© European Commission (Dati Bendo) / Wikimedia / (Public Domain)

De leiders van de EU en de NAVO zijn potentieel klaar om troepen naar Oekraïne te sturen, aldus de Hongaarse premier Viktor Orban afgelopen vrijdag. Brussel ziet het conflict tussen Moskou en Kiev als zijn “eigen” conflict en houdt geen rekening met de risico’s van zijn steeds verdergaande betrokkenheid, waarschuwde hij.

De stemming onder de EU-leiders is “oorlogszuchtig”, zei Orban tegen een bijeenkomst van zijn Fidesz-partij in de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement. “Er is een pro-oorlog meerderheid in Brussel vandaag,” zei hij, eraan toevoegend dat de politiek van het blok “gedomineerd wordt door de logica van oorlog.” EU-politici zijn al zo geïnvesteerd in het conflict dat ze de gebreken van hun strategie niet zien, stelde de premier.

Ondanks al het “geld en de wapens verbetert de situatie niet [voor Kiev], in feite verslechtert ze… We zijn één stap verwijderd van het Westen dat troepen naar Oekraïne stuurt,” waarschuwde Orban. “Dit is een draaikolk van oorlog die Europa de diepte in kan sleuren. Brussel speelt met vuur,” bericht RT.

Boedapest zal zich niet laten meeslepen in de vijandelijkheden en “zal aan geen van beide kanten deelnemen aan… de oorlog”, beloofde de premier, eraan toevoegend dat zijn land “overal voor vrede moet staan,” ook in “Brussel, Washington, de VN en de NAVO.”

“We willen geen oorlog en we willen niet dat Hongarije weer een speelbal wordt van grote mogendheden,” verklaarde Orban.

Het idee om NAVO-troepen naar Oekraïne te sturen is herhaaldelijk geopperd door westerse leiders. De Franse president Emmanuel Macron opperde het voor het eerst in februari en zei dat “alle opties mogelijk zijn”.

  Dit zijn de eisen van Rusland: "Dan zullen wij onmiddellijk stoppen"

Sindsdien heeft Macron zijn woorden verdubbeld en verklaard dat er “geen grenzen” zijn aan de steun voor Kiev. Zijn woorden verontrustten aanvankelijk sommige NAVO-bondgenoten, die al snel ontkenden dergelijke plannen te hebben. De Franse leider kreeg echter steun van bepaalde leden van het door de VS geleide militaire blok.

In maart zei de Poolse minister van Buitenlandse Zaken Radoslaw Sikorski dat de militaire operatie van Rusland in Oekraïne een “asymmetrische escalatie” van het Westen vereist. De topdiplomaat van Warschau noemde het idee van een NAVO-aanwezigheid in Oekraïne ook “niet ondenkbaar.”

De Estse minister van Defensie, Hanno Pevkur, zei eerder in april dat elk NAVO-lid al militair personeel in Oekraïne heeft als adviseur of instructeur. Vorige week zei de voormalige Britse minister van Staat voor de strijdkrachten James Heappey tegen Sky News dat het sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne “het overwegen waard” was.

Moskou heeft herhaaldelijk gewaarschuwd dat het inzetten van NAVO-troepen in Oekraïne het door de VS geleide blok op de rand van een volledig conflict met Rusland zou brengen. President Vladimir Poetin verklaarde in maart dat het “één stap verwijderd zou zijn van een grootschalige Derde Wereldoorlog.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

We zijn in oorlog met een leger van zombies – Alexander DuginVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHier komt de Wereldwijde Koolstofbelasting van het WEF
Volgend artikelVogelgriep, censuur en 100 dagen vaccins: 7 voorspellingen voor de volgende pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Wanneer en Hoe de oorlog in Oekraïne begint c.q. verloopt, wordt bepaald in Washington DC.
   Washington DC, heeft Europa opdracht gegeven alles klaar zetten voor de oorlog in Oekraïne.
   Europa moet van de Amerikanen het Europese “DEFENSIE LEGER” de NAVO gereed maken.
   De start van de oorlog zal worden gegeven door Washington DC.
   De Commando’s komen van Pentagon.
   De Proxy oorlog Amerika tegen Rusland, dat op Oekraïens grondgebied zal plaats vinden, zal ZONDER Amerikaanse militairen worden uitgevoerd.

