Op kerstavond vocht de politie in Parijs tegen gewelddadige demonstranten van de Parijse Koerdische gemeenschap. Dit soort botsingen is in heel Europa gemeengoed geworden. Ze zijn het product van “diversiteit” en “multiculturalisme”, schrijft Paul Craig Roberts.

De landen die het Westen vormen zijn niet langer naties. Het zijn conglomeraten van bevolkingsgroepen die niets gemeen hebben. Er zijn geen gemeenschappelijke zeden, geen gemeenschappelijke waarden, geen gemeenschappelijke godsdienst. Er zijn geen verenigende krachten.

In de Verenigde Staten is het net zo. Zwarte Amerikanen is geleerd zichzelf te zien als een apart slachtoffervolk. De federale regering laat de grenzen onverdedigd, waar jaarlijks miljoenen immigranten overheen stromen. Washington voegt aan deze toestroom grote aantallen vluchtelingen toe uit haar oorlogen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en nu ook Oekraïne.

De westerse regeringen willen de etnische nationaliteit van de blanke landen blijven afzwakken, ondanks het feit dat de culturele, sociale en politieke structuur van de landen van Europese afkomst radicaal wordt gewijzigd. Democratie, vrije meningsuiting en verantwoordelijk bestuur worden vervangen door tirannie.

Tirannie is de enige mogelijke uitkomst. Een verdeeld volk – een toren van Babel – kan de regering niet ter verantwoording roepen.

Zijn de architecten en voorstanders van het multiculturalisme zich bewust van de gevolgen van hun project? Zo ja, waarom haten zij dan eenheid, die een basis is voor vrijheid? Het is al tientallen jaren geleden dat de VS zijn gestopt met acculturatie van immigranten. Het proces dat van Italiaanse, Poolse en Scandinavische volkeren Amerikanen maakte, werd bestempeld als “racistische blanke hegemonie” wanneer het werd toegepast op de instroom van donkerder gekleurde volkeren. Het loslaten van acculturatie maakte van immigratie een vervanging in de breedste zin van het woord, niet alleen van de etniciteit van de bevolking, maar van de cultuur en de regeringsvorm. Zonder de eenheid die nodig is voor een regering door instemming, berust de regering op macht.

  De bittere realiteit van Europa: Waarom de bevolkingsuitwisseling wordt afgedwongen en wie er aan de touwtjes trekt

Tegenstanders van open grenzen voeren vaak een welvaartsargument aan. De miljoenen arme en ongeschoolde mensen die het land binnenkomen worden een welzijnslast voor burgers die het toch al moeilijk hebben. Maar de echte vraag is niet of de immigranten-invallers bijdragen aan de samenleving, wat sommigen duidelijk doen, maar de transformatie van een natie in een toren van babel. Een toren van babel heeft geen nationaal bewustzijn.

Een toren van babel is een vruchtbare bodem voor de identiteitspolitiek van de Democratische Partij. De Democraten steunen open grenzen omdat zij in de stemmen van de instroom van volkeren uit de derde wereld een eenpartijstelsel zien. De blanke Democraten misrekenen zich. Zodra hun aantal voldoende is, zullen de immigranten de blanke Democraten niet meer nodig hebben. Zij zullen de macht overnemen en middelen toewijzen om hun belangen te dienen. Democraten kunnen hun toekomst leren kennen door Camp of the Saints te lezen.

Decennialang hebben blanke liberalen een krachtig propagandamiddel gecreëerd voor de immigranten-invallers. Het oude Marxistische klassenconflict is vervangen door het rassenconflict, waarin blanken de onderdrukkers zijn en donkere mensen hun slachtoffers. Dit plaatst de blanken in de fout, creëert een schuldgevoel en ondermijnt het vertrouwen. Een verdediging van blanken wordt afgedaan als racistisch.

