Screenshot video 𝕏

Dit verhaal is VERWIJDERD omdat het om verschillende redenen door talloze lezers als “niet geloofwaardig” wordt beschouwd.

Het bronartikel kunt u hier vinden en zelf beoordelen of het geloofwaardig is.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rooktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Vreemde dagen
Vorig artikelErnstige waarschuwing van econoom Jim Rickards: ‘Proberen ze een kernoorlog te beginnen?’
Volgend artikelDe kans is groot dat je je overlevingsvoorraden de komende jaren nodig hebt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • 1 opmerking, … ‘ééntje’, maar:

   * ’tattoeages’ kunnen àlle 5-voét áángepast, ‘gerestyled’, overlapt
   en wéét ik wàt al véél méér worden ….

   Om hiér de énige en ‘juiste’ perceptie te hebben,
   moet men de ‘chronologische’ fotografie c.q.
   ’tattoeage-evolutie’ van één iémands lijfbeschilderingen
   kènnen …..

   Ik geef Jaegermann B!dOn evenwèl GÉÉNÉÉNS ( dùs NÍÉT !)
   ” ’t VÓÓRDÉÉL-van-de-TWIJFEL”, omdat er nog méér GELASERD
   en wèg_GERETOUCHEERD wordt met die LIJFPROPAGANDA
   en FETISH dan men kan bedenken …..

   ‘k Geloof dat de HOTELSURVEILLANCE als géén ànder
   op d’ hoogte kan zijn, maar ‘k vrees voor de ‘discretieregels’
   inzake ’t (her)gebruik vn dergelijke ‘interne’ videocameraopnames …
   Tenzij ’n RECHTER ’t ” WÁÁGT & DÙRFT !!’ oze p te vragen bij ’t HOTEL !!

   ‘k Ben beniéuwd ……

 1. geen Hunter Biden als je de tattoos vergelijkt. Pas op men valse berichten, moeten we niet hebben! De wereld is al rot genoeg!

 2. Was de opname tijdens een aardbeving ? Of was de bewakingscamera met elastieken bevestigd aan het plafond ?
  Schrappen die boel.

  • 👍 Kan niet meer dan akkoord zijn die Smeerlappen moeten elke dag vd week in hun schandelijke leven vervolgd worden… (verder zitten er weer enkele Zionistische US kereltje’s tussen deze reacties.. heel erg opvallend..)

  • @AJ…

   Helemaal mee eensch. Zij gooien met stront en ze strooien leugens, dan kunnen ze stront en leugens terugkrijgen. Het maakt niet heel veel uit of het waargebeurt is, zolang de demonen maar als demonen worden neergezet. De namen van de satanisten mogen door de poep gehaald worden tot ze hun naam moeten veranderen om te kunnen overleven… en dat is precies wat de elites doen. Ze roven en plunderen en moorden zoals ze willen en als hun namen onhoudbaar worden, dopen ze hun familie naam om en gaan ze verder onder een nieuwe naam… shapeshiftende identiteitsdieven. De elites zijn zoals Leonardo di Caprio in de film ‘Catch me if you can’. En ze zitten op het einde van hun huidige scam, dus nu willen ze alles resetten en opnieuw beginnen.

   Aan ons de taak om te zorgen dat ze die reset verprutsen omdat ze de weerstand krijgen waar ze vanaf het begin van hun doodscultus al bang voor waren… de waarheid is de leugens aan het inhalen en het momentum groeit. Het lijkt alsof ze winnen, omdat hun hele leugenmachine blijft volhouden dat ze winnen. Ze slaan steeds wilder zich heen, omdat ze bezig zijn te verzuipen terwijl ze doen alsof ze niet verzuipen. Haha… ze hebben zichzelf in beide voeten en handen geschoten, maar ze denken zelf (door hun leugenmacine) dat wij gehavend en zwaargewond zijn. Ze leven in een omgekeerde wereld omdat ze hun eigen bullsit zijn gaan geloven, terwijl hun succes altijd over onze rug was. Ze overschatten zichzelf volledig en nu ze echt moeten gaan sturen, blijkt dat ze helemaal niet kunnen sturen, ze kunnen maar één ding en dat is parasiteren. Maar de parasieten wilden de baas zijn. De teek op de rug van de leeuw, wil totale controle over de leeuw… dat is krankzinnigheid op een ongekend niveau. Ze gaan vallen en de enige vraag is of ze de leeuw met hun teken-gif doden.

 3. Video is uit hand gefilmd van monitor op bewakingscamera.
  Tattoos zijn anders, herkomst materiaal uit rechtzaak of Girls do porn ? Oid

  Overigens wel een fraaie meme
  Kleine search levert leuke fotos
  Bedankt

 4. Gewoon zijn schuifmaat en vingers verwijderen deze Drank en Drugs snuiver Kijken hoe die dan ligt te kwijlen Van kinderen blijven ze vanaf Het zal wel geen Tattoo zijn maar een dos haar van deze stinkende kinderverkrachter criminele Hunter Biden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in