Foto Credit: The People's Voice

Hooggeplaatste wereldelites zullen in ongekende aantallen blijven sterven volgens Mel Gibson die waarschuwt dat het seizoen van de Illuminati bloedoffers is aangebroken en dat de oude garde van de wereldelite bezig is afgeslacht te worden als beesten met gespleten hoeven, schrijft Thepeoplesvoice.

We hebben de afgelopen tijd een buitengewoon aantal hooggeplaatste wereldelites van deze aarde naar de volgende zien overgaan. Koningin Elizabeth, David Rockefeller, Henry Kissinger en recentelijk Lord Jacob Rothschild zelf.

Volgens Gibson keren deze elites terug naar hun demonische gedaante om de Antichrist beter te kunnen ondersteunen vanuit de lagere sferen als hij zijn positie op de wereldtroon inneemt als de koning der koningen.

Als Gibson gelijk heeft, zijn Francis, Soros en Schwab de volgende in de rij om het loodje te leggen. Maar het is niet allemaal goed nieuws. De duivel doet niet eens meer de moeite om zich te verstoppen en toch willen mensen nog steeds niet geloven dat hij bestaat.

Waar is Kate Middleton? Het is veilig om te zeggen dat er iets heel vreemds aan de hand is in de hoogste regionen van de occulte globalistische macht.

In het weekend hebben we de virale video gehad van de twee zwarte paarden en één wit paard met de kleuren besproken.

Terwijl de mainstream media de massa probeerde te overtuigen dat er een onschuldige verklaring was voor de gebeurtenis, wisten degenen die de connecties van de Royal met het occulte begrijpen dat het een teken was dat er iets heel belangrijks stond te gebeuren aan de top van de Illuminati machtshiërarchie.

Wat blijkt: ze hadden gelijk en de mainstream media hadden het mis. Opnieuw.

De volgende dag werd Lord Jacob Rothschild zelf, internationaal financier en sleutelfiguur in de Rothschild-dynastie, doodverklaard.

Schrijf dit maar op als weer een overwinning voor de zogenaamde samenzweringstheoretici.

Volgens de mainstream media was Lord Rothschild, die graag poseerde voor schilderijen van Satan met Marina Abramovic en andere occultisten, gewoon een stuntelige oude man wiens familie toevallig verschillende periodes in de financiële geschiedenis bepaalde en sociale en economische omwentelingen financierde, om nog maar te zwijgen van het financieren van beide kanten in elke grote oorlog sinds de dagen van Napoleon.

  Waarom is prepping plotseling zo populair geworden bij links?

Lord Rothschild pochte ook dat zijn familie een rol speelde in de onderhandelingen achter de schermen die resulteerden in de Balfour Verklaring van Groot-Brittannië waarin werd beloofd om “een nationaal tehuis voor het Joodse volk” te stichten in Palestina in 1917, wat later leidde tot de oprichting van Israël.

De oprichting van de staat Israël was een cruciaal moment in de wereldgeschiedenis van de Nieuwe Wereldorde dat ze je niet leren in schoolboeken of geschiedenisstudies.

Een brief die Albert Pike in 1871 schreef, voorspelde zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog en beweerde dat er een derde wereldconflict zou komen – waarbij de staat Israël betrokken zou zijn, die toen nog niet bestond.

Albert Pike was een 33e graads Occultistische Grootmeester van de Vrijmetselaars en schepper van de Zuidelijke Jurisdictie van de Orde van de Schotse Rite der Vrijmetselarij en tevens een satanist.

Volgens Pike:

“De Derde Wereldoorlog moet worden aangewakkerd door gebruik te maken van de verschillen veroorzaakt door de “agentur” van de “Illuminati” tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische Wereld. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de Islam (de Moslim-Arabische Wereld) en het politieke Zionisme (de Staat Israël) elkaar wederzijds vernietigen.

