Foto Credit: Hosted.ap.org

Martyna Bohuslavets, hoofd van het Mezha Anti-Corruptie Centrum, heeft in Pravda een verslag geschreven met de vraag “Waar zijn de fortificaties?” Ze meldt dat miljoenen dollars die bedoeld waren voor de bouw van vestingwerken in Oekraïne in plaats daarvan zijn “overgemaakt naar Kharkiv OVA naar dekmantelbedrijven van avatars,” schrijft Thomas Stevenson.

Bohuslavets zei dat de Oekraïense Kharkiv Regional Military Administration (Kharkiv OVA) geld heeft uitbetaald aan fictieve bedrijven bij de constructie en versterking van de regio Kharkiv. Het rapport komt op het moment dat Russische troepen de noordelijke regio van Oekraïne zijn binnengedrongen en de VS de oorlog blijft financieren.

Volgens berichten van de Oekraïense Pravda is het Russische leger begonnen met een opmars in de noordelijke regio van Oekraïne, waar geld dat bestemd was voor fortificatie werd overgemaakt naar nepbedrijven. Het offensief van het Russische leger begon maandag met aanvallen op steden en dorpen, meldt de Kyiv Post. Volgens het rapport heeft Oekraïne daar in totaal 7 miljard hryvnias uitgegeven.

Dit komt op een moment dat de BBC meldt dat een regionale Oekraïense commandant in Kharkiv heeft gezegd dat de eerste verdedigingslinie ontbrak in een massaal “verraad” in de noordelijke regio van het land. Denys Jaroslavskyi, een commandant in de regio die de leiding heeft over de Oekraïense speciale verkenningseenheid, vertelde de krant: “Er was geen eerste verdedigingslinie. We zagen het. De Russen liepen gewoon naar binnen. Ze liepen gewoon naar binnen, zonder mijnenvelden.”

Hij vertelde de BBC dat regeringsfunctionarissen beweerden dat ze de mijnen tegen hoge kosten hadden aangelegd als eerste verdedigingslinie. Hij zei tegen verslaggevers: “Of het was nalatigheid of corruptie. Het was geen mislukking. Het was verraad.” Hij voegde eraan toe: “Toen we in 2022 terugvochten voor dit grondgebied, verloren we duizenden mensen. We hebben ons leven geriskeerd.”

  De VS maakt plannen voor de nasleep van de oorlog in Oekraïne

“En nu, omdat iemand geen versterkingen bouwde, verliezen we opnieuw mensen,” verklaarde hij.

In maart rapporteerde het Government Accountability Office (GAO) over het gebrek aan toezicht op de fondsen die tijdens de oorlog naar Oekraïne gingen. GAO ontdekte in zijn rapport van maart dat het ministerie van Defensie onvoldoende in staat is om toezicht te houden op de middelen die tijdens de oorlog naar Oekraïne worden gestuurd.

De GAO rapporteerde: “Defensie beschikt niet over kwaliteitsgegevens om de levering van defensieartikelen aan Oekraïne bij te houden. De DOD-richtlijnen [MvD] voor PDA definiëren niet duidelijk op welk moment in het leveringsproces defensieartikelen als geleverd moeten worden geregistreerd en geven geen duidelijke instructies voor de manier waarop DOD-dienstonderdelen de levering moeten bevestigen.”

Het rapport voegde eraan toe dat volledige documentatie van de financiering van de militaire inspanningen ontbreekt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Genoeg van de Oekraïense clownshow!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël manipuleerde Eurovisie-stemming maar verloor toch, regering geeft toe
Volgend artikelEEN “VACCINPANDEMIE”: Australische senator Malcolm Roberts’ dringende oproep aan de wereld om wakker te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Nou de wapens kunnen we gaan tellen als die de EU binnenkomen, misschien is het leger uitbreiden wel een goed plan, ik geloof niet dat de boa’s met gewapende bendes kunnen omgaan, die zijn allemaal erg flink tegen ongevacineerden

  • Vuurwapen bezit is mogelijk in Nederland, zijn wat voorwaarden voor maar niet onmogelijk. Dus als u zich niet veilig voelt, weet u wat u te doen staat.

