Een woordvoerder van het leger van Jemen kondigde aan: “Onze strijdkrachten hebben een grote partij ballistische en gevleugelde raketten gelanceerd, evenals een aanzienlijk aantal drones, op verschillende doelen van de Israëlische vijand in de bezette gebieden,” schrijft Hal Turner.

Hij zei verder dat Jemen “belooft zijn aanvallen op Israël met raketten en drones voort te zetten totdat de agressie tegen Gaza stopt.”

Elders in dat land zei de leider van de Jemenitische Ansarullah Beweging op TV: “Jemen is klaar om honderdduizenden te mobiliseren om aan de zijde van Palestina te vechten.”

HT INTEL NOTE: Jemen’s Ansarullah heeft meer geavanceerde wapens dan Hezbollah. Er wordt verwacht dat ze in de komende uren een grote aankondiging zullen doen. De Houthi’s hebben ballistische kracht die Amerikaanse bases op het Arabisch Schiereiland kan bedreigen. De Ansarullah-beweging heeft verschillende soorten ballistische raketten, waarvan er één te zien is op deze FOTO VAN EEN EERDERE PARADE:

– Al Jazeera-correspondent Safwat al Kahlout meldt vanuit Gaza dat Israëlische tanks zijn opgerukt in de richting van Gaza-stad.

“Ze zijn het dorp Beit Lahia in het noorden van de Gazastrook overgestoken en stationeren zich nu in Gaza-Stad bij een van de hoofdwegen – al-Nasr straat,” zei hij.

“Getuigen hebben ons verteld dat er hevige vuurgevechten plaatsvinden tussen strijders en Israëlische troepen.”

UPDATE 10:01 AM EDT —

TEL AVIV GERAAKT!

Onderstaande video toont meerdere inslagen op gebouwen in Tel Aviv. Rook duidelijk zichtbaar op meerdere locaties. Berichten beweren “GEEN INTERCEPTIES door Iron Dome tijdens deze aanval!”

HT INTEL OPMERKING: Israël kan het luchtruim van al deze naties niet schenden om te reageren op de ballistische raketaanval van de Jemenitische Houthi’s; tenzij Saoedi-Arabië het toestaat, en dat zou de slechtste beslissing zijn op het gebied van buitenlands beleid voor welke Arabische natie dan ook.

Dit zal interessanter worden naarmate de tijd verstrijkt.

10:08 AM EDT —

We hebben nu meer berichten van correspondent al Kahlout:

“Aan de andere kant van Gaza Stad, in het zuidoosten, zijn tanks vanaf de oostkant overgestoken in de richting van de kustweg. Ze zijn halverwege de Salah al-Din straat en de kustweg,” zei hij.

“Als ze die weg bereiken, zou dat betekenen … dat ze het noorden van het zuiden scheiden.

10:14 AM EDT–

JUST IN: OFFICIËLE VERKLARING HAMAS OVER AANHOUDENDE ISRAËLISCHE OPMARS IN GAZA

Woordvoerder Hamas aan lokale media:

“Israëlische troepen hebben hun tanks ingezet op plaatsen waar niets was. De bezetting is op de grond in een aantal assen begonnen op te rukken en is in de praktijk begonnen met een grondoperatie die ze vanwege haar eigen overwegingen niet wil aankondigen.

De bezetters rukken op in een aantal assen en landbouwgebieden, en gebieden waar vóór de bombardementen een aantal inwoners woonden, en dringen zwakke assen binnen die eerder gebombardeerd werden, en er is geen militaire prestatie voor te behalen.

Wie de vijand verraste bij de eerste aanval in de Al-Aqsa overstroming zal vele verrassingen hebben en er is een volledige voorbereiding op de Qassam. Het verzet gelooft dat het in staat is om het bezettingsleger te breken en te voorkomen dat het zijn doelen bereikt.”

– Houthi (Jemen) brigadegeneraal Bin Amer vertelt Al-Mayadeen dat ze bereid zijn om meer aanvallen op Israëlische doelen te lanceren in de komende uren.

