© Israel Defense Forces / Flickr CC BY-NC 2.0 DEED

Health Ranger Mike Adams en voormalig inlichtingenofficier Jeffrey Prather deelden hun real-time analyse van de huidige situatie van het Hamas-Israël conflict in Gaza en de mogelijkheid dat dit escaleert in de Derde Wereldoorlog, schrijft Belle Carter.

Tijdens een nooduitzending op het free-speech platform Brighteon.com “dekte Adams de tafel” met de recente berichten die duiden op een verslechtering van de omstandigheden in het Midden-Oosten. “We hebben in de afgelopen 24 uur gezien dat de VS en Israël de inzet van luchtafweersystemen aankondigen – en zelfs de grondinvasie uitstellen – om die inzet te voltooien, waaronder de zogenaamde [Terminal High Altitude Area Defense] THAAD-systemen,” presenteerde Adams. THAAD is een verdedigingssysteem tegen ballistische raketten dat is ontworpen om ballistische raketten met een kort, middellang bereik in hun terminale fase neer te schieten door ze te onderscheppen met een hit-to-kill benadering.

Hieraan voegde hij toe dat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu aankondigde dat de invasiedatum al is vastgesteld, wat een teken is van de vastberadenheid van de VS en Israël om de verwachte grondaanval op Gaza uit te voeren.

Ondertussen sprak de Turkse president Tayyip Erdogan zich onlangs uit tegen de acties van Israël in Gaza, waarbij hij zei dat Hamas geen terroristische organisatie is, maar een bevrijdingsgroep die strijdt voor de bescherming van Palestijns land. Erdogan bekritiseerde ook Westerse mogendheden voor hun steun aan de Israëlische bombardementen op Gaza en riep op tot een onmiddellijk staakt-het-vuren, de ongehinderde toegang van humanitaire hulp tot Gaza en voor moslimlanden om samen te werken om het geweld te stoppen.

Adams haalde verder aan dat de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Antonio Guterres, een opmerking maakte over humanitaire schendingen door de acties van Israël. Guterres vertelde de VN-Veiligheidsraad: “We moeten eisen dat alle partijen hun verplichtingen krachtens het internationaal humanitair recht nakomen en respecteren; bij het uitvoeren van militaire operaties er voortdurend op letten dat burgers gespaard worden; en ziekenhuizen respecteren en beschermen en de onschendbaarheid van VN-faciliteiten respecteren die vandaag onderdak bieden aan meer dan 600.000 Palestijnen.” De VN-topambtenaar riep ook op tot een onmiddellijk staakt-het-vuren.

  Uit de gratie vallen

Bovendien beschuldigt Oxfam International, een liefdadigheidsorganisatie die zich richt op wereldwijde armoedebestrijding, Israël nu ook van het uitvoeren van een uithongeringscampagne door voedsel te onthouden aan Palestijnse burgers. In een verklaring op woensdag zei Oxfam dat “slechts twee procent van het voedsel dat geleverd zou zijn, Gaza is binnengekomen sinds de totale belegering” en dat er ongeveer 104 vrachtwagens per dag nodig zouden zijn om voedsel naar Gaza te brengen om de dringende voedselcrisis te overwinnen.

Prather was het ermee eens dat al deze uitgangspunten zouden kunnen leiden tot een escalatie van het conflict en voor hem is alles al zo voorbereid dat het deze kant op kan gaan. “Het opzettelijk falen van de Israëlische inlichtingendienst was met opzet zodat Israël door kon gaan met hun plan. Het is niet zo dat Hamas geen burgers heeft gedood, maar de Israëlische regering was erbij betrokken, net zoals ze erbij betrokken waren via Mossad en Shin Bet, en FBI en CIA in de 9/11. Ze blijven dit opbouwen en dit activeert echt de Openbaring Schrift, die oproept tot een grote oorlog in Israël.”

Hij voegde eraan toe dat de “invasiedag” van Israël in Gaza, waar de Israëlische strijdkrachten veel ruchtbaarheid aan hebben gegeven, bedoeld is om steun voor hun land op te bouwen. En het is gegaan zoals gepland, zoals te zien is in Manhattan Beach, Californië, en New Jersey, waar gevechten uitbreken tussen nazi’s en anti-nazi’s en joden, christenen en moslims.

