Screenshot video 𝕏

NAVO-nitwit Jens Stoltenberg kondigde vrijdag aan dat de NAVO het vredesvoorstel van de Russische president Vladimir Poetin afwijst. Stoltenbergs lichaamstaal – stotteren, stamelen, zijn armen vouwen – leek erop te wijzen dat zelfs HIJ zijn eigen woorden niet gelooft.

Hier; kijk naar hem . . .

Het proces dat zijn lichaamstaal doormaakte was ongelooflijk…

Helemaal tot aan het defensief zijn armen vouwen…

Tegen het einde raakte hij nog meer uit balans toen hij begon te stotteren, in het rond gebaarde, zijn armen over elkaar vouwde en nog een beetje meer stotterde. Er klopt iets niet.

Je kon zien dat hij helemaal niets geloofde van wat hij zei.

Waarom verdedigt de NAVO een niet-NAVO-land alsof zij weten wat het beste voor hen is?

Als hij zo graag tegen Rusland vecht, laat hem dan naar de frontlinies gaan. De meeste Oekraïners willen niet eens tegen Rusland vechten, laat staan in een vleesmolen van de NAVO terechtkomen.

Via Hal Turner.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Stoltenberg in de ether, laten we de “uh’s” tellenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Tucker Carlson: Zelensky wil dat Biden een NUCLEAIRE AANVAL op Rusland lanceert. Het doel is de vernietiging van het Westen
Vorig artikelHarvard-studie beweert dat buitenaardse wezens onder ons kunnen leven, vermomd als mensen
Volgend artikelMilitaire dienstplicht – Als ze een oorlog beginnen waar niemand in wil vechten, wie moet er dan naar het front?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. De situatie vanaf het jaar 2014 wordt niet verteld , de coup, het dodelijke geweld, aanleveren munitie , De VS als uitbater voor eigen belangen.
  Zoals gewoonlijk ,
  Van de dader het slachtoffer maken : het westen.
  Jens Stoltenberg , heeft zijn kunstje weer gedaan en geniet ongetwijfeld lof en veren als boodschapjongen. ‘ Hoe’ dat zal de club
  een worst wezen.

  • Lijkt erop dat er een nieuwe stylist/ fotograaf is aangewezen: de plaatjes zie Rutte’ moeten meer “ vertrouwen “
   geven.
   Echter het gaat en zal gaan om inhoud.
   Niets meer dan een circus voorstelling.

  • Heeft Stoltenberg de zelfde ziekte als Biden ?
   Waar heeft hij dat opgelopen ?
   Is het besmettelijk ?
   Waarschuwing, uit de buurt blijven…..!!!!!!

 2. Ondertussen voelt het meer ne meer alsof de oorlog tegen Europa is ipv tegen Rusland.

  Het is nu al sinds de Herfst van 2023 herfst en het wordt elke dag erger. Lampen overdag aan, gaskachel in de avond aan, wintertrui aan… IN MIDDEN JUNI.

  Ze hebben normaal gemaakt wat niet normaal is en nu kunnen mensen niet meer zelf inschatten wat wel en niet normaal is. De schapen zitten te wachten tot de TV ze vertelt hoe het zit. En als de TV binnenkort roept ‘klimaatcrisis’ dan gaan ze op commando als zeehonden klappen en ja schudden.

  Maak je borst maar nat, want er komt een nieuwe golf mindcontrol gemixt met crisissen. Ze sproeien echt niet zomaar de zomer uit onze levens… ze gunnen ons letterlijk het licht in de ogen niet.

  • Heel normaal, in Italië is het deze week 35 plus en daarna gaat het ook hier warmer worden…… geen gekke toestanden, maar gewoon Weffistans lente weer!!! Verhuizen!!!

   • Hahaha… als we dit overleven zou ik graag je blik zien als je hoort dat geo-engineering één van de grootste misdrijven ooit is.

