De 8-jarige “posterboy” van Israëls nationale Covid-vaccin uitrol is plotseling overleden na een hartstilstand tijdens het nemen van een bad.

Yonatan Moshe Erlichman, die op aandringen van zijn ouders met mRNA werd geïnjecteerd, gleed naar verluidt onder water nadat zijn hart er plotseling mee ophield, waardoor hij verdronk, bericht Thepeoplesvoice.

Hij werd in ernstige toestand met spoed naar het Hadassah Ziekenhuis in Mount Scopus gebracht, maar stierf een paar dagen later op 28 september nadat hij aan de beademing in leven was gehouden.

Yonatan verscheen in een video die geproduceerd werd door de Mateh Binyamin Regional Council in 2020 toen hij nog maar 5 jaar oud was, volgens de verslagen.

De video maakte deel uit van het door de overheid gefinancierde programma genaamd “Shushki in het Land van Binyamin,” dat kinderen wilde “onderwijzen” over mRNA en vaccins in een TV-show-achtig format voor kinderen. Kijk:

Yonatan Erlichman’s rol in de promotie van het Covid-vaccin maakte van hem een “posterchild” voor kindervaccinaties in Israël. De film benadrukt dat kinderen geen keuze hebben als het aankomt op het krijgen van de mRNA-injecties.

Na de tragedie gaf de familie Erlichman een verklaring uit:

“Onze Yonatan Moshe is kort geleden overleden. Op de vooravond van Yom Kippur kreeg Yonatan een hartstilstand in ons huis, en sindsdien hebben we aan zijn zijde geworsteld nadat hij in elkaar gezakt was.

  Het uitschot afschuimen

Met liefde bedanken we iedereen die ons dierbaar is en die aan onze zijde stond tijdens de laatste dagen van zijn leven.”

Yonatan is niet de eerste vaccinposterboy die plotseling overlijdt.

Vorig jaar stierf ook de Argentijnse posterboy voor kindervaccinatie, Santino Godoy Blanco, toen hij slechts 4 jaar oud was.

Santino stierf op tragische wijze nadat hij ziek was geworden en een overvloed aan symptomen had gemeld.

Hij staat afgebeeld op de website van de Argentijnse overheid onder een richtlijn voor vaccinatiecampagnes.

“Vaccins beschermen ons,” luidt de slogan naast Blanco, die een vuist omhoog houdt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waar is iedereen verdomme gebleven?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland sluit de strop voor de Oekrainse troepen 
Volgend artikelNetanyahu pochte over zionistische steun voor Hamas
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Arm knulletje.
  Gedwongen door ze ouders en overlijden aan een hartaanval op je 8ste.

  Zullen die andere ouders het nou eindelijk door gaan krijgen waar ze mee bezig zijn geweest.
  Kinderen zijn voor mij de grootste slachtoffer van deze genocide omdat ze alle zijn gedwongen.

  • misdadige regeringen vermoorden mét voorbedachte rade, hun/onze kinderen..maar niet getreurd de bevolking groeit gestadig aan…alleen hebben ze een andere cultuur..

  • Tzal je kind maar weze
   Wat een verdriet

   Misschien idee voor protest aktie,
   Als u de acteurs/politici r of j ziet
   Laat dan de tranen de vrije loop en
   Begin te huilen als een kind hartverscheurend
   Als het niet wil een beetje water en ingeblikt geluid kan ook.

   Een beetje gidsland kan toch wel een effectieve actie verzinnen ….

 2. de ontwerpers van de covid-prik (nu beter bekend als ’s werelds meest giftige farmaceutische product) pochten dat zij de wereldbevolking wilden terugbrengen van ongeveer 8 miljard tot 500 miljoen. Zelfs de giftige, experimentele covid-prik doodt mensen niet snel genoeg voor hen – hoewel dat hen wel van pas is gekomen. Door duizenden ouderen te vermoorden hebben ze miljarden bespaard op pensioenkosten. Daar scheppen ze over op. Het is nog lang niet genoeg!!
  Vandaar de nu opgevoerde oorlogen!!!

 3. Harry mijn reactie met z’n regenboogvlag:

  Hou op met je sektegeneuzel:
  DIE WETTELIJK VERTEGENWOORDIGERS ZIJN DOOR EN DOOR SLECHT !!!

 4. Wob-documenten geven ‘onthutsend beeld’ van coronabeleid dat werd aangestuurd vanuit Torentje en NCTV

  Wie had tijdens corona de crisisaansturing in handen in Nederland? De Nederlandse bevolking was in de veronderstelling dat het bij het ministerie van VWS, het OMT en het RIVM lag.

  De regie lag echter bij terrorismecoördinator NCTV. De maatregelen werden door de NCTV aangedragen en in het Torentje besloten.

  Zoals de mondkapjes, zonder OMT-advies. Sterker nog: het was zelfs zo erg dat VWS vraagtekens zette bij de maatregelen en om onderbouwing vroeg, ontdekte data-analist Cees van den Bos. >>>

  https://www.ninefornews.nl/wob-documenten-geven-onthutsend-beeld-van-coronabeleid-dat-werd-aangestuurd-vanuit-torentje-en-nctv/

  • Degene die achter de acteurs van dat toneelgezelschap aanliepen, zijn niet de slimste geweest.
   Het nemen van een spuit waarvan niks bekend was tegen een virus waarvan niks bekend was…
   Kijk naar de mens Hugo de Jonge en Ernie Kuipers.
   Ze kunnen zo aanschuiven bij Sesamstraat!

   Dat Rutte de acteur is die het langst voor president heeft mogen spelen, zegt wat over het publiek!
   De perfect schoonzoon!
   Nee sukkels, de grootste naoorlogse landverrader!

 5. Ik dank God werkelijk op mijn blote kniën( dat is een uitdrukking), dat ik de kracht had me niet te laten prikken,
  Ook meerdere keren uit een restaurant gestapt ondat ik geen groen vinkje wilde/kon laten zien, of de tram uitstapte omdat ik weigerde mijn mondkapje ook over mijn neus te doen.
  Ikzelf dacht aan mijn eigenwijsheid, maar zonder arrogant over te willen komen zie ik de mensen nu toch door een andere bril.
  Ook al zou dat arrogant klinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in