Ministério da Indústria, Comércio Exterior e Serviços / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De agenda 2024 is er een voor de eeuwigheid. Deelnemers moeten kijken naar Pfizer’s Albert Bourla en Open AI’s Sam Altman die praten over hoe de elite van plan is om kunstmatige intelligentie (AI) te gebruiken om de wereld over te nemen. Ze zullen eugenetist Bill “Bugman” Gates de klimaathoax zien promoten. John Kerry zal spreken over hoe fossiele brandstoffen kunnen worden afgeschaft. We zullen ook Klaus Schwab zien zitten voor een exclusief interview met de op één na hoogste Chinese regeringsfunctionaris, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Dossier.today meldt: Maar één panel in het bijzonder springt eruit: Preparing for Disease X. Het onderwerp is zowel ongelooflijk vaag als ongelooflijk verontrustend.

De beschrijving van de discussie luidt: “Met nieuwe waarschuwingen van de Wereldgezondheidsorganisatie dat een onbekende ‘Ziekte X’ zou kunnen leiden tot 20 keer meer dodelijke slachtoffers dan de coronavirus pandemie, welke nieuwe inspanningen zijn nodig om gezondheidszorgsystemen voor te bereiden op de vele uitdagingen die voor ons liggen?”

Het panel bestaat uit hooggeplaatste personen, waaronder WHO-directeur “Dr.” Tedros en de voorzitter van AstraZeneca.

Het concept van een Ziekte X werd in 2018 geadopteerd door de Wereldgezondheidsorganisatie. Tedros, Dr. Anthony Fauci, Jeremy Farrar van de eugenetische Wellcome Trust en vele vooraanstaande personen in het Covid hysteriebeleid zijn de afgelopen jaren betrokken geweest bij het bevorderen van de Disease X hypothese.

Voor normale mensen is het gemakkelijk om deze waanzin te verwerpen. Maar gezien de machtige, maniakale geesten die de bijeenkomst in Davos bevolken, is het de moeite waard om een niveau van situationeel bewustzijn rond deze gebeurtenissen te handhaven, omdat ze vaak enig inzicht kunnen bieden in de onbewaakte denkwijze van deze technocratische tirannen.

  "We hebben wapens genoeg": De helft van de inwoners van de VS wacht op het begin van een burgeroorlog

Over dit onderwerp is het de moeite waard om eraan te herinneren dat een ander berucht voorspellend panel werd aangekondigd op de WEF Davos conferentie in 2019. Dat panel werd afgesloten met de aankondiging van de lancering van Event 201.

Event 201 werd bekend om zijn onberispelijke timing. Slechts enkele weken nadat de simulatie plaatsvond, brak er een pandemische hysterie uit.

Zal de heersende klasse op Davos 2024 een nieuwe wereldwijde hysterie proberen te ontketenen? We houden je op de hoogte!


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wereld Economisch Forum wil “bankrekeningen bevriezen” van vleeseters om hen “op te voeden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChina onthult eerste ‘Onzichtbaarheidsmantel’ ter wereld
Volgend artikel“Als Europa wordt aangevallen, zullen we jullie nooit komen helpen” – EU-topambtenaar citeert Trump
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

 1. “Het World Economic Forum (WEF) voorspeld dat een nieuwe ‘Ziekte X’ miljarden mensen zal uitroeien tegen het jaar 2030” Te beginnen bij de WEF-leden zelf en dat zal de wereld een stuk mooier en veiliger maken!!!!!

  • die 5000 soldaten zouden hun moeten arresteren zodat er een einde aan komt anders zijn het maar laffe soldaatjes en moet je als betoger geen genade toestaan aan deze laffe soldaatjes

 2. Wellicht is die “disease X” een ander woord voor de prikschade die na jaren door heeft gewerkt en een groot aantal mensen uiteindelijk zal doden, zoals voorspeld door vele wetenschappers. Pfizer heeft intussen al geïnvesteerd in bedrijven die de bijwerkingen van de gentherapie “behandelen”. Hoe ziek gaat het nog worden… ik heb mijn keuze gemaakt en ga minder kwetsbaar wonen in een ander land. Nederland wordt een slangenkuil, daar wil ik niet bij zijn.

