De voormalige Britse premier Boris Johnson zag Covid als “de manier van de natuur om af te rekenen met oude mensen” en was “geobsedeerd” door het idee dat ouderen hun lot zouden aanvaarden tijdens de pandemie, volgens de belangrijkste wetenschappelijk adviseur van de regering.

Aantekeningen in het journaal van Sir Patrick Vallance, die tijdens de Covid-pandemie de hoogste wetenschappelijke adviseur van het Verenigd Koninkrijk was, werden dinsdag als bewijsmateriaal ingebracht als onderdeel van een onafhankelijk Covid-19 onderzoek naar de manier waarop de regering met de pandemie omging, schrijft Jamie White.

In een van de aantekeningen uit augustus 2020 verklaarde Vallance dat Johnson “geobsedeerd was door oudere mensen die hun lot aanvaarden en de jongeren verder laten gaan met het leven en de economie. Nogal bizarre uitwisselingen.”

Een dagboeknotitie van december 2020 stelt dat Johnson geloofde dat het sterven van oude mensen gewoon een natuurlijk gevolg van Covid-19 was.

“PM vertelde dat hij vroeg heeft gehandeld en dat het publiek achter hem staat (maar zijn partij niet). Hij zegt dat zijn partij ‘denkt dat de hele zaak pathetisch is en dat Covid gewoon de manier van de natuur is om met oude mensen om te gaan – en ik ben er niet helemaal zeker van dat ik het niet met hen eens ben. Veel concervatiefe mensen vinden het een beetje te veel”. Hij gaf aan afhankelijk te willen zijn van publieke opiniepeilingen.”

Ander vernietigend bewijs bevatte handgeschreven notities die waren vastgelegd door Johnsons privésecretaris voor openbare diensten Imran Shafi, die beweerde dat de voormalige premier vroeg: “Waarom vernietigen we de economie voor mensen die toch al snel doodgaan?”

  Vrouw kreeg heftige Covid-19 vaccinreactie - gezondheidsautoriteit: ligt aan het weer

Vallance bekritiseerde Johnson in een andere aantekening, waarin hij schreef dat hij de anti-lockdown rechtse partijen paaide: “De rechtse pers is schuldig en we hebben een zwakke, besluiteloze premier.”

Het bewijs werd onthuld tijdens de getuigenis van Johnsons directeur communicatie Lee Cain, die tot november 2020 in dienst was.

Vergeet niet dat in maart 2023 uit een stapel uitgelekte WhatsApp-berichten bleek dat de in ongenade gevallen Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock tegen assistenten zei dat hij “iedereen de stuipen op het lijf wilde jagen” om ervoor te zorgen dat de beperkingen van Covid-19 zouden worden nageleefd.

Simon Case, het huidige hoofd van de overheidsdienst, zei ook tegen Hancock dat het publiek moest worden verteld om te isoleren door “vertrouwde lokale figuren, niet nationaal gewantrouwde figuren zoals de premier”, verwijzend naar Johnson.

De opzienbarende opmerkingen van Johnson en de uitgelekte WhatsApp-teksten geven een beeld van de minachting van de globalisten voor de mensen die ze geacht worden te beschermen omwille van hun macht.

Uit gegevens van het UK Health Security Agency blijkt dat de gevaccineerde bevolking in het Verenigd Koninkrijk verantwoordelijk is voor bijna 75% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates dineert met Boris Johnson – Menigte: “Moordenaar, jij klootzak, je hebt bloed aan je handen! Moordenaar, we weten wie je bent, jij hufter!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJemenitische leger woordvoerder: “Jemen heeft Israël officieel de oorlog verklaard” – TEL AVIV GERAAKT!
Volgend artikelDe oorlog is verloren – Zelensky vertrekt – Het Witte Huis heeft gefaald
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Dus hij zei “laat maar gaan, niks aan doen, is gewoon een griepje wat altijd al doodsoorzaak nummer 1 is onder ouderen”. Dus? Als de hele wereld zo gereageerd had was er niks aan de hand geweest.

 2. Alsof die CV-tuinfeestjes al niet een hele dikke middelvinger naar iedereen was… De neonaziofascisten weten dat het allemaal leugens en propaganda-BS is!

 3. Al die lui die uit de “betere” families komen krijgen de mooiste baantjes. Zonder dat zouden ze niet eens achter de vuilniswagen mogen lopen, met alle respect voor deze mensen. Hoe is het mogelijk dat we opgezadeld zijn met deze idioten.

 4. De griep KAN voor oudere mensen een natuurlijke dood veroorzaken.(ligt aan hun gestel enz.)
  De spuitjes zijn NIET natuurlijk. Met de wetenschap van nu zijn het zelfs moordwapens.

 5. Boris Johnson is net zo corrupt als de
  rest van zijn achterban.
  Niburu.co in 2009 werden de
  concrete plannen beraamd om ons
  uit te roeien.

 6. Je bent volgens hem dus al oud en nutteloos op je 12e. Ca. 2 jaar geleden al kop in engelse krant over toename met 68% van hart problemen onder kinderen en jong volwassene.
  Ze noemde het “mysterieus”. Geen idee waar dat aan kon liggen natuurlijk.

 7. Veeg de ouderen weg, want die weten nog hoe het anders kan.
  Bij de dood van een bejaarde een bibliotheek aan kennis, historie verdwijnt…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in