De volkswoede neemt toe over de verkeerde voorstelling die de media geven van de gebeurtenissen in het Midden-Oosten. Ondertussen onthult Caitlin Johnstone dat congresmedewerkers een brief rondsturen waarin ze hun bazen oproepen aan te dringen op een staakt-het-vuren in Gaza.

Honderden medewerkers van het Amerikaanse Congres laten een brief rondgaan waarin ze hun bazen aansporen om op te roepen tot een staakt-het-vuren, er broeit een stille muiterij op het ministerie van Buitenlandse Zaken over de Gaza-acties van de regering-Biden, de belangrijkste verslaggevers weigeren om de Israëlische narratieven na te papegaaien en de straten zijn vol met pro-Palestijnse demonstranten.

Dit is anders. Wat we nu zien is een afwijking van het gebruikelijke script.

De westerse pers bevindt zich in de ongemakkelijke positie om verslag te moeten doen samen met de Midden-Oosterse mensen waar ze al generaties over liegen, en ontdekt dat veel van die Midden-Oosterse mensen Engels spreken en een paar dingen te zeggen hebben.

Bekijk deze clip van de Egyptische podcast Rahma Zein die CNN’s Clarissa Ward te lijf gaat tijdens een protest bij de grensovergang Rafah:

En deze clip van een Palestijnse man die CNN’s Sara Sidner – die de beruchte “40 onthoofde baby’s” psyop hielp verspreiden – de huid volscheldt met de woorden: “Jullie zijn voorstanders van genocide! Jullie zijn hier niet welkom! Aanhangers van genocide! Fuck CNN! Fuck CNN!”:

Een dringend noodzakelijke boodschap en een confrontatie die allang had moeten plaatsvinden.

Als Israël dat ziekenhuis niet heeft gebombardeerd, waaom heeft het dan een frauduleuze audioclip gemaakt waarin Hamasstrijders beweren dat Israël het ziekenhuis niet heeft gebombardeerd?

  De Israëlische staat, Hamas en alle regeringen overal geven niets om "het volk"

De enige manier om dit feit te verzoenen met een geloof in Israëls onschuld is rigoureuze psychologische compartimentering.

Veel van de vervorming rond deze huidige crisis komt voort uit verwarring tussen vrede en de status-quo basislijn. Omdat Israël al zo lang dezelfde status-quo hanteert, gaan mensen ervan uit dat er vrede was toen Hamas het land aanviel, en daarom konden de westerse politici en media het als een “niet-uitgelokte” aanval framen. Maar in werkelijkheid is de status quo in Israël er al generaties lang een van voortdurend escalerend geweld, tirannie en misbruik, niet van vrede.

Het probleem met een verkeerde dynamiek die al heel lang aan de gang is, is dat degenen die niet direct door de mishandeling getroffen worden, er na een tijdje aan gewend raken en het als normaal gaan beschouwen. Dus als er verzet komt tegen die mishandelende status-quo, lijkt het voor hen alsof het uit het niets komt door toedoen van een niet-uitgelokte agressor.

Ga lang genoeg op iemands gezicht staan en op een dag zal het u verbazen als hij uiteindelijk in uw voet bijt. U zou zelfs het gevoel kunnen hebben dat u het slachtoffer was, want daar was u nu eenmaal aan gewend.

En de imperiale media doen er natuurlijk alles aan om de verwarring bij het publiek over dit cruciale onderscheid nog groter te maken. De Hamas-aanval wordt voortdurend geframed als een niet-uitgelokte daad van agressie door slechte mannen die Joden slechte dingen wilden aandoen, enkel en alleen omdat ze slecht zijn en Joden haten. De geschiedenis begon op 7 oktober en alle gebeurtenissen vanaf 1948 hebben nooit plaatsgevonden.

  Pro-Israël propaganda-leugens versus realiteit

Imperium-propagandisten doen dit trouwens voortdurend, overal waar het de informatiebelangen van het imperium uitkomt. Na 9/11 was het “ze haten ons voor onze vrijheid” en werden alle Amerikaanse agressies in het Midden-Oosten, die Al Qaeda provoceerde, onder het tapijt geveegd. Toen Rusland Oekraïne binnenviel, werden de goed gedocumenteerde NAVO-provocaties en het geweld in de Donbass die daartoe aanleiding gaven, uit de geschiedenisboeken gewist, en begon de geschiedenis op 24 februari 2022. Als China ooit reageert op het Amerikaanse leger dat het omsingelt met oorlogsmachines en zijn agressieve provocaties in Taiwan, dan zal dat worden afgedaan als een volledig on-uitgelokte aanval die ook volledig uit het niets kwam.

