© Marius Arnesen / Flickr / CC BY-NC 2.0 DEED

Deze cijfers kunnen niet onafhankelijk geverifieerd worden. Maar als zware pantsers in straatgevechten verwikkeld raken met vastberaden verdedigers, volgen er altijd zware verliezen. Het gebeurde in Stalingrad tijdens WOII en het lijkt erop dat het nu in Gaza gebeurt. Inclusief beelden die je niet zult zien in het nieuws van de mainstream media.

Presstv.ir:

Een hooggeplaatste functionaris van de Palestijnse verzetsbeweging Hamas zegt dat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en zijn extreemrechtse kabinet geen enkel voordeel zullen halen uit de voortdurende aanval op de Gazastrook, en benadrukt dat strijders van zijn groep in “felle gevechten” verwikkeld zijn met Israëlische troepen in het hele gebied.

“Netanyahu en zijn nazi-kabinet zijn niet succesvol geweest in het bereiken van hun politieke, militaire en velddoelen, en dat zullen ze ook in de toekomst niet zijn,” zei Osama Hamdan, vertegenwoordiger van Hamas in Libanon en ook lid van het politbureau van de groep, donderdagavond tijdens een persbriefing in de Libanese hoofdstad Beiroet.

“De bezettende Zionistische entiteit heeft alle methoden van moord, vernietiging, uithongering en systematische uitroeiing toegepast tegen ons volk in de Gazastrook, met Amerikaanse en Westerse steun,” voegde hij eraan toe nu de willekeurige Israëlische bombardementencampagne tegen Gaza sinds 7 oktober op zijn minst 17.177 Palestijnen heeft gedood, de meesten van hen vrouwen en kinderen. Ook zijn er meer dan 46.000 mensen gewond geraakt.

Hamdan voegde eraan toe: “Zionistische functionarissen proberen onwerkelijke doelen te stellen om de kolonisten een denkbeeldige overwinning te presenteren. Dit terwijl overgave en nederlaag niet bestaan in het lexicon van ons volk.”

  De tweede wereldwijde IQ-test: Als we falen, zal dat tot onze ondergang leiden

Hamdan onderstreepte dat het regime in Tel Aviv een denkbeeldige overwinning probeert te behalen door Netanyahu’s aankondiging dat Israëlische troepen het huis van Hamasleider Yahya Sinwar in Gaza hebben omsingeld, waarbij hij verklaarde dat deze ontwikkeling losstaat van het feit dat het gebouw al gebombardeerd en verwoest is.

De topfunctionaris van Hamas zei ook dat strijders van zijn groep verwikkeld zijn in “felle gevechten” met Israëlische troepen in verschillende buurten in de belegerde Gazastrook, en benadrukte dat de binnenvallende troepen geconfronteerd worden met felle en vastberaden confrontaties van de verzetsgroepen.

Hij zei dat het “werkelijke aantal” Israëlische soldaten dat gedood en gewond is geraakt tijdens gevechten in Gaza “veel hoger” is dan de cijfers die de Israëlische autoriteiten bekend hebben gemaakt.

De topvertegenwoordiger van Hamas in Libanon richtte zich verder tot familieleden van Israëlische gevangenen in Gaza en zei: “De voortdurende militaire agressie tegen ons volk zal uw kinderen niet bij u terugbrengen.”

“Ze zullen niet terugkeren als de grond- en luchtaanvallen niet stoppen,” zei Hamdan.

Terwijl er dagelijks zo’n 100 hulpvrachtwagens Gaza binnenkomen, heeft de Palestijnse regio 600 vrachtwagens nodig die humanitaire goederen vervoeren, zei de topambtenaar van Hamas elders in zijn opmerkingen.

Hamadan stelde dat gebieden in het noorden van Gaza slechts een fractie ontvangen van wat de Gazastrook is binnengekomen, en bekritiseerde de Organisatie van de Verenigde Naties voor Hulpverlening aan Palestijnse Vluchtelingen in het Nabije Oosten (UNRWA) en de Palestijnse Rode Halve Maan omdat ze hun taken niet naar behoren uitvoeren.

