De grote Ann Coulter twitterde onlangs: “Zeer bedroefd te moeten melden dat ons land zo hard aan het vervallen is dat Europa beter is.” Maar zij denkt aan New York City. Ik woon in Amerika en bij mijn recente bezoek aan Londen na enkele tientallen jaren, ontdekte ik dat de linkse Engelse komiek John Cleese iets op het spoor was toen hij in 2019 twitterde: “Enkele jaren geleden meende ik dat Londen niet echt meer een Engelse stad was. Sindsdien hebben bijna al mijn vrienden uit het buitenland mijn opmerking bevestigd. Er moet dus een kern van waarheid in zitten…” Woedende linksen vielen Cleese aan, wat natuurlijk betekende dat hij gelijk had, schrijft Eugene Kant.

Toch is het één ding om erover te lezen, en iets anders als de werkelijkheid je in het gezicht slaat, zoals mij het geval was bij aankomst op het vliegveld van Heathrow en in mijn eerste taxi naar mijn hotel, op korte loopafstand van Buckingham Palace. Het luchthavenpersoneel was niet-blank, de taxichauffeur was niet-blank, en veel van het personeel in het hotel was niet-blank, ook al spraken ze met een Engels accent. Natuurlijk is Dulles International Airport, waar ik vandaan vloog, nu weer een buitenpost van VFW [Very Few Whites]. Maar bij mijn eerste bezoek aan Engeland, 45 jaar geleden, was bijna iedereen die ik ontmoette blank en Engels.

Hoewel Engeland nog steeds voor bijna 90 procent uit blanke Engelsen bestaat, is slechts 43 procent van de Londenaars dat. Dat feit, en de grote zwarte en “Aziatische” bevolking van de stad, verklaart hoe de moslim Sadiq Khan – de zoon van Pakistaanse immigranten die zegt dat islamitische terreuraanslagen bij het leven in een grote stad horen – als burgemeester van Londen is terechtgekomen.

Tenminste een paar blanke Londenaren zijn het er waarschijnlijk niet mee eens, vooral gezien de terreursteekpartijen en de messencriminaliteit in de stad. Zelfs verkozen ambtenaren en soldaten zijn niet veilig. Een Somalische “migrant” stak het conservatieve parlementslid Sir David Amess dood; twee Afrikaanse moslims vielen de Britse oorlogsheld Lee Rigby aan en onthoofden hem in de Londense wijk Woolwich.

Maar misschien bewijzen de onthoofdingen wel dat het Londen van Khan minder een Engelse stad is en meer een, wat hij noemt, “globaal knooppunt”. Net als de borden in de Londense City of Westminster die “mensen” – waarmee Afrikanen en andere moslims “migranten” bedoeld worden – waarschuwen om niet op straat te urineren en te poepen.

Anderzijds is de Afrikaanse expertise om lichaamsafval als wapen te gebruiken om blanken te demoraliseren en te terroriseren niets nieuws. Zoals Enoch Powell ons 55 jaar geleden vertelde, duwden Afrikaanse zwarten “uitwerpselen” door de brievengleuf van een Engelse vrouw. De vrouw, een oorlogsweduwe met de naam Druscilla Cotterill, was de laatste blanke vrouw in haar straat in Wolverhampton. [Widow in Enoch Powell’s Rivers of Blood speech really did exist, by Fiona Barton, Daily Mail, February 2, 2007]

Maar laten we het bij de demografische gegevens houden. Zwarten die vreemde Afrikaanse talen spraken waren er in overvloed, net als “Aziaten” en anderen. U verwacht vreemde talen te horen in een grote stad als Londen, maar u verwacht niet dat er bijna meer mensen zijn die vreemde talen spreken dan Engelsen. Het is nu echter even weinig verrassend als een jongen met blond haar en appelwangen het Engels van de koningin horen spreken. Men hoort veel Frans… niet allemaal van blanke Fransen.

Als Amerikaan wil ik, als ik naar Engeland ga, iemand zien en horen die eruitziet en klinkt als Laurence Olivier of Julie Andrews, niet iemand die Engels klinkt – maar het niet is – en eruitziet als Sadiq Khan.

