De Britse talkshowpresentator Piers Morgan testte deze week positief op Covid-19 ondanks dat hij de Covid-injecties en booster had gekregen.

De Britse televisiepersoonlijkheid deelde zijn Covid-test dinsdag op Twitter en zei dat hij zich “zo ruw als de aars van een das” voelde voordat hij de schuld van zijn aandoening gaf aan de “anti-vaccinatie” gemeenschap, bericht Infowars.

Morgan, die beweerde dat hij zijn laatste injectie 2 jaar geleden had gehad, zei dat hij de laatste injectie niet had genomen omdat hij “de anti-vaccinatie experts geloofde.”

“Die fout maak ik niet nog een keer!” zei hij.

In reactie op een spottende post van Andrew Tate, beweerde Morgan dat hij niet opnieuw COVID zou hebben opgelopen als hij gewoon die laatste injectie had genomen, opnieuw de schuld gevend aan “anti-vaxx imbecielen.”

“Bedankt voor je bezorgdheid, Andrew. Ironisch genoeg, als ik nog een covid-booster had genomen, had ik het niet weer opgelopen en zou ik me niet zo rot voelen. Dat zal me leren om te luisteren naar slecht geïnformeerde anti-vaxx imbecielen op het internet… !

Dit is niet Morgan’s eerste ontmoeting met Covid.

  Vaccinpaspoort verboden in drie Amerikaanse staten - Europees Hof van Justitie: "Vaccinaties noodzakelijk in democratische samenlevingen"

De liberale presentator kondigde in 2021 aan dat hij lange tijd Covid-symptomen had, waaronder vermoeidheid en het verlies van reuk en smaak.

Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat het vaccin niet alleen ineffectief is, maar dat personen die de Covid-injecties namen ook een grotere kans hadden dan ongevaccineerde personen om opnieuw geïnfecteerd te worden met Covid.

Maar de media heeft dit fenomeen natuurlijk ijverig in de doofpot gestopt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinspijt: De massa’s beseffen dat ze een fout hebben gemaakt en worden bangVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCanadese journalist die pleitte voor verplichte vaccinpaspoorten sterft op mysterieuze wijze op 33-jarige leeftijd
Volgend artikelHamas: Ten minste 79 Israëlische pantservoertuigen vernietigd in 72 uur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Het komt vaker voor dat als je geen toekomst meer hebt, je oude kinderdroom naar boven komt om als held te sterven. Daarnaast speelt mee dat de idee van de martelaar is ingeburgerd bij hen die dat met zo veel moeite de fundamentalistische moslims hebben af proberen te leren.

 2. Covid, het moment dat ik het vertrouwen in mijn medemens definitief verloor. Ik sprak gisteren een oude vriendin van mijn vrouw even en we kregen het ook over de vaxx en ze zei dat iedereen is het de spuit weer aan het halen was. Behalve zijzelf en een Marokkaanse vriendin van haar. Voor de Marokkaanse was het vanaf dag 1 al duidelijk dat het allemaal scam was want ze kregen in Marokko ook de vaxx gratis, en je krijgt nooit wat van de overheid in Marokko iets gratis.

  Nogmaals, de overheid geeft geen donder om je. Kijk eens naar de belastingen op verwarming, voedsel en zelfs water, ga je kapot dan boeit de overheid het nog geen donder.
  Als je dat wel denkt, ga dan het snoepje maar halen. Dikke doei!

 3. Zal het wel echt zijn? Schrijft hij dat zelf?

  Pity, another one lost.

  O ja “het” heerst weer. Collega’s aan de lopende band ziek want Cojona. En dan worden de niet gevaccineerden gebeld of zij kunnen inspringen! Natuurlijk! Weet u, ik leer meer dan voorheen NEE zeggen. Want als je niet uitkijkt wordt je voor je extra inzet ook nog door je omgeving EN werkgever bestraft.

  De grote meute (=schapen) zullen het maar zelf moeten leren. Ga maar op de blaren zitten. Vooral de Gutmenschen. Spring maar in het kanaal allemaal.

  • Goed gezien meester 🙂 ik zie ook veel Cojona uitbraken en tot nu toe allemaal bij de “best beschermden ” natuurlijk kan het een betekend beeld zijn omdat de meesten geprikt zijn.
   Maar een andere tendens die ik zie is dat hoe meer prikken hoe vaker Cojona en meestal ook zieker dan de anti dit vaxxer.

  • hallo Sandra , laten we hem vergeven , en doorgaan met zijn leugens , die anderen het leven kosten ,, veel en vooral moeders ruilen hun leven zonder na te denken in , voor haar kinderen , U zou best wel eens gelijk kunnen hebben met uw stelling , toch zie ik hem liever dood dan een ander die geen geld aanneemt , voor te liegen ,,, wetend wat hij anderen aandoet .

 4. Piers is zo lang als hij met zijn vooringenomen gedachten en domme inbeeldingen de ether vervuild heeft de meest oninteressante en vaak meest medelijden opwekkende clown geweest. Ik wens hem nog vele toxische spuitjes toe.