Vergis je niet, de Rothschilds zijn de royalty’s van de Nieuwe Wereld Orde.

Wie anders mag de toekomstige koning van Engeland op de borst prikken?

De dood van Lord Jacob Rothschild was niet het enige eigenaardige incident dat volgde op de zeer symbolische optocht van het witte paard in Whitehall afgelopen weekend.

  A.I. bewijst zichzelf als "demonische gevallen engel intelligentie" die gebruikt wordt om de massa's te indoctrineren in een alternatieve "woke" realiteit

Eerder deze week trok prins William zich zonder verdere uitleg terug van een belangrijk evenement voor de koninklijke familie. Dit is zeer ongebruikelijk gedrag voor een hooggeplaatste Koninklijke, laat staan voor de troonopvolger die er nooit om bekend heeft gestaan koninklijke etiquette te breken in het verleden.

Ondertussen is Kate Middleton niet meer in het openbaar gezien sinds 25 december. Geen kik.

Dinsdag werd bekend dat een hooggeplaatst lid van de koninklijke familie met banden met de internationale financiële wereld dood was aangetroffen op zijn woonadres in de Cotswolds. Hoewel de koninklijke familie de details van de dood van Thomas Kingston privé heeft gehouden, suggereren verklaringen van de familie dat de schoonzoon van de hertog van Kent zelfmoord heeft gepleegd.

Dit is opmerkelijk omdat de hertog van Kent wordt beschouwd als de machtigste vrijmetselaar, niet alleen in Engeland maar een van de machtigste vrijmetselaars ter wereld.

Zijn schoonzoon blijkt nauw betrokken te zijn geweest bij het familiebedrijf en heeft gewerkt voor een verbonden wereldwijd financieel bedrijf genaamd ‘Voltan Capital Management’.

Kijk eens naar de occulte afbeeldingen op de website van dit bedrijf.

Waarom noemden deze hooggeplaatste Koninklijke Vrijmetselaars, wiens website doorspekt is met zeer suggestieve occulte afbeeldingen, hun bedrijf Voltan Capital Management?

Voltan was een Mayagod en een deel van zijn verering bestond uit – je raadt het al – mensenoffers.

Er is niets dat de elite zo opwindt als mensenoffers.

De eerste vrouw van koning Charles, prinses Diana, waarschuwde haar butler in de maanden voor haar dood dat Charles van plan was haar te vermoorden en het op een auto-ongeluk te laten lijken – het ultieme menselijke offer.

Nu hebben we Kate Middleton volledig verdwenen uit het publieke oog, de kankerverklaring van koning Charles, Jacob Rothschild dood, de schoonzoon van de hertog van Kent dood, Henry Kissinger dood, David Rockefeller dood, allemaal in het kielzog van de begrafenis van koningin Elizabeth, de meest flagrante en schaamteloze occulte gebeurtenis van de laatste honderd jaar.

  Civilisatie & dollar gaan eindigen

Zoals Mel Gibson uitlegt, is dit gewoon een demonische wisseling van de wacht die plaats maakt voor iets veel duisters en machtigers, de antichrist en de Nieuwe Wereld Orde.

Samen met Lord Rothschild vertrekt de oude garde nu massaal naar de demonische rijken van het lagere astraal om thuis te worden verwelkomd door hun collega-demonen die de menselijke samenleving al eeuwenlang manipuleren.

Een demonische wisseling van de wacht – voor nu. Om plaats te maken voor iets veel duisters en machtigers. De antichrist zelf.

Volgens Gibson is de Illuminati-elite de afgelopen jaren in overdrive gegaan om hun kwaadaardige agenda op het wereldtoneel te promoten en de mensheid voor te bereiden op de volgende fase van hun Luciferiaanse masterplan.

Gibson legt uit dat hij prins William twee keer heeft ontmoet en dat de troonopvolger altijd demonische entiteiten achter zich aan heeft lopen. Gibson beweert ook dat William de rol achter de schermen al op zich heeft genomen en dat dit feit een publiek geheim is onder de wereldwijde elite.

