Als u 100% van de vaccins zou nemen die zij u willen laten nemen, hebt u ongeveer 10X meer kans op medische problemen. Dat is geen typo: 10X, niet 10%!

Toen ik Andrew Wakefield interviewde, vertelde hij mij dat u ongeveer 10X meer kans hebt om ziek te worden als u gevaccineerd bent met het normale schema, dan als u niet gevaccineerd bent, schrijft Steve Kirsch.

Hier is een link naar de paper die mede geschreven is door mijn goede vriend James Lyons-Weiler en die dit heel duidelijk laat zien: Relatieve Incidentie van Praktijkbezoeken en Cumulatieve Percentages van Gefactureerde Diagnoses Langs de As van Vaccinatie door James Lyons-Weiler en Paul Thomas.

Hier is een sleutelfiguur uit de studie waaruit blijkt dat hoe meer vaccinaties u aanvaardt, hoe groter de kans is dat u bij de dokter komt (relatieve incidentie van praktijkbezoeken). De trends waren ook waar voor andere oorzaken (Zie Fig. 4 en 5).

Dat heet dosisafhankelijkheid en het stelt (samen met andere factoren) causaliteit vast. Het is moeilijk om een dosisafhankelijkheid te verklaren als er geen causaliteit is.

Het verhaal over de retractie

Van Retraction Watch is een kort artikel over de intrekking van het artikel door het tijdschrift.

Hier is het eigenlijke intrekkingsbericht, waaruit blijkt dat de auteurs bezwaar maakten tegen de eenzijdige beslissing van het tijdschrift om het artikel in te trekken. Merk op dat zij de reden van de intrekking niet bekendmaakten? Zij zeiden alleen dat zij “bevestigden dat de conclusies niet gesteund werden door sterke wetenschappelijke gegevens” zonder ook maar één specifiek voorbeeld te geven!!! Zo werkt de wetenschap in de na-vaccin wereld (dit was juli 2021). U hoeft uw mening niet echt met concrete feiten te staven.

  Volledig gevaccineerd Amerikaans football directielid valt "plotseling en onverwacht" dood neer

Het volledige verhaal over de herroeping van de auteur.

Bewijzen van het tegendeel

Hier is een volledige lijst van studies die aantonen dat de auteurs ongelijk hadden en dat kinderen die gevaccineerd werden in feite minder ziektegevallen hadden, m.a.w. hoe meer u vaccineert, hoe gezonder uw kinderen zijn:

<deze ruimte met opzet blanco gelaten>

Hoe zit het met autisme?

Hier is een duidelijk pro-vaccin website die het verband tussen vaccins en autisme probeert te ontkrachten. Er staat:

Het Institute of Medicine heeft een uitgebreid veiligheidsonderzoek naar deze kwestie gedaan. Hun voorlopig rapport, gepubliceerd in 2001, stelde dat de commissie niet genoeg bewijs vond om een oorzakelijk verband tussen kwik in vaccins en neurologische ontwikkelingsstoornissen te ondersteunen of te verwerpen.[24] Hun eindrapport, gepubliceerd in 2004, concludeerde echter dat het grote aantal bewijzen dat sinds 2001 over deze kwestie verzameld was, het verwerpen van de hypothese dat kwik in vaccins in verband staat met neurologische ontwikkelingsstoornissen, steunde.[6]

Nieuw bewijsmateriaal eh? Welke nieuwe bewijzen? En als de vaccins niet de oorzaak waren, wat was dan wel de meest waarschijnlijke oorzaak? De stilte hierover is oorverdovend.

Samenvatting

Ik moedig u aan de artikelen in elke rubriek te lezen en zelf te beslissen.

Waarom komt autisme voor bij 1 op de 30 kinderen, vroeger was dat 1 op de 2500 vóór 1970.

Wat mij betreft, ik ben het met Wakefield eens.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Ziekenhuizen in heel Australië overstelpt door vaccin-gewonde patiëntenVolg Frontnieuws op Telegram

  Studie: Aantal sterfgevallen onder jonge piloten steeg explosief in 2021 - Hetzelfde jaar waarin Covid-prikken voor piloten verplicht werden gesteld

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin haalt uit naar het Westen en wijst op de “verdwijnende” hegemonie van het Westen, schetst de doelstellingen van Rusland
Volgend artikelDe winter komt eraan, maar het politieke Westen en zijn marionetten in Kiev zijn erbarmelijk onvoorbereid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Een vriendin van mij heeft een 12 jarig autistisch kind hij is niet zindelijke kan niet praten . Toen er onlangs een beenmerg punctie uitgevoerd was bleek er een 25 maal te hoog aluminium gehalte gehalte aanwezig te zijn in het beenmerg . de dokter zei zo heb er wel meer gezien maar officieel kan ik hier niks van zeggen anders verlies ik mijn baan, daar schiet ook niemand iets mee op . bekend verhaal ?

