De mainstream media heeft eindelijk toegegeven wat de alternatieve media al jaren melden: regeringen over de hele wereld manipuleren in het geheim het weer met behulp van topgeheime geoengineering-technologie, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Een nieuw rapport van ABC News trekt de aandacht van veel Amerikanen, omdat het oproept tot een techniek van weermodificatie, cloud seeding genaamd, om gebieden als de Colorado River, die onder een droogteperiode lijdt, te redden.

Newswars.com meldt: ABC News Chief Meteorologist Ginger Zee vertelde het publiek: “Er zijn momenteel 42 cloud-seeding projecten in het Amerikaanse westen, zoals deze in Utah waar ze vliegtuigen zoals deze nemen met vuurpijlen eraan. Ze vliegen recht in de storm en sturen microscopische [zilverjodide] deeltjes in de wolk.”

Zee vertelde later aan het grote publiek dat studies sinds de jaren 1940 geen milieu- of gezondheidseffecten zouden hebben aangetoond in verband met het sproeien.

Gevraagd door haar collega of er “iets mis is met het op deze manier manipuleren van de natuur”, vergeleek Zee de cloud-seeding operaties vreemd genoeg met parkeerplaatsen en gebouwen.

“Dat is de vraag die we hadden moeten stellen toen we elk parkeerterrein en elk dak bouwden, we manipuleren het weer al heel lang met onze… ons,” zei ze.

Ter afsluiting van haar verklaring gaf Zee toe dat we in de gaten moeten houden hoe mensen “stroomafwaarts” worden beïnvloed door de weermodificatie-operaties.

Sommige onderzoekers gebruiken zelfs kunstmatige intelligentie om drones voor het cloud-seeding te programmeren en te bedienen.

  1984 versus Brave New World - Hoe vrijheid sterft

ABC was er zeker van de kijkers te vertellen dat “studies” geen negatieve gevolgen voor het milieu hebben aangetoond van de cloud-seeding operaties.

“Bedankt dat je weer een samenzweringstheorie mainstream nieuws hebt gemaakt,” grapte hiphopartiest An0maly.

De nieuwsankers van de mainstream media waren verbaasd over de technologie die wordt gebruikt om het weer te manipuleren, maar zelfs ABC meldde al in 2001 en 2016 dat er in de VS aan cloud-seeding werd gedaan.

In 2001 verklaarde de krant dat de staat Texas aan cloud seeding deed op een derde van de staat, “een gebied van ongeveer 45 miljoen hectare”.

In 2016 verklaarde ABC onomwonden: “Ja, mensen kunnen het weer veranderen en dat gebeurt al tientallen jaren. Dit is hoe cloud seeding werkt.”

Het artikel merkte, net als Zee, op dat weermodificatie “al tientallen jaren overal ter wereld wordt toegepast” en noemde de jaren 1940 als de periode waarin het moderne “cloud seeding” begon.

Ondertussen, terwijl wetenschappers het weer manipuleren zonder volledig te weten hoe dit het klimaat elders kan veranderen, wordt de gemiddelde Amerikaan door het politieke establishment aan de schandpaal genageld omdat hij uit plastic rietjes drinkt en in voertuigen met benzinemotoren rijdt.

Het is aannemelijk dat de 42 bekende cloud-seeding operaties en een onbekend aantal andere weermanipulaties meer verantwoordelijk zijn voor de recente toename van extreme weersomstandigheden dan het “broeikaseffect”.

De ABC-verslaggever had het specifiek over een organisatie voor cloud-seeding in Utah, waar net een enorme lawine heeft plaatsgevonden in een skioord.