    Zoals ik in mn reactie al zeg; ze hebben normaal gemaakt wat niet normaal is en de meeste mensen kunnen helemaal niet meer zelf waarnemen en verbanden leggen en inschatten wat wel/niet normaal is. Op een dag stopt de geoengineering en dan zul je terugdenken aan onze uitwisselingen.

    Maaruh… hoe is t in Hong Kong dan?

    • Alweer terug…. zo gaat dat!!! We overleven dit en de weersomstandigheden zullen blijven veranderen er is geen manipulatie mogelijk met een windsnelheid van boven de 20 km per uur… hier waait het bijna altijd harder!! Wij manipuleren dan voor de Duitsers!!!

  • Niet overdrijven,de zomers beginnen tegenwoordig altijd in Juli en Augustus en lopen door tot in september,verleden jaar was het bijna de hele zomervakantie regenachtig.
   De oorlog in Oekraine is wel mindcontrol en erf is een hoop mis maar kom niet met het slechte weer aanzetten want dit is normaal Nederlands weer!

 3. De smerige oorlogophitser. Ook aan zijn handjes kleeft heel veel bloed, dat er nooit meer afgewassen kan worden. Ook hij is verantwoordelijk voor de honderduizenden doden in de waanzinnige, door usa opgezette, oorlog in dat in en in corrupte Oekriland.
  Dat flut land zit NIET in de de terreurorganisatie, die nato heet, en OOK niet in de Brusselse bende die EU heet. Het zijn allen, incl de westerse regeringen schoothondjes van usa.
  Overigens hoe kun je een vergadering in Zwitserland beleggen, waar een van de betreffende partijen NIET bij uitgenodigd wordt. Dat is toch krankzinnig wat daar gebeurt. We worden geregeerd door incompetente lijers ( geen leiders). Deze smerige oorlogophitsers moeten ajb zelf naar het front gaan. Dan zijn we daar vanaf en is er hopelijk binnen de kortste keer vrede.
  Wat een wereld, in en in verrot om een stel machtgeile psychopaten in ziousa te bevredigen. Usa en het zgn democratische Westen zijn FAILLIET en daarom gaat deze oorlogwaanzin door. Op weg naar WO 3, met weer miljoenen slachtoffers. Europa moet en zal kapot. Opdracht van usa. Onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden!! Wat een toekomst. Arm gewoon volk dat door deze waanzinnigen in de dood gesleurd wordt. Tuig is het en blijft het.
  Streef verdomme naar vrede ipv deze krankzinnige, waanzinnige oorlogophitserij.
  Dan zouden die gasten iets nuttigs doen , dan deze idioterie!!

 4. Stoltenberg is Secretaris-Generaal van de NAVO, niks meer en niks minder. De NAVO is echter geen betrokken partij in dit conflict wat ze (hij) al meermaals benadrukt hebben.
  Dus kan men zich toch de vraag stellen waarom deze (inderdaad) nitwit te pas en onpas commentaar komt geven op de gebeurtenissen in Oekraïne in naam van de NAVO.

 5. Al 50 jaar goed geïnformeerd Nederland door Ko Colijn. Gelukkig heeft Nederland de defensiespecialist Ko broer Konijn. Hij weet uwe goed te informeren over het grote gevaar dat Putin in persoon is en aan de andere kant de slimme vos dementio Biden die Europa gelukkig nog enige hoop geeft. Verder geen woord over nucleaire dreiging maar wel over de reddende hand van pedoprins Mark Rutte die uwe belasting 💰 doorsluist naar corrupt omhooggevallen psychopaten in Kiev.

 6. het zoveelste bewijs dat het westen aan de touwtjes trekt in oekraïne.
  feit is dat het westen in oorlog is met rusland, en dat het westen niet wil stoppen met deze oorlog.
  als rusland het westen hard gaat raken ben ik niet verbaasd. al hadden ze daar al meermaals de kant toe bij de wef-bijeenkomsten. gemiste kans?