 5. Het Syndroom van het Pappa & Mamma Substituut. En de schaamteloze eigengerechtigdheid die daar uit voortkomt onder de massamedemens. Daar is geweldig misbruik van gemaakt door de criminele Pharmaffia mbv Pappa & Mamma (de Regeringen). Maar moest het zo niet zijn in de Ogen van de Eeuwigheid? Lijkt er wel op…

  In lijn daarmee rationaliseren velen het met “we weten niet hoe het anders zou zijn gelopen als we GEEN spuiten hadden gehaald.” Echter, wat ontbreekt er aan deze vorm van koffiedik “logica”? –> Het feit dat niemand de moeite neemt om te kijken naar WAT ER IN ZIT, in die spuit. En als je dat wel doet, dan weet je dat het een gigantisch experiment was (en is) dat ook nog eens enorm veel geld opleverde. De doden zijn mooi meegenomen, maar waren niet het uiteindelijke doel. (Als het experiment afgerond is, dan kan de populatie WEL beheerd worden, maar nu nog niet.)

  En niemand kijkt naar wat er in de frikandel zit, dus waarom ook naar de ingredienten van het spuitje dat Pappa & Mamma zeggen dat je moet nemen, 4, 5, 6 keer? Teveel moeite…

  Ik zie tegenwoordig met grotere regelmaat de “bijwerkingen” optreden in de medemensen nabij: de gevolgen van de gifspuit op zijn target. Het werkt dus goed, en kennelijk zijn ze nu ook met andere vormen van RNA bezig. Want, het menselijk bewustzijn in kaart brengen, de levenscyclus met het sterven begrijpen, de physiologische processen van de fertiliteit en voortplanting in kaart brengen, DAT levert macht op.

  De massa leent zich goed voor dit soort experimenten.

  • 2 Buurtjes ,nooit ziek VOOR de prikken, na alles ook de griep prik , turbo K Overleden inmiddels , Nu nr 1 dovig én hoofdpijn ,Nr 2 orieéntatie problemen en suf , vroeg naar bed, Nr 3, vergeetachtigheid én blaasproblemen , Internist vroeg haar, Mevr de V u neemt toch GEEN INJECTIE huh, Raadde haar het af, Ik zei, TRUT ,gaf jou cranberry pillen , 60 STUKS 8.50 Euro, ik was woesttttttttttttt, nu neemt zij ze in, geen troebele ruikende urine meer, en compl van de internist OLVG ,Ik had ze al in Juli gegeven .Echt STOM.

 6. “Gevaccineerde Piers Morgan loopt Covid op – geeft Anti-Vaxxers de schuld!”

  Yep precies volgens het boekje van de hersenloze feiten ontkenners, lopen ze een verkoudheid of griepje op (zelfreiniging van het lichaam) dan is een ongevaccineerd persoon die binnen wahahahahaha de 1,5 meter maatschappij kwam, nou je haalt de gevaxxte idioten er zó tussen uit ze zijn minimaal 14 dagen beroerd, snipverkouden, ziek, zwak of misselijk door een verwoest immuun systeem.

 7. wij waren allemaal zo bang mijnheer, wij wilden graag een lang leven mijnheer, en nog veel op vakantie gaan mijnheer,…enz paspoort naar de Hell stompzinnige schapen..dat is wat jullie krijgen en wij de Puur Bloed 🩸 kunnen wél nog op vakantie

 8. Kom op mensen jullie geloven toch niet echt dat dat tuig die gifprik hebben genomen? Of geloven je dat de Jonge/ Rutte en de rest van dat tuig die prik hebben genomen… Zij zijn een groot onderdeel van het genocide plan.

  • Hallo Jeannette , blij te lezen , en liefst zoveel mogelijk , van mensen die zich niet laten beliegen . , denk dat de toekomst , meer rotzooi gaat brengen , als de digitale pas doorkomt ( reeds 12 landen , al in werking gezet ) Als ze winnen , gaat door ,, wat op de guide stones geschreven word . Zeker weten dat mensen elkaar nodig hebben , om niet in het gevang , dan wel gedood te worden . Beste wensen en een fijne toekomst , hoop ik .

 9. “Ironisch genoeg, als ik nog een Covid-booster had gehad, zou ik niet weer besmet zijn geraakt en zou ik me niet zo rot voelen,” beweert de TV-presentator.

  Deze imbeciel heeft kennelijk te weinig werkende hersencellen maar dat is links gerelateerd blijkt regelmatig.
  Hij liet zich toch “vaccineren” om beschermd te zijn?

 10. Vreemd, ik heb nooit een covid injectie gehad, en ik heb het ook nooit covid gekregen.
  Hoe zit het toch bij die gevaxtte lieden, die krijgen het keer op keer, benevens andere rottige kwaaltjes.

  • Het zit in de prikjes en ook de testen. Mij valt het op dat mensen die de prik hebben genomen er opeens een stuk ouder uitzien. Misschien zit er een soort van versnelde verouderingsproces in…En ja ik ken mensen die steeds ziek zijn, maar ook ziektes zoals turbo kanker. Ik kende twee mensen die binnen 2 a 3 maanden waren overleden, en een persoon waarbij het nu drie keer is weggehaald ( het kwam steeds terug ). Ze heeft chemokuur gehad en gisteren hoorde ze dat het weg was… Ik hoop het voor haar! En dat allemaal in een paar maanden tijd. Ze heeft twee van die fijne prikjes genomen.

 11. Piers laat zich betalen , door hen die de vaccinaties er nog steeds door willen drukken ,, terwijl toch wel heel veel mensen op de hoogte zijn van de bedoelingen , van de , w e f ,,, w h o ,, un ,, n a v o ,,, n a t o ,,, c i a,,,, f b i , omdat ze rijk zijn lopen ze met hun hoofd in de wolken , niet iedereen is met geld te vangen , en zelfs moord zou wel eens averechts kunnen werken , wat denken zij die beoordelen , ( ver ) of deze woorden geplaatst mogen worden ,, Het begint te stinken .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in