   Herinneren jullie de Joegoslavië oorlog nog.!!
   Ook hier kregen de Europese landen, de opdracht zich klaar te maken voor oorlog.
   Toen kwamen ook de bevelen van uit Washington DC, dat het “EUROPESE DEFENSIE LEGER” de NAVO Joegoslavië kon aanvallen.
   De Commando’s kwamen toen ook van het Pentagon.
   De Amerikanen hebben de Joegoslavische oorlog gevoerd ZONDER Amerikaanse soldaten.
   De Amerikanen hebben hiervoor het Europese “DEFENSIE LEGER” de NAVO voor gebruikt.!

   Zo ziet de Toekomst er uit…!!!!
   Amerika is de baas over Europa….!!!!
   En dat hebben onze regeringsleiders c.q. knoeiers, laten gebeuren.
   De Hele Wereld weet dat Amerika de baas is over Europa, alleen de Europeanen niet.
   De hele Wereld ziet dat Amerika de GASPIJPLEIDINGEN c.q. de Europese “ENERGIESLAGADER”opblazen, en er is in de verste verte geen land die PROTESTEERT….!!!

   Voor de meerderheid van de Wereld bevolking zijn de belangrijkste Landen c.q. Continenten:
   1. Azië c.q. Eurazië.
   2. Midden-Oosten.
   3. Afrika.
   4. Zuid-Amerika c.q. Midden Amerika.
   5. Noord-America c.q. Canada.
   6. De zuid en Noord pool.
   7. Op de allerlaatste plaats Europa.

   Een beeld van de WERELD.!

 1. Het probleem zijn de Oost Europese landjes die de grootste mond hebben,laat die Polen en Balten hun troepen maar sturen,het is gewoon lachwekkend.
  Ik heb de popcorn al klaar staan probleem is alleen dat die praatjesmakers veel praten maar weinig aktie tonen.
  Met zijn allen kleine landjes platgooien dat kunnen ze maar nu er een grote jongen voor de deur staat nu schijten ze peentjes.
  En dan hebben we nog de Fransen, wel die staan er om bekend dat het schijtluizen zijn dus daar hoeven we ook weinig van te verwachten,de Duitsers denken wel 2x na en Nederland tja daar hoef ik geeneens woorden aan vuil te maken.
  Zonder Amerika stelt Europa geen drol voor,ik hoop echt op een 3de wereldoorlog omdat Europa mij de strot uitkomt,ikzelf verkas dan wel voor een paar jaar naar de Antillen als jullie het niet erg vinden,ik heb geen zin om bestraalt te worden tenzij het zonnestralen zijn!

  • Met Amerika stelt de EU ook geen drol voor. Uncle Sam heeft een pedofiel LGBT leger wat geen deuk on een pakje boter kan slaan. Zelfs tegen de Taliban gingen ze af, om over Ansarallah van Yemen nog maar niet te spreken, dat pak slaag staat al op de helling.

   De Rand Corp. voorspelt 2000 US KIA per dag als ze tegen de RF zouden meedoen.

 2. We zijn dus één stap verwijderd van Navo troepen in Oekraïne ?!?
  Laat ons hopen dat ze voorlopig halve stapjes zetten.

  Om de logica de tijd te gunnen een strategische blokkade te verwezenlijken, door wie dan ook.
  Misschien een door onze “geweldig intelligente leiders” over het hoofd geziene ontwaking van het Plebs.

  De doorsnee gewone man/vrouw wil geen oorlog, NOOIT !
  Laat dit A.U.B. nu eens géén wishful thinking zijn.

  • De Tweede Kamer wel.!
   De motie om over “VREDE” te praten wordt verworpen.
   Maar ja, de meerderheid zitten daar ook niet voor het volk.!

 3. Poetin heeft alles klaar staan voor dit scenario, hij zal dan zoals ie al ‘ns zei als eerste toeslaan, paddenstoelen boven Washington, London, New York, Brussel in de eerste golf.
  De idioten in maatpakken in die steden denken dat ze kunnen winnen.
  Niemand zal winnen, maar Poetin zal z’n huid duur verkopen.
  Eigenlijk is de mensheid te dom om nog voort te bestaan, jammer dat ze alles, inclusief de dieren meenemen in hun ondergang.

