Het lijkt erop dat COVID 2.0 onvermijdelijk is nu de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedkeuring (voor mensen van 12 jaar en ouder) en toestemming voor noodgebruik oftewel EUA (voor kinderen en baby’s tussen zes maanden en 11 jaar) heeft verleend voor de nieuwste COVID-19 “booster” injectie “vaccins” van Pfizer en Moderna.

Zoals velen verwachtten, verleende de FDA op 11 september in sneltreinvaart noodgeval toestemming voor het gebruik van de injecties, en gaf het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) er slechts een dag later zijn zegen aan. Nu wachten we terwijl hordes covid-idioten in de rij staan om de injecties te krijgen, opnieuw, in de komende weken terwijl ze in het hele land worden verdeeld over dokterspraktijken, apotheken en gezondheidsklinieken, schrijft Ethan Huff.

Als deze nieuwe COVID-injecties daadwerkelijk in het lichaam zouden blijven van degenen die ze nemen, zou de rest van ons zich weinig zorgen hoeven te maken dat we zelf ziek worden. De trieste waarheid is echter dat er steeds meer bewijs is dat “shedding” iets heel reëels is, wat betekent dat u kunt “oplopen” wat die flesjes bevatten door gewoon in de buurt te zijn van iemand die onlangs een prik heeft gekregen.

Kunnen we iets doen om onszelf te beschermen? Het goede nieuws is dat dat zo is. U zult zich herinneren dat tijdens COVID 1.0, Dr. Vladimir Zelenko bekendheid verwierf met zijn Z-Stack formule, die een combinatie van zink, quercetine, vitamine C en vitamine D bevat.

Voormalig president Donald Trump nam Z-Stack nadat hij “positief” getest was voor de Fauci-griep, en miljoenen Amerikanen volgden zijn voorbeeld door het supplement te kopen of door de individuele ingrediënten te kopen en ze in te nemen als onderdeel van hun eigen aangepaste anti-COVID-protocol.

  2e Moordpoging: EU lanceert een nieuw vaccinatieoffensief en wil 100 miljoen ongevaccineerden overhalen om het experimentele vaccin te nemen

Uw immuunsysteem op natuurlijke wijze versterken kan u helpen beschermen tijdens COVID 2.0

Hoewel we Z-Stack of een ander voedingssupplement niet zonder meer kunnen promoten als effectief tegen COVID, kunnen we wel met u delen hoe de formule mensen helpt. Dr. Zelenko creëerde het immers met de bedoeling om mensen op natuurlijke wijze te beschermen tegen allerlei virussen.

Tijdens COVID 1.0 kreeg zink veel aandacht, vooral van de onafhankelijke media, omdat het mineraal een krachtige activator van het immuunsysteem is. De World Council for Health (WCH) raadt aan om zink in te nemen voor bescherming van het immuunsysteem, samen met quercetine, vitamine C en vitamine D.

Van alle vier de ingrediënten – zink, quercetine, vitamine C en vitamine D – is wetenschappelijk aangetoond dat ze de gezondheid van het immuunsysteem ondersteunen door het lichaam uit te rusten met zowel defensieve als offensieve middelen tegen ziekten.

Twee andere heilzame stoffen die de vorige keer op de anti-COVID radar verschenen waren ivermectine en hydroxychloroquine, twee door de FDA goedgekeurde medicijnen die nu in goedkope generieke vorm verkrijgbaar zijn. Beide serums worden beschouwd als zo veilig en effectief als maar zijn kan voor een farmaceutisch middel, en beide pakken coronavirussen aan op een manier die verschilt van alles wat de gevestigde orde heeft gepusht, d.w.z. gezichtsmaskers en “vaccins”.

Ongeacht of COVID echt is of niet, het is nog steeds goed om een robuuste immuniteit te behouden, vooral tijdens de koudere herfst- en wintermaanden wanneer de natuurlijke blootstelling aan vitamine D producerend zonlicht beperkt is. Een voorraad immuunversterkende voedingsmiddelen en voedingsstoffen aanleggen kan handig zijn voor wat er ook komen gaat.

