Een van de eerste instanties die zich ooit uitsprak tegen draadloze technologie en de gevaren ervan voor de menselijke gezondheid was het U.S. Environmental Protection Agency (EPA) op 9 november 1993. De EPA verweet toen de Federal Communications Commission (FCC) dat ze “ernstig gebrekkige” blootstellingsnormen had opgelegd die de volksgezondheid in gevaar brachten.

Slechts één dag later, op 10 november 1993, diende de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een soortgelijk officieel commentaar in bij de FCC in een document met betrekking tot de richtlijnen van de FCC voor de evaluatie van elektromagnetische effecten van radiofrequente straling, schrijft Naturalnews.

“De FCC-regels gaan niet in op het probleem van langdurige, chronische blootstelling aan RF-velden,” schreef de FDA in de verklaring, in navolging van de waarschuwingen van de EPA.

Het blijkt dat veel verschillende federale agentschappen en andere gezaghebbende instanties zich in de loop der jaren tegen draadloze technologie hebben uitgesproken, alleen om genegeerd te worden door degenen met de uiteindelijke beslissingsbevoegdheid.

Datzelfde jaar, in 1993, riep het National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH) de FCC ook uit voor het opleggen van inadequate normen “gebaseerd op slechts één dominant mechanisme – nadelige gezondheidseffecten veroorzaakt door lichaamsverwarming.”

Sindsdien worden de FCC en andere soortgelijke regelgevende instanties in het buitenland keer op keer gebombardeerd met onderzoeken en ander bewijsmateriaal waaruit blijkt dat draadloze technologie gevaarlijk is – en nog steeds wordt er niets aan gedaan.

Draadloze straling is schadelijk voor kinderen, vogels en eigenlijk IEDEREEN

De Cellular Phone Task Force houdt deze informatie al geruime tijd bij en laat zien dat tientallen deskundige organisaties en overheidsinstanties al jaren alarm slaan over de gevaren van draadloze technologie. Hier volgen enkele prominente voorbeelden:

  Artikel uit 1972 in Der Spiegel bewijst het: Militaire weersmanipulatie door VS gebruikelijk sinds 1963

– In 1994 waarschuwde de Amateur Radio Relay League Bio-Effects Committee dat de FCC-norm “geen bescherming biedt tegen niet-thermische effecten”.

– In 2000 waarschuwde het Ministerie van Onderwijs van het Verenigd Koninkrijk dat kinderen onder de 16 jaar geen mobiele telefoon mogen gebruiken, behalve in noodgevallen.

– In 2002 raadde de Interdisciplinaire Vereniging voor Milieugeneeskunde, die bestaat uit meer dan 3000 Duitse artsen, aan om alle gebruik van mobiele telefoons door kinderen te verbieden, evenals alle mobiele telefoons en draadloze telefoons in kleuterscholen, scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, evenementenhallen, openbare gebouwen en voertuigen.

– In 2003 spanden de American Bird Conservancy en de Forest Conservation Council een rechtszaak aan tegen de FCC omdat miljoenen trekvogels door haar draadloze beleid gedesoriënteerd raakten, waardoor velen van hen op gsm-masten botsten.

– In 2004 protesteerde de International Association of Fire Fighters tegen de installatie van communicatieantennes bovenop brandweerkazernes.

– In 2005 waarschuwde de Oostenrijkse Medische Vereniging dat kinderen in geen geval Wi-Fi, draadloze telefoons of mobiele telefoons mogen gebruiken.

– In 2007 riep het Europees Milieuagentschap, Europa’s hoogste waakhond voor het milieu, op tot onmiddellijke en drastische maatregelen om de blootstelling aan draadloze straling te verminderen.

– In 2008 verwijderde de Nationale Bibliotheek van Frankrijk alle Wi-Fi-routers en draadloos internet uit het gebouw vanwege gezondheidsredenen.

– Ook in 2008 waarschuwde het Russische Nationale Comité voor Bescherming tegen Niet-Ioniserende Straling dat bellen met een mobiele telefoon, zelfs gedurende een paar minuten, gevaarlijk is, vooral voor kinderen, zwangere vrouwen, epileptici en mensen met geheugenverlies of slaapstoornissen.

– In 2009 drong de U.S. Fish and Wildlife Service er bij het Congres op aan om het verband tussen elektromagnetische velden en “Bee Colony Collapse” te onderzoeken.

  Straatlantaarns zijn 5G bewapend

– In 2011 nam de Raad van Europa een resolutie aan waarin werd aanbevolen om op scholen alleen bekabelde internetverbindingen beschikbaar te maken.

– In 2016 verbood de stad Haifa, Israël, alle Wi-Fi op scholen.

– In 2018 werden mobiele telefoons verboden in alle lagere en middelbare scholen in heel Frankrijk.

Elektromagnetische straling heeft een groot effect op de menselijke gezondheid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch leger slaat nieuwe golf Oekraïense aanvallen aan het front af (Video’s)
Volgend artikelNu de nieuwste COVID-prikken zijn goedgekeurd door de FDA, is het misschien een goed moment om een voorraad zink, quercetine, vitamine C en vitamine D aan te leggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Wel bijzonder dat de meerderheid van de mensheid nu zo gefixeerd is op het klimaat, terwijl het veranderen van het klimaat naar alle waarschijnlijkheid nu door ons zelf wordt bewerkstelligt door het gebruik van al deze “ moderne gemakken en communicatie middelen “
  HOE IRONISCH 😉‼️

 2. De beroemde wetenschapper Max Planck [ D. ] zei al in de vorige eeuw :
  “De wetenschap vordert van begrafenis tot begrafenis”.
  Er zijn nu wetenschappers, die doodleuk beweren : “Als er 1 miljoen moeten omkomen, om 1 miljard te dienen, heb ik m’n werk goed gedaan”.

