Screenshot video CBN

Een milieulobbyist vertelde kijkers van de Britse nieuwszender GB News Tuesday dat het krijgen van kinderen een “morele kwestie” is vanwege de hoeveelheid koolstof die ze in de loop van hun leven zullen produceren.

Donnachadh McCarthy stelde dat mensen minder kinderen zouden moeten krijgen en dat het krijgen van slechts één kind “geweldig” is, schrijft Steve Watson.

McCarthy, een voorstander van alarmistische groepen als Just Stop Oil en Extinction Rebellion, vertelde de nieuwszender “Toen mijn vader werd geboren waren er 1,6 miljard mensen op de planeet. Toen ik werd geboren waren er 3 miljard. Nu zijn er 8 miljard en we zijn op weg naar elf.”

“Vrouwen werken nu en zijn op zoek naar een levenskwaliteit en ze willen hun leven niet zwanger doorbrengen,” vervolgde hij.

“We hebben 70 procent van de natuur vernietigd. Dit is een morele kwestie,” verkondigde McCarthy en hij voegde eraan toe: “Hoe kunnen we dat doorgeven aan de volgende generatie? Elk kind in een industrieland als het onze produceert in zijn leven ongeveer 505 honderd ton koolstof.”

“Dat staat gelijk aan 1000 jaar elektriciteit voor een huishouden. Elk kind heeft dus een impact en we zeggen één is geweldig, twee is genoeg en drie is egoïstisch.”

Ouderschapscoach en moeder van twee Nicole Ratcliff was het niet eens met de retoriek en vertelde McCarthy: “Ik zal eerlijk zijn, ik word behoorlijk boos van dat soort taal. Ik ben er een van vier. Het spijt me, we hebben een leuk gezin en het idee dat drie kinderen egoïstisch zijn is schokkend.”

  VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als "meststof"

Ratcliff voerde aan dat mensen die geen kinderen hebben vaak meer besteedbaar inkomen en vrijheid hebben, waardoor ze meer reizen en een grotere ecologische voetafdruk hebben.

Ze vervolgde: “Ik vind het absoluut verschrikkelijk, voor mij denk ik dat als iemand ervoor kiest om geen kinderen te krijgen vanwege de klimaatverandering, dat niet iemand is die gedreven is om ze te krijgen.”

“De behoefte om kinderen te krijgen is iets dat in ons zit ingebouwd en als je iemand bent die ze wil hebben, dan kun je die drang niet uitschakelen,” voegde Ratcliff eraan toe.

“Er zijn mensen die elke cent die ze hebben uitgeven om een kind te krijgen en als ze zich schuldig moeten voelen, voel ik me behoorlijk beledigd door het idee dat het slecht zou zijn om een geliefd kind op de wereld te zetten,” drong Ratcliff verder aan.

McCarthy antwoordde dat hij het geboortecijfer op een natuurlijke manier wil zien dalen en dat hij “geen voorstander is van verplichte gezinsplanning.”

Hier is het volledige segment:

Dit is allemaal absoluut krankzinnig als je rekening houdt met de grimmige realiteit dat de vruchtbaarheidscijfers wereldwijd aan het instorten zijn en bijna elk land op koers ligt om tegen het einde van de eeuw een krimpende bevolking te hebben.

In landen als Zuid-Korea en Japan sterven er twee keer zoveel mensen als er geboren worden. Je hoeft geen wiskundig genie te zijn om uit te rekenen wat er binnenkort gaat gebeuren.

De cijfers hebben invloedrijke figuren als Elon Musk ertoe aangezet om te waarschuwen dat de mensheid letterlijk zal verdwijnen als er niets wordt gedaan om de trend te keren.

Het huidige vruchtbaarheidscijfer in het Verenigd Koninkrijk is 1,6, aanzienlijk lager dan het “vervangingsratio” van 2,1, en het blijft dalen. Dus nee, twee kinderen krijgen is niet “genoeg” en drie kinderen krijgen is niet “egoïstisch”, in tegenstelling tot wat eco-lunatici als Donnachadh McCarthy beweren.

  Apenpokken - Bevolkingsbeheersing door de  COVID-19 vaccin immunogecompromitteerden te infecteren met de pokken?

Ondanks deze afschuwelijke realiteit is het nu heel gewoon in de moderne cultuur dat jonge mensen echt geloven dat ze hun menselijke instincten om zich voort te planten moeten opgeven, allemaal voor het grotere goed:

Zoals we al eerder hebben benadrukt, heeft Stuart Basden, medeoprichter van Extinction Rebellion, toegegeven dat de agenda van de groep “niet over het klimaat” gaat maar in plaats daarvan over het omverwerpen van de westerse beschaving, tot en met het beëindigen van het idee dat heteroseksualiteit “normaal” is.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates & WEF betrokken bij mondiaal ontvolkingsplan?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland stelt het staatsburgerschap open voor 1,5 miljoen Turkse immigranten en krijgt het benauwd als de “rechts-populistische” en “autoritaire” AK-partij van Recep Erdoğan plannen onthult om een Duitse afsplitsing op te richten
Volgend artikelAIDS-achtige ziekte verspreidt zich snel onder gevaccineerden, waarschuwen deskundigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

24 REACTIES

 1. Ik zou zeggen; Donnachadh McCarthy
  Ga vlug aan het gas hangen en verminder daarmee de wereldbevolking.
  Als jij mijn buurman was zou je dat graag overwegen…..

 2. FVD-voorman Thierry Baudet onthulde dinsdag in de Kamer wat er schuilgaat achter de globalistische SDG’s, de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN, die in Nederland geïmplementeerd worden.