 2. De duivel heeft geen macht tot creatie, alleen tot destructie.
  Alles wat de criminele organisaties in de duivelse put Oekranazïe stopt, kan onmogelijk iets positiefs brengen.
  Geen enkel volk kan gedijen onder de heerschappij van de duivel.
  Geen enkel middel zal hun verschrikkelijke plannen kunnen ondersteunen.
  Waarom?
  Ze creëren niks.
  Ze hebben geen plan, alleen hun hebzucht.
  Deze totale vernietiging is nodig om, voor eens en altijd, van deze parasieten te worden verlost.

 3. Daag belastinggeld! Dat door de westerse regeringen in een in en in verrot en corrupt
  Land gestort wordt dat Oekriland heet.
  Wat hadden die miljarden veel en veel beter besteed kunnen worden. Maar de westerse idioterie en vooral waanzinnige hoogmoed (WIJ doen dat wel even) zullen heel diep neerdonderen. En ik hoop het ook nog. Misschien gaan dan de oogjes van het gewone volk open, dat zij door hun eigen Roverheden compleet genaaid worden.
  Simpel voorbeeld: in Duitsland zijn 14.000 (veertienduizend) bruggen marode, zoals zij het daar noemen. Dat stond in Truckstar. Ook in NL zijn er, ondanks de toezegging van de ex minister Van Nieuwenhuizen dat alles onder controle is, problemen met bruggen en tunnels. De Roverheden delen miljarden uit aan de meest krankzinnige instituten (vb. Ngo,s) en landen zoals Oekriland en instromers. Een bodemloze put en het geld verdwijnt in heel diepe zakken. Arm volk dat zulke usa schoothondjes als regering heeft.

  • Ga dat maar eens uitleggen aan de gesettelde inwoners van de hoerenkast op de hoerenkermis van het WEF. Méér is die 2e kamer hier niet.

   Het niveau van een gehangen gans.

   Dat zal zootje ongeregeld daar uiteindelijk ook
   fysiek wel bereiken.

   Zal er geen traan om laten.

  • Ja en het ,,,,nieuwe,,,,kabinet heeft in het regeerakkoord besloten om de Oekraine te geldelijk en met wapens te blijven ondersteunen…. Dus eigenbelangen verdedigen tegenover het goed gelovige schapenvolk dat in deze nu al corrupte bende mee te lopen Wilders heeft ermee ingestemd om een akkoord te bereiken en ook het asiel afremsysteem die hij bedacht heeft is nu al van de tafel geveegd…..door de rest van zijn voorheen rivalen,,,,, waarmee hij nu samenwerkt en zijn verkiezings beloften niet waar zal maken aan het schapenvolk die echte Nederlanders zijn Die op hem gestemd hebben!??? Dit regeerakkoord zal niet lang volhouden als de asielstroom massaal blijft aanhouden en zal gedoemd zijn te mislukken……. om het motto VOL IS VOl!!!!! waar te maken!!!!

 4. En voorheen stond de Oekraine bekend als een van de meest corrupte landen. Het was alom bekend. En nu doen de mensen daar, en hun geldschieters in het westen, alsof ze verbaasd zijn dat dat geld weg is?

 5. Amerika en Europa hebben allemaal satellieten die alles kunnen zien dus ook real life battlefield, fortifications, troepen verplaatsing enz. Dus dit soort onzin van de Oekraïnes is gewoon één grote leugen en onze westerse media en overheden doen gewoon met deze grote leugen mee. Bha alles om het geld.

 6. Alle poppetjes zullen verdwenen zijn die hun vette stinkende muil open deden De mensheid is er al lang klaar mee met illegale corrupte zwendel Kartels NAZI,s WEF WHO RIVM EMA LARED Artsen FAUCI Biil Gates TEDROS Ursula von der LIJKEN Klaasje zwarte Schaap Pedofiel Dictator Mark RUTTE En de Wereldgezondheidzwendel EEN ”VACCINPANDEMIE”: AUSTRALISCHE senator MALCOLM ROBERTS’ dringende oproep aan de WERELD…. ( Speciale Prikken: PFIZER BIO GIF )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in