  Dr. Coleman: Israël, Joden en antisemitisme

10:17 AM EDT–

De premier van Egypte zegt dat zijn land bereid is om “miljoenen levens op te offeren” voor het Sinaï-schiereiland in een schijnbare verwijzing naar rapporten over het gelekte ontwerpvoorstel van het Israëlische ministerie van Inlichtingen om in oorlogstijd de 2,3 miljoen inwoners van de Gazastrook over te brengen naar de Sinaï-regio in Egypte.

MEER:

Geverifieerd document van Israëlisch ministerie van Inlichtingen op 13 oktober suggereert dat gedwongen verplaatsing van Gazaanse burgers naar Egypte “positieve en strategische resultaten op lange termijn zou opleveren” Het adviesdocument voorziet een proces in drie fasen, waaronder de vestiging van tentsteden in de Sinaï en de opening van een humanitaire corridor, gevolgd door de bouw van steden in het noorden van de Sinaï, van waaruit er geen terugkeer naar Gaza zou zijn.

Link naar document (Hebreeuws) KLIK HIER

10:23 AM EDT —

In het noorden van Israël eist Hezbollah de eer op voor het vernietigen van een Israëlische tank bij de grens met Libanon: de Israëlische troepen in de voertuigen werden gedood en gewond. In ruil daarvoor bestookt de IDF het zuiden van Libanon met meer luchtaanvallen.

Update 10:26 AM EDT —

“Jemen heeft Israël officieel de oorlog verklaard” kondigde de officiële vertegenwoordiger van de Jemenitische strijdkrachten, woordvoerder Yahya Sariye Anu, aan.

Jemen Brigadier Generaal B.Amer: “De Jemenitische strijdkrachten zullen het Palestijnse volk blijven steunen totdat de agressie stopt. De beslissing om Jemen in dit conflict te betrekken was niet willekeurig, maar een weloverwogen beslissing die gebaseerd was op de oproep van het Jemenitische volk.”

Hij zei verder:

“Geconfronteerd met de afschuwelijke Israëlisch-Amerikaanse agressie tegen de Gazastrook, was het noodzakelijk voor ons om onze plicht te vervullen, vertrouwend op Allah, ter ondersteuning van de rechtvaardige zaak van het geliefde Palestijnse volk.

We hebben een grote hoeveelheid ballistische en gevleugelde raketten gelanceerd, evenals een aanzienlijk aantal drones, op verschillende doelen in de bezette gebieden.We bevestigen dat deze operatie de derde is ter ondersteuning van onze onderdrukte broeders in Palestina.

We zullen doorgaan met het uitvoeren van meer precieze aanvallen met raketten en drones totdat de Israëlische agressie stopt.

De houding van ons Jemenitische volk ten opzichte van de Palestijnse kwestie is standvastig en principieel, en het Palestijnse volk heeft het volste recht op zelfverdediging en het verkrijgen van zijn volledige rechten.

Wat de regio destabiliseert en de cirkel van conflicten vergroot, is het voortdurende plegen van misdaden en bloedbaden door de vijand tegen de bevolking van Gaza en heel Palestina.”

– Jemen is het enige Arabische land dat de oorlog verklaart aan “Israël” sinds de Oktoberoorlog van 1973.

– Vandaag worden voor het eerst in de geschiedenis van het land ballistische raketten met een middellange afstand op Israël afgevuurd. De actie van Jemen markeert een aanzienlijke escalatie van de oorlog en kan gevolgen hebben.

– De Saudische minister van Defensie is in Washington aangekomen. De partijen zullen de situatie in het Midden-Oosten, de plaatsing van extra raketafweersystemen in het koninkrijk en de escalatie in Jemen bespreken.

10:31 AM EDT —

  Van applaus voor nazi's naar steun voor een echte genocide in minder dan een maand

Zeer grote Israëlische aanvallen in het noorden van de Gazastrook… melding van het wegvagen van hele wijken en vele tientallen Palestijnen zijn gedood.

10:36 AM EDT —

VIDEO: Jemenitische kruisraketten boven Israël!

Hieronder, tenminste drie kruisraketten afgevuurd vanuit Jemen komen aan in het Israëlische luchtruim voordat ze Tel Aviv treffen. (HT Opmerking: Dit zijn geen grapjes; dit zijn geen onbeduidende raketten van HAMAS. Dit zijn echte kruisraketten):

Ondertussen staan in de Israëlische stad Ashdod verschillende gebieden in brand door inslagen van HAMAS-raketten:

10:50 AM EDT —

Gedurende de zondag van 09:30 uur (24 uur) verplaatste de VS op ongekende schaal militaire troepen naar het Midden-Oosten.

