FENIXX KLASSIEKEN

Nathalie, 29, vertelt over de overval: Ze riepen “Zweedse hoer” en sneden in mijn borst

 • Taharrush-aanval mislukt: De overvallers snijden in haar borst en slaan haar gezicht bont en blauw
 • Nathalie Hager, 29, vertelt over de brutale misdaad
 • De media zwijgt – alleen een klein bericht in de lokale krant

Nathalie Hager, 29, begaf zich dinsdagavond van een bushalte naar huis toen vier Arabische mannen haar aanvielen. Vlak voordat ze haar konden verkrachten wist ze te ontsnappen, maar liep ernstige verwondingen op.

Terwijl ze “Zweedse hoer” schreeuwden werd ik in mijn gezicht gestompt en in één van mijn borsten met een mes gesneden, vertelt Nathalie tegen het Zweedse nieuwsorgaan Fria Tider.

De aanval vond dinsdagavond laat plaats in de buurt van de kerk in Nora, ten noorden van Örebro. Nathalie, die als gevolg van de harde klappen die ze op haar hoofd kreeg gedeeltelijk geheugenverlies van de nacht heeft, had een vriendin naar de bushalte gebracht.

Toen ze later op weg naar huis was hoorde ze een groep mannen die snel achter haar aan liepen. Ze begon te rennen maar werd na ongeveer honderd meter door de mannen ingehaald.

Ze duwde me op mijn buik op de grond en sleepte me in een steeg. Ik kan met niets meer herinneren van het slaan, maar ik heb blauwe plekken in mijn gezicht. Ze hebben ook met iets scherps in één van mijn borsten gesneden, met een gekarteld broodmes of scheermes, want het zijn diepe en smalle snijwonden. Ik heb ook grote zwarte vlekken op mijn armen waar ze me vasthielden.

Kwam bij bewustzijn toe ze haar wilden verkrachten

Deugzweed verontschuldigde zich in naam van het hele Zweedse volk bij alle immigranten: "We hebben gefaald om voor jullie te zorgen"

Ze heeft geen herinnering van wat er gebeurd is voordat ze een man ziet die zijn broek naar beneden doet en op het punt staat haar te verkrachten.

Toen kwam ik snel tot bewustzijn en merkte dat ze al mijn kleren kapot gescheurd hadden. Op een of andere manier slaagde ik erin om te ontsnappen. Ik neem aan dat ik ze geslagen en gekrabd heb want mijn handen zijn gezwollen, blauw en zwart. Ik had ook bloed onder mijn nagels, dat de politie heeft geschrapt voor DNA.

Nathalie wist van de plek des onheils te ontsnappen, en toen ze haar vriend zag op vijftig meter afstand staakte de aanvallers hun achtervolging. Kort daarna op die dinsdagavond heeft ze met de politie contact opgenomen en is naar het politiebureau gegaan om aangifte te doen.

Volgens Nathalie, die heeft gewerkt met Arabieren, zijn de mannen tussen de 30 en 35 jaar oud, en spraken Arabisch, met wat zij denkt een Syrisch dialect. Eén van de mannen had een witte muts op zijn hoofd en de anderen verscholen zich onder capuchons.

Schreeuwde “Zweedse hoer”

Mijn vriendin die ik op de bus had gezet vertelde me later dat een groep buitenlandse mannen op de bushalte stond nadat ik naar huis ging. Sommigen van hen stapte op de bus terwijl er vier man op de bushalte achterbleef.

Behalve de Arabische taal waren de mannen tijdens de verkrachtingspoging alleen maar een paar eenvoudige Zweedse woorden machtig.

Alleen maar scheldwoorden. “Zweedse hoer'”of “Zweedse slet” en “kut”.  Er was geen volledige zinsopbouw. Volgens mij konden ze behalve deze woorden geen Zweeds praten. Daarom vermoed ik dat het asielzoekers waren.

De politie heeft sinds de aangifte van Nathalie op dinsdagavond niets meer van zich laten horen. Nadat ze meer verwondingen had ontdekt die nog niet gedocumenteerd waren en verloren herinneringen kon ophalen, heeft ze geprobeerd contact op te nemen met de politie. Maar die geeft niet thuis, aldus Fria Tider.

Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd, en tot slot kreeg ik te horen dat er niemand is die me nu kan helpen, dat ik moet wachten tot de benoeming van een officier van justitie die belast wordt met deze zaak. Ik krijg totaal geen gehoor en het lijkt alsof niemand me wil helpen.

Gedurende de lange tijd dat ik in telefonisch gesprek was met verschillende politieagenten, was er niemand die aantekeningen maakte of interesse toonde als ik aanvullende informatie gaf, zoals van mijn vriendin, die de daders heeft gezien en een goed signalement heeft beschreven.

Media zwijgt

Geen Corona-restricties: korte video over Stockholm van gisteren om "de mensen over de hele wereld te laten zien hoe normaal het leven hier is"

Het enige bericht wat van deze brutale islamitische groepsverkrachtingspoging in de media naar buiten is gekomen is een absurd kort bericht in het lokale krantje Nerikes Allehanda, NA, dat het beschrijft als “werd kleren van het lijf getrokken” en verder geen signalement geeft van de misdadigers.

“Dat er zo’n kort bericht aan besteed wordt maakt me geweldig boos. Ik weet dat er meer mensen zijn, onder andere vriendinnen van mij, die worden worden lastiggevallen door immigranten en blootgesteld worden aan pesterijen van asielzoekers, en contact hebben opgenomen met Nerikes Allehanda. Maar niets over deze klachten wordt in de krant beschreven, zegt Nathalie.

Vorig artikelFrans parlementslid waarschuwt voor door globalisten geëngineerde omvolking
Volgend artikelZweden op voet van burgeroorlog
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. Opruiminghouden. Moslims en afrikanen passen niet in beschaving.

  Als Zweden over twee jaar nog wil bestaan, moeten ze nu de rotzooi eruit trappen

 2. Een militair optreden tegen deze moslim-krapuuls wordt onvermijdelijk!!
  Als Zweden nog wil blijven bestaan, dan is het nu één voor twaalf!!!
  Aanpassen willen ze niet, profiteren, dat wel! Vrouwen lastig vallen en molesteren, dat wel!!
  Geef ze géén geld meer om de Zweden te terroriseren!! Zij zullen rap weg zijn.
  Kun je die islamisten niet uit zetten? Wat voor flauwe politieke KUL is dat nou? Pas dan de wet aan en zet ze eruit!! Niet mogelijk? Schiet er dan op!
  Dit is een invasie en wij hebben het recht op zelfverdediging!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in