In overeenstemming met de moslimburgemeester van de stad zijn boerka’s een gebruikelijke verschijning, die “middeleeuwse vodden”, zoals wijlen Oriana Fallaci ze noemde, die moslimvrouwen van top tot teen bedekken, omdat het zien van een arm of been van een vrouw een man gek van passie zou kunnen maken [How Oriana Fallaci’s Writings on Islamism Are Remembered—and Reviled]. Moslimvrouwen in hijabs paraderen door Harrods, en geven het geld van hun rijke Arabische echtgenoten met overgave uit. Een deel van het decor van Harrods, met name de Egyptische roltrap en andere imitaties van het oude Egypte, zijn het werk van de vroegere buitenlandse eigenaar, Mohamed Al-Fayed, de vader van Dodi Fayed, de man met wie prinses Diana een verhouding begon om een vinger in het oog van de Britse royals te steken nadat prins Charles van haar gescheiden was.

Harrods, dat eigendom is van de regering van Qatar, is niet langer een Engelse winkel – net zoals Londen niet langer een Engelse stad is.

Ook buitenlands waren de meeste obers, serveersters, en ander restaurantpersoneel dat ik tegenkwam, waaronder bijna het gehele personeel van mijn hotel. Sommigen waren blank, maar nogmaals, zij waren niet Engels. Zij waren Frans, Pools, of Oost-Europees. De blanke vrouw die het restaurant van het hotel beheerde was een Griekse die naar Engeland was geëmigreerd zodat haar jonge zoon een carrière in de informatietechnologie kon maken. Hoe aardig zij ook was, zij zal het Engelse erfgoed van haar geadopteerde stad nauwelijks verdedigen. Evenmin als de buitenlandse, blanke serveersters, hoe vriendelijk en behulpzaam ze ook waren. Evenmin als de schemerig getinte obers en het andere personeel, waaronder de beleefde, meegaande kerel die mij op weg naar het vliegveld stuurde. Iedereen achter een toonbank in een winkel, ook in Harrods, leek een niet-blanke buitenlander te zijn. Een vrouw in een hijab werkte achter de toonbank voor handmatig gemaakte chocolade.

Veel van de Engelse blanken die ik zag of ontmoette waren ofwel schoolkinderen, zoals degenen die in het British Museum waren, toeristen uit andere delen van Engeland, of, zoals men zou verwachten, mannen en vrouwen uit de arbeidersklasse. De mannen die een klein kraampje buiten Victoria Station beheerden waren blank, evenals de meeste taxichauffeurs die ik in Londen ontmoette. De taxichauffeur die mij naar het vliegveld terugbracht was een blanke uit de arbeidersklasse, die voor zijn tijd als taxichauffeur op vrachtwagens voor de bezorging van kranten reed.

En hier is iets wat ik in Londen jammer genoeg niet zag, wat ik 15 jaar geleden in Rome ook niet zag: vrouwen die kinderwagens voortduwen, en zeker geen moeders die kinderwagens voortduwen met drie of vier kleintjes op sleeptouw. Tieners waren er weinig en ver te zoeken. Bijna alle blanken waren 20 jaar of ouder. Zo ongeveer de enige kinderen die ik zag waren op dat uitstapje in het British Museum.

Net als de Italianen zijn de Engelsen zich aan het anticoncepteren en aborteren, terwijl moslimvrouwen routinematig vijf of zes kleine Mohammeds voortbrengen. De meeste geboorten in Engeland zijn voor Poolse en Pakistaanse vrouwen [Births by parents’ country of birth, England and Wales: 2019, UK Census]. De hoogste vruchtbaarheidscijfers zijn er bij Arabieren en Afrikanen.

Nu we het toch over het British Museum hebben, dat leurt met dezelfde Woke “geschiedenis” waarmee ze allemaal schermen, zoals A Little Gay History, en dat zich verontschuldigd heeft voor het verleden van zijn “slavenhandelaar” stichter, Hans Sloane, maar het is niet helemaal door de bocht gegaan [British Museum bosses remove bust of its founder Sir Hans Sloane over his links to slavery, door Lizzie Dean, The Daily Mail, 24 augustus 2020]. Sommige tentoonstellingen en de gids etiketteren oudheden nog steeds met “B.C.,” in plaats van het onaangename, woedende, en opzettelijk christofobe “B.C.E.” Wanneer het personeel van het museum het zal doorhebben en de vergissing zal rechtzetten, kunnen wij niet weten.