Internetgebruikers bespotten de media voor het bevestigen van wat velen een samenzweringstheorie noemen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!Volg Frontnieuws op Telegram

  Duitse regering overweegt legalisering kinderporno en verlaging toestemmingsleeftijd

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe angst van westerse deskundigen: Rusland evolueert en past zich aan
Volgend artikel“De dollar is in ernstige problemen” – Charles Nenner waarschuwt dat “30% van de wereldbevolking zal sterven in de volgende oorlogscyclus”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Dit gebeurt natuurlijk niet alleen via dit soort speciale vliegtuigen, Ik vermoed zelf ook via de burgerluchtvaart, door het te mengen met de Jet A1 brandstof waarop gevlogen wordt. (aangezien men nu zogenaamd ook op biofuel kan vliegen is mengen dus zeker een mogelijkheid en weet niemand hier wat van). Deze toestellen hebben absoluut geen aparte sproei systemen.

  Kijk maar is naar het patroon: op een mooie dag dat de strepen blijven staan zal het de volgende dag gaan regenen in de voorspellingen…

  • Er worden eerst heel korte streepjes geplant heel hoog boven in de lucht. Dit is ‘geleider’ voor de latere bombardementen met EMF. Dan wordt er gevolgd met vette strepen, lager in de lucht, die vocht aantrekken. Dit is om te bufferen tegen de reverberaties. Dit alles veroorzaakt tumulten aan het klimaat en de weersomstandigheden. Je ziet grote ijsballen omlaag komen, bijv. Of enorme hitte. Ook veel tornadoes. Ook tornadoes waar ze normaal niet voorkomen.

   Dit wordt gedaan om gaten te boren in de plasmalagen, zodat ruimtevaart kan plaatsnemen. Zie wat de Space X lancering van een paar dagen geleden veroorzaakte: enorme tornadoes in Oklahoma.

   Het gaat er niet alleen om het weer te beinvloeden. Alhoewel dit wel degelijk wordt toegepast, ook als ‘weather as a force multiplier’ in de militaire industry van de VS, wordt het ook gebruikt om de ruimtevaart mogelijk te maken. Rockets verbranden door frictie in de plasmalagen, dus er moeten openingen gemaakt worden in de stratosfeer etc. Dit veroorzaakt weerslag op het weer. Dat moet duidelijk zijn.

   Om te voorkomen dat er zuigende krachten ontstaan over grote gebieden, moet er bedekking komen, zoals wolkenlagen – vocht – dat de zuigende krachten mitigeert. De tijdelijke kunstmatige gaten in de stratosfeer drijven namelijk mee met de beweging van de plasma, welke vloeibaar is. Dus dit gat kan ook over Nederland komen. Om nu te voorkomen dat er boven NL zuigende krachten ontstaan, wordt er een dik wolkendek geplant dmv de sproei technologie die men ‘chemtrails’ noemt.

   Als je de verbinding niet kan maken tussen de klimaatsbeheersing technieken en de toepassing op de ruimtevaart, dan zie je het hele plaatje niet. En dan weet je niet hoe ernstig de schade werkelijk gaat worden.

   Er zijn veel mensen die beweren dat er geen ‘ruimte’ is, maar dat weerhoudt geen enkel land er van om toch aan ‘ruimtevaart’ te doen. Dus ga nou maar eens opletten en maak de link tussen lanceringen en de klimaatsanomalieën. En vraag je dan af of je het er wel mee eens bent wat mensen zoals je grote vriend Baphomet Musk e.d. uitvreten met onze wereld en het dak boven ons hoofd….

   • Interessant stuk waarvoor dank, uiteindelijk interesseert mij de reden waarom ze het doen niet maar dat het überhaupt gebeurd wel, wij (de normale burger) worden er in geen enkel geval beter van (slecht weer, koudere of warmere temperaturen, blokkade van de zon, natuur rampen, extra straling etc) en wellicht wat je zegt loopt het nog veel verder uit de hand waar men geen invloed meer op heeft. De natuur regelt alles zelf en dit soort inmenging van de mens verstoren dat soort processen met alle gevolgen van dien. Ik irriteer me er mateloos aan