De topambtenaar van Hamas zei verder dat verzetsstrijders er de afgelopen 72 uur in geslaagd zijn om ten minste 79 gepantserde Israëlische militaire voertuigen in Gaza Stad te vernietigen of te beschadigen.

  Zal Israël Zuid-Libanon binnenvallen?

Hij onderstreepte dat de Palestijnse verzetsstrijders in Gaza volledig voorbereid zijn op elk mogelijk scenario en benadrukte dat ze zich krachtig zullen verzetten tegen de Israëlische plannen voor de gedwongen verplaatsing van de Palestijnse bevolking uit de regio.

Israël lanceerde de oorlog tegen Gaza op 7 oktober nadat de verzetsbewegingen in het gebied de verrassingsoperatie Al-Aqsa Flood tegen de bezettingsmacht hadden uitgevoerd als reactie op de decennialange bloedvergietende en verwoestende campagne van het Israëlische regime tegen de Palestijnen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israëliërs klagen over “PR-ramp” nadat bevrijde Israëlische gijzelaar onthult dat Hamas “ons heel aardig behandelde”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGevaccineerde Piers Morgan loopt Covid op – geeft Anti-Vaxxers de schuld!
Volgend artikelVan klimaatzeloten tot transgenderisme, Trump-aanbidding en Christelijk Zionisme: je leeft in een wereld die wordt gedomineerd door het groepsdenken van IRRATIONELE SEKTES
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Yossi Gurwitz – Joodse Talmoed predikt pedofilie en genocide

  In 2012 legde ex-Yeshiva-student Yossi Gurwitz uit wat niet-joden kunnen verwachten als Talmoedische joden volledig overwicht krijgen: [“Volgens het jodendom] zijn het afgodendienaars en moet je ze doden.”

  Er moet een zuivering plaatsvinden. De religieuze wet verbiedt contact met niet-joden. Natuurlijk verbieden de Kosjere wetten je om samen met hen te eten. Andere wetten verbieden u hen eerlijk te behandelen. Het is verboden een verloren voorwerp terug te geven aan een niet-Jood – behalve om “de vrede te bewaren”. Er bestaat geen verbod op stelen van een niet-Jood – behalve om “de vrede te bewaren”. Je kunt niet ‘hallo’ tegen ze zeggen, tenzij er geen alternatief is. Enzovoort.

  https://youtu.be/YSy6ENVAJlY

  Transcriptie: https://www.henrymakow.com/

 2. Volgens berichten uit Karachi zijn er al 2 Generaals gesneuveld alsook enkele majoors. een honderdtal officieren om van de gewone soldaten (ettelijke Duizenden) niet te spreken, heelder groepen soldaten lijden aan Dysenterie.. misschien door de Gifbommen die ze op noord-Gaza strooien,en in de Rode zee zijn er bijna geen binnenkomende schepen meer vanwege de Houiti’s. Ps de cijfers van Israëlische doden komen uit het Officiële dodenregister in Tel Aviv.. uitgebracht door Israëlische weerstanders… generaals MOSHAM AFDAI en GHERSON HA COHEN

 3. Hoeveel procent van GAZA is nog te bewonen door de Palestijnen?
  Hoeveel doden zijn er inmiddels gevallen onder de Gazanen?
  Hoeveel gewonden zijn er inmiddels onder de Gazanen?
  Hoeveel geestelijk leed is misschien wel niet blijvend onder de Palestijnse bevolking?

  Kortom; Er is een genocide bezig, de VS en het Westen zijn doof/blind tegelijk, als de ogen en oren inmiddels nog niet zijn geopend in heel de wereld m.b.t. het zionistische geweld in vergelijking met hoe de VS altijd andere landen aanpakt, er zijn simpelweg zijn woorden meer voor, moge het zionistische regime branden in de hel!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in