Een man heeft handgranaten tot ontploffing gebracht tijdens een vergadering van de dorpsraad in de regio Transkarpaten in Oekraïne. De man werd gedood, elf anderen raakten gewond bij de explosies.

Volledige versie:

Backup explosief fragment:

“In Transkarpatië, in het gebouw van de dorpsraad Keretskovsky, heeft een afgevaardigde handgranaten laten ontploffen tijdens een vergadering. Volgens voorlopige informatie heeft de explosie de afgevaardigde zelf gedood en nog eens elf mensen verwond. Hulpdiensten en de politie zijn ter plaatse aan het werk,” zei het ministerie van Binnenlandse Zaken in een verklaring.

De politie zei later dat 26 mensen gewond waren geraakt, waarvan 6 in ernstige toestand.

De redenen voor het incident moeten nog worden vastgesteld.

Volgens de meest recente berichten leeft de aanslagpleger nog. Artsen proberen hem te reanimeren. De redenen voor zijn actie blijven onbekend. Volgens informatie op sociale netwerken kreeg hij niet het woord. De man werd geïdentificeerd als Sergei Batrin, een afgevaardigde van Volodymyr Zelensky’s Dienaar van het Volk partij.

Zie Pravda & Dailymail.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Deze landt in principe recht op het hoofd van de UkropVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPfizer aangeklaagd voor “valse en misleidende” COVID-19 vaccinclaims
Volgend artikelOekraïense voorbereidingen op het Russische Armageddon: Dubbele verdedigingslinie in Chernihiv 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Het verhaal is niet helemaal duidelijk. Die vergadering is dat in het Russisch sprekend gedeelte van oekieland en zitten daar ‘anti Kiev’ mensen?
  Was dit een aanslag om specifiek Russen te vermoorden?

  • Ik kan dit alleen maar juist zien zoals het is Matt, het is blijkbaar een aanhanger van Zelensky, dit is lijkt mij nou echt een actie van Nazi’s!
   Duidelijker kan het niet lijkt mij!!!

  • Het gebeurde in de regio Transkarpaten , daar wonen volgens mij veel mensen van Hongaarse afstamming.
   Dus het zou heel goed kunnen dat dit een ‘vergeldingsactie’ was door een geestelijk labiel iemand als ‘wraak’ omdat Orban EUgeld voor Ukraine geblokkeerd heeft.

 2. De oblast Transkarpatië (Oekraïens: Закарпатська область, Zakarpats’ka oblast, Hongaars: Kárpátalja) is een oblast in het westen van Oekraïne, grenzend aan de landen Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenië. De oblast valt nagenoeg samen met de historische landstreek Karpato-Roethenië. De hoofdstad van Transkarpatië is het tegen de Slowaakse grens gelegen Oezjhorod. De oblast heeft 1.250.129 inwoners (2021), ruim 12% behoort tot de Hongaarse minderheid in Oekraïne.

 3. Hmm als drie handgranaten zo ontploffen zou er veel meer schade moeten zijn lijk mij, en dan zouden de meesten het niet overleven, het leek meer op flink vuurwerk qua kracht.

 4. Ik schors de vergadering ………

  Mischien is het dit ouwe spul

  V40 Mini-Grenade
  The V40 fragmentation grenade was manufactured in the Netherlands, and was in service in the Canadian Forces and the US Armed Forces. The V40 grenade is spherical in shape, 6.5 centimetres high, and 4 centimetres in diameter – approximately the size of a golf ball. Wikipedia
  Diameter: 4 centimetres (1.6 in)
  In service: 1960s – 1984
  Mass: 136 grams (4.8 oz)
  Used by: Canada, United States

  • Ja, dat zou goed kunnen, ik hoorde van iemand die het kan weten (uit ’t leger) dat bij een “gewone” handgranaat je dit vrijwel niet overleeft, zo dichtbij en dan ook nog 3 achter elkaar. Niettemin heftige beelden! Zieke wereld.

 5. Lieve mensen,

  Even afwachten (zoals al meer is gezegd door reageerders) want niets is nog duidelijk. Handgranaten hebben een meer verwoestende werking als hier wordt gezien. Dat weet ik uit ervaring en zeker in zo een kleine ruimte wat ik kan schatten gezien de beelden. Zelfs de eerste commentaren spreken zich al tegen.
  Wacht aub even met emotioneel te reageren.
  Het even wachten met reageren is een heel sterke kracht en u kunt zich dat zonder enige inspanning aanleren. Het is gewoon even tot 100 tellen😉.

  Peace!😎

  • Wie het ook doet, op een vergadering handgranaten naar binnen gooien bij de aanwezigen, Nazi’s, zou graag weten hoe U dat noemt dan, wat de zionisten doen in Gaza, is dat ook restaureren van de woonomgeving?

 6. Netanyahoo dreigt weer eens met zijn “holo-jokertje”. En vraagt voor de verandering geen dollars of de (gratis) bouw van holoco$t-musea op kosten van de lokale buitenlandse belastingbetalers, maar slechts “het geloof in het koshere erewoord” :

  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=277775

  Hij zal vooraf zijn Kol Nidre-gebedje wel braaf gedaan hebben heheh

  Pssst : Even over de “betrouwbaarheid” van Rothschildistan … ehh … “Israel” :
  https://jamesperloff.net/from-the-arab-platoon-to-hamas-israels-abu-nidal-strategy/

  Nog even over die “Kol Nidre” voor de ongesgoolde goyim :

  http://davidduke.com/kol-nidre-the-core-of-yom-kippur/

 7. Kan die man ook hier langskomen

  Handhavers in Arnhem mogen vanaf vrijdag een hoofddoek, een keppeltje of een tulband dragen. De gemeente Arnhem gaat daartoe over om een ‘inclusieve organisatie te zijn waarin iedereen zichzelf kan zijn’.

 8. Ben erg benieuwd als er met oud en nieuw en paar van die zielige Asiel oekies hier dit vuurwerk tussen de kinderen met vuurwerkbril gooien!!!! eens kijken of de hotels lekker 3 gratis maaltijden blijven uitserveren!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in