Gibson is lang niet het enige lid van de elite van de entertainmentindustrie dat hints geeft over de plannen van de Illuminati. Meer dan ooit tevoren komen insiders naar buiten met schokkende informatie. Beroemdheden storten in en onthullen hun mind control. Anderen, zoals Gibson, hinten naar partners over wat ze weten.

Het bewijs tegen de mondiale elite is vernietigend en blijft groeien.

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMedia besteedden veel aandacht aan de dood van Alexei Navalny, maar negeerden de dood van Gonzalo Lira volledig – HIER IS WAAROM
Volgend artikelDr. Coleman: Binnenkort zullen er geen boerderijen meer zijn (Het is onderdeel van ‘hun angstaanjagende plan’)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Kissinger en die Rothschild waren allebei natuurlijk op een zeer oude leeftijd gekomen, Kissinger zelfs 100 jaar als ik het goed heb, maar ik geloof zeker in die geheime genootschap, hun belangen en hun macht over het beleid op onze aardkloot, doch Putin en anderen zijn er ook nog, ik hou hoop op hun tegenmacht, die tegenmacht hadden die elites niet kunnen dromen, het is hun nachtmerrie, en juist daardoor voor mij als mens de hoop op beter, we zullen zien de komende tijd!!!

 2. De mijnheer met grijze baard op de afbeelding is niet de hertog van Kent, maar diens broer prins Michael van Kent (1942) en hij is als Grand Master of the Grand Lodge of Mark Master Masons en Provincial Grand Master of the Provincial Grand Lodge of Middlesex net als zijn broer, hertog Edward van Kent (1935) een hooggeplaatste vrijmetselaar. Deze man is de schoonvader van de vorige week door zelfmoord om het leven gekomen Thomas Kingston, in leven echtgenoot van zijn dochter lady Gabriella Windsor.
  De hertog van Kent is ingewijd als vrijmetselaar in de Royal Alpha Lodge No. 16 in Londen op 16 december 1963. Hij ontving zijn tweede inwijding op 30 januari 1964, zijn derde op 5 juni van dat jaar en hij werd grootmeester van de United Grand Lodge of England in 1967.
  Hun vader prins George van Kent (1902 – 1942), jongere broer van koning George VI (1895 – 1952) was ook een vrijmetselaar en is in 1942 omgekomen bij een nog steeds met de nodige vraagtekens omgeven vliegtuigongeluk. De avond voor het ongeval had hij bij adellijke vrinden in Schotland gedineerd en wie was daarbij ook aanwezig? Boefbernhard van Lippe-B, volgens koning George VI de enige persoon die van de oorlog daadwerkelijk heeft genoten.

 3. Zeer zeker is de duivel actief als nooit tevoren.
  Let vooral ook op de kleinigheden, want de kleine mensen geven niet toe dat ze al voor de duivel werken. Ze hebben maar een vaag gevoel van een of ander geweten of goed en kwaad; ze dachten altijd op dezelfde manier door te kunnen gaan en er complimenten voor te krijgen. Ze zullen zelfs extra openhartig zijn hoe goed ze zijn.

  • Het is moeilijk namen te noemen, omdat goed en kwaad verweven zijn en overal is het verraad. De tragiek zijn de onschuldigen die het niet doorhebben en door oppervlakkigheid in 1 keer aan de verkeerde kant staan. Maar als ik zie hoeveel mensen ik gewaarschuwd heb die vrolijk door reden en wat later om de hoek al verongelukten, bij wijze van spreken maar niet alleen dat. En als ik het denk telt niet, ik moet het gezegd hebben voor het bewijs (hoewel het daar ook meestal al te laat voor is als het niet besproken wordt; de waarheid gaat direct mee het graf in en zelfs daar is competitie met medische verklaring en al). Misschien denkt niemand daarom; je kan het niet direct bewijzen.

