Tumisu / Pixabay

Na het jaarlijkse forum van het World Economic Forum (WEF) in Davos, beleven de door het bedrijfsleven gecontroleerde media hoogtijdagen met het verspreiden van propaganda over de volgende “pandemie”, bekend als “Ziekte X”, die volgens talloze berichten “20 keer” dodelijker zal zijn dan het coronavirus, schrijft Ethan Huff.

De Daily Express (Verenigd Koninkrijk) kopte onlangs dat de volgende pandemie “al onderweg is” en 50 miljoen mensen zou kunnen doden.

De Irish Star kopte dat “medische experts” al bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuw vaccin voor Ziekte X, die mogelijk “20 keer besmettelijker is dan Covid.”

The Sun (VK) zegt dat wereldleiders in Davos bijeenkwamen “vanwege de angstaanjagende dreiging van ‘Ziekte X’, temidden van de angst dat een hypothetische uitbraak 20x meer mensen zou kunnen doden” dan COVID deed.

The Messenger zegt dat “mondiale elites” plannen maken voor de “volgende pandemie”, die “20 keer dodelijker zal zijn dan COVID.”

AzerNews papegaait veel hiervan na door een kop te publiceren die beweert dat een nieuwe Ziekte X “die 20 keer meer doden kan veroorzaken dan Covid-19 wordt besproken in Davos.”

En de lijst gaat maar door.

Ziekte X is niet echt – het is nep, net als COVID was

Volgens Dr. Robert Malone, die schrijft voor het Brownstone Institute, zijn al deze krantenkoppen “zwarte” propaganda omdat geen van de zogenaamde “experts” ooit bij naam wordt genoemd in een van de artikelen, noch worden er peer-reviewed papers aangehaald als bewijs van “een dodelijke ziekteverwekker die 20 keer meer sterfgevallen veroorzaakt dan COVID-19.”

“Toch zijn deze narratieven allemaal voorpaginanieuws in de mainstream media,” waarschuwt Dr. Malone.

  Studie: Mensen die Johnson & Johnson COVID-19 vaccin kregen, hebben meer dan drie keer het risico op bloedklonters

“Dit is gewoon weer een oefening in geglobaliseerde berichtgeving om het door de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] en het WEF gepushte narratief te ondersteunen dat regeringen miljarden moeten pompen in de grootste transnationale bedrijven ter wereld om een niet-bestaande ziekte te ‘genezen’.”

De “grijze” propaganda die ook wordt verspreid, bereikt bijna hetzelfde doel als de zwarte propaganda, behalve dat de grijze propaganda rechtstreeks wordt gepushed door het WEF en de WHO, naast andere globalistische entiteiten.

Zelfs in Davos werd toegegeven dat Ziekte X een “niet-geïdentificeerde ziekte” is, wat betekent dat het nep is. En toch spraken de globalisten die aanwezig waren op de bijeenkomst erover alsof het niet alleen echt is, maar mogelijk al in omloop is.

“De grote druk van de WHO en het WEF is dat ‘Ziekte X’ zoönotisch zal zijn,” waarschuwt Dr. Malone. ” Het geld om elk stukje land in de wereld te monitoren is de manier om ‘Ziekte X’ te stoppen.”

“Wat een toeval dat de gloednieuwe CIA [Central Intelligence Agency]/inlichtingendienst die is aangewezen om het National Counterproliferation and Biosecurity Center te leiden om ziekteverwekkers in de gaten te houden, precies dat van plan is. En dat dit toevallig bedoeld is om parallel te lopen met de CIA-missie om de wereld te monitoren voor andere (snode?) doeleinden.”

Een van de belangrijkste doelen achter al deze Ziekte X propaganda is het implementeren van de zogenaamde “One Health” oplossingen van de WHO, die door het orgaan van de Verenigde Naties (VN) als volgt worden omschreven:

“Overheidsfunctionarissen, onderzoekers en werknemers in alle sectoren op lokaal, nationaal, regionaal en mondiaal niveau moeten gezamenlijke reacties op gezondheidsbedreigingen implementeren. Dit omvat het ontwikkelen van gedeelde databases en surveillance in verschillende sectoren, en het identificeren van nieuwe oplossingen die de onderliggende oorzaken en verbanden tussen risico’s en gevolgen aanpakken.”

