Virale video’s die zondag door Israëli’s op social media zijn gedeeld, laten zien hoe hun Iron Dome raketafweersysteem hapert en inslaat in wat woonwijken in Tel Aviv lijken te zijn, Chris Menahan.

Twee of drie storingen lijken op video te zijn vastgelegd. Waar ze insloegen is nog niet duidelijk.

Naast de raketten van Hamas die op Tel Aviv werden afgevuurd, werden zondag ook minstens vijf raketten van Hezbollah gefilmd die Kiryat Shmoune in het noorden van Israël troffen.

Hamas en Hezbollah hebben naar verluidt de Iron Dome interceptors uitgeput met hun goedkoopste raketten.

  Terwijl de chaos in Gaza toeneemt, draaien sommige leiders hun pro-Israël retoriek terug, maar roepen niet op tot een staakt-het-vuren

De VS zei twee weken geleden dat ze van plan zijn om de enige twee Iron Dome-systemen van Amerika naar Israël te sturen.

De VS heeft slechts twee Iron Dome verdedigingssystemen omdat we gedwongen werden om ons Iron Dome project van $1 miljard in 2020 te staken omdat Israël weigerde om de broncode van het systeem te delen.

Israël, dat wordt aangeprezen als “onze grootste bondgenoot”, weigerde de code te delen ondanks het feit dat Amerika hen meer dan 142 miljard dollar aan hulp heeft gegeven en de ontwikkelaar van Iron Dome, Rafael Advanced Defense, sinds 2011 rechtstreeks heeft gefinancierd met meer dan 1,5 miljard dollar aan giften.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Psychopaten in parade… Westerse leiders medeplichtig aan Israëlische oorlogsmisdaden en genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Antifa man’s epische mislukking toen hij probeerde moslimvrouwen over te halen voor kindergeslachtsveranderingen
Volgend artikelOversterfte in de 20 meest gevaccineerde hoogontwikkelde landen verdrievoudigt bijna!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik had hier eigenlijk nog nooit eerder aandacht aan besteed, totdat ik gisteren aan het googlen ging en tot mijn stomme verbazing tot de ontdekking kwam dat Israël ongeveer net zo groot is als de HELFT van Nederland!! En Nederland is op de wereldkaart amper terug te vinden!
  Er wonen in Israël ook maar iets van 8.5 miljoen mensen ( ook hier de HELFT van Nederland )
  Als je zo piepklein bent, kun je het beter niet aan de stok krijgen met alle buurlanden,die vele malen groter zijn! Iets wat wel langzaamaan aan het gebeuren is.
  Waar haalt zo`n klein land het gore lef vandaan?
  Te roepen dat ze een machtig leger hebben, is net zo lachwekkend als Joe Biden die nog steeds praat over Amerika als het machtigste land ooit in de wereldgeschiedenis. Sleepy Joe moet zich hoognodig eens de kodden uit de ogen wrijven, en gaan begrijpen dat Amerika alleen maar de wereld geschiedenis ingaat, als eens het land van de onbegrensde mogelijkheden, nu echter een land dat zichzelf volledig naar de Filistijnen geholpen heeft en tevens een land dat financieel onherstelbaar naar zijn grootje is.
  Dáárvoor mag Joe Biden zichzelf dan weer wel op de borst kloppen, dat hij DE president is, die de geschiedenis ingaat, als de president die Amerika regelrecht de afgrond in gedreven heeft.

  • Ik kies de kant van de slachtoffers en dan maakt het mij niet uit onder welke vlag die zitten.
   De Oost Oekraïners (m/v/k) werden en worden nog steeds door het regime uit Kiev gebombardeerd enkel wegens het feit dat ze Russisch spreken, dus kies ik hun kant.Zelfde geldt voor de Palestijnen die al decennia onderdrukt worden door de bezetter, dus kies ik hun kant. Dat hun ideologie /religie niet de mijne is doet niet ter zake, zolang ze dat maar in hun eigen land doen. Mij hier, thuis, daarmee lastig vallen is een ander verhaal.

 2. het is klassiek..wie een put graaft, enz.. Boemerang inbegrepen…wie storm zaait krijgt nu misschien een Tornado terug…

 3. Kwam je daar nu pas achter Paul?……hou me ten goede……dat is geen verwijt. Het is eveneens ook moeilijk voor te stellen dat dit land doelbewust is opgezet als splijtzwam in een wereld die in verbondenheid te machtig had kunnen worden.

  Daar zat de meeste olie, niewaer niewaer….en dat ze elkaar in de tijd vóór die vondsten met een roestig kromzwaard te lijf gingen, (zoals de preciezen uit ons christelijke wereldje een knuppeltje uit de mustert trokken om de rekkelijken met enige dwang tot hoger inzicht te brengen ) ging in verhouding niet vér genoeg.