  Trump spoort niet: MAGA-menigte niet onder de indruk als Trump vriendschap verkondigt met Johnson & Johnson erfgenaam tijdens rally

“De echte vraag is: Zullen Amerika en de wereld overgaan tot onnodige en ineffectieve maskering, sociale distantiëring en lockdowns?” vroeg een mediarapport.

“Hopelijk kunnen we de dwaasheid overslaan en ons richten op vroegtijdige ambulante behandeling om deze uitbraak de kop in te drukken voordat hij uit de hand loopt.”

Een van de beste manieren om veilig te blijven tegen ziektes is door goed te eten, gehydrateerd te blijven en voldoende te rusten.


Copyright © 2023vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgiftingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelONDERDRUKT: Sinds 1993 hebben tientallen overheidsinstanties en organisaties gewaarschuwd tegen, of opgeroepen tot een verbod op, draadloze technologie
Volgend artikelHet Biden raadsel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. De FDA heeft het mRNA vaxxine nog steeds NIET goedgekeurd voor gebruik door mensen!

  FDA-medewerkers hebben bekend gemaakt dat die goedkeuring er ook NOOIT zal komen! Nog niemand heeft officiële medische goedkeuring gegeven want niemand wil aansprakelijk worden gehouden voor de schade die de gifspuiten (gaan) veroorzaken. De pharmaffia ZEGT dat het veilig is en de rest van het zooitje massa-moordenaars loopt er blind achteraan en weet zich beschermd door ‘hen die zeggen dat zij de mensheid zullen redden en doen het niet want zij zijn van de synagoge van de satan.’

  De “authorisatie” voor het gebruiik van het middel is onder druk van de noodwetgeving/toestand gedaan,maar dat zegt alleen maar iets over de corruptie die ze gebruiken om deze truc uit te kunnen halen.

  Deze noodwet stelt dat het experimentele mRNA alleen mag worden gebruikt als er geen andere goedwerkende alternatieve medicijnen zijn… Dus, ALLEEN daarom zijn de beste antivirale, levensreddende, Nobelprijs winnende Ivermectine en HCQ verboden verklaard, omdat er anders geen wettelijke gronden zouden zijn om de gen-tech gifspuit in ieders arm te kunnen zetten.

  • Tip…NAC wordt ook gebruikt als slijmoplossend middel bij COPD, astma, bronchitis, longkanker en andere longaandoeningen. Onder de merknaam fluimicil, ze mengen de NAC met koolzuur en chemische kankerverwekkende suiker en vragen dan ellendig veel geld..online, winkel met de naam bulk, supplementen voor bodybuilding, verkopen ze zakken NAC in poedervorm om zelf capsules te vullen of te mengen in shakes. Ik heb COPD en neem t puur met beetje water. Extreem bitter/zuur maar werkt direct. Ik koop altijd een pak van een pond en betaal rond de 45 euro. Daar kun je wel 15 potjes supplement mee maken. Scheelt echt veel.

   • zeer zeker heel goe kijken wat en van wie je koopt…vertrouw géén supermarkten of apothekers..de verschillen zijn enorm..en veel verschillen in bev magnesium, lecithine enz…quercetine en glutathion…zit ruim voldoende in groenten en vooral Fruit..kappertjes ook bevat een bom aan vitaminen die zéér waardevol zijn ivm quercetine..hoef je dat dus Niet in pillen te kopen..enz Niet bij sommige supermarkten ‼️‼️‼️‼️

    • Als je shi taki en oesterzwam paar dagen in zon laat drogen gaan de hoeveelheden d2 zodanig omhoog dat t de betere d3 kan vervangen, in eenheden vit d2.
     Voor als er geen betrouwbare bron meer is in t najaar..moet natuurlijk wel in zomer gebeuren maar als je de zwammen tot poeder vermaalt na drogen kun je t zeker een jaar bewaren. Toevallig net zelf vit c poeder gemaakt. Bio citroenen Lidl zijn goed. Sap vries ik in ijsblokjes, schil rasp ik en ook in vriezer, witte overblijfselen en restant schil snij ik fijn en in droogoven, tot poeder malen en klaar. Best wel bitter dus dit stop ik in capsules. Hydrochloroquin is ook zelf te maken met citroen en grapefruit schil..geeft voldoening, zelf maken

   • WAAR koop je dat?: “Ik koop altijd een pak van een pond en betaal rond de 45 euro. Daar kun je wel 15 potjes supplement mee maken. Scheelt echt veel.”.

