Gage Skidmore / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Ons werd verteld: neem het vaccin, het zogenaamde “vaccin”, dan krijg je geen Covid en ben je niet besmettelijk. “Dat bleek een complete onwaarheid te zijn,” zei Nigel Farage op GB News.

Er werd ons verteld dat het vaccin veilig was en dat er oudere mensen waren die al zeven zogenaamde vaccinaties hadden gehad. Normaal gesproken neem je één prik en ben je voor de rest van je leven beschermd, zei Farage.

“Ik wil weten waarom er tegen ons is gelogen. Ik wil weten waarom ze kinderen in de basisschoolleeftijd probeerden te vaccineren terwijl COVID bijna geen bedreiging voor hen vormde.” Nigel Farage zegt: “Richard Tice heeft absoluut gelijk als hij oproept tot een openbaar onderzoek naar het COVID-vaccin.”

Hij roept op tot een grootschalig onderzoek naar de schade die het vaccin heeft aangericht. Farage wees erop dat een “alarmerend aantal” mensen – vooral jonge mannen – myocarditis en andere hartaandoeningen opliepen.

“Ik wil weten waarom er tegen ons is gelogen,” zei de politicus. “Ik wil weten waarom ze kinderen probeerden te vaccineren. Kinderen in de basisschoolleeftijd.”

Boris Johnson heeft een draconisch systeem ingevoerd: als je je niet laat vaccineren, vermoord je je grootouders. Het bleek allemaal helemaal niet waar te zijn, benadrukte Farage, die opnieuw opriep tot een uitgebreid onderzoek.

  Vaccin-geïnduceerde onvruchtbaarheid en geboorteafwijkingen: Een nieuwe studie over vruchtbaarheid en pandemie “Black-Eyed” baby's

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vrouwen verzwijgen vaccinatie vanwege slechte huwelijkskansen – PURE: Dating app voor ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlaus Schwab herformuleert ontvolkingsplan als ‘humanocratie’
Volgend artikelConfrontatie tussen Zelensky en Zaloezjnyj zou kunnen leiden tot een burgeroorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. “Nigel Farage explodeert op live-tv: ‘Ik wil weten waarom we allemaal zijn voorgelogen over Covid-vaccins!’”

  Naar mijn mening is het mosterd na de maaltijd, goedkoop scoren, Nigel als debater is gewoon top.

 2. Ik loop niet weg met Nigel Farage,, de eerste twee jaar van dat covid gedoe was hij degene die hard riep dat iedereen zich moest laten gifprikken en insluiten . Hijzelf heeft er ook 3 gehad.
  Ik vind hem een grote blaaskaak. Toen het volk hem nodig had stond die achter alle maatregelen en vond hij ook dt niet gevaxten gediscrimineerd moesten worden en buitengesloten. Heb interview met hem gezien destijds ,no jab ,no entree….beetje laat om nu ineens de held te gaan uithangen.hij is net zo schuldig aan de gifprik schade dan iedere andere malloot die het aanprees.

 3. Gaaap,
  Wél een beetje laat.
  Nu weet iedereen het zo goed,Achteraf .
  In WW2 zat ook iedereen in het verzet, achteraf.
  Iedereen had gewoon, onderzoek kunnen doen en kunnen nadenken, en/of zijn intuïtie volgen.
  Én kúnnen weten “het klopt niet”
  En maar lachen om die “Wappies”, die wel nadachten, en niet alles geloofden.

  Alleen al het Hollywood verhaaltje “het virus is afkomstig van vleermuizen uit China.
  Want China is een raar land, waar men hond eet, én vleermuizen, die griezelige dieren brrr, heel eng”
  Zelfde verhaaltje met AIDS zou afkomstig zijn uit Afrika, en dan van “bushmeat”, apenvlees.brrr
  Allemaal verzonnen

  Het Griezelsprookje “Hans en Griepje” 👈

 4. Beter laat dan nooit want vergeet niet dat “ziekte Z ” eraan komt en als de mensen voldoende wakker geschud worden zullen ze, hoop ik tenminste, 2x nadenken voor ze weer meedoen aan een gevaarlijk medisch experiment.