Omstandigheden zijn niet vreedzaam alleen omdat we eraan gewend zijn. Het is niet omdat u uw dagelijkse routine kunt uitvoeren zonder grote verstoringen, dat iemand niet vreselijk mishandeld wordt door de status-quo die uw manier van leven mogelijk maakt. Vrede betekent niet dat iedereen zich schikt naar de status-quo, ongeacht de mishandeling, het lijkt op de afwezigheid van mishandeling.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Klaus Schwab eist bevel dat Amerikaanse mannen en vrouwen oproept om voor globalisten te vechten in WO 3Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOfficiële gegevens tonen aan dat elke patiënt die in één kliniek werd gevaccineerd “binnen enkele weken stierf”
Volgend artikel“Merkava, je had het mis”: Zullen Israëlische tankbemanningen een grondoperatie in de Gazastrook aankunnen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. We weten in wie de media in handen is, zij zijn geen voorstander van het vrije woord, zij vertegenwoordigen de macht van een kleine elite, wel bijzonder als er toch langzaam aan verzet komt uit onverwachte hoek, in ons land hoorde ik daar ook over, ambtenaren weerspreken de mensen van het kabinet en willen een ander beleid t.o.v. het Midden Oosten net als in de VS blijkbaar, hoopgevend is dat meer nog niet, trouwens in een heel groot gedeelte van de wereld weten ze allang hoe het Westen en zijn elite echt zijn, zie de BRICS of de gewone burgers uit die Arabische landen, er is een ommezwaai bezig.

 2. Het wordt tijd dat iemand de pers ter verantwoording roept.
  Vroeger werd er bericht over feiten.
  Tegenwoordig is het nieuws suggestief, manipulerend, halve waarheden, uit de context gehaald, gelogen, propaganda en framing. Een grote bron van misleiding.
  Alles om de oplages te vergroten. Alles om een bepaalde groep te bevoordelen.
  Alles om andere groepen in een kwaad daglicht te stellen.
  Walgelijke tendens van knip en plak- journalisten.
  Voeg daarbij de zgn. marktwerking en privatisering en voila :
  Niemand gelooft meer iemand.
  Met dank aan de neoliberale luchtfietsers.
  https://www.wikiwand.com/nl/Neoliberalisme_(hedendaags)

 3. De pers is hier zelf schuld aan met hun smerige leugens.Sorry hoor de pers doet er net zo hard aan mee aan die vuiligheden.Vooral CNN en bij ons de NOS ze zijn totaal niet te vertrouwen.

 4. Het clubje genetisch gemodificeerde persmuskieten hebben nog niet door dat hun seizoen ten einde loopt..
  De ontmaskering uiteraard live op tv..die ik voor de gelegenheid van zolder haal. Hoop doet leven!

 5. Your mission is an vision from our pure hart in peace to be love.

  Its Ok to Have a Hard Time.

  The “Dark” & “Divine” Side Of Kundalini Yoga
  This wave of energy is passing through our planet and affecting many- you are not alone!

  This is happening for a reason! What an incredible awakening we are all a part of. https://youtu.be/gh1hzxAc_dk?si=tnYKl7tauTVHXOFZ

  The dormant Kundalini energy, when awakened, will rise in a spiraling motion up through different phases in the body called ‘Chakras’. The literal meaning of ‘chakra’ is ‘circle’ but in the context of Kundalini tantra, it also connotes a vortex-like motion. There are many chakras in a human body, but the principal ones within the body are six, and the highest one, the seventh, is at the crown of the head.

  Heart chakra: your gateway to pure (self) love and sincere connection. Kundalini is your personal inner beautician.

  Collectively we can witness increased hostilities, terrorism, war crimes. Individually this conjunction can have a really powerful and positive impact! It is happening in the most powerful lunar mansion of the Warrior!

  The Currency reset now seems to be fast approaching.
  Every year, the U.S. government spends more paying interest on its $33 trillion national debt than it does on National Defense. There are now 459 criminal charges against Biden.
  Israel seems to be the last refuge for the KM to launder money. China has no longer bothered to attend the G20 summit. The money laundering opportunities for G20 countries have become small (Ukraine and Africa eliminated); therefore Israel vs. Palestine created.
  Among 15 to 39-year-olds, the number of cases of colorectal cancer in the G20 countries increased by 70 percent between 1990 and 2019. Cancer Feeling consumed by resentment, rancor or deep sorrow; unprocessed trauma in imposed behavior undermines everyone’s own authority.