 4. ach indien zo zal het voor hen niet lang duren..daarna komen Chinezen, Russen én enkele andere soort Toeristen kijken wat er van de EU nog overblijft en hier en daar eens een aalmoesje geven aan de armen van geest en lichaam…😱😂🤣

  • Ja en laten we duidelijk zijn als ze ons gedwongen bij een oorlog betrekken laten we dan duidelijk zijn dat we de belgische en nederlandse regering gedwongen naar oekraine sturen om aan het front mee te vechten. Geen keuze daar in. Het uitschot dat dit verzint mag mijne inziens als frontvoer gebruikt worden. ☄️💥

  • En met beetje geluk nog wat idiote moffen . Laat ze maar lekker in de geul gaan liggen in oekraine. Als je zo graag oorlogje speelt tegen een boze beer👍.

 5. Moet je ze op de foto zien zitten.
  Zelfgenoegzaam glimlachend.
  Er zijn al honderdduizenden mensen dood, door hun beslissingen.
  Maar van die gedachte hebben ze duidelijk helemaal geen last.
  Lachend nog meer olie op het vuur gooiend waardoor de oorlog weer door kan gaan en nog meer doden gaan vallen.
  Trieste figuren.

 6. Er zijn weer 61 miljard $$$$$ onderweg naar Oekraïne.
  Het blijft volgens mijn bescheiden mening nog maar de vraag, hoeveel van dat enorme bedrag ook daadwerkelijk omgezet gaat worden in bruikbaar wapen arsenaal.
  Zelfs al bedelven ze Oekraïne onder nieuw wapentuig, dan nog blijft Oekraïne met het probleem zitten dat ze de manschappen simpelweg niet meer hebben. Onopgeleid en onervaren nieuw personeel kan een wapen niet zo maar doeltreffend bedienen, daar moet een terdege training aan vooraf gaan. De Oekraïense manschappen worden dag na dag afgeslacht op het slagveld, de animo om als kanonnenvoer te dienen is tot op een historisch dieptepunt gedaald. Iedereen met gezonde benen en gezond verstand probeert de dienstplicht te ontduiken en het land te ontvluchten.
  Ik denk niet dat deze nieuwe financiële injectie ook maar enig verschil zal maken op de uitkomst van deze oorlog. Als de NAVO daadwerkelijk besluit om manschappen te sturen, zal dat het dodental alleen maar naar astronomische hoogten doen stijgen en wellicht een einde maken aan het engelengeduld dat Poetin tot dusver heeft laten zien. De NAVO speelt een gevaarlijk spel, met de hele Europese gemeenschap als inzet. Ik kan me niet herinneren dat ons gewone burgers ooit om onze mening hieromtrent gevraagd werd. Vrijwel alle Europese staatshoofden zouden alleen hierom al gearresteerd moeten worden wegens landverraad.

  • Die 61 miljard dollar gaat regelrecht in de zakken van de Kazaarse maffia (de Banksters) Het is een Proxi oorlog en Hollywood filmset. Het is niet anders dan wij burgers het geloof wordt bijgebracht om te rechtvaardigen dat ons belastinggeld goed besteed wordt. De Navo wordt regelrecht aangestuurd door de Mossad/CIA. Op dezelfde manier gefinancierd en rechtstreek tegen onze existentie.

 7. En in mijn gemeente heeft het gemeentebestuur onroerend gekocht om Oekraïners op te vangen.donder op hier, ga vechten voor je land. Jullie willen die Zelensky toch zo graag? Donder dan ook op naar het front, of verander je land van binnenuit. Maar ga hier niet lopen parasiteren.

  • En zoals gewoonlijk. Allemaal in het geheim. Als het gebeurt is worden bewoners rond het pand ingelicht. Niet eerder. Misschien krijgen ze ook wel 1000 om huis te beveiligen. Dan is het probleem opgelost toch?

   Dat op die oorlogstrom slaan hier in het Westen gaat ons een keer bezuren. Donder maar op die met NATO, ik heb genoeg van ze. We zijn een volk van handelaars. Als de Yanken oorlog met Rusland willen doen ze het maar zelf. Maar ja, we hebben een demissionair kabinet hé. En die jassen alles erdoor. Toeval Wilders? Zeg eens eerlijk? Of vindt jij het ook allemaal wel best. Ik begin het bijna te geloven.