 5. Geneesmiddelen kunnen ziekten veroorzaken die afzonderlijk moeten worden behandeld. Moeilijker is het probleem van een complicatie van verschillende kwalen; dat is toegenomen. De ene ziekte behandelen kan een andere ziekte verergeren. Degeneratie is niet denkbeeldig. Zo’n ramp kan de hele mensheid treffen.

 6. “Geneesmiddelen kunnen ziekten veroorzaken” zijn dan ook geen geneesmiddelen, lijkt mij.
  Maar ziekteveroorzakers, een bron van ziekte, dus.

 7. Het is nooit te laat om de bewuste leugenaars ter verantwoording te roepen.
  Westerse managers roepen altijd als iets mislukt en ze willen nu wat anders….voortschreidend inzicht heeft ons doen blablabla…..of met de kennis van vandaag zou…
  Als die pipos dat mogen, mag NF dat zeker.
  De man heeft de eu kopstukken zo vaak te kakken gezet.
  Go Nigel go.

  • Nick Clegg (1967) was in de periode 2010 – 2015 vicepremier van het Verenigd Koninkrijk onder David Cameron (1966) en Cameron was tijdens zijn studie aan Oxford University lid van de uiterst elitaire Piers Gaveston Society (1977) en net als bij Skull and Bones (1832) gaat de inwijding gepaard met bizarre rites.
   Clegg trad in 2018 in dienst bij Facebook aka Meta en sinds 2022 is hij verantwoordelijk voor global affairs. Het schapenvolk wordt nog altijd wijs gemaakt dat Facebook is ontsproten aan het brein van Mark Zuckerberg, maar het is afkomstig uit het in 1958 gestarte DARPA (Defence Advanced Research Projects Agency) van het Pentagon. Oorspronkelijk was de naam LifeLog en dit surveillanceprogramma moest werkelijk alle info van ieder mens waar ook ter wereld in kaart brengen en op de dag dat zonder toelichting de stekker uit LifeLog werd getrokken op 04.02.2004 was daar als een duveltje uit ’n doosje Facebook.

  • Volgens de nieuwste wet in Frankrijk zou Farrage nu 3 jaar gevangenisstraf en 45.000 Euro boete krijgen.
   In GB is deze wet kennelijk nog niet.
   Pas dus op wat je hier en elders zegt.

 8. Ja helaas zijn de massa schapen die in eigenbelag hebben gewerkt met grote leugens aan het makke schapenvolk in de gehele wereld Mensen die hun eigen verstand hebben gebruikt zijn/waren een bedreiging voor de onderzoekers die meestal hun roots hebben op universiteits niveau waar idioten die de weg kwijt zijn en opgeleidt zijn door buitenaardse wezens die op wereld zijn gezet door moeders die bloeddorstige achtergronden hebben van hun voorouders die rovers en veroveraars waren ver in de vergane tijden toen de wereld er heel anders uitzag toen dan heden vanaf het magisch jaar 2000 Ook in het jaar 1000 veranderde de mens geheel van karakter en ontstonden er machtige machthebbers op die weer voorouders hadden die te eenvoudig geleefd zouden hebben volgens de natuurlijk invloeden en geen nomaden meer wilden zijn Ook vandaag de dag is de mens een geheel nieuw tijperk ingeslagen dat meer te maken heeft met waan van machtig te zijn door digitale info en waan idieeen over het schapenvolk dat dit niet gewild heeft maar door machtmisbruik van eliten (rijken der aarde) zijn gedreven in de huidige ellende op de wereld door eigenbelang van de machtshebbers en regeringen die gezwicht zijn voor hebzucht en geld Ook de plaatselijke overheden (gemeenten) maken misbruik van hun beschermde beslissingen die niets met het gewone volk te doen willen hebben (opgelegde belastingen en regels en vorderingen) Net zoals in de middeleeuwen toen de edelen het voor het zeggen hadden……..en het volk uitbuiten tot slaven toe!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in