    • @p(R)esident Biden…

     Je verwoord precies hoe ik er ook in sta. Ruimte reizen of geo-engineering… het zal… de hele planeet gaat naar de kloten van al deze experimenten. Het boeit me niet hoe en wat, het MOET stoppen. Het is april en het lijkt wel begin januari. Telkens 1 dag lente en dan weer dagenlang winter/herfst weer. Ze verwoesten al het leven op de planeet met hun geknutsel en gerommel. De aarde lijkt wel één groot laboratorium in een concentratiekamp waar gestoorde artsen, dokters, professoren in opdracht van een handjevol knettergestoorde elites non-stop experimenten op ons uitvoeren. Het MOET stoppen en dat lukt kennelijk alleen maar als wij stoppen om mee te werken en te gehoorzamen en de confrontatie met de politie macht en het leger niet meer te vermijden. De mensheid wordt geregeerd door een uitgezaaide kanker. De kanker heeft 1 ding gemeen… egoïsme. Egoïsme leeft voor IKKE IKKE IKKE. Herken de kanker in jezelf en genees van de IKKE IKKE IKKE kanker.

 2. Och ech waar???? nee joh dat zouden ze toch nooit doen…. Ben benieuwd hoe ze het gaan draaien om t goed te praten… Voor mij…..En weer een zgn complottheorie die waar blijkt te zijn… ik roep het al een aantal jaren, en wat hebben ze me vreemd aan gekeken, maar nu zoals inmiddels al veel vaker komt de aap uit de mouw. En nog zijn er velen die de kop nog steeds in het zand houden terwijl er inmiddels al tig keer tegen hun reet is geschopt. Die krijgen het nog zwaar denk ik zo. Fijn weekend

 3. Jarenlang ben ik door vriend en vijand volkomen belachelijk gemaakt. Dit zou opluchting moeten geven, maar deze informatie komt NOOIT bij de vrienden en vijanden die mij belachelijk maakten. Zelfs wakkere vrienden stuurden mij fact checkers verhalen over contrails en uitleg dat het onmogelijk is om op deze schaal weer te manipuleren en lucht te vervuilen.

  Ondertussen is er hier in NL (in Gelderland) al jaren geen normaal natuurlijk weer meer. Elke dag is het kunstmatig bewolkt of kunstmatig onbewolkt… er zijn slechts enkele dagen per maand(en) dat er een halve of hele dag niet wordt gesproeid. Elke dag sproeien ze… en ik vraag me af waar ze in hemelsnaam al die chemicaliën vandaan halen om wereldwijd elke dag zoveel rotzooi over ons uit te sproeien. Ze moeten miljoenen en miljoenen en miljoenen tonnen gif hebben opgespaard. En nagenoeg niemand doorbreekt het zwijgen. Voor geld doen mensen kwaadaardige dingen en ze lullen alles recht om hun geweten schoon te houden. Geo-engineering en chemtrails zijn een monsterlijk groot misdrijf.

  Pfff… kijk nou toch… als alles wat nu als wapen tegen ons wordt gebruikt, morgen wordt ingezet om de mensheid te helpen… mijn hemel dan bouwen we voor 2030 een hemel ipv een hel op aarde. Gadverdamme… het kan zo enorm makkelijk allemaal anders, maar WIJ mensen voeren blind alle bevelen op (voor geld) en we roeien onszelf uit. Stop allemaal met blind gehoorzamen!!!

  • @Naam:* >> (Stop allemaal met blind gehoorzamen!!!) Het gros van de mensen leeft als een kip zonder kop.

   “De wereld is een gevaarlijke plek om te wonen, niet omdat er mensen zijn die kwaad willen, maar omdat er mensen zijn die hier niets aan doen.”

   Albert Einstein

   Bijzonder om te zien dat
   17 miljoen mensen.

   Hun leven laten bepalen
   door 260 man in Den Haag.

   En dat die 17 miljoen
   mensen denken wat moeten
   we eraan doen dan?