Wat de Engelse, of in Londen geboren of getogen, zwarten betreft, die kwamen niet zo nors of dreigend over als Amerikaanse zwarten. Misschien komt dat omdat zij met een Engels accent spreken, of waarschijnlijker, omdat zij gewoon niet nors en dreigend zijn. Zij haten blanken blijkbaar niet hartgrondig, althans nog niet, omdat de scholen en de media hen nog niet 24-7-365 op haatzaaiende antiblankenpropaganda getrakteerd hebben.

Mijn Engelse gastvrouw en reisgenote vertelde me dat dat aan het veranderen is, juist omdat BLM zijn lelijke kop weer heeft opgestoken  [Thousands join Black Lives Matter protest in London, as bolted police horse causes panic, door Rob Picheta, Nic Robertson, Mick Krever en Nada Bashir, CNN, June 8, 2020]. BLM vandalen en relschoppers hebben bijvoorbeeld een standbeeld neergehaald van de Engelse koopman, filantroop en slavenhandelaar Edward Colston uit Bristol, die scholen, ziekenhuizen en armenhuizen oprichtte [Edward Colston statue: Protesters tear down slave trader monument, BBC, 8 juni 2020].

Nog een teken dat blanke Engelsen de eens zo grote stad niet meer in handen hebben: wat ik meemaakte toen ik in de rij stond om Westminster Abbey te bezoeken – een rondleiding die ik afsloeg vanwege de toegangsprijs van 25 pond.

“Allahu Akbar” roepend, marcheerde een bende boze moslims – moslims zijn altijd ergens boos over – door de middenberm van St. Margaret’s Street waar die overging in Abingdon. Waarover zij tekeer gingen kregen wij niet te horen, maar mijn onverschrokken gastvrouw voor de reis gaf hen het nakijken: “Ga naar huis!” riep zij. “Ga naar huis.”

Nadat ik de rij naar de abdij uitgelopen was, vroeg een jonge Amerikaanse toerist of wij weggingen. Ja, zeiden wij.

Antwoordde de toerist: “Net zoals die moslims moeten, nietwaar?”

De moslims verzamelden zich elders om hun onwelkome zeldzaamheid voort te zetten. Niemand klaagde, en zelfs als iemand een anti-moslim tegenprotest had georganiseerd, zou hij waarschijnlijk met arrestatie te maken hebben gekregen. Immers, als moslims op klaarlichte dag mensen mogen onthoofden, wat is dan het probleem met een tiental woedende, dreigende demonstranten die de toeristen buiten de Westminster Abbey de stuipen op het lijf jagen? Of trottoirs blokkeren voor de oproep tot het gebed?

Deze gewelddadige, onassimileerbare mensen zijn openlijk van plan Engeland te veroveren – zij weten dat zij niet kunnen assimileren en toch gelovige moslims kunnen blijven – en dat plan gaat, zoals de in Zuid-Londen geboren terreurprediker Anjem Choudary heeft beloofd, gewoon door.

Nogmaals, zoals de linkse BBC berichtte, zijn sinds 1 januari meer dan 20.000 kolonisten, vermomd als “migranten”, Engeland binnengevallen. Choudary vertelt zijn volgelingen dat ze de overheidsuitkeringen moeten gebruiken om de jihad te financieren, heeft plannen om Buckingham Palace in een moskee te veranderen, en waarschuwt dat de sharia, via een demografische oorlog, naar het sceptr’d eiland komt.

Voor zover wij weten, zegt Choudary tegen zijn discipelen dat ze ook op straat moeten poepen en urineren.

Natuurlijk kan en zal dit veranderen als de immigratie gestopt wordt. Maar dat lijkt niet te zullen gebeuren. Londen en andere grote steden, zoals Birmingham, waar de politieke macht ligt, worden gecontroleerd door linksen en moslims, omdat het, om Cleese te citeren, geen Engelse steden meer zijn.

“Aziatische” kinderlokkerbendes zijn niet voor niets drie decennia lang weggekomen met massale verkrachtingen, een vorm van seksuele jihad: Geïmporteerde moslims zijn zo talrijk in Engeland dat politie en ambtenaren bang waren voor “racist” uitgemaakt te worden als zij de “etniciteit” zouden identificeren en de daders zouden aanpakken om er een eind aan te maken [More than 1,000 children were raped and sexually exploited over 30 years in Telford where police and council officials ‘ignored’ abuse over fears investigating Asian men would ‘inflame racial tensions“, door Jessica Warren, Daily Mail, 12 juli, 2022].