Intel In de afgelopen 24 uur zijn ten minste 53 C17 Globemaster III vliegtuigen en 7 C-5M Super Galaxy vliegtuigen vanuit de Verenigde Staten aangekomen in het oostelijke Middellandse Zeegebied.

10:53 AM EDT —

Gisteren overvielen pro-Palestijnse aanhangers in Washington DC een vergadering van het US Senate Appropriations Committee!

Demonstranten die opriepen tot een staakt-het-vuren in Gaza onderbraken dinsdag de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken tijdens een hoorzitting van de Senaat.

Talloze mensen stonden in de menigte en riepen herhaaldelijk “Staakt-het-vuren nu!”

Minister Blinken en de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin leggen een getuigenis af over het financieringsverzoek voor nationale veiligheid van het Witte Huis ter waarde van $106 miljard (£87,4 miljard).

Daarin zit 14,3 miljard dollar om de militaire inspanningen van Israël tegen Hamas te steunen.

Demonstranten stonden één voor één op en wachtten tot de heer Blinken met zijn getuigenis zou beginnen voordat ze hem weer overschreeuwden. De staatssecretaris pauzeerde en wetgevers moesten de hoorzitting meerdere keren onderbreken.

De Capitoolpolitie begeleidde de demonstranten snel uit de zaal toen ze begonnen te schreeuwen. De politie zei dat er 12 mensen waren gearresteerd.

HAL TURNER – HISTORISCH PERSPECTIEF

Het duurde 4 jaar voordat de wereld de vernietigingskampen van de nazi’s zag, toen de officiële propaganda van de nazi’s was “we verplaatsen die Joden gewoon naar het oosten”.

Het duurt slechts enkele dagen voordat de wereld erachter is dat de Joodse regering van Israël probeert de nazi-tactiek toe te passen van “we verplaatsen die Palestijnen gewoon naar het zuiden (westen)”.

Ik vraag me af hoe dat gaat aflopen voor Joden (over de hele wereld, en niet alleen in Israël).

We hebben al taferelen gezien van “willekeurige menigten” (zorgvuldig georganiseerde lynchgroepen) op zoek naar Joodse passagiers op internationale vluchten, maar dat is nog maar het begin van wat we nu kunnen verwachten te zien… in de VS in de eerste plaats, omdat de CIA een nazi-organisatie is, en het nazisme is (volkomen vanzelfsprekend) nu het sterkst in de VS.

Het begon al, ongeveer twee weken geleden, in Berlijn, Duitsland:

Gisteravond in Parijs, Frankrijk:

Meer dan 20 mensen raakten gewond toen honderden relschoppers zondagavond een Russisch vliegveld in de Noord-Kaukasische deelrepubliek Dagestan bestormden en het platform op renden na oproepen op sociale media om een vlucht uit Tel Aviv te blokkeren.

  Wordt Oekraïne ontvolkt voor een nieuwe Joodse staat?

De vlucht uit Tel Aviv zou zondag om 19.00 uur lokale tijd aankomen. Eerder op de dag hadden een aantal Telegram-kanalen in Dagestan mensen opgeroepen om naar de luchthaven te gaan en Israëli’s te “vangen”.

Toen de vlucht landde, braken tientallen mensen langs de beveiliging en de tarmac op. Passagiers uit Israël die op het punt stonden uit te stappen, werden terug in het vliegtuig geloodst.

Dus waar ik het hierboven over heb, is al begonnen!

Hel… alle bendes en de helft van de milities in de VS zijn neonazi’s. Ik weet dit omdat ik van 1993-2008 bij de FBI heb gewerkt, waarvan de laatste vijf jaar (2003-2008) bij de Joint Terrorism Task Force (JTTF).