  • Ik lag 2 jaar geleden in het ziekenhuis,bacterie op de longen.Uiteraard wilden ze er covid van maken.Dokter kwam binnen met de longfotos.Tja we weten eigenlijk niet zo goed wat het is/was.Maar we hebben wel een witte vlek op uw longen gezien.Ik zeg,wat betekend dat dan? Hij zegt,we weten het niet……AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…..OWWWWWWKEEEEEEEE.Doei dan.ahahahahahahahaha.Ik zie die gasten niet meer voor vol aan.Doei,ik ben pleite.Btw,ik leef NOG.Mijn god wat een idioten.LOI cursus gehad denk ik dan maar.

   • Het was wel een eerlijke dokter, er zijn er niet veel die zeggen als ze het niet weten. De meeste hadden gewoon gezegd dat die vlek het virus was hoor.

  • Bekend verhaal? Ja, mijn eerstgeborene heeft de DKTP spuit niet overleefd. Als jong ouder had ik geen idee van de schadelijkheid. Des te meer probeer ik met mijn huidige kennis anderen te informeren.

   • Wat verschrikkelijk voor je/jullie! Dank dat je dat met ons wilt delen.
    Wat goed dat je dan de kennis wil verspreiden om zo te helpen onnodige beschadiging te voorkomen.
    Zo sta ik er ook in, maar vanuit een andere invalshoek.

  • Goed om de Links van Greengo te bekijken. En om te weten dat er wel degelijk mogelijkheden zijn om vaccins te ontstoren. Artsen leggen de eed van Hippocrates af. Zeggen daarmee mensen zodanig te helpen dat er geen schade ontstaat. En als er dan toch schade ontstaat door de “medicijnen” dan is daar de angst om hun baan te verliezen als ze het openbaar maken.
   Vroeger waren artsen toch zelfstandig of in een maatschap? Nu in loondienst van ziekenhuizen en onder druk van de farmaten en gechanteerd door de zorgverzekeringen die hun regels stellen. Met op de achtergrond de roverheid die wel zal bepalen wat wel en niet mag. Om je langdurig chronisch ziek te houden als verdienmodel. Maar wel gek dat nu plotseling het verdienmodel is omgezet in een wereldwijde kostenpost…
   Te gek voor woorden. Maar dat weten we al langer.

 2. Jammer dat ik hier de video niet kan plaatsen waarin een seminar plaatsvond van vaccin ontwikkelende tevens promotende ´wetenschappers´. Daarin werd wel heel erg duidelijk dat men de schadelijkheid welke onbetwistbaar aanwezig is NIET toetst. Heel misschien dat er iemand is die hier voorbij komt en de betreffende opname in archief heeft om hier te willen delen. Een opname die iedereen zou MOETEN zien om ALLE twijfels te kunnen wegnemen!

  Overigens heeft Del Bigtree van The Highwire ongelooflijk veel en goed werk gedaan om deze kwade industrie volop te belichten.

 3. Iedere vaccinatie is gevaarlijk, ja ook die van de smeerlappen die zich RIVM noemen.
  Alles wat in de babies gespoten wordt op het consultatiebureau zal vaccinatieschade als gevolg hebben.
  Ik, als bioresonantietherapeut meet zelfs bij volwassenen die 45 jaar geleden de consultatiebureau spuiten kregen nog altijd vaccinatieschade.
  De een krijgt er last van, de ander minder of niet.
  De vaccinaties brengen het immuunsysteem in de war ( meestal blijvend ) tot je het weg kunt halen…
  Astma is 100% vaccinatieschade, allergieën ook.
  Denk eens na, het is toch te gek voor woorden dat wij als mens niet tegen natuurlijke zaken kunnen uit de omgeving? Pollen, bloemen, stuifmeel… en ga zo maar door. Ook met voeding is dat zo.
  Ik heb babies gewoon kunnen meten welke vaccinaties de baby gekregen had… een voor een zie je de vaccinatieschade omhoog komen.
  Dan hebben we het nog maar niet over de covid vaccinaties…
  En de tropen vaccinaties…
  Het is een 85 miljard business, die smerige vaccinaties, en dan houden we het covid spuit verhaal nog even buiten beschouwing.
  In vaccinaties zitten oa. Aluminium, kwik, en allerlij andere zeer slechte zaken.
  En dat spuit je gewoon in een baby van een paar kilo van een paar maanden oud.
  ( idem met huisdieren trouwens)
  Medische wereld zoals wij die kennen is totaal corrupt Want aan zieke mensen kan je lekker verdienen. De apotheek heeft voor alles wel een pilletje of een pufje, die dan ook weer bijwerkingen geven.
  Ja. Autisme , adhd en al dergelijke aandoeningen mag je toeschrijven aan die vaccinaties.
  Denk ook aan notenallergie, melk allergie…
  En ze gaan maar door en door met het volspuiten van die kinderen en babies.
  Ik geef het toe, ik was ook zo’n onwetende idioot.
  Ook onze kinderen hebben toen de vaccinaties gekregen…
  Artsen hebben geen enkel besef van deze gevaarlijke inspuiting van troep in mensen. Idem met covid vaccins.
  De idioten praten mensen met aandoeningen nog aan om vooral die covid gifspuiten te halen met alle boosters….