Volkeren uit de derde wereld ervaren de overheid als een wapen om tegen oppositie te gebruiken. Zij zijn niet opgevoed in een kader van burgerlijke vrijheid, evenmin als de jongere generaties van Amerika zelf. De stemmen uit de voorgeschiedenis die ons verbinden met onze identiteit zijn verzwakt. Als de stemmen verzwakken, lost de natie op. Daarvoor in de plaats komt een toren van babel, geregeerd door ruwe macht.

  Voormalige vluchtelingenhelpster lucht haar hart: “Er zal geen verandering van denken plaatsvinden, totdat het in alle hoeken en gaten crasht”

2023 is te laat om ons af te vragen of dit is wat we echt willen. We kunnen zeker niet langer wachten om de gevolgen van onze huidige koers onder ogen te zien.

Een aantal andere onopgeloste bedreigende kwesties, die ons stuk voor stuk kunnen vernietigen, zullen de komende dagen onder de loep worden genomen.

De geneugten van het multiculturalisme

Het is rechtvaardige restitutie voor blanke onderdrukking


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOver energie, opnieuw
Volgend artikelCorona voorbij – Nu nieuwe waarschuwing voor “hersenetende amoebe”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Aanvulling:

  Frankrijk: Moslims rellen twee dagen lang gewelddadig in Parijs na dodelijke aanslag op Koerden door ‘racist’

  https://www.jihadwatch.org/2022/12/france-muslims-violently-riot-in-paris-for-two-days-after-deadly-attack-on-kurds-by-racist

  Ondertussen in Australië: “Dreigingswaarschuwing: Australië staat moslimprediker Wissam ‘Abu Ousayd’ Haddad toe om een islamitisch leger op te bouwen.”

  https://rairfoundation.com/threat-alert-australia-is-allowing-muslim-preacher-wissam-abu-ousayd-haddad-to-build-an-islamic-army/

  Zo vertaal je een website: https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

  • Hi Druif…. Over Australia gesproken. Een paar dagen geleden maakte ik een opmerking dat Poetin een player was/is en dat Max Igan (Australian) de enigste was in de alternative die hetzelfde zei. Dit resulteerde in een negatieve opmerking aan Igan gericht wat aan het feit dat Poetin een player niets veranderd. Afijn…. heb zelf een hele goede indruk van Igan en wat hij in deze video te melden heeft sluit enigszins aan op het artikel van wat ons te wachten staat in het jaar 2023… Max Igan – Mechanically Separated Society: Te vinden op YouTube…. Heksenjacht op diegenen die de officiële narrative niet blindelings navolgt….

 2. Veel mensen uit mijn omgeving…mijn kennissenkring dus ondergaan wat komt..OMDAT WIJZELF MEDESCHULDIG ZIJN…en met de rest praten heeft Geen enkele zin.. eenoog in het land der Blinden…haal rap nog een Spuitje 🤬

 3. Vind het artikel zo slecht en vol nonsens zitten, ik reageer alleen verder op het feit dat de Koerden, net als de Palestijnen, 2 volkeren zijn van miljoenen maar nooit een serieuze kans krijgen door iets op te bouwen, een eigen staat met kansen en toerisme, dit feit alleen al zonder daar als wereldgemeenschap nooit eens echt werk van te maken zorgt voor veel frustratie en boosheid onder in dit geval de Koerden, over hun eigen slechte leiders die ook heulden met iedereen en van alles heeft er ook niet toe bijgedragen om een toekomst te krijgen/zoeken/pakken, kortom een menselijk drama van vele generaties, indien de rest weg blijft kijken net als bij de Palestijnen blijft het een cocktail die soms uitbarst, triest maar waar.
  Rest mij nog het mooie nummer aan te halen van The Scene en dat heet ;
  De wereld is van Iedereen, luister er maar eens naar, zo sta ik er ook in, moge de zanger The Lau rusten in vrede.

  • Sorry, maar ik denk dat Europa niet de plek is waar de geopolitieke problemen van deze mensen opgelost kunnen worden.
   We krijgen er zo alleen maar onnodig problemen bij.

  • @flardinga,

   Maak dat dat Islamtuig maar eens wijs, ‘de wereld is van iedereen’ hoe naïef kan je zijn!