    Die pillen bij elkaar zijn een vermogen. Gelukkig nog niet uit de schappen verdwenen.

 2. Kom er maar in warpspeed gillende Trump haters. Trump bracht voor de vaccins eerst heel duidelijk HCQ en Ivermectine onder de aandacht, waarvoor hij door de msm volledig werd verguisd. Daarna promote hij Z-stack. De pandemie en de ‘vaccins’ zijn decennialang gepland en de vijand en zijn zieke plan waren niet te stoppen, warpspeed was er uiteindelijk de vijand in de val te laten lopen.

  Mensen die Trump haten voor warpspeed, zijn ook de mensen die de gevaccineerde medemensen hardop de dood in wensen omdat ze te dom waren om alle bewijzen tot zich te nemen en omdat ze te dom waren om HCQ EN IVERMECTINE te kennen als geneesmiddelen… die dus door Trump de wereld in gebracht werden. Velen doorzien niet wat voor schaakspel er wordt gespeeld.

  • Die gif klanten kunnen van mij ook allemaal dood vallen omdat ze mij ook de dood hebben toegewenst en alles wat je maar kan bedenken.
   En als je mij de dood toe wenst, dan ga ik je geen veel plezier meer gunnen of een fijne dag.
   Maar ik heb niks tegen Trump.
   100 x beter dan die seniele oude vent die daar nu de baas speelt.

   • Wie precies zou er aan de touwtjes trekken van de handpop Joe Biden? Je denkt toch niet echt dat die ´seniele oude vent´ het voor het zeggen heeft?

    Ondertussen ben ik razend benieuwd waarmee Obama precies bezig is vandaag de dag. Ik heb zo´n gevoel dat we die nog wel terug gaan zien op de podia.

     • Barry Soetoro is met zijn ‘vrouw’ neergestreken in een leuk optrekje in Hyannis Port (MA) nabij het buitenverblijf van de familie Kennedy, dus aan zee terwijl Barry Soetoro de film ‘An Unconvenient Truth’ van Deep Stater Al Gore over klimaatverandering en zeespiegelstijging volledig onderschreef. De film ging in de VS in première op 24.05.2006 (2 + 4 + 5 = 11).

 3. De dood is een aangename transformatie, onafhankelijk van het leiden in het aardse bestaan.
  Trump is een Zionist, afgezien van zijn onderhandelingen met covid die pas daarna kwamen.

 4. Wat extra vitaminen innemen kan nooit kwaad, zolang je het maar niet overdrijft.
  Maar waarom ik dat zou moeten inslaan om ze het laatste gif hebben goed gekeurd, Geen idee.
  Ik was niet van plan om een gif prik op te halen.

 5. Het ziekenhuissysteem legt een Covid-vaccinmandaat op aan gezondheidszorgwerkers

  Een landelijk ziekenhuissysteem heeft zojuist een draconisch vaccinmandaat ingevoerd voor alle gezondheidswerkers in meerdere staten.

  Providence Hospital System heeft zojuist een Orwelliaanse bom op zijn werknemers laten vallen met een nieuwe aankondiging op zijn InOurCircle-app, een platform dat is ontworpen voor werknemers om “op de hoogte te blijven van bedrijfsnieuws.”

  De zorggigant kondigde aan dat alle werknemers nu het nieuwste COVID-19-vaccin moeten krijgen.

  Het mandaat omvat degenen die al zijn gevaccineerd en “gesterkt” met eerdere vaccinaties.