  • IJdele mensen denken enkel aan het bewijs, de erkenning, dat is de wortel van het kwaad, het echte denken valt niet te traceren en je krijgt er geen loon voor, ze verwarren bewijs met denken en hierin alleen bestaat de voortdurende corruptie, de verwarring van feiten, van oorzaak en gevolg.

   • Draait het om het verschil tussen denken en weten? In ons hoofd denken we, maar in ons hart weten we. Iedereen leeft in de leugen van het hoofd (het ego) maar in het hart weet iedereen de waarheid.

    • Juist Theme.
     Daarom is er hebzucht en ijdelheid en wordt er alleen nog maar gelogen en bedrogen.
     En als ik me, nog maar zelden, in een discussie waag met dit soort, is er nog maar één ding dat ik zeg; stop met normaal vinden wat niet normaal is.

 4. En vanuit ons eigen koningshuis zijn er berichten in de media naar buiten gekomen met zorgen over depressieve Willem Alexander en dat Maxima twijfelt of ze door wil gaan met haar VN werk. Geen idee wat dit betekent… of er uberhaupt een relatie is met de uitspraken van Mel Gibson over het Britse koningshuis… ik zag Willem Alexander eigenlijk altijd wel als een redelijk neutrale iemand die niet erg politiek actief was om de wereld te veranderen. Maxima kan / mag haarzelf verdedigen over haar politieke betrokkenheid.

  • ‘beste emile, word ajb wakker. Ons ongekozen staatshoofd Van Amsberg is sinds 2008 een young global leader (YGL), lid van The Committee of 300 (1727), erecommandeur van de johanniter orde (1099), lid van de zwanenbroeders (1384), bezoekt de bilderbergconferentie & is in 2019 geïnstalleerd als lid van de (hoogste) Britse orde van de kousenband (1348).
   Ook was hij in de periode 1997 – 2013 bezig met waterbeheer, eh watermanagement en dat was een ideetje van zijn vader, lid van de hitlerjugend (HJ) & bilderbergconferentiebezoeker Claus van Amsberg (1926 – 2002).

    • We zullen de actuele stand van de monarchie aanschouwen tijdens ‘koningsdag’ op 27.04 in Emmen. De begroting is reeds met 800.000 euro overschreden, maar dat mag de pret niet drukken.
     WA’s overgrootmoeder Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) was ook een monster en haar veiligheidsadviseur ‘bandiet van oranje’ François van ’t Sant (1883 – 1966) ging over lijken, waarover later meer.

     • Ron Swart,
      Ik zelf ben tegen de monarchie maar ik heb toch de indruk althans tot nu toe dat Prins Willem van Oranje die ons land heeft kunnen bevrijden van de Katholieke onderdrukking van Spanje, ik heb deze later vermoordde Prins erg hoog zitten, voor mij staat en stond hij ergens voor, is dit dan ook een persoon geweest die het slechte voorstond, indien ja dan zou ik daar graag via Uw kennis van horen, ik hoop dat hij slecht mens is geweest want zoals ik schreef, ik heb die Prins erg hoog zitten, zelfs in mijn hart, tot horens!

      • In hun in 2017 verschenen biografie laten Aron Brouwer en Marthijn Wouters weinig heel van het in de loop der eeuwen opgebouwde beeld van Willem de Zwijger: https://historiek.net/willem-van-oranje-de-opportunistische-vader-des-vaderlands/66222/
       Volgens een enquête van het Historisch Nieuwsblad in 2012 is de ‘vader des vaderlands’ de belangrijkste persoon uit onze geschiedenis. ​Daarbij teken ik aan dat de media van oudsher slechts de belangen ​dient van de machthebbers ​onder het mom ‘wiens brood met eet, diens woord men spreekt’ en sinds de fusiegolf in de jaren negentig tot zes machtige ​multimediaconglomeraten is dit alleen maar erger geworden.
       Volgens mij stamt deze Van Oranje-Nassau​-telg niet af van de Merovingers en die op hun beurt weer zijn voortgekomen uit de Egyptische farao’s.
       Als de berichten kloppen, stamt die ​verdomde Van Lippe-Biesterfeld wel af van de farao’s.