Denk je eens in wat er zou kunnen gebeuren (met de Amerikaanse regering) als al die mensen iemand gaan zoeken om de schuld te geven voor de problemen die hier naar Amerika komen als gevolg van onze bemoeienis over de hele wereld, en onze algehele steun aan Israël … en niet alleen Joden, maar ook elke politicus in Washington DC die gestemd heeft om al deze buitenlandse onzin te financieren en om Israël te financieren, waardoor we hier in de VS waarschijnlijk gebombardeerd zullen worden door buitenlanders.

Ik vermoed dat wat er van deze situatie terechtkomt, 6 januari op een confetti-optocht voor kinderen kan laten lijken in vergelijking met het vuurwerk dat overal in Washington DC zal worden afgestoken.

… wat zo ironisch is(!), gezien het feit dat de Amerikaanse (door de CIA gecontroleerde) overheid ook een nazi-instelling is (omdat ze wordt geleid door de nazi-CIA, moet dat wel, per definitie) … en bovendien is het een nazi-instelling die doet alsof ze de Joden (in Israël) veilig houdt, terwijl ze letterlijk alles doet wat in haar macht ligt om ze allemaal te doden (in een WO III).

Dat is niet alleen dubbel-ironisch, het is op zijn minst driedubbel-ironisch!

(Amerikaanse) nazi’s die andere (Amerikaanse) nazi’s vermoorden en het hele (Amerikaanse) nazi-systeem met zich meenemen?

Dezelfde mensen die het Eerste Amendement van de persvrijheid negeerden en mij 33 maanden in de gevangenis gooiden vanwege een artikel dat hen niet beviel, lijken uiteindelijk de zaken zo erg te hebben verknald dat ZIJ ZELF hun eigen ondergang lijken te veroorzaken. Iemand – snel – knijp me; ik denk dat ik de mooiste droom ooit beleef!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israël beschimpt “antisemitische” Amnesty over de bevinding van “oorlogsmisdaden, door alle partijen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJihad, bij God!
Volgend artikelBoris Johnson beweerde dat COVID “de natuurlijke manier was om met oude mensen om te gaan,” blijkt uit onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Mijn grootvader vaders zijde heeft als soldaat twee wereldoorlogen meegemaakt.
  Ik heb deze bijzondere man zelf mogen meemaken.
  Zo sprak hij over het volgens hem, Juden Problem.
  Maar ook over de pogroms.
  Ik ben het nooit eens met hem kunnen worden als kind.
  Nu, 50 jaar later, begrijp ik wat hij bedoelde.
  Nog steeds ben ik het niet eens met de manier waarop wij de joden zien.
  Een jood is geen definitie maar een mens.
  Maar de reactie is 100% uitgelokt en daarom ook de bedoeling.
  Joden worden vernietigd.
  Moslims krijgen hun straf van de criminele organisaties en worden vernietigd.
  Het westen zal vervallen in anarchie en totale vernietiging.
  Op deze wijze zullen wij allemaal terug gaan naar de middeleeuwen, tenminste als de wereld mag blijven bestaan.
  Zo zie ik het, goed? of fout?

  • zéér goed zelfs.. mijn grootvader idem dito…dan mijn vader als vechter in België én als bezetter in Duitsland..waar hij mijn moeder heeft leren kennen die spionne was in het Funkspiel vd Duitser’s én het waanzinnige moord vd de Engelsen op Dresden.. heeft overleefd allemaal en iedereen had het over de Joden én de misdadigers uit winston’s churchill,s engeland..ps de uitvinder van de concentratie-kampen in Zuid-Afrika.. het misdadigste verleden ken ik van mijn ouders én de miljoenen doden overal ter wereld…en zelf kan ik alleen maar kijken én mijn boeken herbekijken..op 74 jarige leeftijd weet ik te onthouden, de Joden én de overwinnaars schrijven de geschiedenis..wat mijn moeder altijd zei…ps toen al zeiden veel vd mensen die heelhuids terug kwamen…de volgende WW(3) begint in Egypte… jazeker je hebt gelijk..!!!!!

 2. Jemen heeft officieel geen oorlog verklaard maar de Houthi’s. De Jemenitische Ansarullah-beweging, beter bekend als de Houthi’s, heeft Israël feitelijk de oorlog verklaard. Lijkt op dit moment geen echte bedreiging maar zou best eens een sneeuwbal effect kunnen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in