  Werknemers werden ook gewaarschuwd dat het niet naleven van het nieuwe mandaat zou kunnen resulteren in onbetaald verlof of zelfs ontslag. >>>

  https://slaynews.com/news/hospital-system-covid-vaccine-mandate-healthcare-workers/

 6. De laatste alinea is het beste. Zolang het nog kan en mag, gezond eten, snoep (ook overdrachtelijk)met mate.
  Maar ook bewegen is belangrijk.
  Een mens is gebouwd om te wandelen.

  • Duurlopen, wandelen doe je niet verder dan naar de koelkast etc.

   Maarrrrrr…met de chemtrails voel ik mij zelfs niet meer gezond bezig als ik hardloop. De smeerlappen!

 7. Zolang de massa blijft geloven in het virus en dat dat besmettelijk is. Laat ze dan hun gang gaan, bemoei er niet mee. Want Nitwits mensen kun je niet overtuigen, dat zij onwetend zijn.

  Want een virus is niets anders dan ons eigen exosomen. Dat het afval van onze cellen zijn. Dat is niet besmettelijk, trouwens er bestaan geen besmettelijke ziektes, ook niet in de vorm van de synthetische zoals deze. Daar zelfs spike eiwitten niet eens bestaan. Allemaal verzinsels.

  De medische wetenschap bedient zich al meer dan een eeuw met verzonnen aannames en daarop voort blijven borduren. Want door de mens angst aan te jagen, slikken en spuiten de mensen allerlei chemische rotzooi van de farmaceuten in de illusie dat dat goed is voor je gezondheid. Wat de farmaceuten geen windeieren legt. De film van dommer domst is er nog intelligenter bij, wat nu door de massa omarmd wordt zoals die nieuwe covid vaccin booster.

  Ik begin het einde van deze matrix wereld steeds meer te waarderen, dat het einde nadert en de grote storm in aankomst is. Die alle stormen zal overtreffen. Zodat ik niet nog 7 jaar opgescheept zit bij deze drugsverslaafde Nitwits.

  • En de mensen die écht geen prik willen laat je voor een godsvermogen aan vitamines slikken. Ook allemaal chemische troep waar ze vet aan verdienen. “Besmettelijk” is een verdienmodel! Laat die storm maar komen, ik ben er ook klaar voor 😉

   • @Qvic en Sandra…

    Eens met jullie beiden. Gezond of ongezond is grotendeels te wijten aan dat wat we in ons lichaam stoppen en met ons lichaam doen. Wat je eet en drinkt wordt onderdeel van je lichaam. Eet en drink troep en je vernietigt je lijf. Daarnaast zijn mensen gemaakt om te ZIJN, niet om zich dagelijks/wekelijks tot de limiet in te spannen. Mensen horen te wandelen ipv snoeihard te sporten. We krijgen op alle fronten een extreem ongezonde levensstijl aangemeten en we eten/drinken/sporten/werken onszelf letterlijk zsm dood. We leven in een doodscultus waar alles is gericht op zsm sterven door consumptie of te zware inspanningen en overspanningen. We worden geprogrammeerd om als duracel konijntjes zsm ons graf in te comsumeren/lopen.

 8. Neem NOOIT die mRNA-“vaccins” !
  Ze breken je immuun-systeem af, en veranderen je DNA.

  [ En : ze zijn officieel nooit goed-gekeurd ! ]

 9. Schrijft U deze onzin Mr Rommel , wat mij niet kan bekoren , denk dat U mij gelijk geeft in , het feit dat men zelf altijd mag blijven nadenken .

 10. Het ziet er naar uit dat er mensen zijn die elke waarschuwing gemist hebben, niets lezen en slechts de spelletjes op tv volgen. Deze luitjes staan straks met opgerolde mouw in een prikstraat.De mogelijke schaden en in uiterste geval terminaal kunnen worden krijgen ze geen enkele voorlichting over. De staat moet verantwoordelijk zijn door haar nalatigheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in