als hij niet uit de weg ging.

“Staande over haar lichaam zei hij dat”.

Live: Menigte van Trump-aanhangers bestormen het Capitool gebouw

  Trump's vaccin-pooierende retoriek bewijst dat beide partijen prostituees van pharma zijn
Vorig artikelStudie: Bill Gates DTP-vaccin doodde 10 keer meer Afrikaanse meisjes dan de ziekte zelf
Volgend artikelElke tweede Republikein steunt de bestorming van het Capitool
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

    • “Fascisme is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel.”

      Autoritair nationalisme, antidemocratisch…. Volgens mij zijn de enige fascisten hier de gekken die het witte huis bestormen omdat ze er niet mee kunnen leven dat ze de verkiezingen niet hebben gewonnen.

  1. Naar verluid was de bestorming van het Capitool een valse vlag operatie, men kon goed zien op diverse video’s dat de Capitool-politie de ‘demonstranten’ ongehinderd naar binnen lieten lopen, ongetwijfeld zijn altijd Agent Provocateurs aanwezig die het beleid uitvoeren waarvoor zij opdracht hebben gekregen…Net zoals veel Nederlandse situaties op het gebied van demonstraties/protesten wordt vaak niet opgemerkt door de aanwezige demonstranten dat er bijv. een nazivlag of symbool uit de trukendoos wordt getrokken, met als gevolg dat het protest direct onderbroken wordt door de aanwezige politie.

  2. Zoals verwacht heeft Donald Trump zijn verzet tegen de staatsgreep opgegeven. Een woordvoerder heeft verklaard dat hij onder zwaar protest meewerkt aan een ordelijke machtsoverdracht aan Joe Biden op 20 januari. Het volk moet en zal nu in actie komen, zo is de overtuiging van veel conservatieve Amerikanen. ‘Vanaf 20 januari is Amerika officieel een bezette oorlogszone,’ schreef Wes Rhinier, die op NCRenegade.com eind december zijn grote teleurstelling over Trump uitte, omdat die volgens hem alle kansen heeft laten liggen om de ‘swamp’, het moeras van het door-en-door corrupte politieke establishment Washington, droog te leggen.
    https://www.xandernieuws.net/uncategorized/trump-geeft-verzet-tegen-coup-op-vs-vanaf-20-januari-bezette-oorlogszone/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in