    • Beetje onnozel. Àls je wilt overleven (hoor overigen heel graag waar dat kan) dan kont er een moment dat je ver bij dit wapen, het internet, weg zult moeten blijven.Hier zitten is gevaarlijk, we zijn te vinden voor de reptielen.

     Dit medium isniets meer dan een plek waar we voelen dat we niet gek en alleen zijn.

     Het internet moet onschadelijk gemaakt worden. We moeten in het echte leven elkaar vinden voor noodzakelujke daden.

     • Het systeem draait zichzelf de nek om, je kunt op een plek gaan wonen waar je dat proces kan uitzitten zonder al te veel geraakt te worden en waar je voedsel en water hebt en een dak boven het hoofd. In principe heb je niet meer nodig. Alleen gaat dat dus in Nederland heel lastig worden. Het hangt er van af of je bereid bent je “comfortabele” leventje op te geven, voordat je gevangen zit in een crisis waaruit je niet meer kunt ontsnappen.

  • Door de nieuwe wetgeving, zullen wij als critici wel verdwijnen in het nog te vormen WEF concentratie kamp, dus straks zien we elkaar dagelijks!!!

 3. Gaat die smeerlappen niet meer lukken het merendeel van de wereldbevolking heeft genoeg gezien meegemaakt en geleerd sedert 2001 om niet meer in de leugens en smeerlapperij van die psychopatisch bende te trappen.

  • Kijk Dwarsligger van jou hou ik. HET GAAT ZE NIET LUKKEN jij bent de eerste die het hier zegt.
   De wereld is wakker en gaat hier tegen in verzet… Miljarden mensen verzetten zich al.

   Dat valt me altijd zo tegen van de mensen hier ze praten allemaal alsof we al verloren zijn. Ik snap dat niet… Het kantelpunt zit eraan te komen natuurlijk zijn er veel puppets en slapers maar wij de wakkeren zijn met zo veel.

   Het word ook al duidelijk voor de slapers ook die beginnen het door te krijgen. Als de mensheid zich gaat verzetten het in 1 dag afgelopen met hun plannetjes , 1 DAG !!!

   Wat zij op de tekentafel bedacht hebben gaat in de praktijk niet werken.

   De mainstream media heeft zijn propaganda kracht verloren, internet heeft gewonnen.
   Wereldwijd staan de mensen op tegen dit alles en hun wapens 5G e.d zijn allemaal maar technologie die ook in 1 DAG weg kunnen zijn als de mensen door krijgen wat er speelt.

   Het kantelpunt komt lieve mensen maar als ik de reacties hier lees hebben jullie je vrijheid als opgeborgen tussen 6 planken behalve Dwarsligger. Kom op mensen toon jullie ballen en laat je niet kisten. Wij zijn de massa en hebben de goddelijke kracht van de mensheid en we hebben de kracht om dit plat te walsen in nogmaals 1 DAG… En die tijd gaat komen misschien nog wel sneller dan verwacht.

   Groeten van boertje Dwarsligger fijn om je hier te zien. Patriotten en verzetsmensen die hebben we nodig in deze wereld… Maar die zijn schijnbaar moeilijk te vinden zelfs hier…

   • Het kantelpunt komt lieve mensen maar als ik de reacties hier lees hebben jullie je vrijheid als opgeborgen tussen 6 planken behalve Dwarsligger

    Praat voor jezelf boertje, heel veel mensen hier op het forum weten dat we nog lang niet verloren zijn. Het is juist verstandig om de kat uit de boom te kijken. Hardlopers zijn doodlopers. Er gaat wat gebeuren, dat voelt iedereen. Het kan zo niet verder. Het balletje moet gaan rollen en dan moet je er staan.

    • En ja het onheil is om je heen, je kunt het voelen. Of het nou de banken zijn die gaan omdonderen, het nieuwe virus. Het hangt in de lucht. 6 jaar voor 2030. Zegt dat nog iets Edwin? Verkiezingen in de VS, zouden er jaar ook geen 200 miljoen sterven in de VS? Dat zal wel meevallen maar je weet het maar nooit.