  De meeste technologie dient de mensheid niet.
  Daarom moet nieuwe technologie, op z’n minst, onderworpen worden aan democratische besluitvorming.
  Ook mogen die vernieuwingen, nooit verplicht opgelegd worden.

 3. Mona Keijzer was zo’n beetje de enige politica die tegen deze milimeter golglengte was, de rest is nog steeds een slap aftreksel van haar gedachtengoen, maar nogmaals ik vertrouw géén één politicus, ze zijn allemaal besmet met het Schwab pathogeen.

  • De laatste grote daad van Mona Keijzer was juist: haar handtekening zetten onder het 5G contract voor Nederland. Daarna vertrok zij.

 4. Ik ben er bij toeval achter gekomen dat ik elektromagnetisch gevoelig ben. Dat ontdekte ik toen ik een tijd op een wifi arme camping stond en ineens ervaarde dat ik mij stukken beter voelde. Om er achter te komen of het niet tussen mijn oren zat, heb ik een test bij een woonbioloog gedaan. En ja hoor, het was zo. mijn ervaring is, dat vooral in ziekenhuizen (waar je juist als patiënt komt om op te knappen) het stralingsniveau behoorlijk hoog is. Als ik daar soms kom om dan ga ik weg met hoofdpijn en ben nadien behoorlijk moe.

 5. Zoals ik laatst al opmerkte, is dat hoe hoger de uitzendfrequentie, hoe kleiner het afstandsbereik.

  Dat betekent dat een zeer hoge frequentie (5G) met een nog hoger vermogen (=energie) moet worden uitgezonden om nog enigszins een afstand te kunnen overbruggen. Er is dan een ‘kanon’ van een zender nodig, die ook levende wezens intensief bestraalt, met alle risico’s van dien. Die zender zit in het frequentiebereik van de magnetron ovens.

  • Je bedoeld het vermogen van een magnetron de frequentie is een stuk hoger.
   Is het niet de bedoeling om elke hoek en lantaarnpaal uit te rusten met een zendontvanger?

   • @ Vok september 16, 2023 at 15:00,
    Dat niet alleen, in elke lantarenpaal zit al led verlichting. Dit pulseert met ongeveer een miljoen keer per seconde, dit is het nieuwe 6G. Het 4+G (t/m 12GHz.) en het 5G (t/m 300GHz.) Daarmee kunnen we herprogrammeert door worden. Maar de paal heeft ook camera’s en microfoons om elke beweging die we buiten zetten kunnen volgen en afluisteren wat we zeggen, met wie we zijn, hoe laat echt alles wordt geregistreerd. Daarmee is de infrastructuur van de komende 15 minuten gevangenissen al ongemerkt om ons heen gebouwd.

    Daar de meeste mensen ook al hun verlichting in huis vervangen hebben voor led verlichting en vele ook WIFI, Bluetooth in huis hebben met een smart TV en andere smart apparatuur. Kunnen de overheden ook al achter de voordeur iedereen al afluisteren en volgen waar ze in huis zijn en met wie en wat ze doen. Privacy? Wat is dat. Dat de overheden en het bedrijfsleven hiermee strafbare feiten mee plegen, zul je nooit een woord over horen. Want tenslotte hebben we zelf onze lampen vervangen voor leds en zelf een WIFI router met Bluetooth geïnstalleerd en de smart apparatuur aangeschaft, daarmee hebben we ongemerkt toestemming er voor gegeven. Net als alle gevaccineerde zelf vrijwillig zich hebben laten in spuiten met een goedje waar ze niet eens wisten wat het was. Zodat zij zelf nu ook een persoonlijke mac adress hebben verkregen.

    Net als dat we zelf hebben beslist dat we een spionagekastje kochten op eigen kosten, wat we dagelijks overal mee naar toe slepen en alles wat we doen ermee delen met alles en iedereen met deze smartphones. Zodat de overheden en het bedrijfsleven letterlijk meer te weten is gekomen van jouw, dan je zelf beseft. Overheden en het bedrijfsleven zijn onverzadigbaar wat betreft om jouw data gratis te kunnen vergaren. Data waar veel geld mee te verdien valt, geef jij gratis weg. Door je eigen toedoen. Terwijl jij er voor moeten betalen. Als jij de mensen hierop wijst, dan krijg je meestal een schouder ophaling en met de tekst van nou en ik heb niets te verbergen. Deze onverschilligheid gaat hun in de toekomst opbreken, maar dat krijg je niet tot hun verstand. Dat is waarom het westen als eerste ten onder zal gaan in de totale onderwerping aan de overheden en het bedrijfsleven waar het WEF van Schwab het over heeft.

 6. Logisch dat ze nooit iets met de waarschuwingen van zoveel instanties hebben gedaan.
  Mensen verslaafd maken aan gemak en informatie/internet was het doel.
  Gezondheidsrisico’s zijn natuurlijk belachelijke argumenten om serieus te nemen.
  Hoe zieker we worden des te beter. De plannen voor een totalitaire wereldregering en de onderwerping van de massa valt en staat bij deze technologie.
  OR code, betalen, volgen en afluisteren ect.
  5G en 6G kost natuurlijk bakken met energie.
  Wij besparen ons rot op energie om energie over te houden om deze technologie in de lucht te houden. Geweldig zo’ digitale gevangenis.
  Besparen en betalen en als dank wordt je doodziek.

 7. Wel toevallig dat kankergevallen sinds 1992 met 80% zijn gestegen en mobiele netwerken zich sinds 1993 serieus zijn gaan ontwikkelen. Volgens mij ook de hoofdreden dat we overal die masten hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in