  • 2008: De Mexicaanse Griep. 1 Van de bestanddelen van het vaccin bleek een organische kwikverbinding te zijn (Thiomersal). Ik zag dat toen niet zo zitten en heb de prikken geweigerd. (ook alles wat er daarna aan prikken is gekomen)
   Eerst werd er gezegd dat deze verbinding niet weer in prikken zouden worden toegepast. Ze worden dus nog steeds gebruikt; ook in prikken voor zuigelingen. Mijn wederhelft en ik hebben toen al besloten geen enkele vaccinatie meer te accepteren. Hebben we tot op de dag van vandaag volgehouden. Wij hebben in onze medische dossiers laten opnemen dat we geen enkele prik, welke het rivm meent dat we die moeten hebben willen hebben. Ook weigeren we bloedtransfusies van gevaccineerd bloed. Men dient ons dan te beschouwen als streng gelovige Jehova’s getuigen. Er is geen medicatie om mensen van een ziekte af te helpen; alleen om die ziekte te onderdrukken, zodat je blijft slikken en geld genereren voor big pharma.

  • Het is zo herkenbaar wat je schrijft!
   Kleinzoon na dktp van top tot teen onder het eczeem . Huisarts zag geen andere oplossing dan hormoonbehandeling….
   Gezocht op internet ,kwam uit bij NAET behandeling.
   Tijdens de behandeling poepte hij twee luiers vol die niet naar ontlasting stonken ,maar die chemisch stonken.
   Na paar behandelingen van de eczeem af, maar is nog wel gevoelig bij bepaalde weersomstandigheden voor astma.

 4. Leef en laat die eikels die de prik nemen lekker afsterven. Gewoon lekker op zijn tijd een Brandarisje roken, pintje pakken en lekker aan je reet krassen. Eerst was ik geschokt als ik weer een ambulance hoorde, nu denk ik: “Ja daarvgaat er weer een. Nog even en ik kan het plaatje van Acda & de Munnik weer met goed fatsoen beluisteren.”

 5. Na hier een volle week alle artikels gelezen te hebben, vraag ik mij af wat voor zin het heeft zich te weerspannen.
  We zijn er aan, we zijn er geweest, gewoon aanschuiven..
  Hoe meer mensen begraven worden hoe hoger de aarde, zo is er een natuurlijke verhoging tegen overstromingen

 6. We hebben nog steeds veel te veel vertrouwen in het medische kartel, die wetenschap beoefenen op basis van aannames en patenten. Zo behoeven ze geen ingrediënten prijs te geven en kunnen mega veel geld voor vragen. Door deze kwakzalvers wordt iedereen ziek en ziek gehouden, want aan gezonde mensen valt niets te verdienen. Het zijn commerciële bedrijven die alle veel winst willen maken van hoe meer winst hoe beter het is en dat vergeten veel mensen. Dat het geen liefdadige instellingen, die over onze gezondheid waken. Er worden voor 99,99% onnodige behandelingen uitgevoerd in de ziekenhuizen, hun handlangers zijn de huisartsen. Die zorgen dat voor elke kwaal een aantal pillen bestaat en die pillen zorgen regelmatig juist dat de kwaal verergert, want al die pillen bestrijden enkel de symptomen. Zodat zij doorgestuurd kunnen worden naar het ziekenhuis. Waar de snij afdelingen het steeds drukker krijgen met hun vaccin promotie. Die door de regeringen en de media de volgende campagne eerdaags van start gaat. Het is big bisness zo met die kwakzalverspraktijken. Iedereen die hier niet van gediend is wordt monddood gemaakt, want anders kan het de big bisness wel eens schaden. Geld is het opperwezen op de wereld en je schijnt er nooit genoeg daarvan te kunnen hebben. Iedereen wil er zoveel mogelijk van hebben.

 7. Zoals iedereen zijn/haar verhalen heeft, heb ik er ook eentje van vandaag nota bene. Werd vanmiddag gebeld door oude vriend. We hadden sinds het begin van deze Covid-toestanden al nooit dat we het eens waren, maar ik hoef niemand te pushen. Hij heeft, net zoals zijn vriendin en al hun vrienden & kennissen, twee shots en twee boosters gehad en ze gaan vol voor de volgende ronde. De mededeling in het telefoongesprek: bij vriendin, die een paar jaar “schoon” was na borstkanker, is een nieuwe tumor ontdekt en hij heeft opeens chronische leukemie. Maar artsen willen toch dat hij zsm aan de chemo gaat.
  Ik zeg niks. Ik ga niet ziejewellen. Het is al erg genoeg. Kers op de taart was: “weet je, we hadden van de week een etentje voor iemand en daar zaten 10 man. 8 van de 10 vertelden dat ze weer of opeens tumoren hadden! Dus iedereen gaat de molen weer in! Toevallig he?
  Toevallig???
  Ik zeg niks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in