The White House / Wikimedia / (Public Domain)

Ik weet zeker dat je precies kunt zien waar dit alles naartoe gaat. Met dit alles verwijs ik naar de stortvloed van rampen georkestreerd door “Joe Biden” en consorten – met hulp van een machtswellustige globalistische cabal – die ons land in galop naar het kerkhof van de imperia sleurt. Is er enige twijfel dat ze erop uit zijn om de Westerse samenleving te vernietigen? En de actie versnellen omdat te veel daadwerkelijke burgers opstaan om zich te verzetten tegen hun ontaarde slechtheid? schrijft James Howard Kunstler.

Vooral de mensen die hun verstand niet hebben overgegeven aan de softe-marxistische mindfuck die zichzelf “progressivisme” noemt, hebben genoeg van de doelbewuste instroom van ongeveer tienduizend valse asielzoekers per dag over de grens, voornamelijk mannen, veel van hen uit China, en nog veel meer van hen mormels uit verre landen waar de Jihad aan de orde van de dag is – wat de kruistocht betekent om de mensen van de Westerse samenleving uit te roeien. We worden verondersteld dat goed te vinden.

Dit opzettelijke, verraderlijke beleid werd vorige week terecht een “invasie” genoemd door de gouverneur van Texas, waardoor de mensengolf met echt geweld moet worden aangepakt en niet met de welkomstwagen die de federale grenspatrouille is geworden. Het resultaat tot nu toe is een echte Mexicaanse impasse tussen het regime in Washington en de staat Texas, die wordt bijgestaan door vijfentwintig andere sympathiserende Amerikaanse staten die bereid zijn mannen en materieel te sturen om de grens af te sluiten.

Niets van dit alles staat trouwens in de New York Times van maandagochtend, hoewel je daar wel kunt lezen is Het Verven Van Je Haar Slecht Voor Je Gezondheid Is. Noch zul je lezen over de karavaan van Amerikaanse truckers die vanuit alle hoeken van het land uitrukt om “vreedzaam te protesteren en te bidden” aan de grens terwijl Texas probeert zijn ruzie met “Joe Biden” bij te leggen. Noch zul je lezen over de opstand van Europese boeren die snelwegen blokkeren om te protesteren tegen de ruïneuze EU-regels over voedselimport, dieselprijzen, onbenulligheid over koolstofuitstoot en, natuurlijk, de officieel gefaciliteerde vloedgolf van Afrikanen en jihadisten die EU-lidstaten binnenstromen.

  Linkse journalist die bezorgdheid over gewelddadige criminaliteit in Democraten steden bespotte, thuis doodgeschoten

De reactie van Joe Biden tot nu toe is dat hij zich alleen met de grenssituatie zal bezighouden als het Congres groen licht geeft voor nog een enorm hulppakket voor Oekraïne. Oekraïne is een verloren zaak die nooit onze zaak had mogen zijn. Toch is het beveiligen van de grens met de VS een hoofdtaak van de uitvoerende macht, geen optioneel randvoordeel dat als hefboom voor andere projecten kan worden gebruikt. Het Congres heeft al aanklachten klaarliggen tegen minister Mayorkas van Binnenlandse Veiligheid, die herhaaldelijk onder ede heeft gelogen over de “veiligheid” van de grens. Maar het is duidelijk niet genoeg. Het falen is volledig “Joe Biden’s” en rechtvaardigt zijn afzetting op zich, afgezien van al het bewijs van omkoping en afpersing onder hem en zijn familie.

De beste zet zou zijn om zowel de president als zijn uitgeroepen “border czar” Veep Kamala Harris af te zetten – waardoor Speaker Mike Johnson in het oval office zou komen. Maar het afzettingsproces is daarvoor te traag en te lastig. Dus, nu zal ik je vertellen waar dit alles eigenlijk naartoe gaat: Joe Biden zal een excuus aangrijpen om een nationale noodtoestand uit te roepen en de VS aan een soort staat van beleg te onderwerpen.

Het excuus kan een uitbarsting van geweld zijn in de ruzie tussen de staten en de FBI over de grens. Of het zou een uitbreiding van de oorlog in het Midden-Oosten kunnen zijn, een directe confrontatie met Iran die Rusland en Turkije erbij zou betrekken en het startsein zou geven voor de Derde Wereldoorlog, een oorlog die we met een uitstekende kans zouden verliezen, gezien ons leger dat door DEI is verwoest en overvaccineerd, onze verouderde vliegdekschepen die door hypersonische raketten tot zinken kunnen worden gebracht en onze uitgeputte wapenreserves die al door Oekraïne zijn weggesluisd en onlangs aan Israël zijn gegeven in de Gaza-campagne om Hamas te vernietigen. Als zo’n oorlog geen eindeloze uitwisseling van kernwapens op gang zou brengen, dan zou hij in ieder geval de economieën van Europa en Amerika doen instorten en daarmee ook veel regeringen, waaronder mogelijk de onze. En welke rol zouden al die onlangs gearriveerde illegale vreemdelingen kunnen spelen in zo’n fiasco? Hoe je het ook bekijkt, er zou chaos en ontbering op komst zijn.