   17 Miljoen!!!!!!!

   Nogmaals >> https://www.youtube.com/watch?v=TfZavkIOEdI

   De meeste mensen zijn te stom om na te denken. En er zijn er zooo veel om ons heen.

   • Chemtrails hebben al lang hun werk gedaan.
    Sesamstraat ook. De meeste volwassenen als de karakters daar.
    Met truttige juffrouw mieren in de politiek en bedrijfsleven.
    Bor de Wolfe kroeguitbaters om de Nederlanders zoet te houden met voetbal en bier.
    Lowieke de Vos personen die over lijken gaan om hun egoïstische doelen te behalen.
    Etc.

  • Naam:* april 21, 2023 at 10:14
   Het eea gebeurt uiteraard op een “need to know” basis. Agfa-Gevaert (digitale beeldvorming!) bijv, wilde niet dat het ene domein wist wat het andere domein aan het bouwen was. Daar mocht je dus niet over praten als je daar ging werken. Het is niet zo moeilijk om een “need to know” structuur op te zetten, waarbij een piloot niet weet wat er uit zijn toestel wordt gespoten. Het gif dat het wolkendek maakt, was al bekend in 2012, en werd kennelijk gebrouwd door ene Olgacom: Monsanto. Hier is een goed filmpje dat over Olgacom uitlegt, de geoengineering, de NWO, Willem-Alexander, Obama, en meer. Van June 19, 2011 By Alenka Wacek:
   https://www.youtube.com/watch?v=LA4w0p2MRcU

   Let wel dat het NIET alleen om ontvolking gaat!

   • Bilderbergbilly & Màx brachten op 11.09.2009 een bezoek aan Michael & Barack Obama in het witte huis, precies acht jaar na de aanslagen. Commentaar overbodig dunkt mij.

 4. Ik kreeg jaren geleden al een vermoeden dat het weer wordt/is gemanipuleerd.
  Ik heb sinds de eeuwwisseling na een warme periode in de zomer geen echte langdurige onweersnachten meer gezien zoals in de jaren zeventig/tachtig en negentig wel vaker voorkwamen.

 5. Weer een klein stapje verder. Wat hier nog ontbreekt is de link met de ruimtevaart, welke ik al een tijdje aan de kaak probeer te stellen. Zie hier bijvoorbeeld een email van een vriend uit de VS van gisteren:

  “Space X. Launching 9:28 am.  15 tornadoes. Oklahoma last night!!!”

  En deze link (hier krijg je wsch een ‘access denied’ melding):
  SpaceX giant rocket explodes minutes after launch from Texas
  The Starship test flight ended with a massive explosion above the Gulf of Mexico, minutes after the rocket lifted off from the launch pad.
  https://www.wnep.com/mobile/article/news/nation-world/spacex-starship-launch-thursday/507-8e25947b-ab08-491e-b161-d8b7f6cccd5a

 6. Zilver en jodide.
  Best wel goed voor het lichaam in kleine mate. Zo zal het later wel gebracht worden door
  de officials. Dat men daar dankbaar voor zou moeten zijn, net als met fluor in drinkwater.

  • @ape.c-age (Zilver en jodide. Best wel goed voor het lichaam in kleine mate.) Dat zeg je goed. IN KLEINE MATEN.

   Chemtrails bevatten een brouwsel van barium, glasvezel met nano aluminium (bekend als CHAFF), radioactief thorium, cadmium, chromium, nikkel, sporen van schimmels, ethyleen dibromide en polymeervezels. Barium is net zo giftig als arsenicum en werkt op het hart. Aluminium is schadelijk voor de hersenen.

   Alles wat hier staat is negatief en slecht voor de mens en dier. Het is allemaal om ons te vernietigen…

 7. p.s. de geoengineering voor wereldmacht en ruimtevaart is het ergste misdrijf dat de mens begaat. Dit wordt achter je rug gedaan, en de wol wordt over je ogen getrokken. Het dak van ons huis wordt gesloopt om de 4e Industriele Revolutie zijn gang te laten gaan – de ruimtevaart. Geen gelul over platte aarde, of dat er geen ruimte bestaat – het maakt niet uit. In alle gevallen wordt het dak gesloopt. En dat betekent het einde van de mens en dier. De gifspuit staat hier trouwens ook mee in verband, en die link moet je nog maken om wakker te worden.