Prather ging verder in op de publiciteit die de mogelijkheid aankondigde dat het conflict nucleair zou kunnen worden. “Ik zie niet dat dit nucleair wordt en daar had ik het over, toen was er de aankondiging dat de VS kernproeven doet en dat Rusland zich net had teruggetrokken uit het  Comprehensive Nuclear-Test-Ban Treaty,” zei hij verwijzend naar het verdrag dat in 1996 werd aangenomen en dat alle kernexplosies waar ook ter wereld verbiedt. Het is echter nooit volledig geïmplementeerd, omdat het geratificeerd moet worden door China, India, Pakistan, Noord-Korea, Israël, Iran en Egypte.

  Eén fout vóór Armageddon

De inlichtingenexpert legde uit dat deze stap bedoeld is om spanning en focus op te bouwen. “En welke andere verklaring is er voor het feit dat de VS nu plotseling de kernproeven in Nevada hervatten? Dit zou natuurlijk het slechtste moment zijn om dat te doen. Maar dit is om de sfeer op te schudden, om Iran ook in de strijd te betrekken,” zei hij, eraan toevoegend dat dit is om Iran doelbewust tegen zich in het harnas te jagen en tegelijkertijd ook Egypte in het conflict te betrekken. “Dit is allemaal zorgvuldig in scène gezet om een conflict te creëren, een doorlopend kinetisch conflict om de oorlog die regeringen tegen hun eigen volk voeren te verdoezelen,” verklaarde Prather.

Biden’s steun aan Oekraïne en Israël ontwapent het Amerikaanse leger

Elders in de show onthulde de Health Ranger dat sommige bases van de nationale garde in de Verenigde Staten nu zonder munitie zitten, omdat ze vrijwel alles naar Oekraïne of Israël hebben gestuurd. “Maar ik kan het niet helpen om aan Sun Tzu’s ‘Art of War’ te denken. Ik bedoel, de vorming van het slagveld. Dat is hoe je bepaalt wie de oorlog wint en het slagveld van Amerika is op dit moment ontdaan van de meeste van zijn verdedigingen,” merkte Adams op.

Hij wees er ook op hoe “verbazingwekkend ik het vind dat de Verenigde Staten zo bereid zijn om de grenzen van Israël te verdedigen, terwijl ze niets doen om de grenzen van Amerika te verdedigen”.

“We worden ontwapend. We hebben geen munitie. We hebben geen troepen om ons te bewaken,” klaagde Prather. Hij onthulde verder dat sommige aannemers die contact met hem opnamen, zeiden dat de wapens naar Oekraïne gingen, maar dat ze naar Israël werden omgeleid.

  Midden-Oosten Crisis: Containerschip gekaapt bij Straat van Hormuz te midden van hoogoplopende Iran spanningen

Bekijk de volledige aflevering van het “Health Ranger Report” met Mike Adams en Majoor Jeffrey Prather hieronder.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De tweede wereldwijde IQ-test: Als we falen, zal dat tot onze ondergang leidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe ik me voorbereid op oorlog
Volgend artikelMainstream Media: Alt Media had gelijk – COVID-prikken ZIJN de oorzaak van hartproblemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  • Indien jij elke dag cocaïne zou snuiven, dan zou je ook geloven dat je alles kan overwinnen.
   En gezien de grote hoeveelheid die Zelensky verondersteld wordt op te snuiven, mag je hem in een diepe afgrond duwen en dan zal hij waarschijnlijk denken….geen probleem, want ik kan vliegen, en als ik toch neerstort, ook geen probleem, want ik ben sterk genoeg om die val te overleven.
   En dat is wat nu aan het gebeuren is met hem en met zijn leger, ze zijn in een diepe afgrond aan het vallen.
   Momenteel zit hij bijna in een vergelijkbare periode als Hitler in de film Der Untergang, met het verschil met destijds dat het deze keer ook “Der Untergang” is van het Westen.
   😊

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in