De Labourpartij opende de grenzen niet alleen om “rechts de diversiteit in de neus te wrijven,” maar ook om een nieuw volk te kiezen – Arabische, Afrikaanse en Aziatische moslims – die op links zouden stemmen. Maar ook bij “conservatieve ” regeringen bleef de laatste jaren de grens open.

Zoals Nigel Farage, de held van Brexit, onlangs in een veelbesproken artikel zei:

Ik heb een vorige politieke opstand geleid als leider van Ukip. De Britten zouden er wel eens achter kunnen komen dat de volgende opstandige leider in het VK, wie hij of zij ook moge zijn, lang niet zo gematigd is als ik was.

This immigration disaster will trigger a new political insurgency Telegraph (UK), 26 augustus, 2022


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Moslimprediker: “Laten we Europa innemen en laten de Europeanen het voor ons financieren”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen negeert het Oekraïense gebruik van anti-personeel strooimijnen tegen burgers
Volgend artikelIedereen, alsjeblieft, OPEN je ogen, en zie wat er recht voor je neus gebeurt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. Een klein groepje duwt ons dit geteisem door de strot. Willen we niet maar we zijn te laf om er iets tegen te doen. En als je wel.iets doet krijg je meteen het stempel van neo nazi. Vind ik niet erg maar deze groep doet ook niets. Rustig afwachten tot de dood ons komt verlossen.

  • Ik woon op het Franse platteland en ben blij dat ik hier woon en niks met deze gekte meer te maken heb. Al heb ik drie keer dicht met een aanslag te maken gehad hier.
   1 in Nice daar woonde de zus van de ex van mijn dochter ze had net een baby gekregen anders had ze daar ook gestaan want ze woonde er twee straten ervandaan.

   2 We waren naar een winkel centrum gegaan voor vloertegels te gaan halen voor onze dochter en net toen wij er waren sloeg een gek toe met een hamer en heeft daar vrouwen mee mishandeld en tuurlijk die kreet geschreeuwd alla de hakkebar en we zagen geen heli’s waarmen het overhad om die gast te zoeken. Ook al riep de media dat er ene grote zoektocht daar was ik zeg dat waren leugens in de media want we hebben geheel niks ara genomen die middag.

   3 In Dijon waar onze dochter studeerd op de universiteit en net op die universiteit zijn leerlingen met een hamer aangevallenn door en moslim.

   Al woon je op het platteland je kan er toch er mee tre maken krijgen helaas, maar zolang je op je veilige plekje bent is het gewoon oke in het westen, maar owee als je van je plekje af komt dan mag je op je hoede zijn.

 2. kalergi kreeg zware financiering van (((bankiers((( om zijn plannen uit te voeren, ook werd er een europese eussr-prijs naar hem vernoemd

 3. Vroeger kon je naar Londen gaan om te genieten van die o zo typische Britse way of life en cultuur.
  Als gevolg van immigratie uit derde wereld landen is deze Britse way of life echter verdronken in de uit vreemde derde wereld landen geïmporteerde culturen.
  Ik ken persoonlijk ook een Londens koppel dat omwille van de culturele ‘verrijking’ uit de derde wereld, verhuisd (weggevlucht) is uit Londen naar een klein stadje ergens in het Zuidwesten van Engeland.
  Op Britse TV stations zijn ook steeds meer tv-series en reclames te zien waarin niet-blanken opgevoerd worden, meestal als echtgenoot van een knappe blanke vrouw…

 4. Zonder direct gewelddadig te worden, kun je gewoon pro-blanke uitspraken blijven doen. Als iemand zegt wat een mooie kinderen heb jij, omdat ze halfbloedjes zijn, zeg ik steevast, ja dat komt omdat er zulk mooi blank bloed doorheen stroomt. We mogen ook echt trots zijn op het blanke ras, omdat ze qua architectuur cultuur en wetenschap ons toch best vooruit hebben gebracht. Dit zonder minachtend te willen doen over andere rassen, over wie ook best veel voor te zeggen is. Maar de cultuur minkukels die we tegenwoordig de EU binnengeloodst krijgen, tja, daar lusten de honden geen brood van. Daar zouden onze oude zeehelden in een mum van tijd korte metten mee hebben gemaakt. Gauw weer nieuwe beelden van hen opzetten. Crowdfunden maar.