     Kortom, beetje edelmetalen, dat je kunt koken zonder elektriciteit en gas, verwarming het zelfde. Gevulde vriezer, waterfilter, ( zie je wel, ik moet zelf ook extra filters kopen, ga ik zo gelijk doen) wat contanten in huis en wordt vrienden met je buren en de plaatselijke boer, Je kan ze nodig hebben.

     • Je hebt helemaal gelijk Gijp maar het valt me altijd op dat de meeste reaguurders hier praten alsof er niks meer te redden is en daar word ik kwaad om. Die mensen trekken iedereen die het leest in een negatieve spiraal en als ze daar in terecht komen zijn we wel verloren.

      Vechtlust hebben we nodig geen verliezerspraatjes. Daar word niemand beter van.

      • @boertje…

       De wereld is zoals je er naar kijkt. Ik krijg juist steeds meer het gevoel dat we kritisch zijn, maar alsmaar meer vertrouwen krijgen. Maargoed… ik lees vooral wat aansluit op hoe ik naar de wereld kijk.

       De wereld begint niet buiten jezelf, maar in jezelf. Gijp zegt het heel realistisch.

       Ik vul het even voor je in, maar jou zou graag meer vertrouwen en hoop lezen. Deel je vertrouwen en hoop dan met ons. De wereld begint in onszelf. Wees dat wat je in de wereld mist en over het algemeen is liefde het antwoord.

       We gaan er wel komen boertje, maar we ontwaken uit een hele hele hele lange coma en we moeten weer bij onze zinnen komen. Ik krijg hier in de reacties niet de indruk dat mensen hopeloos zijn. Spanning, angst, boosheid… ja… maar over het algemeen is iedereen hier op zijn manier strijdbaar.

       Laat je niet ontmoedigen boertje, jij bent de bron van de moed en de liefde die de mensheid nu nodig heeft. Rustige avond en als je ff een oppepper nodig hebt moet je het maar laten weten.

  • als ze X loslaten zijn ze er zelf aan, ze willen die spuit in je lijf meer niet. een nieuwe golf van vaccin doden die dan X doden zullen genoemd worden.

 4. Voorspellend programmeren: Het WEF zal woensdag een bijeenkomst houden, ‘Preparing for Disease X’

  12 januari 2024

  Precies 6 dagen vantevoren wordt er aangekondigd:
  Het World Economic Forum (WEF) zal woensdag een bijeenkomst houden, genaamd ‘Preparing for Disease X’…. een ziekte waarmee zij ons al enkele jaren angst proberen in te boezemen, daarbij gebruikmakend van hun gecodeerde geheime codes.

  De nummers van de elite liegen echter niet!
  Deze laten ons zien, dat het volledig voorbereid en gescript nieuws is, en bovendien zorgvuldig geplande gebeurtenissen:

  Disease X = 99, 216 = 6x6x6 or 666

  Volgens het WEF zal de bijeenkomst, die op 17 januari begint, gaan over de inspanningen, die nodig zouden moeten zijn om de gezondheidszorg voor te bereiden op de ‘vele uitdagingen die voor ons liggen’. Waarom de nadruk leggen op ‘vele uitdagingen die voor ons liggen’, denkt u?

  ‘multiple challenges ahead’ = 201 (zoals in Event 201)

  Forbes
  Forbes = 119 (zoals 9/11)
  Satanic New World Order = 119
  Psychological Operations = 119

  Forbes = 202
  Skull and Bones = 202
  Fake shootings = 202
  Murder by numbers = 202

  Forbes = 233
  MK Ultra Mind Control = 233
  Covid Nineteen = 233
  Cyber Pandemic = 233

  Dus in één oogopslag kan 233 worden gezien als 2 x 33, oftewel 66, de code voor: ‘Number of the Beast’ (het Getal van het Beest, waar de Bijbel naar verwijst in het boek Openbaring).
  Dat zou logisch zijn, want je hebt zowel een 33 als een 66 in die code van de elite, en ze zijn nog steeds hard aan het pushen voor vaccin identificatie. Uiteindelijk, weten we, zal dit resulteren in het merkteken van het Beest onder de huid.