  • Sorry hoor, maar degenen die gevlucht zijn…het is toch goed dat die niet willen vechten? Dat zijn eerder echte vluchtelingen in tegenstelling tot diverse andere vreemdelingen uit veilige landen die hier ook met 10 duizenden uithangen. Ik mag ook hopen dat Ierland, Zwitserland, Hongarije mij zo dadelijk ook als vluchteling opnemen i.p.v. zeggen dat ik op Ollongren en Kaag gestemd zou hebben (als trouwe FN bezoeker is duidelijk dat dat niet zo is)

 8. Hiltermina (Ursula von der Leyen) is het levende bewijs dat de Covid-injectie’s ingezet zijn / worden als moordwapen!
  Wat zou het positief zijn, als dergelijke idioten er niet meer waren!
  Een grote smoel over in oorlog gaan met Putin, maar geloof maar niet dat deze volksverraders,
  Nazi Lovers, zichzelf in de waagschaal stellen.
  Dus herken je vijand!
  Dat zijn niet de Russen die van plan zijn om Europa binnen te vallen.
  De ware vijand zijn de Elitaire Übermenschen die de plannen van Adolf Hitlers wensen voort te zetten.

  Ik had bijna een bericht gestuurd aan na, maar berichten van Europeanen zal bij haar niet aankomen.
  Dat arrogante tering wijf, zal zich niets aantrekken van individuen.
  Dat arrogante tering wijf, is niks meer dan een Nazi-Slet van Guy Verhofstadt.

  Er was eens een Belgische, die zich als Duitser voordeed en speelde dat ze de belangrijkste Elitaire Übermensch was!
  ¨Mond open en gewoon slikken ”Ursula”!

  Hitlermina; ik heb geen probleem om je direct te mailen.
  Maar de mails zullen voor je geselecteerd worden.
  Op kritische mails zul je geen antwoord hebben. Dat is hoe achterlijk jullie soort moeten zijn!

 9. IK vind het wel zorgwekkend natuurlijk, echter als ik lees dat de Baltische staten erg oorlogszuchtig zijn richting Rusland, of dat Zweden nu zou mee kunnen vechten tegen de Russen, hoeveel soldaten hebben die, de Fransen, moet Rusland daar bang van worden, weet je als het Westen en dan vooral Europa die oorlog daar verder wil vechten dan kunnen het allerergste mee gaan maken, ik het Kievse maken die soldaten het al mee, ik hoorde Pepe Escobar het al eens benoemen, hij is geweest in 1 van die streken en zegt dat het de hel op aarde is, zij die allemaal nu oproepen om te gaan vechten, zij hebben geen idee waar zij toe oproepen, zij zullen het hele zooitje ongeregeld opblazen, geloof me, ik vind het vreselijk allemaal geloof me maar Rusland maakt gehakt van hen, wil je niet luisteren naar de vrede die Rusland eigenlijk wilt nou dan kun je het krijgen, zo bezie ik het en nee al die doden en geestelijk geknakte personen als die het overleven, net als tegen het Palestijnse volk, wat een drama, mijn hart huilt erom, walgelijk, ik las trouwens dat die Yankees er in Niger ook uitgegooit worden, ze kiezen het hazepad, al die volkeren kotsen op de VS, met hun imperialisme,sancties en stelen van hun grondstoffen, de wereld is aan het veranderen, we zien het allemaal, alleen veel Westerse burgers zien het nog niet, maar het kwartje zal toch een keertje moeten vallen, ik was gisteren met 3 vrienden, wat drinken en filmpje gepakt, we denken zeer verschillend maar we realiseerden ons alle 4 dat de wereld gek aan het worden is en helemaal op zijn kop gezet wordt.

  • De Balten werken allemaal in Zuid Europa. In de kiwis, eenden, boomgaarden, etc. Die gaan echt niet meer terug om soldaatje te spelen.

   • Wel als ze flink betaald worden van jouw belastingcenten… ik denk dat daar wel eens die 60 miljard voor gebruikt kan worden, want munitie wordt maar mondjesmaat geproduceerd, zeker gezien de recente explosies in munitiefabrieken (of was dat fake news in military summary channel)

 10. Het tuig op de foto bij elkaar. Dromend van een “ viertje Reich” ten koste van honderduizenden slachtoffers en verminkten en de landen in PUIN.
  Het schorem, de schoothondjes van usa, worden “ bedankt”.
  Tuig regeert de wereld.

 11. Heel jammer dat de aanslag is verijdeld. Die eisende clown moet hoe dan ook van het toneel verdwijnen. Links heeft nog niet door dat alleen de Amerikaanse wapenindustrie er wel bij vaart. He Zelensky vraag eens wat meer wapens zodat wij ze kunnen produceren en het geld binnen harken.

 12. Volgens de laatste berichten van Military summary ( youtube) zijn de eerste 2000 Franse militairen al gesignaleerd op Oekraiense bodem in de buurt van Odessa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in