       • Ron Swart,
        Dank voor jouw reactie, ik denk dat ik de persoon Prins Willem van Oranje toch nog steeds in ieder geval belangrijk zal blijven in ons land, onze onafhankelijkheid, jouw info is in ieder geval niet zo erg te intepreteren als bij de latere Oranjes, voor mij is hij de enigste van die gehele famile waar ik wat mee heb, ik hou het netjes, dank nogmaals!

   • Onbegrijpelijk dat deze mensen met zichzelf kunnen leven. Ze hebben toch ook gevoel, emoties e.d. maar kunnen/mogen dat niet tonen. En, zoals Emile aangeeft, dat WA mogelijk depressief zou zijn, toont ook dat hij niet met zichzelf uit de voeten kan en/of trauma’s heeft opgelopen.
    Zal ongetwijfeld binnenshuis wel eens knallen, zal ooit ook wel eens naar buiten komen.

    • misschien is hij depri over het feit dat hij belasting moet gaan betalen als het doorgaat natuurlijk maar dat is nog even de vraag. Maar de andere neppers zijn steeds in beeld dus waar is hij eigenlijk?

     • Misschien moeten we toch eens de Privé gaan lezen, die is altijd op de hoogte van de schandaaltjes.
      Maar die zal ook wel gekaapt zijn, hoort toch bij de Telegraaf dacht ik.

      • @Klien
       Het zou fijn zijn als de waarheid van deze retroreflecterend oranjes en plein public wordt medegedeeld tijdens ‘koningsdag’ als de fans voor de buis zitten.

      • In 2018 is de Telegraaf Media Groep (TMG) als voorbereiding voor de berichtgeving van de op 11.03.2020 afgekondigde coronaplandemie ontmanteld en sindsdien zijn Privé en de Telegraaf onderdeel van het Belgische Mediahuis Nederland.
       Op koningsdag zal de Deep State-msm met lakeien als Albert Bos weer ouderwets de loftrompet doen steken over de grote verdiensten van ons neporanjehuis voor Nederland. Eventuele kritische noten worden standaard subiet onder ’t tapijt geveegd.

    • Waarom denk je dat ze in dit leven zoals wij moslims zeggen ‘dunya’ succesvol zijn. Ze hebben effectief een pact met de duivel (shaijtan) gesloten en de Antichrist (zal vanuit Iran) komen die streken wij noemen hem Dajjal. Dit is de de verlosser voor de joden, Isa (Jezus) voor de Christenen zal ook neerdalen in Damascus en hem vernietigen, nadat hij heel wat chaos, dood & verderf heeft gepleegd hier op aarde. MAar wanneer dat is, is niet geweten enkel door onze schepper. En hoe het er nu naar uitziet, is het niet goed. Die duivels moeten gewoon door ons het volk geliquideert worden. Maar ze hebben te veel macht, maar wij zijn met meer.

     • Youssef,
      Mijn hart huilt letterlijk om het geen de Palestijnen ondergaan nu trouwens, het Westen, ik hoor ze niet, het Westen voor mij staat voor dood en verderf en vooral voor het fascisme.
      De tegenmacht is bezig en in ontwikkeling, Putin is de leider daarvan, althans zo zie ik het, we zullen wat de komende tijd zal brengen, ik wens jou straks sterkte onder de ramadan, groet van mens tot mens!!!

     • Youssef, de manier waarop je respectvol enkele overeenkomsten benoemt van de diverse geloofsrichtingen vind ik treffend. Uiteindelijk zijn we allemaal mens behoudens de verschillen in opvatting door “waar ons wiegje heeft gestaan”.
      Dankjewel/shokran.