  Forbes en de Tavistock Group
  In 1943 werd de Tavistock Group gevormd door de elite families Russell, Forbes, Parsons, Carnegie Mellon, en Spencer, samen met Ronald Hargreaves (WHO), Tommy Wilson, Wilfred Bion (groepstherapie), John Rickman, John Sutherland, John Bowlby (familie Cecil) en Eric Trist (Yale, Skull and Bones.)
  Ook cultureel marxist Herbert Marcuse, die nauw samenwerkte met het Frankfurt Instituut om de multiculturele agenda te ontwikkelen, sloot zich aan bij Office of Strategic Services (OSS).
  Hieruit kunnen wij veilig concluderen dat de bron(nen) onderaan dit artikel gevuld zijn met leugens, gecombineerde met enkele waarheden.

  Angstzaaierij, een handig instrument in handen van de elite
  Een deel van de reden dat de angstzaaierij van de elite succesvol is, is omdat zoveel mensen zo onwetend zijn, dat het voor hen gemakkelijker is om mensen bang te maken.
  Ik denk dat zowel de fakestream media als de alternatieve media hierin ‘handige’ operaties zijn van angstzaaierij. TPTB met hun marionetten houden ervan om hun lezers en kijkers op te hitsen tot rebellie tegen de overheden, en zo angstig als maar mogelijk is te maken!

  Het WEF kondigt aan:
  ‘Met nieuwe waarschuwingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), dat een onbekende ‘Ziekte X’ zou kunnen leiden tot ‘20 keer meer dodelijke slachtoffers dan de Coronavirus pandemie’ [lees: plandemie], welke nieuwe inspanningen zijn er dan nodig, om gezondheidszorgsystemen voor te bereiden op de vele uitdagingen, die voor ons liggen?
  Deze sessie is gekoppeld aan het Partnership for Health System Sustainability and Resilience, en het Collaborative Surveillance Initiative van het World Economic Forum.’
  Tja, de leugens en cijfers over deze ziekten, samen met hun ‘dodelijke slachtoffers’, houden niet op.

 5. En dit is de rede dat je Obama nooit ziet bij het wef

  Het gaat maar door !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De antichrist

  Lil Nas X – J CHRIST (Official Video)

  https://youtu.be/dCrQeUaXkLo?si=5z5J0drc4BfHEUNb

  Ik raad iedereen aan te kijken ,Godslastering door Obama 🤢

  En dan de ontmaskering

  Enorme antichristelijke bevestiging! Lil Nas XJ Christ-muziekvideo gedecodeerd!

  https://youtu.be/LyqVx1DCgzo?si=Xmw19KpXtcZm0lPf

  BLATANT LIL NAS X “SAYTENISCHE SYMBOLISME.” GEDECODEERD

  https://youtu.be/NVFeD4z8TKc?si=NsU_QA-orTAU7A6K

  toch wel het muzikale equivalent van 40 dagen in de woestijn

  Als dit geen bevestiging is ,tjonge wat zitten de meeste te slapen 👀

 6. Beste Mensen, zoals ik eerder al zei…de Duitsers hebben de ww nooit verloren. Afstammelingen vd ss zitten op allerlei hoge posities en gaan steeds verder met hun plunderingen.Maar wat ik helemaal niet begrijp is dat Rutte alsook jullie koningin deze Duits nog eens gaan bezoeken…ik mag niet zwart wit zeggen…of over de Sint praten…maar de wereld luisterd naar die extremistische moordzuchtige Duits
  En iedereen laat ze doen???
  Waar zijn al die tribunalen die de mens in al zijn vormen moet beschermen???

