Wafa (Q2915969) / Wikimedia (CC BY-SA 3.0 DEED)

Scott Horton, de redactiedirecteur van de Antiwar website, heeft nog meer bewijs gevonden dat Hamas een door Israël gecontroleerde terreurorganisatie is. Horton wijst op een recent bericht in de Israëlische krant Haaretz. Het artikel zit achter een betaalmuur. Het staat echter wel op de Archive.org website, schrijft Kurt Nimmo.

Tijdens Netanyahu’s fraudeproces, schrijft Gidi Wewitz, werd de premier geciteerd als verklarend,

“Iedereen die de oprichting van een Palestijnse staat wil dwarsbomen, moet Hamas steunen en geld overmaken naar Hamas,” vertelde hij in maart 2019 aan een vergadering van de Knessetleden van zijn Likud-partij. “Dit maakt deel uit van onze strategie – de Palestijnen in Gaza isoleren van de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever.” (Nadruk toegevoegd.)

Bovendien gaf Bibi toe (en dit is goed gedocumenteerd; zie hieronder) dat Israël bezig is met het ondermijnen van zijn buren.

“We hebben buren,” zei hij, “die onze bittere vijanden zijn … Ik stuur ze de hele tijd berichten … deze dagen, op dit moment … Ik misleid ze, destabiliseer ze, bespot ze en sla ze op hun hoofd.” Vervolgens vervolgde de verdachte zijn lezing: “Het is onmogelijk om met hen tot een overeenkomst te komen … Iedereen weet dit, maar wij hebben de hoogte van de vlammen in handen.”

Livia Rokach’s Israel’s Sacred Terrorism, gebaseerd op het persoonlijke dagboek van de tweede premier van Israël, Moshe Sharett, onthult hoe Israël “nooit serieus geloofde in een Arabische dreiging” en zich bezighield met “agressief beleid en voortdurende treiterijen” tegen zijn Arabische buren.

Israëls beleid “in zijn meest intieme details, is er een van opzettelijke Israëlische provocaties, bedoeld om Arabische vijandigheid op te wekken en zo voorwendsels te creëren voor gewapende acties en territoriale expansie”.

  Bij de VN is het de ontspoorde VS tegen de rest van de wereld

Specifiek heeft Israël zich beziggehouden met “grootschalige en kleinschalige militaire operaties gericht tegen de burgerbevolking over de wapenstilstandslijnen heen, vooral in de Palestijnse gebieden van de Westelijke Jordaanoever en Gaza,”.

Deze operaties hadden een dubbel doel: de bevolking terroriseren en een permanente destabilisatie creëren… Nieuwe territoriale veroveringen door middel van oorlog… Politieke zowel als militaire inspanningen om de liquidatie van alle Arabische en Palestijnse aanspraken op Palestina te bewerkstelligen… (en) Subversieve operaties die ontworpen waren om de Arabische wereld uiteen te rijten, de Arabische nationale beweging te verslaan en marionettenregimes te creëren die naar de regionale Israëlische macht zouden overhellen.

David Ben-Gurion, de eerste premier van Israël, wordt in de tekst geciteerd als verklarend,

“Ik heb nagedacht over de lange keten van valse incidenten en vijandelijkheden die we hebben gefabriceerd, en over de vele botsingen die we hebben uitgelokt en die ons zoveel bloed hebben gekost, en over de overtredingen van de wet door onze mannen – dit alles heeft ernstige rampen veroorzaakt en de hele loop van de gebeurtenissen bepaald en bijgedragen aan de veiligheidscrisis.”

In 2002 schreef United Press International-correspondent Richard Sale “Analysis: Hamas history tied to Israel” na een zelfmoordaanslag op een overvolle stadsbus in Jeruzalem, waarbij 19 mensen omkwamen.

Israël en Hamas mogen op dit moment in een dodelijke strijd verwikkeld zijn, maar volgens verschillende huidige en voormalige ambtenaren van de Amerikaanse inlichtingendienst, gaf Tel Aviv vanaf het einde van de jaren ’70 gedurende een aantal jaren directe en indirecte financiële steun aan Hamas… Een bron van de Amerikaanse inlichtingendienst die niet bij naam genoemd wil worden, zei… Hamas werd gefinancierd als een “tegengewicht” voor de PLO.