  Bewijs toont duidelijk aan dat sterfgevallen wereldwijd toenemen na COVID-19 injecties - Er dreigen grote arbeidstekorten

Met andere woorden, One Health geeft overheidsfunctionarissen overal het excuus en de instrumenten die nodig zijn om de totale controle over hun rechtsgebied te grijpen, zodat ze kunstmatige intelligentie (AI) en andere autoritaire instrumenten kunnen gebruiken om het internet, de landbouw, klimaatverandering, volksgezondheid, medische systemen, ecologische locaties en zowel stedelijke als landelijke gebieden te reguleren tijdens de volgende “crisis”.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De Covid-19 vaccinatie massamoordVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Het machtsgevecht gaat door
Volgend artikelTer verdediging van het benoemen van de problemen waar we voor staan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. “Ziekte X lijkt een uitgewerkt plan nu de bedrijfsmedia de krantenkoppen laten knallen over de “volgende pandemie” die “20 keer” meer doden veroorzaakt dan COVID”

  Denk niet dat het globalistische tuig passen op de plaats gaan maken of zelf er niet over piekeren om ziekte X om wat voor reden dan ook te annuleren.

  Geef jullie ‘democratisch gekozen’ overheden niet het voordeel van de twijfel, drukte Europarlementariër Christine Anderson (AfD) de toehoorders op het hart tijdens de International Covid Summit in het Europees Parlement. “Dat verdienen ze niet.”

  “Ze hebben geen goede intenties,” zei Anderson over onze regeringen. “Nooit. Nog nooit in de geschiedenis is er een politieke elite geweest die zich bekommerde om het welzijn van gewone mensen. En dat is nu niet anders.”

  https://x.com/wideawake_media/status/1752674306901872957?s=20

 2. Ze bekommeren zich om het welzijn van de gewone burgers in die zin dat het welzijn van de burger hun dwars zit. Hoe slechter het de burger gaat, hoe beter de politicus zich voelt en omgekeerd.

  • De overheid is je vriend ook niet. Net zo min als de politie en zo min dat je je recht kunt halen bij de gecorrumpeerde rechtbanken. Moet je daarom je recht niet gaan halen, tuurlijk wel. Laat ze maar in een vonnis uitleggen hoe ze relevante feiten negeren of anders uitleggen. Dan weet je het.

   Ik heb een recent vonnis liggen van een rechter in Utrecht. Het ging over een vrouw waarvan haar echtgenoot tijdens werk kwam te overlijden. De werkgever beloofde repatriëring en begrafeniskosten te betalen. Ook aan de begrafenisondernemer die toevallig door de dochter van 20 jaar was gebeld.

   De begrafenisondernemer heeft niks op papier gezet en ging aan het werk. 30.000 euro had hij gerekend. Bedrijf betaalde niet. Begrafenisondernemer ging niet tegen het bedrijf procederen, nee tegen de weduwe. De rechter veroordeelde de weduwe in de kosten van 30.000 en ook nog eens de proceskosten. Want de dochter had de begrafenisondernemer als eerste gebeld. Nooit iets op papier gezet.

   Echt gebeurt of ik mag het licht in mijn ogen verliezen. Maar die zaken worden niet op rechtspraak.nl gepubliceerd? De honden. Weet in wat voor tijd we leven.

 3. De 5G op volle toeren en de rest gaat vanzelf.
  Ze zullen vallen als mussen van het dak tijdens een hete zomer.
  En dan gaat het bedrog weer van voren af aan, beflap, afstand, sluiten van alles en nog wat, avondklok en natuurlijk de prikplicht.
  Succes verzekerd.
  Tjonge jonge wat een wereld laten we achter voor onze kinderen en kleinkinderen.

 4. Ja hoor, hij was al voorspeld door bg, dat er een nieuwe ??? Pandemie aan zou komen. Compleet met jaartal 2025.
  En na ziekte X komt waarschijnlijk ziekte Y en dan Z ( oef Z?)
  En dan begint het alfabet weer van voor af aan, dus ziekte A….
  Op naar de 500.000.000 gewenste wereldburgers, zoal ooit in de Georgia Guide Stones gebeiteld stond.
  En geeft ziekte X onvoldoende resultaat dan starten we toch gewoon met WO 3, waar de voorbereidingen al volop voor lopen. Pang, pang, dienstplicht, militaire investeringen om pang, pang te kunnen roepen.
  Onthoudt dat iedere oorlog is een bankiersoorlog, en zolang er een rijkelijk dividend vanuit die rotzooi industrie vloeit naar de aandeelhouders, Dan zal er altijd pang, pang geroepen blijven. De bevoordeelden nemen er een goed glas cognac op met (uiteraard) een toastje met….. kaviaar.

  • Dat was toch ook een (TV) programma of een film? Dus alweer een aanwijzing naar wat men wil laten gebeuren.
   Maar gaat niet lukken! Even wat energetische tegengas geven.