  • de duitsers hebben de oorlogen nooit verloren omdat ze vredesonderhandelingen hebben gevoerd met de vijanden dat zij ondergrondse fabrieken hadden waarin totaal vernietigingswapens waren geproduceerd die de hele wereld in een klap kon vernietigen inclusief de mens op deze aardkloot die van de eerste mens op aarde bestond uit afgunst en oorlogen om de macht te grijpen dat hebben als vele volkeren daarna gevoerd Vandaar dat de USA een Marschall plan hadden om Duitsland te kalmeren dat ze dat niet zouden doen Miljoenen doden telden niet die de oorlogen hebben gekost Bovendien waren op het einde van WO 2 veel meer minder op deze aardkloot dan nu maar door de vooruitgang naar meer en meer zijn de grondstoffen en voedingsmiddelen niet meer toereikend om de wereldbevolking overeind te houden… Daar hoeven ze dan geen dodelijke ziekten voor te verspreiden maar ze meteen een atoombom gebruiken om werelddelen te ontvolken
   Kortom het WEF is een een angstaanjager dat de mens niet zal sterven omdat ze er een spuitje voor hebben dat je niet dood gaat Bovendien heeft de schepper van deze aarde aan de eerste mensen gezegd Ga heen en vermenigvuldig u en dat hebben in veel landen de mensen gehoor aan gegeven en doen dat nog steeds en komen niet tot het besef dat ze er teveel produceren

 7. Beste Edwin, waar zit ik in godsnaam naar te kijken. Kun je dit uitleggen want ik snap er niks van. Zieke shit als je het mij vraagt. Maar waar gaat het over

  BLATANT LIL NAS X “SAYTENISCHE SYMBOLISME.” GEDECODEERD

  https://youtu.be/NVFeD4z8TKc?si=NsU_QA-orTAU7A6K

  toch wel het muzikale equivalent van 40 dagen in de woestijn

  Als dit geen bevestiging is ,tjonge wat zitten de meeste te slapen 👀

  • @Gijp…

   Symboliek, nummerlogie, occultisme, subliminal messaging, programmering, NLP, demoralisatie.

   Deze shit stoppen ze in alles wat wij kijken en lezen. ALLE media en het hele internet is één groot wapen.

   Ga om je heen maar eens letten hoe mensen letterlijk alleen nog van scherm naar scherm leven. We worden hele dagen via onze waarneming en onze gedachten gemanipuleerd. Van klanken tot woorden, tot lichtfrequenties, ze hebben ons gehackt en ze besturen ons.

   Ik wandelde gisteravond even door een woonwijk hier dichtbij. Het is schokkend. Huiskamer voor huiskamer overal zombies die naar een scherm kijken. Vaak naast elkaar op een eigen scherm. Of op twee schermen tegelijk (gsm en tv). Bord op schoot, biertje op tafel en volledig afgeloten van de realiteit helemaal geabsorbeerd door hun schermen. Ik doe het zelf ook, maar ik ben bezig om dat te doorbreken, maar de meeste mensen hebben niet eens door wat voor robot zombies ze zijn geworden.

   Tv en muziek begonnen leuk (zo doen de dealers dat), maar inmiddels zijn we verslaafd geraakt en nu programmeren ze ons via de schermen die we zo leuk zijn gaan vinden. Ooit zei iedereen tegen iedereen dat je de tv met mate moest gebruiken… en nu zitten we van opstaan tot slapen gaan naar schermen te kijken. Overal, alles digitaal… allemaal om ons te krijgen waar we nu zijn… transhumane wezens die hele dagen naar hun schermen kijken. Schermen die hen laten denken (en daardoor doen) wat de programmeurs van de schermen willen.

   Wij worden bestuurd via onze beeldschermen en speakers!!! De laptop, tv, telefoon, smart apparaten, zij besturen ons ipv dat wij ze besturen. Ze laten geloven en hardop zeggen dat het niet zo is, maar het is wel degelijk waar. Kijk maar om je heen. Zonder beeldschermen zouden mensen in de dagelijkse realiteit leven en met elkaar moeten praten. De hele planeet staat in de fik, problemen moeten lokaal worden opgelost… maar iedereen is in gedachten ergens anders… DOOR DIE BEELDSCHERMEN EN SPEAKERS. Mensen zijn volkomen gehypnotiseerd.

   • Hollywood = Holy Wood = CIA
    Mockingbird media = CIA

    Muziek, films, media en nieuws worden dus allemaal gemaakt door de wezens die MKultra en biologische wapens gebruiken om de mensheid te vernietigen.

    We moeten heel ver terug in de tijd om nog echte muziek te luisteren. Toen klanken werden ingezet omdat ze een helende werking hadden. Muziek is vibratie in de droomstaat, via muziek kan je ons volpompen met lage vibraties. Films/series/media zijn nog krachtiger.

