Verreweg het meest hilarische en veelzeggende moment van de chaotische Pro-Palestina demonstraties in Londen dit afgelopen weekend was een gemaskerd Antifa type dat probeerde en faalde om steun te winnen onder een aantal jonge moslimvrouwen voor geslachtsverandering van kinderen, schrijft Steve Watson.

De ontmoeting vond plaats toen activist Chris Elston, ook bekend als Billboard Chris, werd aangeklampt door de in zwart geklede Antifa-man vanwege een sandwichbord dat hij droeg met de tekst “Kinderen kunnen geen toestemming geven voor puberteitsblokkers.”

De man noemde Elston een “f**king fascist” en beschuldigde hem van “het afdwingen van de controle van de ouders over het lichaam van een persoon,” evenals het zijn van ‘intimiderend’, en betoogde dat “kinderen niet worden gesteriliseerd,” nadat Elston hem vertelde dat “alle trans deskundigen zelf je zullen vertellen” dat puberteit blokkers kinderen steriliseren.

De Antifa man probeerde vervolgens op bizarre wijze een groep moslima’s op Elston af te sturen door hen te vertellen: “Deze man probeert anti-LGBTQ propaganda te verspreiden. Hij probeert kinderen te vertellen dat ze geen trans mogen zijn.”

“Ja, dat mogen ze niet,” antwoordde een van de meisjes, die de kant van Elston koos, tot grote schrik van de Antifa misdadiger die meteen “f*ck you” tegen de vrouw zei en probeerde weg te komen van het tafereel.

“In sommige religies mag je dat niet doen, dat moet je respecteren,” voegde een van de vrouwen eraan toe, terwijl een andere zei: “In de drie Abrahamitische religies is LGBTQ verboden.”

“In sommige religies kun je dat doen, maar niet in onze religie. Dus we zijn het niet eens met jullie geloof,” herhaalde het eerste meisje tegen de man met het skimasker.

De woordenwisseling benadrukt perfect hoe gestoord links probeert om de protesten, of rellen zoals ze waarschijnlijk beter genoemd kunnen worden, aan te grijpen om hun eigen gebruikelijke agenda’s door te drukken, maar daar jammerlijk in faalt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Als een rattenhol: zo leefden de Antifa’s in het kraakpandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF professor zegt dat ouders binnenkort een “vergunning” nodig hebben om hun eigen kinderen op te voeden
Volgend artikelKIJK: Israël’s Iron Dome onderscheppingsraketten haperen en treffen Tel Aviv
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Alle LGBTQ intox moet dringend weggehaald worden uit de buurt van minderjarige kinderen te beginnen met die schandalige regenboog zebrapaden aan scholen.

  2. Hij probeert kinderen te vertellen dat ze geen trans mogen zijn.” ik zou elke persoon die mijn kind LGBTQ enz enz op te leggen in ziekhuis in te slaan maar dan zo hard dat zijn eigen moeder hem of haar niet kan herkennen

  3. tja de Moslims én Poetin met Rusland én China.. redden de rest vd planeet tegenover het misdadige westerse ideologie…💪🙏

  4. Antifa is opgericht in het jaar 1919 in Rusland door de enge joodse bolsjewieken. Sub groep kennen we nu als woke. Gezellige lui, houden van bloed en dood.. vooral dat van andere rassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in