  Conservatieve Texanen plannen referendum om de VS te verlaten voor een onafhankelijke staat

Of, als we op de een of andere manier een grote oorlog afwenden, kan “Joe Biden” de truc van de nationale noodsituatie uitproberen wanneer de veelgeroemde (door de WHO) “Ziekte X” op het toneel verschijnt. (En we moeten ons afvragen of dat slechts een vertraagd neveneffect zal zijn van de sterfgevallen door het mRNA-vaccin). Uiteindelijk zal het doel van elke nationale noodsituatie op dit moment in de geschiedenis, wat er ook de aanleiding voor is, zijn om de verkiezingen van 2024 op te schorten. De Democratische Partij is psychologisch zo volledig ontspoord dat ze alles zal doen om te voorkomen dat ze de controle over de regering verliest.

De Lawfare zaken die erop gericht zijn om Donald Trump van het bord te stoten werden toegewezen aan corrupte en domme aanklagers die hun werk in perfecte volgorde verprutsen. Ze zijn al bezig met het bakken van de taart voor het afscheidsfeestje van Fani Willis in Georgia en Jack Smith wordt dagelijks ondermijnd door de opkomende waarheid over de rol van de overheid in het aanwakkeren van de J6 rel. Het belachelijke vonnis dat vorige week werd uitgesproken in de lasterzaak van E. Jean Carroll zal zeker worden teruggedraaid in hoger beroep. Let op de verzamelde tweets hieronder die worden toegeschreven aan Ms. Carroll’s “X” account en trek je eigen conclusies over haar karakter, vooral haar seksuele neigingen. (Tussen haakjes, rechter Lewis Kaplan oordeelde dat ze niet toelaatbaar zijn als bewijs voor de verdediging van Mr. Trump).

Als het gaat om de volgende nationale noodsituatie of een soort krijgswet, is de adder onder het gras dat minstens de helft van Amerika zal weigeren zich te houden aan de dictaten die uit Blob Central komen. Ze hebben al genoeg ritjes achter de rug. De regering flirt al gevaarlijk met het verlies van legitimiteit naarmate de rampzalige “Joe Biden”-termijn voortduurt, maar dit zou het echt koud maken. Welke andere tragische gevolgen er ook volgen, het zou het einde betekenen van onze constitutionele republiek en de geschiedenis zal “Joe Biden” in de Hall of Infamy plaatsen als de man die het heeft vermoord.

  'Doe de Biden!' Nieuwe dans die spot met Biden's rare gehurkte houding gaat viraal

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Waarom de elites zo gehaat worden en Donald Trump sterker is dan ooit na drie tenlasteleggingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBizar satanisch wandtapijt tentoongesteld op WEF-top in Davos
Volgend artikelDe wereld is niet langer bang voor het Amerikaanse imperium; de dood van de mainstream media versnelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het einde is gekomen, ik weet alleen nog niet van wie of wat.
  Als wij winnen zullen we onze wonden moeten likken.
  Als de criminele organisaties winnen…
  Het wordt de dood of de gladiolen.
  Lang Leve de mens

 2. Het wordt allemaal wel een beetje veel, invasie van migranten, chemical trails die over ons uitgesproeid worden nanochips ter grote van een zandkorrelje die over ons worden uitgestrooid.

  Waar kunnen we nog vredig en vrij leven?

  • Hier in Nederland kan het nog best aardig Piet, maar je kunt dan beter wel je mobiel, televisie en internet uitlaten staan en een boek lezen of een wandeling door het bos, dat ik maar eens ga doen en dan is er helemaal niks meer aan de hand. Ja, af een toe een klootzak die zijn vechthond heeft los lopen. En dan is er alweer ruzie en de vrede weer voorbij, of een trimmer die langs mijn hond loopt die dan uit reflex hapt. Koop dan ook een bel van een kwartje bij de action zeg ik dan, en hup weer ruzie.

   Kortom…

  • Niet te ver voorruit kijken Piet, de dag zoals deze komt leven en gewoon je ding doen en van het leven genieten want is maar beperkt voor ieder.
   Alle negatieve wat over ons heen komt jezelf tegen wapenen door dit los te zien en apart te zetten van de dagelijkse bekommering.
   Hoe het ganse geheel op wereldtoneel gaat uitpakken kan individueel niet worden voorkomen zolang het grootste deel van de bevolking er nog niet klaar voor is.
   Maar er gloort steeds meer licht aan het einde van de tunnel.
   De waarheid haalt de leugen steeds in kwestie van tijd.
   Gerechtigheid zal zegevieren !

 3. Hahaha, ik moet nu denken aan die Biden met mondkapje voor zijn gezicht, een enorme verbetering en ook dat hij nu zo de weg kwijt is dat hij zelfs het ijsje gaat opeten met dat mondkapje nog op zijn gezicht,hahahaha!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in