  Verdeel en heers is de gebruikelijke methode van de Satanskerk, geleid door het helletuig van de Rothschilds en etcetera met poen teveel uit het Joodse wereldje…….en de Netanyahu’s van deze wereld komen meestal wel uit die gelederen.

  Het is qua grootte een landje van niks dus, met maar één doel…… oorlogen creëren…….want daar wordt grof geld aan verdiend. Bevolkingen zijn niet meer dan een makkelijk op te offeren pion. Die neuken wel weer een vers nageslacht voor het volgende vuile kunstje bij elkaar.

  Verder kan ik je verzekeren dat in dat gestoorde wereldje niets is wat het lijkt. Tis een beetje het niveautje weldoenertje Bill Gates die honderden miljoenen weggeeft om er miljarden aan te verdienen…….ongeacht hoé! Over lijken en de rug van iedereen. Hij financieert die WHO, die zo zorgvuldig over onze gezondheid waakt met véél vaccins.

  Dat landje stelt an sich geen drol voor. Het is een schaakstuk…….zoals Nederland het proeflapje van de Bilderberg-groep is. Overzichtelijk. Een verwende, dus gemakzuchtige bevolking. Makkelijk aan te sturen.

  Dáár een bevolking die in mentale verstarring tegen een Klaagmuur mompelt, en met de bereidheid hun bestaan te verbeteren, door de plaatselijke bevolking van Palestijnen van hun land te beroven…….en daar met een jodenfooi op afdoende wijze genoegdoening mee menen te verschaffen.

  Deden wij niet hetzelfde in Indonesië? In Enkhuizen zat de Westindische Compagnie.
  Slavenhalers.
  Gouverneur van Heutz was ook zo’n brullende sabelsleper.
  Eigenlijk net Hugo de Jonge…….al heeft die dat lef in zijn laffe donder niet om zijn vuiligheid zelf uit halen……maar dat terzijde.

  Verdeel en heers dus. Wordt daar rijker van…….en laat de hele bende vallen als een baksteen als er alternatieve energiebronnen naar boven komen. Als die olie onbelangrijk wordt hoef je daar niet meer te bivakkeren…….en is het goed genoeg voor het Armageddon.

  Verder niet.

  En toch heb ik zomaar het idee dat dit inderdaad de eindstrijd is……..maar niet volgens het vooropgezette plan.

  Niets is wat het lijkt ?!…….maar die oorlog met atoombommen komt er niet .

  ” Ik beid mijn tijd “.

  • Inhetmeer november 6, 2023 Bij 21:39

   In grote lijnen ben ik het met je eens.
   Waar dit weg komt?
   De 3 stadstaten:Londen,Vaticaan en nog 1 ik meen Jew York.
   Het is dezelfde methode die het huis van Londen handhaafde in al hun oorlogen.
   Voer oorlog,bezet het en roei de inheemse bevolking uit.
   Voorbeelden?
   America usa
   Zuid-africa
   Australie.
   Palestina.
   Ik weet niet meer precies maar volgens mij waren er 4 huizen.
   Ons koningshuis is van het kruis van Malta.
   Weet je ook dat Maxima zich nu ook bezig houd met financieren en steunen van cbdc?
   De engelsen hebben oorlogje voeren en winst behalen wel zo’n beetje uitgevonden.

 4. Yep…..en met het klein flutbeetje wat ik er van weet, cq inmiddels wel begrepen heb, kan ik godbeterd geen kant op.

  Dus is dit alles wat ik kan doen…….en dan maar hopen dat ik niet alleen maar voor eigen parochie aan het preken ben.

  Ik kreeg vanmorgen voor het eerst sinds tijden weer een Volkskrant onder mijn neus……en de manier waarop die sufkut en co stuurt en manipuleert, is om te kotsen. Ooit een krant die het lef had om het establishment te bestormen met stevige kritiek, is verworden tot een naar blaadje met alle communicatieve dooddoeners van de laatste jaren.

  Het ding ligt in de lerarenkamer van de school van mijn kinderen. Als ik die leraren hoor redekavelen over het gebodene, hou ik mijn hart vast. Mijn kinderen zijn intelligenter.

  Maar goed…… die koningshuizen……ben een beetje huiverig om alles over één kam te scheren……maar ik heb ooit kennis genomen van een stuk , waarin die Friso, die met die snol van Klaas Bruinsma (die Wisse Smit) aan het hoeren en het boeren was op een manier dat het bloed van de wanden droop.