  • Emily. The Dutch Royal family is partbof the WEF and all what is around it. Maxima I de the worst. DONNOT TRUST THEM.
   Holland is better of without these bludies and Demons on the town.

 5. Door al de verhalen over kinderen die ze zouden offeren om jong te blijven te koppelen aan de gezichtsmaskers, ga ik juist denken dat het verouderingsmaskers zijn om te verbergen dat ze jong zijn gebleven en dat ze nu naar hun toevlucht oort aan het verhuizen zijn.
  Het witte paard in het filmpje loopt overgens aan de buitenkant.

  • Geen rare gedachte Vok. En er schijnen ook nog klonen rond te lopen. Ik ga bijna in sprookjes geloven. Las ergens dat die ook vroeger totaal anders waren en nu “geciviliseerd” zouden zijn.

   Maar wat bedoel je te zeggen met dat het witte paard aan de buitenkant loopt?

   • Ik ben niet echt bezig met symboliek maar als het witte paard een dooie moet voorstellen zou hij tussen de twee zwarte moeten lopen de zwarte middelste zou dan b.v. een kloon of dubbelganger symboliseren.

  • ja, velen worden een handje geholpen zodat ze iets eerder doodgaan.

   bij de gewone burgers kun je denken met de hulp van ‘prikken’ en bij politiek gevoelige kwesties aan ene Clinton ongelukje.. enz enz.

 6. Let op Jeruzalem, vanuit de 3e tempel zal de antichrist regeren. Aangezien die er nog niet staat, weet je wat er nog gaat komen.. verlies de moed niet lieve mensen, het belangrijkste is dat Jezus gaat terugkomen. De hoofdlijn van dit hele verhaal is dat ze ieder mens proberen te overtuigen van het niet bestaan van God, Jezus en de Heilige Geest, en wat ze vooral bereiken is dat steeds meer mensen God weer zullen vinden! Volmaakte liefde drijft alle angst uit, niet wereldse liefde of zelf liefde, nee, Volmaakte liefde! Think about it, de satanisten aanbidden een “hogere macht”, en die hogere macht beeft voor de naam van Jezus.. please lieve mensen, ga zelf op zoek naar God, niet als jouw ware ik maar als de daadwerkelijke schepper van hemel en aarde, als de daadwerkelijke schepper van ieder prachtig mens hier op aarde. Je kunt een relatie met Hem hebben ipv met je fantastische innerlijke zelf, die altijd tekort schiet (sarcastisch bedoeld naar mezelf, dat was/is mijn reis). Hij is geen verzinsel of droombeeld! En wees reëel, de enige manier om dat te bevestigen of te ontkrachten, is door zelf! met Hem te praten. Hij daagt ieder mens uit om Hem zelf te onderzoeken, wie zoekt zal vinden, wie roept zal antwoord krijgen!

  • Amen.

   ‘God dan verkondigt, met voorbijzien van de tijden van de onwetendheid, nu overal aan alle mensen dat zij zich moeten bekeren, en wel omdat Hij een dag vastgesteld heeft, waarop Hij de wereld rechtvaardig zal oordelen door een Man Die Hij daartoe aangesteld heeft. Daarvan heeft Hij aan allen het bewijs geleverd door Hem uit de doden te doen opstaan.’

   Een van de meest kernachtige teksten uit de Bijbel, Handelingen 17:30.

   Nu de geestelijke werkelijkheid zich zo overduidelijk begint te manifesteren, is het maar beter te luisteren naar de Allerhoogste, Die ver verheven is boven alles wat de duivel op de wereld kan loslaten en oneindig veel machtiger. De duivel is niets voor Hem.