 7. Ik kan niet naar die man kijken als zijnde een belangrijk politicus.
  Alles wat ik zie is een stotterend bang mannetje met theorieen die hij van buiten geleerd lijkt te hebben en die nergens op slaan.
  “de weg naar oorlog gaat via wapens”

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/01/19/stoltenberg-en-duitse-tanks/

  Ik zie hem als leerling op de lagere school in de klas zitten met de vinger het plafond rakend om de aandacht van de meester te trekken zodat hij de gestelde vraag kan beantwoorden “meester, meester….” zo’n type.
  Achteraf blij en trots met de complimenten van de leraar als bleek dat hij het goede antwoord gaf.
  En zo lijkt hij vandaag nog te zijn.
  Braaf propagerend wat anderen hem opdragen om te zeggen. Intrinsiek als man helemaal niks voorstellend. geen enkel respect afdwingend door zijn persoonlijkheid.

  En hij wordt opgevolgd door de hypocryte afbraakpoliticus Rutte

  https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/geklaag-van-rutte-over-gebrek-aan-solidariteit-is-toppunt-van-hypocrisie

  Dit zijn geen mensen die voor vrede zorgen. Ze maken geen win-win deals. Ze laten na hun deals woedende mensen achter die zich genaaid voelen. Ze creëeren na iedere deal steeds meer onvrede totdat hun tijd erop zit en dan gaan ze weg terwijl ze rokende puinhopen achter laten.

  • 🎯🎯🎯

   Het zijn allemaal laffe egoïsten die alles doen om vooraan te kunnen staan. Je analyse van Stoltenberg is treffend. Het zijn de kinderen die op school werden gepest omdat het matenaaiende egoïsten waren. Klikken, aanstellen, manipuleren. Het type dat de hele pauze alles doet om ruzie te krijgen met de klas en als de leraar dan kijkt, dan spelen ze de vermoorde onschuld. Ik ken ook een heel land dat exact zo opereert… ISRAËL. Steeds de Palestijnen dwarszitten en als de Palestijnen dan voor zichzelf opkomen, claimen dat de Palestijnen ZOMAAR Israël aanvallen. En dan hebben ze een reden om terug te slaan. Stoltenberg en AL zijn collega’s zijn precies zo… OMDAT ZE IN DIENST ZIJN VAN ISRAËL… Israël is de kanker die al het leven op aarde bedreigt zodat ze de hele aarde voor zichzelf kunnen claimen.

   Egoïsme is de echte pandemie. Wil je de mensheid en de aarde redden? Hef dan je eigen egoïsme zodat je het egoïsme om je heen ook gaat oplossen… want ex egoïsten zijn net als ex rokers, als ze zelf stoppen, moet iedereen ineens stoppen. Dat is hoe we het egoïsme kunnen verslaan… door het eerst in onszelf op te lossen.

 8. Precies,waar bemoeit de NAVO zich mee,is net zoiets als dat Papoea New Guinea zou zeggen dat ze de vredesvoorstellen van Rusland niet accepteren.
  Gewoon opzouten met die stotterende Noor en dan komt dadelijk die pedofiel van een Rutte zijn zegje doen.
  Dat hele NAVO IS GEWOON LACHWEKKEND!

  • Vergeet niet dat de navo alleen oorlog nastreeft, bv. tegen Yougoslavië, Afghanistan, Irak, Libië, Mali, ..
   Elke poging, om de oorlog te stoppen zal door deze organisatie gedwarsboomd worden, als er geen andere oorlog in de plaats is begonnen. Zonder oorlog is de navo gedoemd om te verdwijnen. En zeker nu de navo landen door hun sancties bankroet zijn moet er nog meer oorlog komen als afleiding.

   • @Marko…

    De satanisten zijn kunstenaars die constant 3 of meer kleuren mengen, waardoor alles de kleur van stront krijgt. Zelf zien ze prachtige schilderijen, maar voor mensen die niet psychotisch zijn, is het net of iemand met poep heeft staan schilderen. En ze overladen elkaar met complimenten en prijzen zodat ze kunnen blijven geloven dat hun eigen stront saté saus is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in