   De wereld is van een ieder met gelijke normen en waarden, en dat scheelt er nogal eens aan bij bepaalde volkeren! Wat slecht is, is dat westerse culturen worden vergiftigd met inmenging van middeleeuwse culturen die de westerse normen en waarden naast zich neerleggen en wilen heersen over een beschaving waar Islam niet als hoofd (religie) ideologie wordt gezien!

   Quote flardinga, “Koerden, net als de Palestijnen, 2 volkeren zijn van miljoenen maar nooit een serieuze kans krijgen door iets op te bouwen”

   Palestijnen had je het over he’, hier zijn je zielige Palestijntjes: https://www.raymondibrahim.com/2022/11/14/the-jihad-on-dogs/

   Dit soort monsters verdienen geen kans! Koerden zijn geen haar beter. De meeste Koerden zijn soennitische moslims.

   Quote flardinga, “Vind het artikel zo slecht en vol nonsens zitten” einde quote. Ik zou het woord “slecht” maar eens gaan herdefiniëren als ik jou was!

   Volgens mij heb jij je nooit verdiept in dat Palestijnse kolere land, laat staan in welk land dan ook waarde Islamitische ideologie en de Sharia is geimplementeerd!

   Leef je uit zou ik zeggen:

   https://www.jihadwatch.org/
   https://thereligionofpeace.com/
   https://www.raymondibrahim.com/

   • Dank Druif voor de reactie,
    Veel woorden maar dat zegt niet zoveel verder, oordelen doe je snel en de hokjesgeest of zou het tunnelvisie zijn, ben heel blij dat ik anders denk dan jij, iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen, wit,bruin,zwart of rood, man, vrouw, jong en oud, iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen, The Lau van The Scene, rust in vrede, zijn teksten en liedjes zijn tijdloos.

     • @ Leo…. De goede daargelaten maar ik schaam mij al een heel tijdje als zijnde Nederlander. NEDERIGLANDER lijkt mij meer op zijn plaats. KOTS! Onder zogenaamde vrienden en familie ben ik verworden tot een lepra lijdende paria sinds ik mij begon te verdiepen in het KANKERGEZWEL en een gesprek proberen op gang te krijgen over iets serieus liet mij belanden in het vakje knettergek! Een bekend verhaal voor de meesten hier denk ik… In andere landen schijnt het al net zo te zijn… De EGO staat op #1 en het hart is vervangen voor een fake $ sign. Ik woon al zo’n 20 jaar in China. Een rechtstreeks antwoord krijgen is beslist onmogenlijk mits het over het weer, brandnames of andere lariekoek gaat. Met 3 generaties van hersenspoeling …Tian Men Square en Cultural Revolution achter hun kiezen dan vindt ik het dan ook niet zo verwonderlijk dat een rechtstreeks antwoord uitblijft. Vergelijk dat maar eens met zo’n vrijheid verkwanselende vlaggen zwaaiende Oranje boven Rutte kliek stemmende nederiglander… Teiltje.

    • >>> iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen <<<

     Hoezo: Niet GEPROGRAMMEERD..?!!

     Doet het zg. 'Kalergi-plan' een belletje bij je rinkelen??
     Ben bang van niet.
     En vwb 'die palestijnen'..
     Die hadden een land (Palestina), het huidige israHELL!!
     Nu jij weer..

     • Karel,
      Jij zegt het zelf al Israhell, dat wat Palestina was is inmiddels al 75 jaar als ik het goed heb ILLEGAAL bezet.
      Het nummer iedereen is van de wereld is van The Lau en muziek is gewoon een uiting van creativiteit, sommigen brullen en anderen zingen, je kunt in muziek veel net als bijvoorbeeld kunst, dat nummer spreekt mij erg aan omdat ik 100% achter die tekst staat, als er veel bullshit is is dit dan een verademing.
      Ik krijg velen over mij heen, dat geeft niet want ik ken er diversen nu hierop de website, even er tegenin gaan, deze site geeft je die mogelijkheid, blij mee maar ook ik heb het vrije woord he niet alleen als je heel rechts,christelijk, overal complotten inziet of zeer intolerant conservatief bent, fijne dag Karel.