  Self-denial = having ‘lost’ yourself in a ’threatening society’.
  To what extent have you turned against yourself for that reason?
  More important is to what extent are you rooted in yourself?

  A world that is out of balance and seems to be getting sicker and sicker. The consequences of living in a completely neurotic way. It is visible. Why living from your heart is so important at this time.

  What do we mean by authenticity?
  Put simply, authenticity means you’re true to your own personality, values, and spirit, regardless of the pressure that you’re under to act otherwise. You’re honest with yourself and with others, and you take responsibility for your mistakes.
  Your values, ideals, and actions align.

  https://www.facebook.com/andreas.dirker/

 6. Dit is heel mooi gezegd: “Omstandigheden zijn niet vreedzaam alleen omdat we eraan gewend zijn. Het is niet omdat u uw dagelijkse routine kunt uitvoeren zonder grote verstoringen, dat iemand niet vreselijk mishandeld wordt door de status-quo die uw manier van leven mogelijk maakt.” Dit is de andere kant van de ideologie “liberalisme”; de leer van “ikke en de rest kan stikken”. Goed van pas komt een lange elastiek voor de moraal en de ethiek.

 7. Voordat Israël bestond was het daar al een teringzooi. Is allemaal begonnen met het instorten van het ottomaanse rijk, en de daaropvolgende bezetting door Engeland en Frankrijk. Misschien moeten ze daar eens normaal gaan doen tegen elkaar. En als men dan toch wil vechten, ja dan win je het niet met stokken en stenen. Dus wat voor een uitkomst verwacht men? Het Palestijnse volk kan zich niet ontdoen van Hamas, want Hamas heeft de wapens, Hamas kan zich niet ontdoen van Israël, want Israël heeft de wapens. Is een vicuese cirkel, kan alleen maar doorbroken worden door ander gedrag van 1 van de 2 partijen. Wie deze keuze gaat maken weet ik niet, in mijn ogen zijn beide partijen niet erg slim. Denk aan de toekomst van je kinderen, niet aan de haat voor een ander.

  • Wat wou je, eerst onder Turks gezag, later de Engelsen. Als je alleen maar onder bezetting hebt geleefd. Valt dan nog mee zou ik zeggen.

 8. De energie op aarde verandert.
  De energie wordt als het ware steeds hoger. De trillingen verhogen.

  Dit geeft veel onrust, omdat waarheden boven tafel komen. Steeds meer zie je dat leugens geen stand meer kunnen houden. Er wordt steeds meer zichtbaar. Je hoort steeds meer schandalen die aan het licht komen. Je kan dat zelf ook merken in je directe omgeving. Je kunt niet meer leven in een leugen. Je trilling verhoogt. Dit geeft een hoger bewustzijn. Hierdoor wordt je je dus steeds meer bewust van je leven en hoe je leeft. Leef jij wel vanuit jou hart of doe je nog steeds dat wat je denkt dat anderen van jou verwachten. Heb jij je trauma uit je jeugd weggestopt en komt het nu in alle hevigheid weer boven tafel. Het is nu de tijd om dit voor goed los te laten. Ik kan je daarbij begeleiden.

  Met deze verhoging van de energie kunnen ook klachten gepaard gaan.
  Deze verhoging van energie heet ook wel ascentie.

  Elektrische en mechanische storingen : Gloeilampen flikkeren, computers geven vaker storingen, radiofrequenties vallen zomaar weg, enz… omwille van de fluctuerende energievelden. http://www.ikben.nu/ascentie-symptomen-2/?fbclid=IwAR1j5fJOfqEACBAUao4UK6nx_lbD2YSMsg4K0UTSEOjBuD7MZkNIFEuARvc

 9. In Europa hebben we eeuwen lang gevochten voordat we er min of meer uitkwamen.
  In alle landen waar ooit de een of andere macht een paar grenzen heeft getrokken zal dit proces plaatsvinden.
  De impact zal groter zijn als er resourcen zijn (spreek buitenlands interesse) en met moderne wapens zal het veel bloediger zijn.
  Ik geloof niet aan een wereldwijde vrede, hoezeer ik het ook zou wensen.

 10. De westerse pers……pffff
  Kijk naar msn nieuws.
  Vals nieuws, geflankeerd door misleidende reclames die het valse nieuws nog meer moeten accentueren.
  Inclusief veel voetbalfeuilletons. Wederom veelal gebaseerd op “horen zeggen”.
  Waardeloze manipulatieve troep om enerzijds de massa te beinvloeden en anderzijds om klikgedrag te stimuleren.
  Wordt tijd dat iemand die misleidende rotzooi benoemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in