  Het was een stuk, duidelijk geschreven door drie rechercheurs. Er waren geen namen vermeld, maar dat kon ik analyseren/concluderen aan de hand van de schrijfstijl. Het was een uitgebreid artikel over vastgelopen onderzoeken inzake iedere vorm van kindermisbruik die je maar bedenken kunt……en vastgelopen op de verboden uit het KH. Dat stuk was op internet gegooid. Via via bij mij terechtgekomen. Heb ik nog een keer doorgestuurd, en dezelfde week was mijn computer gehackt en Outlook compleet verdwenen. Heb het nergens meer kunnen vinden. Keurig opgeruimd. De recherche ligt volledig aan de ketting. Dat heb ik wel ervaren met de verkrachting van mijn dochter.

  Maar goed, terug naar de koningshuizen……Inzake de risico’s kan ik hier niet uitgebreid in gaan op feiten, maar ik heb er kennis mogen maken met Friso…..Willempie…..Marijke

  Vroeger heette ze Marijke.
  Toen kon ze niet kijke
  Nou heet ze Christien
  en ken ze nog geen flikker zien

  Is blijven hangen vanuit mijn jeugd……..en het was waar. Zij was een ongelooflijk arrogant stuk vreten, met de neiging haar persoonlijke chauffeur (en lijfwacht?) zodanig als een hond te behandelen, dat ik haar ter plekke een beuk voor haar stomme kop had verkocht als ze iets dergelijk bij mij had geflikt.

  En dat Frizootje was geen haar beter. Ik ben er van overtuigd dat hij is omgelegd omdat hij een te groot gevaar was geworden voor de (braak!) goede naam van het koningshuis. Verslaafd aan Coke en adenochroom heeft hij via die Bruinsma-snol heus de weg wel gevonden in het parasitaire circuit van consumenten van het bloed van kinderen.

  Dat zulke types uiteindelijk worden opgeruimd is niet vreemd in die koningshuizen. Ze zijn daar met zowel witte als zwarte magie bezig, en het grootste stuk is zwarte magie. De enige die daar kennelijk niet mee doende is geweest is die bomenfluisteraar……en die weet waar ze het over heeft. Volgens mij is het de enige fatsoenlijke uit die hoerentent.

  Ja dus…….dat zit tot aan de nek in de zwarte magie, en ze weten hoe het werkt, en wie ze daar voor moeten hebben.

  Ziek tuig!

 5. Wat daar gebeurd is de schuld van het domme volk overal in de wereld zij lopen achter gestoorde gekken beleidsmakers aan en de elite die alleen maar gebaat zijn bij oorlog.

 6. Yep…..en met het klein flutbeetje wat ik er van weet, cq inmiddels wel begrepen heb, kan ik godbeterd geen kant op.

  Dus is dit alles wat ik kan doen…….en dan maar hopen dat ik niet alleen maar voor eigen parochie aan het preken ben.

  Ik kreeg vanmorgen voor het eerst sinds tijden weer een Volkskrant onder mijn neus……en de manier waarop die sufkut en co stuurt en manipuleert, is om te kotsen. Ooit een krant die het lef had om het establishment te bestormen met stevige kritiek, is verworden tot een naar blaadje met alle communicatieve dooddoeners van de laatste jaren.

  Het ding ligt in de lerarenkamer van de school van mijn kinderen. Als ik die leraren hoor redekavelen over het gebodene, hou ik mijn hart vast. Mijn kinderen zijn intelligenter.

  Maar goed…… die koningshuizen……ben een beetje huiverig om alles over één kam te scheren……maar ik heb ooit kennis genomen van een stuk , waarin die Friso, die met die snol van Klaas Bruinsma (die Wisse Smit) aan het hoeren en het boeren was op een manier dat het bloed van de wanden droop.

  Het was een stuk, duidelijk geschreven door drie rechercheurs. Er waren geen namen vermeld, maar dat kon ik analyseren/concluderen aan de hand van de schrijfstijl. Het was een uitgebreid artikel over vastgelopen onderzoeken inzake iedere vorm van kindermisbruik die je maar bedenken kunt……en vastgelopen op de verboden uit het KH. Dat stuk was op internet gegooid. Via via bij mij terechtgekomen. Heb ik nog een keer doorgestuurd, en dezelfde week was mijn computer gehackt en Outlook compleet verdwenen. Heb het nergens meer kunnen vinden. Keurig opgeruimd. De recherche ligt volledig aan de ketting. Dat heb ik wel ervaren met de verkrachting van mijn dochter.

  Maar goed, terug naar de koningshuizen……Inzake de risico’s kan ik hier niet uitgebreid in gaan op feiten, maar ik heb er kennis mogen maken met Friso…..Willempie…..Marijke

  Vroeger heette ze Marijke.
  Toen kon ze niet kijke
  Nou heet ze Christien
  en ken ze nog geen flikker zien

  Is blijven hangen vanuit mijn jeugd……..en het was waar. Zij was een ongelooflijk arrogant stuk vreten, met de neiging haar persoonlijke chauffeur (en lijfwacht?) zodanig als een hond te behandelen, dat ik haar ter plekke een beuk voor haar stomme kop had verkocht als ze iets dergelijk bij mij had geflikt.