 5. Mooi artikel weer op de site,
  De VS waar de blanken zelf de immigranten zijn want die Indianen waren de eerste bewoners van dit continent, fie blanken hebben ze bijna uitgeroeit net als de bisons trouwens, die blanken die nu schreeuwen om zoveel niet blanke burgers in de VS hebben die zwarte Afrikanen zelf door slavernij daar heen gebracht, in Europa heeft men veel landen met een koloniaal verleden dus daar heen gaan en de boel overnemen van al die volkeren en naties, dan keert het tij en zoeken die bevolkingen vandaar naar meer welvaart, waarom gingen zoveel Nederlanders overzee, zou ik willen vragen aan een ieder hierop de site ? Ook niet voor een beter leven te krijgen daar, he lijkt toch veelal op elkaar allemaal, maar soms veroordelen mensen hetzelfde gedrag niet van de blanken nee, dat moedigen zij aan, maar van de niet blanken veroordelen zij het wel, niks te maken met links of rechts in mijn beleving. De samenlevingen veranderen nou eenmaal, met sommige dingen ben je blij en sommige dingen niet, al die problemen die wij nu ervaren, toeslagenaffaires, woningnood, tekort aan gas daar heeft blank en niet blank last van, in Wassenaar vangen ze nergens vluchtelingen op hoor, wel in andere delen van Nld, daar zit de elite, hoor je nooit iets over zeggen he, waarom hoeven zij nergens aan mee te helpen, of de Oranjes, enorme paleizen.

  • oy vey flardinga

   jouw tribe heeft wereldwijd de immigratiewetten aangepast in de jaren zestig met massaimmigrate als gevolg

   #openbordersforisraeltakeonmillionsofblacksandmuslims

 6. Het aandeel van de autochtonen in Amsterdam is gedaald tot 44% (illegalen niet meegerekend) en smartcity-burgemeester Halsema zag dat het goed was.
  De in 1922 door Richard van Coudenhove-Kalergi (zelf half-Japans) opgerichte Paneuropese beweging had als lid o.a. Albert Einstein (1879 – 1955) en Konrad Adenauer (1876 – 1967). Einstein was ook lid van de pro-zionistische B’nai B’rith.

  • Konrad Adenauer wilde inderdaad één Europa, maar met Christus als leidraad. Welke leider durft dat nog te zeggen? Zelfs de huidige ‘paus’ (die infeite geen paus is en zelfs geen priester) zal de naam Christus alleen nog maar gebruiken om nog méér asielzoekers op te vangen. Jorge Bergoglio, neppaus en handlanger van het WEF.

 7. Ik sta verbaasd over de algemene onkunde betreffende islam.
  Ik zal een paar feitjes noemen waarom er zoveel moslims zijn in europa.

  1973: oliecrisis; 1974: EU maakte (zonder mandaat van de landen) een contract met Saoudie om enige millioenen moslims toe te laten; werd herhaald in 1995 met de Treaty of Barcelona. en ergens rondom 2010 weer herhaald in Brussel. Ook werd in het EP een wetje doorgedrukt dat verbiedt kritiek te hebben op islam of moslims.

  Moslims MOGEN niet in een niet-islamitisch land verblijven, ook niet voor werk.
  Enige uitzondering: voorbereiden invasie, of uitvoering ervan.

  We gaan door: moslims zeggen dat alcohol ABSOLUUT verboden is; onzin, staat nergens in koran of hadith.
  Ze zeggen dat varkensvleed absoluut verboden is: nee hoor, als er moeilijk halal vlees te krijgen is, mag varkensvlees; trouwens, kannibalisme is ook toegestaan.

  De islam is geen religie; doel van de islam is het vestigen van de sharia; dat beheerst civiel en strafrecht en geloof. Daardoor is de islam een politieke kult.
  Omdat ze dat willen door het vermoorden van niet moslims, een terroristische kult.

  Waarom hebben de moslims de pest aan joden?
  –In Medina trapten de joden Mohamed eruit;
  –Mohamed werd gedood (vergiftigd) door een joodse vrouw, en kreeg de langszame enpijnlijke dood die hij verdiende
  –Is rekenkundig. Joden: 0,2% van de wereldbevolking, toch 25% van de Nobel prijzen.
  Moslims 25% van de wereldbevolking, maar 0,05% van de nobelprijzen….