  GEVAAR OP KOMST: Majoor Jeffrey Prather en Mike Adams waarschuwen voor escalatie van het Midden-Oosten naar de Derde Wereldoorlog

Volgens Hassane Zerouky, die schrijft voor L’Humanité en Global Research, stond de Israëlische militaire autoriteit die verantwoordelijk was voor het civiele bestuur van de Westelijke Jordaanoever en Gaza toe dat Palestijnse islamitische groepen financiering uit het buitenland ontvingen.

“De militaire autoriteit was ervan overtuigd dat deze activiteiten zowel de PLO als de linkse organisaties in Gaza zouden verzwakken.” Eind 1992 waren er zeshonderd moskeeën in Gaza. Dankzij de Israëlische inlichtingendienst Mossad ((Israel’s Institute for Intelligence and Special Tasks) konden de Islamisten hun aanwezigheid in de bezette gebieden versterken. Ondertussen werden de leden van Fatah (Movement for the National Liberation of Palestine) en de Palestijnse Linkerzijde onderworpen aan de meest brutale vorm van repressie.

Het zou naïef zijn om te geloven dat de Israëlische Mossad, Shin Bet (Shabak) en Aman (Militaire Inlichtingendienst) besloten dat Hamas niet langer een waardevolle troef was en daarom hun inlichtingenoperaties stopzetten.

Denk aan het motto van de Mossad: “Want door misleiding zult gij oorlog voeren”.

Tot slot, om het te herhalen, hoeft men niet verder te kijken dan de opmerkingen van premier Netanyahu om volledig te begrijpen dat het zionistische plan om de Palestijnen etnisch te zuiveren het hoofddoel blijft van de Israëlische apartheidsstaat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Los Angeles Times trekt beweringen over verkrachtingen door Hamas in: “Dergelijke berichten zijn niet onderbouwd”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëls 8-jarige Covid-vaccin ‘posterboy’ overlijdt plotseling na hartstilstand
Volgend artikelGlobalisten-architect Henry Kissinger geeft toe dat “open grenzen westerse landen vernietigen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het zijn uiteindelijke de joodse zieke neocons die hier verantwoordelijk voor zijn,die hun big reset door de strotten van mensen duwt met geweld.maar al dt geweld komt als een boemerang een keer bij ze terug,ongetwijfeld.
  Intussen mooi om te weten dat er boeren zijn hier die tanks opkopen🤣🤣🤣
  Pas in arendonk belgie bij reusel over de grens demonstraties van geweest . Ik kom oorspronkelijk van die kanten en ik kn je vertellen dat ze daar, de boeren en mensen dus veel meer dan tanks aan het inkopen zijn op de zwarte markt. Die hebben al mooi arsenaal aangelegd. Ik sta aan hun kant,pak de riek wel als het zover is. Want uiteindelijk als de politiek hier niet veranderd zullen we wel moeten met hand en tand alles terugpakken.
  In ieder geval aan die kant van brabant zijn ze niet voor BBB maar voor fvd. Tja denk dat in de grond zit of in de streek om zo voor jezelf op te komen desnoods met alles wat geoorloofd is.
  Die arme palestijnen zitten als ratten in de val en het word tijd dat ze eruit komen al is het met grof geweld. Het kn niet anders. Het is geen berlijnse muur die je naar beneden kan praten, we hebben het over neocons die al miljoenen mensen hebben geofferd de dood in aan hun zaken. Enfin als ze straks voor mijn riek lopen…..want ook hier zal iets moeten veranderen ,zo niet zijn er nog veel mensen die met hand en tand het hunne zullen verdedigen. Neocons zijn zieke joden die ons willen domineren en dat moet gestopt worden.

 2. In ieder geval is Scott Horton geloofwaardiger dan de 13 in een dozijn marxistische sprookjesvertellers die hun leugens overal op het internet uitkotsen.
  Netanyahu is een klootzak, dat wisten we al. We weten ook dat Israël misleiding & bedrog hoog in het vaandel heeft staan, zie de bijbel, zie mossad. Dat moet ook, wil je kunnen overleven tussen agressieve gedragsgestoorde honden.