    We leven in één grote echo-chamber waar de deepstate satanisten ons van uit elke hoek volledig manipuleert.

    Slimme mensen eten alles op en worden volledig bestuurd.
    Intelligente mensen doorzien het en ontrafelen wat er precies gebeurt en ontwaken inmiddels uit de matrix waar ze ons in hebben opgesloten.

 8. Het is dus allemaal ………….. PLANNING.
  Van A t/m Z. En hun plannen zijn volkomen destruktief.

  Globalisme = tirannie. Nationalsme = vrijheid.

 9. Daar lijkt het wel op Theme, en de onderschat de vaxx ook niet. Waarom moest die uit alle macht gepushed worden. Wat zat er in? Iets om mensen dociel te maken, te besturen/hacken via het scherm. Komt wel in de buurt van de film Cell van Steven King.

  En las ik het nou hier? Zijn alle vaxx dossiers gewist aan het einde van de maand zodat vaxx schade niet meer aantoonbaar te maken is? Mij boeit het niet maar dat er geen revolutie uitbreekt is toch wel bijzonder te nemen. De schapen accepteren kennelijk gewoon dat ze ziek gespoten zijn. Zijn nou je medeburgers, daar heb je wat aan.

 10. Gijp….
  Iedereen die volledig is ingespoten(3x ) is dusdanig hersenrot geworden dat ze het niet eens meer beseffen dat ze ten dode zijn opgeschreven.
  De een gaat wat eerder dan de ander, maar ze gaan allemaal!
  Mistig in de kop, ziek/zwak/slap/chronisch moe….
  Het meest dat opvalt is dat je er niet meer gewoon mee kunt praten….ze ontwijken elk normaal gesprek.
  Kortom….het gaat de komende jaren een stuk rustiger worden op de weg…..tenminste zolang ze de kamelenrijders geen nederlands rijbewijs geven.

  • Het meest dat opvalt is dat je er niet meer gewoon mee kunt praten….ze ontwijken elk normaal gesprek.

   Het komt bij altijd wel snel op de vaxx, zoiets als “ wat deed jij in de oorlog” en als het dan een geprikte is, is het gesprek vaak wel ten einde, dat klopt wel.

   • @Gijp en Politiek Profeet…

    Demoralisatie.

    Mensen zijn totaal gedemoraliseerd. Ga maar lezen wat dat is en je herkent alles. Die vaxx was één van de vele middelen waarmee ze ons van onszelf hebben verwijderd door ons te gaslighten.

    De meeste mensen gedragen zich als slachtoffers van loverboys… ze blijven alles maar rechtlullen omdat ze niet kunnen toegeven dat ze worden misbruikt.

    • Ja maar beste Theme, als je hoort dat je sperma kapot gaat, je hart, dat er turbokankers op de loer liggen. Dan moet je toch van goede huize komen om niet spontaan in janken uit te barsten. Tel daar nog bij dat ze de mensen die wel doorhadden dat ze belazerd werden zijn gaan uitsluiten.

     Dan kan je beter dood zijn dan toegeven dat je een imbeciel bent en bent geweest. En dat is allemaal prima, maar ze werden gevaarlijk voor mij. En daar houdt Gijpje dan weer niet van.

 11. Intussen heeft–als ik goed gelezen heb–het hoofd van de Russische militaire Inlichtingendienst publiekelijk ronduit verklaard dat zowel de hele zogenaamde covid-pandemie als het kwakzalversvergif dat ze er zogenaamd tegen gemaakt hadden allemaal één grote bullshit en volksverlakkerij was en is…Kijk, Loekasjenko was al lang om, maar als Poetin hier in meegaat–en zoniet had die man zich zo niet kunnen uitspreken denk ik–en Xi en de rest van de BRICS-landen gaan hier ook eens serieus naar kijken..dan ben ik razend benieuwd naar wat voor kettingreactie dit kan geven…Dan schuif het hele WEF maar vast in het vuilnisvat !!!