    • Quote flardinga, “Veel woorden maar dat zegt niet zoveel verder” Einde quote. Dat zijn geen woorden maar feiten, gebaseerd op dagelijkse berichtgeving die feitelijk wrden weergegeven, maar die schijn jij niet te willen zien, laat staan te lezen of jezelf daarin te verdiepen.

     Niet te geloven die reactie, en dat spreekt over hokjesgeest en tunnelvisie. Naar welke moskee ga je eigenlijk…

     Ik heb nu wel door wat je intenties zijn, reacties uitlokken, de boel wat opfokken, ik ken jouw soort wel gezien je commentaar en reacties. Playtime is over.

     Einde discussie.

 4. December 28, 2022 at 18:47

  Correctie, “waarde” moet zijn “waar de”

  Volgens mij heb jij je nooit verdiept in dat Palestijnse kolere land, laat staan in welk land dan ook waar de Islamitische ideologie en de Sharia is geimplementeerd!

 5. “…waarom haten zij dan eenheid, die een basis is voor vrijheid?”

  Tja, waarom zouden ze dat nou toch willen???

  Misschien omdat breindode vaxjunks zoveel makkelijker te mennen zijn?

 6. Trouwens, niemand maakt zich zorgen over het vuurtje dat tussen Serbie en Kosovo aan het knetteren is gezet? Volgens mijn Albanese bron is dit heel gevaarlijk als het doorzet. Kosovo is een Amerikaans potje, en Serbie is de vriend van Rusland. Hij legde uit dat de hele grens vol Amerikaanse afweer staat, en dat als Serbie de blokkade in Kosovo grondgebied niet opheft dat ze met vuur spelen. Dit is beaamd door Edy Rama van Albania. Mijn kennis denkt dat dit een groteske oorlog kan veroorzaken als Serbie voet bij stuk houdt, omdat de Amerikanen meteen zullen bombarderen, hoe dan ook, omdat ze nu het excuus hebben omdat hun vazal landje wordt aangeraakt door de nare buurman. Mss het lontje in Iran wel helemaal niet nodig.

 7. Kijk maar hoe het in Zuid-Afrika is gegaan.
  Toen de Nederlanders er landden woonde er niemand.
  De zulus kwamen af als strontvliegen op de gecreëerde rijkdom door de Afrikaners en hebben op een gegeven moment de boel over kunnen nemen.
  Gaat met de rest van het Westen ook gebeuren, maar ik denk dat het daarvoor al compleet eindigd.

  • Hahaha,
   Jantje, die Afrikanerboeren hebben het geweldig gedaan voor hun zelf maar voor de oorspronkelijke bewoners is dat een zeer negatief verhaal, maar ja als sommigen mensen als minder beziet om hun huidskleur ja dan heeft verder argumenteren geen zin. U denkt als oud kolonialen en daar bent u vrij in natuurlijk maar het past niet meer in deze tijd, is mijn zienswijze en daar ben ik weer vrij in.

   • >>> maar het past niet meer in deze tijd <<<

    Yep. 'Multi-culti' is meer van deze tijd 🙁
    Ben tenminste blij dat ik niet in 'de randstad' woon of hoef te wonen..

 8. “Geïslamiseerd Italië: moslimmaffia blokkeert politie van het sluiten van een andere illegale moskee” (video)

  https://rairfoundation.com/islamized-italy-muslim-mob-blocks-police-from-shutting-down-another-illegal-mosque-video/

  Matteo Salvini zal naar verwachting de volgende premier van Italië worden na de verkiezingen van maart: “Ik wil de immigratie onder controle houden” “Sluit moskeeën” “Een vrouw is minder waard dan een man in de islam” “De islam is een wet, GEEN religie” “Islam is onverenigbaar met onze waarden, rechten en vrijheden”

  https://t.co/LWP7XkoKeU

  Zo vertaal je een website: https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in