 5. Ziekte X, nog geen naam, maar al wel werken aan een vaccin? Beetje vreemd toch?
  Het ultiem slim opgezette dekmantel voor de prikschade

  • Ziekte X heeft wel een naam maar het “virus” moet nog ff uitgevonden worden, straks een vaccin voor iets wat er niet is. 🤨
   Tsja ze moeten iets hebben om de oversterfte recht te breien.

  • Het valt mij wel erg op dat de laatste tijd opeens allerlei “oorzaken” worden gegeven op de msm, met betrekking tot de langdurige bijwerkingen, lichamelijke klachten en sterfte.
   Dit lag aan de “malariapil” (hydroxychloroquine) wat vaak werd voorgeschreven omdat dit goed tegen corona zou werken. Ook noemde men onlangs in het nieuws dat kanker vele jaren later
   nog voor bijwerkingen kan zorgen….. Het lijken net dekmantels om de ware toedracht van al die bijwerkingen onder de pet te houden….

 6. ze herhalen hu zetten steeds, aannemelijk is dat ze hiervoor weer de griep gebruiken.
  in combinatie met nieuwe prikken en de al bestaande ziekte van plots.
  ik ga wel zien hoeveel mensen er weer intrappen, en hoeveel mensen er echt wakker zijn.
  voor mij is het nog steeds heel simpel:
  ik doe niet mee en als het er echt op aankomt zal ik voor mijn vrijheid vechten.
  Leaver dea as slaef

  • Er is al eerder gezegd door de Deep State dat zij het wapen DOOMS 33 zullen activeren. Dat hebben zij een paar honderd jaar terug ook ingezet en toen werd de wereld bevolking weg gevaagd. Als zij daarmee Arseen bedoelen, wat het atoom getal 33 heeft en extreem giftig is. Over de gehele wereld is elke drinkwaterbron en het grondwater vergiftigd met Arseen. Als het met de chemtrails zouden uitsproeien over de bevolkingen. Dan zullen we het ook inademen, we zullen het via het voedsel van het land binnen krijgen en/of via het drinkwater net of via bronwater flessen. Arseen veroorzaakt kanker en allerlei afwijkingen bij de mens, dier en planten. Dat is ook de oorzaak bij rokers, dat zij kanker kunnen krijgen. Arseen is namelijk verwerkt in het vloeipapier van shag en sigaretten, om het papier wit te krijgen. Rijstvloei kun je nergens meer verkrijgen, wat van nature wit is.

   Er is wel een manier om arseen te laten binden met ijzer, om zo het arseen uit het water te filteren. Zo valt Arseen ook onder het kopje Stikstof.
   Als ze daarmee het zogenaamde onbekende ziekte X mee bedoelen en met het vaccin nog meer arseen zouden injecteren, zou je hele populaties ermee kunnen uitroeien.

   • Dat hebben zij een paar honderd jaar terug ook ingezet en toen werd de wereld bevolking weg gevaagd. JIJ moet stoppen met het roken van drugs en Martin Vrijland niet geloven!!!! Weet je nog? Je kon toch niet meer betalen met dollars nu!! O ja toch wel!! Fantast

  • Wow Winston, ik zit net in de stoeltjeslift in Samnaun. (Zwitserland). Alleen maar de letter x in de lucht van vliegtuigen die hier over het skigebied vliegen. Ik zei precies hetzelfde tegen mijn vrouw. Wat een vieze parasieten.

 7. “Ziekte X lijkt een uitgewerkt plan nu de bedrijfsmedia de krantenkoppen laten knallen over de “volgende pandemie” die “20 keer” meer doden veroorzaakt dan COVID”

  …tja, maar het werkt alleen als de schaapjes alles opnieuw voor zoete koek slikken! Wat ongetwijfeld weer zal gebeuren want de schaapjes hebben niet goed opgelet de laatste keer….

 8. Of het nog lukt ? Er worden steeds meer mensen wakker dat ze voor de gek gehouden worden ! Ze zullen het allicht weer gaan proberen en vaccin plicht mag niet van bepaalde hoge rechters ! Ze zullen het de ongevaccineerde zeker weer moeilijk maken, mag je zonder weer niet uit eten, op vakantie etc etc !

 9. De ziekte X zal wel of een (bij)werking zijn van de prik en/of er vallen mensen om door 5G (mogelijk in combinatie van de prik). Naar mijn gevoel is de 5G inmiddels sinds kort in frequentie toegenomen. En in mijn kleine stadje is de ambulance nog niet eerder zo vaak uitgereden voor een directe inzet. Wat betekend direct levensgevaar.