  • Predictive programming for dummies. Wij zijn ontwaakt en we kijken nu naar de show die de satanisten opvoeren voor de slapers. Haha… wat een niveau… ik voel in mn hele energie dat ze over hun eigen benen gaan struikelen.

   Wat Rudolf hierboven ook schrijft. Er zit een kettingreactie aan te komen. Ik heb het gevoel dat er dit jaar geen dominostenen gaan vallen, maar het kaartenhuis stort in en dat is onhoudbaar en dan gaat het allemaal heel snel.

   Ik ben ook razend benieuwd wat er nu gaat komen… wat een film…

 12. Er zou een nieuwe ziekte aankomen genaamd X. Deze X is de verborgen naam voor ANGST. En weer proberen ze ons angst aan te praten om weer met allerlei maatregelen akkoord te gaan. Hetzelfde als met het onschuldige Covid virus wat als dodelijk betiteld werd. Iedereen in opperste paniek, droegen niet werkende mondkapjes (ziektekiemen kunnen daar probleemloos doorheen, terwijl het schade aanricht aan het luchtwegsysteem), lieten zich vrijwillig opsluiten in hun huis (Quarantaine), bleven binnen met die avondklok en lieten zich inspuiten met gif. Daarna kwam er een aandoending waarvan met VOOR 2020 nog NOOIT gehoord had; LongCovid. Het zou veroorzaakt zijn door het Coronavirus, in feite een verkoudheidsvirus wat al deccenia lang als vrij onschuldig bekend staat. Een andere naam voor LondCovid is; vaccinatieschade. Ten slotte; autopsie na overlijden word steevast geweigerd daar men als de dood is dat de waarheid boven tafel komt.

 13. De machtigen en rijken der aarde, die de mensheid, gijzelen, manipuleren, uitbuiten en doden, komen van een koude kermis thuis.

  Ook hun holen oftewel schuilkelders en ondergrondse forten zullen hun geen enkele bescherming bieden. De mensheid zal gewraakt worden voor hun snode daden.

  “Zij bedriegen u niet alleen, maar laten zelfs zien dat ze u bedriegen”

  Ze steken trots hun neus in de lucht. Ze zeggen: “Er is geen God. Ons kan niets gebeuren.” Ze denken er verder niet over na. Psalm 10:4

  Wee hun die onrecht beramen en op hun bed allerlei boze plannen uitdenken. Vroeg in de morgen staan zij op om ze uit te voeren.

  Niemand zal dat verhinderen, omdat het in hun macht ligt het te doen. Hebben zij hun zinnen gezet op een bepaalde akker, dan zorgen zij ervoor die te krijgen.

  Zien zij een huis dat zij willen hebben, al is het iemands enige bezit, dan leggen zij er beslag op met dreigementen en geweld.

  ‘Daarom,’ zegt de Here, ‘ga Ik voor u een straf bedenken. Het zal een vreselijke straf zijn, waaraan niemand zich kan onttrekken. U zult dan niet meer trots met uw neus in de wind lopen, want het zal een verschrikkelijke tijd zijn.
  Micha 2:1-3

  Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht, en licht als duisternis; die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter. Wee hun die in hun eigen oog wijs zijn en naar hun eigen mening verstandig.
  Jesaja 5:20‭-‬21

  ʼs Nachts zal er geen lamp meer branden en van bruiloften zal geen sprake meer zijn. Dit alles staat haar te wachten, omdat haar zakenlui de machtigste ter wereld waren en omdat zij met haar toverij alle volken misleidde.

  Het bloed van de profeten en de gelovigen heeft in deze stad gevloeid. Zij is schuldig aan het bloed van alle mensen die op aarde zijn vermoord.’ Openbaring 18:23, 24

  Het Griekse woord dat vertaald is als ‘hekserij’ is ‘pharmakeia’ (waaruit we het woord ‘apotheek’ afleiden). ‘Pharmakeia’ beschrijft tovenarij, magie en magische kunsten; het omvat het gebruik van drugs van welke aard dan ook voor een magisch effect (Garland 2004b:75).
  Tijdens Daniëls 70e week zal Babylon niet alleen een paar regio’s hier of een paar steden daar betoveren, maar alle naties misleiden met haar hekserij (‘pharmakeia’).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in