 8. p.s. p.s. de krachten achter de 4e Ind Rev weten verdomde goed dat er heel veel mensen gaan sneuvelen als je het dak vernielt. Mar ze gaan maar door, omdat het een enorme kick is. Alle landen doen er aan mee en werken samen. Dus ook Rusland en China. Het gaat er niet om dat ‘ze’ actief mensen willen uitmoorden, maar dat het sterven van grote groepen mens en dier een bijgevolg is van deze ruimtevaart revolutie. Dat wordt je niet verteld, dus jij blijft lekker denken dat ‘ze’ de mensen aan het uitmoorden zijn, en dat houdt je bezig. Maar de ECHTE KERN VAN DE ZAAK blijft je hierdoor ontglippen en geeft hun de kans ongestoord verder te bouwen aan de ruimtevaart ten koste van ONS DAK. Nogmaals, de gifspuit die mensen ombouwt tot GMO houdt hier ook verband mee, en ook het feit dat dieren ook worden ingespoten met de troep. Ga die touwtjes nou eens aan elkaar knopen!!!!

 9. Beste Mensen

  Het zijn mensen die vergiften maken
  Hiervoor worden er diep in de Aarde gegraven
  Vervolgens dat product wat daar thuishoort over Moeder Aarde heen gegooi
  Dus waar die niet thuis hoort
  Wat gebeurt er dan ?
  De bovenkant van de Aarde raakt vergiftigd
  Zo zal er dus straks geen leven meer mogelijk zijn voor een heele lange tijd Op Moeder Aarde
  Totdat alle vergiften weer naar de plaats van bestemming terug zijn gevloeid
  Heel eenvoudig is dat om te zien
  Ketting reaktie
  Dit is een Super klein Spelletje in het Grote Spel
  Het geheel
  Zie de Echte Mahabharata is nog steeds aan de Gang
  Hierin zal zolang Moeder Aarde leeft nooit een einde aan komen
  Immers alles Vind Plaats de mensheid
  ver – Beeld de gang van zaken naar eigen hand te kunnen Zetten
  Dit gebeurt via de Giften vergiften ik of Ego
  Die hoofdzakelijk zetels op de Tong het Grootste Gevaar God Duivel
  Gespletenheid
  Genaamd God Zoete gedeelte Duivel Zure gedeelte
  Waardoor en waarlangs menings verschillen
  De vijf waarlangs dezen handel drijven
  Horen Zien Voelen Proeven Ruiken
  Dit zijn de zegeningen verdwalingen in van een ieder mens
  Wie of wat is schrijver voor een wezen om te vertellen hoe het wel hoor

  Voor hetzelf word geweten
  Als er liefdevol tot alles word geleefd dan is het einde al gevonden bij het begin

  Als er iets door iemand word gemaakt
  Dan is er ook altijd iets of iemand die dat gemaakte komt zal komen kapot maken dat is het geheel doorzien
  Dus leeft
  Laat de Rest maar gebeuren

  Dank U

 10. Belachelijke vertoning dat filmpje dat een chesna vliegtuigje regen mag maken.
  Het is net een promotiefilmpje.
  Fijn, er wordt wat aan gedaan, maar het is niet voldoende.
  Ziek. wordt je er van.

 11. Vast en zeker wordt het weer gemanipuleerd. Maar ook voor te verwachte demo’s vliegen de tuigen..
  Hoe dan ook..klimaten komen en gaan..
  Las gister dat in 1400+ de zeespiegel 3 meter is gestegen bij Groenland?
  Heb dat maar ff doorgestuurd naar ” onze groene partij”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in