 10. Ik ga alvast een paar pallets WCpapier rechtstreeks bij de fabrikant kopen , dat wordt cashen wanneer de paniek weer toeslaat.

  • daar hebben we Hugo de J. voor met z’n MengeleMoes Frikandellenshit. 100.000 x levenslang voor die psycho zou nog te weinig straf zijn.

 11. Ik begrijp iets niet zo goed overlaatst hier gelezen dat er zoveel ontslagen bij de media zijn omdat de mensen hiervan afstand nemen en deze niet meer geloven. Dus alleen de harde kern mocht blijven dus een zootje van narcisten en psychopaten slaat daar dus op de grote trom. Blijkbaar gaan we binnekort van de ontslagen medewerkers veel meer horen dat anders onder het tapijt werd weggemoffeld feiten die serieus in hun nadeel zullen vallen en wat ze ook gaan roepen of ontkennen ze zullen nog meer in de stront terecht gaan komen Het is voor hun dus niet voor mij te hopen dat ze daar een goede beveiliging hebben want anders gaan daar een stuk de fik in.

 12. Al die berichten zijn bedoeld om alvast de hersenen van de schaapjes in een nieuwe paniekmodus te zetten ; Er zijn nog geen echte feiten bekend , maaaaar ze weten wel al te melden dat ziekte X wel minstens 20 keer dodelijker dan Cojona zal zijn. Zorgt voor rechterhersenhelft dominantie > meer emotie gericht in plaats van rationeel. Gecombineerd met het oudste gedeelte van de hersenen (reptilian brain , R-complex) wat de ‘overlevings’emoties beheerst>(doods)angst in dit geval. Resultaat niet goed meer in rationeel denken en opnemen , of zelfs maar luisteren naar, van feiten. Agressief worden naar alles wat je ziet als een bedreiging ( mensen die wel nog kunnen redeneren en met feiten argumenteren bijvoorbeeld)
  Net zoals bijvoorbeeld de klimaathysterie maar dan nog een graadje erger.
  Zo wordt het voor de paraselieten nog makkelijker om allerlei repressievere maatregelen en (permanente) wetgeving erdoor te drukken , en het mooie is dat de schaapjes er zelf om gaan vragen , smeken zelfs. Problem>Reaction>Solution (Hegelian Dialectic) op zijn best.

 13. Het verplichte prikfeest kan ook bijna beginnen. Hier in de middle of nowhere waar ze nog nooit een telefoon- of stroomkabel in de rotsachtige grond hebHerben gekregen lukt dit ineens heel snel overal !
  Agressieve afrikanen die geen woord Frans spreken en bivan bijna 1000 km verder weg komen. Drie van die negertjes probeerden mij intimiderend te omsluiten toen ik één van het verlette om op ons terrein iets te jatten.

  .Het is oorlog!

 14. Pas als de domme menigte gaat begrijpen dat hun overheden hun dood willen. Onder het mom van deugwoorden, massamoord toepassen. De ander als nazi wegzetten, terwijl ze het zelf zijn, het gaat om het momentum. Als die domme bierzuipende klootzakken op de bank, inziet dat onder al die deugwoorden, er toch wel een vreselijke moordlustige, knettergekke beweging gaande is… dan pas, dan pas, kunnen we ze aan straatlantarens hangen. En daar gaat dat tuig aan hangen, allemaal! Van volt tot Soros, NGO’s, Het woke, de fanatieke prikker, allemaal!! Ich habe ess nicht gewusst, gaat ze ditmaal niet redden.

 15. Als ik een luxe restaurant-houder was ,
  en zo’n wef hobbelaar wilde een mals biefstukje komen eten? Echt, ik zou ze absoluut weigeren! Want MIJN toko die draait ondanks whatever ‘pandemie’! Als iedereen dat nou zou doen, leren ze hun plek kennen!

 16. Ziekte X, dit is het werk van de WHO om weer nieuwe pandemie met meer doden te veroorzaken!
  Deze beweerden ook dat er veel vaker Malaria (muggen) zouden komen!
  Hier worden al baby’tjes voor ingeënt, dit zag ik op TV (Afrika), en er zullen meer kindjes doodgaan door deze Vaccinaties, waar dus ook weer Gif-Stoffen in verwerkt zijn!
  Ook in Voeding, zij werken ook samen met de Voedsel- en Warenautoriteit, deze stoffen komen ook voor in Babyvoeding potjes groente etc! Ook in Baby-melkpoeder!
  Het is te gek voor woorden!
  Ook zullen er wereldwijd, meer Muggen komen door Fabrieken die deze Kweken, ook wereldwijd!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in