Jonge, gezonde vader krijgt beroerte paar uur na inname J&J-vaccin en is verlamd

0
Privéfoto van de familie Malagarie

Een “jonge, gezonde” vader van zeven kinderen heeft een beroerte gehad en ligt in kritieke toestand verlamd in het ziekenhuis nadat hij een Covid-injectie van Johnson and Johnson had gekregen.

De lokale nieuwszender WLOX bericht over de kwestie:

Toen het nieuws bekend werd over het pauzeren van het vaccin van Johnson & Johnson dinsdag, leefde een familie in Coast al met een tragedie die volgens hen veroorzaakt werd door het vaccin.

Het begon als een normale dag voor de 43-jarige Brad Malagarie uit St. Martin. Deze drukbezette vader van zeven kinderen bracht de ochtend door op zijn kantoor in D’Iberville voordat hij iets na de middag op weg ging om een vaccin van Johnson & Johnson te halen.

Hij keerde terug naar zijn werk en binnen drie uur merkten zijn collega’s op dat hij achter zijn bureau niet reageerde.

“Ze belden me en zeiden dat hij dat vaccin had gehad en dat er iets mis is, we denken dat het een beroerte is”, zegt Celeste Foster O’Keefe, Malagarie’s tante.

Malagarie werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en er werd een beroerte geconstateerd. Een bloedklonter had zich vastgezet in zijn linker midden cerebrale slagader. O’Keefe, die Brad’s baas is, zegt dat de familie zonder enige twijfel gelooft dat het vaccin de beroerte heeft veroorzaakt.

“Hij is een gezonde 43-jarige, en ik dacht daar onmiddellijk aan en zei dat ze de dokters moesten vertellen dat hij het J&J-vaccin had genomen, en dat is volgens mij de oorzaak van zijn beroerte”.

O’Keefe zegt dat het enige gezondheidsprobleem van haar neef vóór het vaccin een hoge bloeddruk was, die onder controle werd gehouden met medicijnen.

  Covid "vaccins" geven dodelijke spike-eiwitten af via "huidpenetrerende nanodeeltjes"

Nu, een week na de vaccinatie, is hij in kritieke maar stabiele toestand in het Ochsner Medical Center in New Orleans, met zijn vrouw Cori aan zijn zijde. Het leven van hun families is van de ene dag op de andere tragisch veranderd.

“Hij kan nu niet praten en hij kan niet lopen. Hij is verlamd aan de rechterkant. Hij weet wie we zijn en hij huilt als hij ons ziet”, zegt O’Keefe.

Artsen weten nog niet wat de prognose is voor Malagarie’s herstel, maar ze zeiden dat het waarschijnlijk minstens een jaar revalidatie zal duren nadat hij het ziekenhuis heeft verlaten.

“We willen in ieder geval dat hij weer kan communiceren, kan lopen en praten, ook al is het niet perfect”, zegt O’Keefe.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bevel om de ogen te sluiten voor schadelijke effecten van vaccins

Vorig artikelDr. Reiner Fuellmich: Dit zijn geen vaccinaties, maar gentherapie-experimenten
Volgend artikelEuropees vaccinatiepaspoort garandeert geen vrij verkeer tussen EU-landen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in