  • Jezus is de weg (de enige weg tot de Vader, wie de Zoon niet heeft, heeft ook de Vader niet.. en dat lijkt me logisch, als jij je zoon hebt geofferd voor de hele mensheid en iemand accepteert jouw liefdevolle offer niet, maar verwerpt alles wat met Hem te maken heeft, dan is dat uiteindelijk de keuze van die persoon, niet van God.. vrije wil is Het kenmerk van onvoorwaardelijke liefde), de Waarheid (hoe kan het anders dan dat de schepper van alles de Waarheid is, de volle Waarheid! In Hem en door Hem is alles geschapen, Hij is het levende Woord van God) en het Leven (“wie z’n leven wil behouden, zal het verliezen, wie zn leven verliest om Mijn naam, die zal het behouden” zegt Jezus”..”leven is Christus, sterven is winst” zei Paulus, en Paulus was eerst een christenvervolger!! Ik sterft en het leven word wij, relatie met Jezus veranderd alles! Ontvang de Heilige Geest, de Geest van de Waarheid die je zal leiden tot de volle Waarheid en de toekomst zal Hij je verkondigen. De letter dood, maar de Geest geeft leven!!!!) Psalm 37:4 Verlustig u in de Here, dan zal Hij u geven de verlangens van uw hart❤️🙌🙌
   Of je me nu wel of niet gelooft, ik zegen je met het diepe weten in je hart, dat je buitensporig geliefd bent, en oneindig gezegend door God onze Vader, in de naam van Jezus❤️ God heeft Zijn liefde voor ieder mens kenbaar gemaakt in Zijn Zoon, praat met Jezus lieve mensen, Hijzelf zegt dat Hij je zal beantwoorden, niet ik

  • De terugkomst van Christus is niet fysisch! Hij ontwaakt in mensen die verbonden zijn met de cosmos, door het ontwaken van de oermoederlijke kracht in ons heiligbeen! Die oermoederlijke kracht is de Heilige Geest, Zij heeft de ganse cosmos geschapen. Het Vader aspekt bevindt zich in ons hart, als de Spirit, de Atma, het eeuwige Zelf! De ontwaking gebeurt als de Heilige Geest opstijgt vanuit het heiligbeen, door de ruggegraad, verder tusssen de 2 hersenhelften. Ze stijgt op door de fontanel(fontijn). Dit kan gevoeld worden als een koele bries boven het hoofd en in de handpalmen. Christus zei: je moet wedergeboren worden: 1ste maal als het lichaam, 2de maal als de Spirit! Dit zal de redding van de mensheid ingaan, alleen moeten ze het verlangen. Hou je linker hand boven je hoofd en vraag: Moeder geef mij a.u.b. de verbinding met de cosmos of God Almachtig. Het is geprogrameerd in ons centrale zenuwstelsel! Christus laatste woorden waren: Aanschouw de Moeder! Christus bevindt zich tussen onze hersenenhelften, maar in slapende toestand, zolang de Moeder niet opgestegen is, ontwaakt is! Zie sahajayoga.org of sahajayoga.nl

 7. Waar is het probleem dat deze rotte lag verdwijn na zo veel schade aan mens door colianisme en vernitiging van de natuur zij verdinen pijn voor overlijden.

  • Had net via stopworldcontrol naar Biden gekeken. Duidelijk verschil te zien op de foto’s. Wie is de echte Biden. En hoe gefaked is hij en het gedrag wat hij vertoont. Biden, net zomin als andere presidenten, hebben het zelf voor het zeggen. Zijn ook weer strohmannen van hun achterban.
   Dochter had, volgens wat ik me herinner, ooit gezegd dat haar vader al jaren geleden was overleden.
   Ook hier gaan we wellicht de waarheid over horen.

 8. They did not keep cause of death secret. A familymember shared immediately he committed suicide in an outbuilding of his parents house. Shot himself in the head. Door locked, which officially excludes foulplay, murder. Death not suspicious. Reason why a lot if gossip but no scandals to be found. Except the ex of lady Gabriela spilling the beans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in