  Hier in het westen worden we bedrogen en misleid met klimaatangstporno, ‘vaccins’ tegen een griepje, een ‘levensgevaarlijke vijand’ in het oosten die staat te trappelen het westen te overrompelen, cultuurondermijning door miljoenen economische gelukszoekers en een corrupt en incompetent ambtenarenparadijs genaamd EU.

  Wie heeft de meeste overlevingskansen op de lange termijn denkt u?

 3. Hamas ondanks gruwelijkheden slechts op de 13e plek van gevaarlijkste terreurorganisaties

  Ondanks de talrijke peilloze gruwelijkheden die Hamas de afgelopen week heeft begaan tegen Israëlische burgers staat de Palestijnse terreurorganisatie slechts op een vrij bescheiden plek in de wereldwijde terreurlijsten. Daar heeft zelfs het feit dat de moslimterroristen van Gaza de afgelopen week hun totale aantal Israëlische slachtoffers in één klap bijna verdrievoudigd hebben geen invloed op, zeker niet als de officiële terreurdefinities van de Global Terrorism Datase (GTD) worden toegepast op álle organisaties die direct of indirect de dood van onschuldige mensen op hun geweten hebben. Dan blijken er namelijk andere, zeer bekende wereldwijd opererende organisaties tot de allerergste daders ooit te behoren, met aantallen slachtoffers waarbij Hamas volledig verbleekt.

  Met een trieste blik kijk ik naar de ontwikkelingen in Israël. Natuurlijk, als gezins- en familieleden of vrienden op zo’n beestachtige wijze worden afgeslacht en je verliest voor altijd je dierbaren, zit je zo vol met verdriet, woede en haat, dat je het liefst meteen de hele Gazastrook zou willen platbombarderen totdat er geen levende ziel meer overblijft. >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hamas-ondanks-gruwelijkheden-slechts-op-de-13e-plek-van-gevaarlijkste-terreurorganisaties/

  *

  Degenen die zich het verleden niet kunnen herinneren, zijn veroordeeld het te herhalen.

  De Koeweitse couveuse-hoax

  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/1761gt3/those_who_cannot_remember_the_past_are_condemned/

 4. Kijk deze goede video over Israel en wat er momenteel gaande is, de andere kant belicht, trouwens mooi nummer gemaakt door zo’n meisje aan het begin, maar ook goede historie van Israel en Palestina, Max Igan doet dat goed, het gaat om de mens, niet die inhumane soort die achter deze sh+t wat over de wereld uitgerold wordt.

  https://www.bitchute.com/video/SucecjE47s93/

  • Poeh… duurt 2u… ik ben een beetje moe van dit soort mega lange films. Ik heb er wat doorheen gekeken… samengevat;

   They (0,001% en 0,99% meelopers) are a club… and we (99%) are not in it.

   De mensheid leeft in een matrix van leugens en bedrog, al onze vijanden zijn één groepje die alle rollen speelt. De leugen is al duizenden jaren te snel, maar waarheid haalt ze in en gaat ze vernietigen. Op naar een nieuw begin.

 5. Frontnieuws oktober 13, 2023 Bij 11:25

  Beste Rommel, de site Xandernieuws lag er een klein jaar uit ( als ik het goed heb van 221030 tot 231009 ( notatie is jjmmdd ivm chronologische archivering mijnerzijds ) ).

  Al een heel tijdje voordat hij de pauze ( eigenlijk zou hij voorgoed stoppen naar eigen zeggen ) nam, was er al geen mogelijkheid meer om te reageren. Naar wat ik toen begreep, was dat omdat hij er moe van werd constant onzin epistels te moeten filteren.

  Nu ik bij uitzondering even reageer, wil ik de gelegenheid te baat nemen, om je te bedanken voor je tomeloze inzet om het nieuws te duiden. Ik kijk er elke dag naar uit……!

 6. Frontnieuws oktober 13, 2023 Bij 11:25

  Pas nadat ik mijn vorige reactie verstuurd had, kwam het in me op dat jouw opmerking een beetje sarcastisch bedoeld was, wellicht? Corrigeer me als ik er naast zit…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in