  “Dit is hoe de weg naar de hel eruitziet, de ware koers van the great reset,” betoogde Baudet.

  ChristenUnie-Kamerlid Don Ceder vroeg hem om ‘voorzichtiger’ te zijn. “Wat is dit nou voor slappe hap?” vroeg Baudet. “Voorzichtig zijn, voorzichtig zijn. We hebben te maken met een totalitaire machtsgreep op mondiale schaal.”

  https://twitter.com/i/status/1752438432859627957

  • Daar gaat het om,dat zegt martin armstrong al 4 jaar . Dat amerika de wereldcontrole wil krijgen. Het probleem is dat meerdere instappen in dat plan . Het amerikaanse leger cia fbi wil europa controleren maar de neocons ook en de weffers ook en de who ook,allemaal verschillende instituten die voet aan wal willen zetten.en wanneer hun hoogmoedswaanzin steeds meer naar buiten komt,worden andere partijen steeds gretiger om de macht te grijpen in europa en uiteindelijk vechten ze tegen elkaar. Daar kun je donder op zeggen. Dat is wat ze de nek om doet. 🤷‍♀️

   • Maar Greet, zitten achter die verschillende instituten niet dezelfde mensen, die langs verschillende wegen proberen (laten we het daar maar op houden) hun uiteindelijke doel te behalen?
    Misschien is er wel een onderlinge machtsstrijd gaande van wie behaalt het doel en met welke middelen.

 3. Ik krijg het bijna niet op m’n toetsenbord, maar kom ik geef die gast gelijk 🤯🤬.
  Maar dan zit ik met het probleem, waarom dan miljoenen nutteloze eters Europa binnen halen?
  Ik wordt zo schijt ziek van deze deugkneuzen.

  • Ja die tegenstelling zooo irritant. Aan de ene kant wordt constant geroepen dat er gegroeid moet worden “niet groeien is achteruitgang” ed. Maar aan de andere kant moet de mensheid krimpen en als dat gebeurt worden er lui uit andere delen geïmporteerd. Een soort van gaslighting wellicht. Doet me denken aan die techniek die in dit filmpje aan bod komt van steeds een ding zeggen en het tegenovergestelde doen.
   https://www.youtube.com/watch?v=dxBlSBy8O4Q

   • Die fokpremie in Nederland is een niet (op tijd) gestopte geldstroom. Is na de zgn WO II oogezet omdat er niet genoeg jongetjes meer voor het leger waren.

 4. De meneer van dit artikel heeft een bijzonder vette duim om uit te zuigen.
  Zonder onderbouwing dit soort cijfers gebruiken of te publiceren is duidelijk een poging om aandacht te krijgen. Nou, die heeft hij nu gehad, dus kan het in de prullebak.

 5. Ik zie zulke mensen altijd als pedofielen,die liegen ook altijd glashard met een stalen bakkes dat ze onschuldig zijn. Dit is ook weer zo een walgelijke mannetje dat alle pedobellen in mij doet laten afgaan.yeke😖

  • Greet januari 31, 2024 Bij 14:43

   De helft van de Deutsche Bundestag bestaat uit poten en potten, oud zeer uit hun jeugd heeft ze meer elan gegeven om de gewone man en vrouw kapot te maken, pay back.

 6. Als al die deugkneuxen zoals Donnachadh McCarthy zo begaan zijn met de planeet, laten ze dan allemaal een perfect voorbeeld geven. Spring met z’n allen van een rots. Is de situatie van CO2 en noem maar op ook direct weer in balans. En zijn we ook nog eens van alle problemen verlost.

 7. Na het lezen van het zeer goede artikel genaamd “Mensenplaag?” van Pieter Stuurman in Gezond verstand nummer 81 snap je direct waarom dit allemaal gezegd wordt. Helaas is het artikel (nog) niet gratis te lezen voor niet-leden op de website. Het komt er op neer dat alles wat de laatste jaren is bekokstoofd terug te herleiden is naar de zeer grote behoefte van de elite om de bevolking te reduceren, een van die methoden is het CO2 verhaal, een andere zijn de Covid-19 prikjes.

 8. De weg naar de hel is geplaveid vol goede bedoelingen, schuilend onder de paraplu van de 17 New World Order-SDG’s aka Agenda 2030.

 9. Eigenlijk probeert deze eikel het krijgen van kinderen te criminaliseren.
  Ik heb een heel groot probleem met ‘mensen’ die fake wetenschap gebruiken en politiseren om hun krankzinnige satanische agenda er door te drukken.
  Zijn vader had beter zijn kwakkie op een hete kachel kunnen spuiten.
  Dat had alvast heel wat CO2 bespaart en een hoop geleuter.

 10. Weer een van de vele hypocriete milieuslappelingen liegen dat ze barsten en iedereen de stuipen op het lijf jagen geen toegevoegde waarde voor de aarde dit zijn de nutteloze eters misschien bedoeld die homofiele nazi jongetje van die Schwabber dit wel🧐😜😂😂😂🖕💉

 11. go hij was zeker enigs kind wat jammer hij had de tweede moeten zijn dan had je niets van hem gehoord maar hij mag ook stoppen met adem halen hoor komt toch niets uit zijn mond dan stront

 12. Minder kinderen + meer immigratie = omvolking
  Maar het waarom van de bewust georganiseerde omvolking ontgaat mij nog steeds….

  • René van Marrewijk februari 1, 2024 Bij 08:53
   Mij ook. Een raadselachtige zaak. Men zegt “om stemmen te krijgen”. In de VS gebeurt precies hetzelfde. Boeien die “stemmen” echt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in