  En dat Frizootje was geen haar beter. Ik ben er van overtuigd dat hij is omgelegd omdat hij een te groot gevaar was geworden voor de (braak!) goede naam van het koningshuis. Verslaafd aan Coke en adenochroom heeft hij via die Bruinsma-snol heus de weg wel gevonden in het parasitaire circuit van consumenten van het bloed van kinderen.

  Dat zulke types uiteindelijk worden opgeruimd is niet vreemd in die koningshuizen. Ze zijn daar met zowel witte als zwarte magie bezig, en het grootste stuk is zwarte magie. De enige die daar kennelijk niet mee doende is geweest is die bomenfluisteraar……en die weet waar ze het over heeft. Volgens mij is het de enige fatsoenlijke uit die hoerentent.

  Ja dus…….dat zit tot aan de nek in de zwarte magie, en ze weten hoe het werkt, en wie ze daar voor moeten hebben.

  Ziek tuig!

  Een maxima is een dochter van een Argentijnse piloot die het niet kon helpen dat hij mensen van de oppositie daar, uit een vliegtuig in zee donderde. Bernard een Nazi……en waar waren die Nazi’s ook alweer massaal naar toe gevlucht?

  • Johan Friso van Amsberg is overleden op 12.08.2014 (1 + 2 + 8 = 11) op huis ten bosch. Het feit dat hij niet is bijzet in de nieuwe kerk in Delft, maar begraven nabij de stulpkerk in Lage Vuursche onder moeders paraplu is op z’n zachtst gezegd uiterst opmerkelijk.
   De herdenkingsdienst vond plaats in de oude kerk te Delft waar hij in 2004 is gehuwd met gangsterliefje Mabel. Een van de genodigden is een notoir uithangbord van de satanische muziekindustrie Bono.

  • Oh, je denkt dus dat Friso dood is?
   Nou, daar is net zoveel bewijs van als dat Bin Laden daadwerkelijk vermoord zou zijn.
   Wel handig he, dat ie eerst een jaar in een buitenlands ziekenhuis in coma zou liggen en later, als er minder mediaaandacht is, zou ie daar overleden zijn. Een lijk hebben we nooit gezien en op de begrafenis leek niemand echt aangedaan om papa/echtgenoot/broer/zoon.
   Waarom ook treuren als ie niet dood is?

   Bedenk wel: Friso (drs economie en ingenieur) was de brains van de familie. De havist, wier cijfers op de middelbare school staatsgeheim waren, die nu op de troon zit, oefent louter een ceremoniele functie uit. Zijn vrouw draagt de broek in dat gezin, maar binnen de ruimere familie is Friso de slimste.

   Ik heb geen enkele bewijs van mijn theorie maar … mogelijk is Friso (al dan niet met een verbouwd gezicht) in Argentinie of elders een gespreid bedje gaan voorbereiden: toevluchtsoord op orde brengen en een deel van het familiekapiataal beheren via trusts om wat achter de hand te hebben mocht de familie over enkele jaren mogelijk gedwongen zijn NL te ontvluchten.

   Overigens zou dit vanuit hun standpunt zeer verstandig zijn als een soort plan B, voor het geval er ooit een soort republikeinse revolutie komt.
   Van indianenverhalen over zijn sexleven, hou ik me verre. Ik heb daar al wel vaker wat over gelezen, maar dat maakt het zonder bewijs nog niet meteen waar. Het zou weliswaar kunnen, dus ik sta open voor deze mogelijkheid, maar tot er harde bewijzen boven tafel komen, weiger ik het zomaar aan te nemen. Ofschoon ik best geloof in samenzweringshypothesen omtrent Epstein en zijn Lolitaeiland, als concept, moet met oppassen met aantijgingen tegen individuele elitists.
   Tot nader order ben ik dus niet overtuigd van de waarachtigheid van de aantijgingen omtrent Friso’s sexleven. Het zou best kunnen waar zijn. Maar voor mij is dat nog geen vaststaand feit.

   Wel heb ik twijfels bij zijn dood en vraag ik me af of hij dus niet gewoon elders zich bezig houdt met de uitwerking en implementatie van een plan B voor de ganse familie, bv. in Argentinie en/of elders en dit onder een schuilnaam en met een ongerkenbaar verbouwd gezicht.
   Dat lijkt me zeer wel mogelijk en acht ik zelfs waarschijnlijk maar over concrete bewijzen beschik ik allerminst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in