Ik vind het ongelooflijk dat artsen, regeringen en leidinggevenden in het bedrijfsleven het concept van infectieversterkende antilichamen (ADE’s) niet kunnen vatten en dat ADE’s een gevolg zijn van mRNA-vaccins. Het is het vaccin dat de golf van nieuwe infecties in zwaar gevaccineerde landen veroorzaakt. Het vaccin is het probleem, niet de oplossing, schrijft Paul Craig Roberts.

Toch denken de incompetente autoriteiten in Israël, de VS, IJsland en elders dat de oplossing bestaat uit meer vaccinaties en herhalingsinjecties.

Hoe is het mogelijk dat Ed Bastian, de CEO van Delta Airlines, zo dom is dat hij ADE niet kan begrijpen? 75% van de Delta-werknemers is gevaccineerd, maar Bastian zegt dat de verspreiding van de infectie “meer inspanning” vergt. Daarom rekent hij ongevaccineerde werknemers een speciale maandelijkse bijdrage van 200 dollar aan het bedrijfsziekenfonds.

Er is vastgesteld dat het vooral gevaccineerden zijn die de nieuw geïnfecteerden vormen en dat het gevaccineerden zijn die het virus “uitscheiden” en verspreiden onder de ongevaccineerden. Het zijn de gevaccineerden die een bedreiging vormen voor anderen, niet de ongevaccineerden. Vaccinatie met experimentele mRNA-technologie verspreidt het virus en maakt het oncontroleerbaar.

Zoals Dr. Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar voor de Geneeskunde, zegt: “Je ziet het in elk land, het is overal hetzelfde. De curve van vaccinaties wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen.”

Dr. Vanden Bssche, een ontwikkelaar van vaccins en Senior Ebola Program Manager zegt: “Gezien de enorme hoeveelheid immuun ontsnappingen die zullen worden uitgelokt door massale vaccinatiecampagnes en flankerende beperkingsmaatregelen, is het moeilijk voor te stellen hoe menselijke interventies er niet voor zouden zorgen dat de COVID-19 pandemie uitgroeit tot een ongelooflijke ramp voor de wereldwijde en individuele gezondheid.”

  Vergeet het nooit: Twee jaar lang sloten tirannen ons op, gaven ons onder dwang medicijnen, en vernietigden onze bestaansmiddelen

Mijn conclusie is dat het menselijk ras te dom is om te overleven. Degenen die vaccineren worden gedreven door winstbejag en hebzucht en wellicht duistere motieven, en degenen die zich laten vaccineren worden gedreven door blinde angst. Dit belooft niet veel goeds voor de toekomst.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffectenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe giftige mRNA-vaccins: Medische fouten of “langzame genocide”?
Volgend artikelmRNA “vaccins”, Eugenetica & de drang naar Transhumanisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Er is hier al veel over geschreven en gediscussieerd proberen om angsthazen kudde dieren en makke schapen te overtuigen is zonde van de energie ja inderdaad de mensheid is te dom om dit te begrijpen overlevers zullen er zeker zijn hopelijk ook in de categorie gevaccineerden dit zal betekenen dat de ongevaccineerde straks een grotere vrijheid woongebieden en hopelijk een beter milieu krijgen omdat de mens de aarde vervuilt en uitbuit ik ben benieuwd wat de rest van de lezers hiervan vind

  • Ik verheug me er nu al op om mijn leefomgeving straks voornamelijk te delen met alle overlevende aanhangers van de religie van de wrede.
   Echt.
   Samen zullen we er het beste van maken.
   Nee echt.

 2. Als het echt waar dat de gevaccineerden massaal gaan sterven krijgen wij het nog heel druk. Niet alleen met ‘verwerken’ van alle doden maar ook met het draaiend houden van alle voorzieningen. Wat de denken van alle ongevaccineerde kinderen die ouderloos zijn geworden?
  Bij de overlevenden zitten natuurlijk ook de huidige machthebbers, de cabal. Daar zullen wij ook mee aan de slag moeten.
  Ik huiver bij de gedachte en hoop dat het zal ‘meevallen’.

  • Aangezien wij in hun ogen de “ unwasched zijn, to stupid to think for ourselfs” moeten wij ons zo ook maar gaan gedragen en geweld gebruiken tegen dit uitschot. Zit niks anders op, no merci hebben zij ook niet met ons, ophangen die zooi publiekelijk

   • Zit inderdaad weinig anders op. Misschien helpt het te bedenken dat dit ‘uitschot’ geen geweten en waarschijnlijk ook geen ziel heeft. Het zijn geen mensen. Zij hebben honderden (duizenden?) jaren lang onschuldige mensen afgeslacht alsof het insecten waren. Nu zij aan de beurt? Koekje van eigen deeg.

  • Doet me denken aan dat filmpje dat ik jaren geleden had gezien over een robot die lijken kan opruimen in de straten.
   Daarnáást waren er robots die op organische middelen als brandstof gebruiken.
   In mijn hoofd werd één plus één twee, dus ik vroeg me toen al af wat ze aan het plannen waren. Ik vermoed dat ze robots hebben die lijken gebruiken als brandstof.

   Hm, ik kan het filmpje zo gauw niet vinden. Volgens mij was het van boston dynamics maar ik kan het fout hebben.

   • Wereldwijd uitgestorven steden vol met lijken. Arbeidskrachten zijn ook dood om de lijken op te ruimen. Gaan robots lijken ruimen? Dat wordt een gigantische klus. En wat doet de elite met alle huizen, inventarissen, auto’s voor de deur. Gaat men wereldwijd steden platbranden. Van de aarde een verschroeide aarde maken? Wil de psychopathische illuminatie op zo’n aarde prettig voortleven? Zij liever dan ik!

 3. De conclusie moet nier zijn: De mens is te dom om te overleven, maar de mens is te slecht om te overleven. De mensen die vaccineren worden gedreven door hebzucht degenen die zich laten vaccineren door angst. Beide zijn ondeugden die door het christendom uitgedreven worden. Doordat wij het geloof verlaten hebben, viert de slechtheid hoogtij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in