  Er is niet een islamitisch land dat het economisch of sociaal goed doet.
  Er zijn 130 oorlogjes aan de gang; 98% is gerelateerd aan islam; 92% is tussen moslims.
  Ik zou zeggen lever wapens aan beide partijen.

  Sex: vrouwen mogen niks.
  Ze mogen nooit hun man weigeren; gedurende sex geen geluid of beweging maken, direct instructies volgen.
  (vandaar die gasten de bek openvalt, als ze een pornootje zien…)
  Homofilie is verboden; maar alleen degene die de vrouwelijke rol speelt, wordt gezien als homo.
  In Afghanistan is het houden van jongens (openlijk) voor sex een status; tot ze 18 zijn.Dat mag.
  Sex met dieren mag. Is een nationale hobby, in Marokko b.v.

  Kan wel een poosje doorgaan…..

 8. In onze grondwet (die niks waard is) staat vrijheid van religie, maar NIET omschreven wat een religie is…..
  Er is een artikel, dat stelt, dat als koning(in) het land verlaat gedurende een aanval of bezetting, zij het recht op de troon voor altijd verliezen.
  Vette Willimpie zit er dus uitvreter te spelen zonder recht van titel….

  Kannibalisme , koppen snellen, voodoo zijn ook voorzien van religieuze grondslag…..die ook maar doen?

 9. Wil Israel vrede, dan moeten ze alle islamitische “heiligdommen”opblazen.
  Per slot is Jeruzalem een door joden gebouwde stad.

  P.s.: een van de dingen die moslims zeggen: Mohamed heeft de koran geschreven.
  Stom gelul; want dat was een volledige analfabeet.
  De koran is geschreven in 1860….

  De oudste moskeetjes hadden geen minaretten…

  Zijn jongste “vrouw”was Aisha; die kwam in zijn huis toen zij 6 was, en trouwde toen ze 9 was.
  Daarnaast: het jongste wezen waar M sex mee had, met thying, was een baby van ongeveer een jaar.

  In Jemen toegestaan vanaf geboorte.
  In Iran–het woord betekent”land van orde, beschaving”kan een vader met zijn dochter trouwen vanaf geboorte.

  Doel van Islam: sharia over de hele wereld; alle ongelovigen vermoord. Dan is er nog een probleempje: “there can be only ONE islam”, dus dan gaan ze elkaar afmaken. Ook leuke hobby.

 10. Een wat moderne imam heeft gezegd: als je de sharia toepast op de moslims, zou er geen enkele fanaat of terrorist zijn…

 11. Ondanks alle negatieve berichten over moslims worden ze nergens in de Bijbel genoemd als zijnde een groot gevaar. Wat wèl in de bijbel staat, is dat ‘zij die het getal 666 niet op hun hand of voorhoofd hebben, niet kunnen kopen en verkopen’. En DIT gevaar is reëler en gevaarlijker dan de islam. Jezus houdt ook van moslims, boeddhisten, joden, indianen, natuurvolkeren, enz. Uiteindelijk zullen de meesten van hen zich tot het Christendom bekeren. En over bekeren gesproken: het Christendom holt nergens zo hard achteruit als in de westerse landen. Voor een groeiend aantal Christelijke Europese volken heeft het Christendom geen enkele waarde meer. God hebben ze de deur uitgetrapt, en waar God verdwijnt is het de satan die verschijnt. Kortom: eigen schuld, dikke bult! (klein voorbeeld: in ‘het torentje’ van de premier hing vroeger een kruisbeeld. Premier Kok heeft dit laten verwijderen en premier Balkenende heeft op exact dezelfde plaats een ramskop laten installeren. Anders gezegd: de satan regeert. Hoe duidelijker wil je het hebben)

  • Jij bent kennelijk niet een van de slimsten.
   De bijbel kwam uit begin jaartelling, de islam 600-700 jaar later…

 12. Kleine wetenswaardigheid: de eerste Kalifaten vermoordden meer dan 300 millioen mensen.
  Dat is meer dan Hitler, Musolini, Ghengis Khan, Atilla de Hun, Stalin, Mao bij elkaar.

  Note: toen het kalifaat op zijn grootst was, had het 91 millioen inwoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in