De nieuwe Russische R-37M lucht-luchtraket heeft de hoogste gevechtseffectiviteit laten zien tijdens het gebruik ervan als onderdeel van de speciale militaire operatie van Rusland in Oekraïne, vertelde een ingelichte bron aan Sputnik.

“De R-37M raket heeft de grootste efficiëntie laten zien tijdens de speciale militaire operatie. Toen de raket werd gebruikt, werd de waarschijnlijkheid van het raken van doelen dicht bij één geregistreerd – dat wil zeggen, één raket is genoeg voor één Oekraïens militair vliegtuig,” zei de bron.

De bron voegde eraan toe dat de R-37M is gebruikt tegen verschillende Oekraïense luchtdoelen en is gelanceerd vanaf Russische Su-35S multi-role fighters, de MiG-31BM onderscheppingsvliegtuigen en de vijfde generatie Su-57 fighters.

“R-37M raketten hebben Oekraïense Su-27 en MiG-29 gevechtsvliegtuigen, Su-25 aanvalsvliegtuigen, Su-24M frontlijnbommenwerpers, laagvliegende helikopters en verschillende drones, waaronder Bayraktars, neergeschoten,” vertelde de bron aan Sputnik.

“Tegelijkertijd heeft de raket aangetoond zeer efficiënt te zijn in het raken van doelen, het manoeuvreren met een grote overbelasting.”

De bron benadrukte dat de nieuwe Russische R-37M raket unieke kenmerken heeft voor een lucht-luchtraket in termen van bereik, snelheid, evenals de snelheid en het hoogtebereik van de doelen die worden geraakt.

Het maximale lanceerbereik van de R-37M is ongeveer 300 kilometer (186 mijl); de hoogte van potentiële doelen ligt tussen 30 meter (98 voet) en 25 kilometer, terwijl de maximale vliegsnelheid van de raket zes keer de geluidssnelheid is, wat hem in feite hypersonisch maakt.

Via Veteranstoday.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne is een dood land dat wandelt (Video’s 18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat kunnen we leren van de grootste leugens die mensen geloofden over Covid?
Volgend artikelDe Amerikaanse mars van dwaasheid in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. En weer heeft de NAVO het nakijken 😞 ! Gelukkig zijn de Russische raketten wel weer bijna op 😂😂😂. Bron de geweldige NAVO inlichtingendiensten.

 2. Wisten de ‘specialisten’ van de Navo dat niet van tevoren vraag ik me af. Iemand??
  Zo ja, hoe kwamen ze op het idee te kunnen winnen.
  Ik herinner me nog het ..pang pang.. roepen van A. Pechtold.
  Over hem….nu kijkend is Pechtold een onschuldige kleuter vergeleken bij wat er nu zit bij D66.

 3. En dan hoor je nog steeds diverse bronnen wauwelen dat Oekraïne wel zal winnen, want de Russen zijn zogenaamd door hun materieel heen.
  Hardnekkige ‘optimisten’.
  Ach ja..

 4. Op!??🧐😂😂😂😂😂 De Russen zijn slimmer dan die dombo’s bij de NAVO en zeker WEF nazi ratten in Den Haag kijk terug naar 2014, Merkel heeft het zelfs toegegeven, toen de Russen waren belazerd hebben ze hun wapen arsenaal en hun fabrieken opgeboosterd🧐 en wat je nu leest is dat US 15 jaar nodig heeft om hun wapenarsenaal op orde te krijgen dus iedereen in NAVO betrekt wapens van de US🧐😁🖕💉

 5. Afhankelijk van het doel en vliegprofiel wat gekozen wordt zal het bereik nog wel groter zijn ,grote trage doelen subsonische jumbo varianten 707/KC135 ,707/E3 , A330tankers en B52H mogen voorbij 300 km ook bang zijn ze kunnen niet net als een jager vluchten/uitwijken
  Dit zie je ook terug in S400 250 km tegen snelle jachtvliegtuigen en 400 km tegen de logge trage grote toestellen.
  Het probleem voor de NAVO is eigenlijk best grappig op dit moment is de max afstand voor een aanval van een F22 en F35 ergens rond de 120 km en hopen ze met de AIM 260 richting de 200km te brengen , en hier komt het probleem te voor schijn .
  DE GARAGE IS TE KLEIN, om hun stealth te behouden dragen deze toestellen hun wapens binnenboord en past er geen grotere raket in de garage :-0
  Ja die kunnen er onder gehangen worden (als iemand die gaat ontwikkelen) maar dan is stealth foetsie
  Hier zit het probleem voor de NAVO/VS F22 en F35 zijn puur op een aanval gericht waar bij de Russische doctrine veel meer op verdediging gericht is , ik raad iedereen aan je eens in de doctrine van een Flanker Section te verdiepen dat geeft een goed beeld hoe Russen stealth techniek benaderen gezien dit bij hun al in 1965 bekend was
  Het hele Russische luchtverdediging is totaal anders als die van het westen wat ook wel de moeite waard is dat eens goed te bekijken

 6. Voordat de Russen Oekraïne binnen viel stonden we al met 2-0 achter.
  Rusland hoeft niet veel te doen trouwens.
  De weffertjes slopen alles al kapot en de schaapjes vinden het wel prima.
  Nog een beetje stemfraude eroverheen en ze kunnen weer jaren vooruit met hun 2030 agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in