Op donderdag meldde Reuters dat Zelensky en zijn entourage in Europa “tijdens een top van verschillende leiders van de Europese Unie te horen kregen dat zij bereid waren om Kiev te voorzien van gevechtsvliegtuigen om te helpen in de strijd tegen de Russische invasie.”

“De kwestie van langeafstandswapens en straaljagers voor Oekraïne is opgelost,” verklaarde Andriy Yermak, de stafchef van Zelenskyy. “Details volgen nog.” 

Het “taboe” om wapens te sturen die honderden kilometers in Rusland kunnen reiken wordt binnenkort doorbroken, volgens Reuters, het “nieuwsagentschap” dat samenwerkte met de CIA, schrijft Kurt Nimmo.

“De heer Zelensky kreeg staande ovaties voor, tijdens en na zijn toespraak voor Europese wetgevers,” meldt The Hindu. “Hij hield een EU-vlag omhoog na zijn toespraak en de hele wetgevende macht stond in sombere stilte terwijl het Oekraïense volkslied en vervolgens het Europese volkslied ‘Ode aan de vreugde’ werden gespeeld.”

Meer een ode aan massamoord.

Roberta Metsola, voorzitter van het Europees Parlement, zei dat de “volgende stap” het leveren van “langeafstandssystemen” en gevechtsvliegtuigen aan de ultranationalisten is. Metsola zei dat de “reactie” op de Russische inspanningen om het regime in Kiev te denazificeren en ontwapenen “in verhouding moet staan tot de dreiging, en de dreiging is existentieel.”

Metsola, die door een geheime stemming van Europarlementariërs (niet de Europese burgers) tot voorzitter van het Europees Parlement is verheven, tilt de oorlog naar een hoger plan.

  Twee soldaten van de Oekraïense strijdkrachten die in Duitsland zijn aangekomen om te leren rijden met Leopard-tanks hebben politiek asiel aangevraagd

De EU moedigt het ultranationalistische regime in Kiev aan om zijn etnische zuiveringen, martelingen, verkrachtingen en andere oorlogsmisdaden in de Donbas en overal waar Oekraïners Russisch durven te spreken, naar een orthodoxe kerk gaan, Russische tradities vieren of zich uitspreken tegen wreedheden begaan door neonazistische misdadigers, te herhalen.

Metsola en haar medestanders zouden verplicht moeten worden om “Oorlogsmisdaden van de strijdkrachten en veiligheidstroepen van Oekraïne: foltering en onmenselijke behandeling” te lezen, een tweede rapport over neo-nazistische oorlogsmisdaden in Oekraïne van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE).

Het PDF-document onthult in gruwelijk detail de oorlogsmisdaden die door de Oekraïense staat zijn gepleegd na de door de Amerikaanse overheid georkestreerde staatsgreep in Kiev, die openlijke neonazi’s aan de macht bracht.

Uit de gegevens die sinds het eerste rapport van de Foundation for Democracy Studies zijn verzameld, kan worden geconcludeerd dat martelingen en onmenselijke behandeling door de Veiligheidstroepen van Oekraïne (SBU), de Oekraïense strijdkrachten, de Nationale Garde en andere formaties binnen het ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne, alsmede door illegale gewapende groepen, zoals de Rechtse Sector, niet alleen zijn doorgegaan, maar zelfs in omvang toenemen en systematisch worden.

Volgens het rapport,

De gevangenen werden geëlektrocuteerd, en meerdere dagen achtereen met verschillende voorwerpen (ijzeren staven, honkbalknuppels, stokken, geweerkolven, bajonetmessen, rubberen knuppels) wreed geslagen.

Technieken die door de Oekraïense strijdkrachten en veiligheidsdiensten op grote schaal worden gebruikt zijn onder meer waterboarding, wurgen met een “Banderist garrotte” en andere soorten wurging.

In sommige gevallen werden gevangenen ter intimidatie naar mijnenvelden gestuurd en overreden met militaire voertuigen, wat tot hun dood leidde.

Andere martelmethoden die door de Oekraïense strijdkrachten en veiligheidstroepen werden gebruikt, zijn botten breken, steken en snijden met een mes, brandmerken met roodgloeiende voorwerpen, en schieten op verschillende lichaamsdelen met kleine wapens.

De gevangenen die door de Oekraïense strijdkrachten en veiligheidstroepen gevangen worden genomen, worden dagenlang bij vriestemperaturen vastgehouden, zonder toegang tot voedsel of medische hulp, en worden vaak gedwongen psychotrope stoffen te slikken die pijn veroorzaken.

Een absolute meerderheid van de gevangenen wordt onderworpen aan schijnvuurpelotons en wordt bedreigd met de dood en verkrachting van hun familie.

Veel van de gemartelden zijn geen leden van de zelfverdedigingstroepen van de Volksrepublieken Donetsk en Luhansk (DPR en LPR).

Het Verdrag voor de Rechten van de Mens “verbiedt foltering in absolute termen, ongeacht andere omstandigheden,” en de staat die deze schendingen begaat “is verantwoordelijk voor de handelingen van al zijn instanties, zoals de politie, veiligheidstroepen, andere wetshandhavers, en alle andere staatsorganen die een individu onder hun controle hebben, of zij nu op bevel of uit eigen beweging handelen,” schrijven de auteurs.

  Duitse minister van Buitenlandse Zaken belooft Russische gebieden aan de EU toe te voegen

Met andere woorden, er is meer dan genoeg bewijs om de Man in het Groen en zijn ultranationalistische-medewerkers te veroordelen voor ernstige oorlogsmisdaden. Bovendien zijn de regering van de VS en de EU schuldig aan het steunen en faciliteren van de bovengenoemde misdaden. Voeg daaraan toe de eigenaars en beheerders van de bedrijfsmedia voor oorlogspropaganda.

De EU-VS oorlogsmisdaden collaborateurs zijn druk bezig Rusland te verhinderen burgers in Donetsk, Luhansk, Mariupol, Melitopol, Kherson en de Krim te beschermen. We kunnen wel zeggen dat het oorlogsmisdadigers en apologeten van neonazi-terreur zijn.

De volgende video is uiterst weerzinwekkend: een oorlogsmisdadiger en zijn medewerker in massamoord, marteling en verkrachting trekken een zoenend gezicht voor de camera.

In een meer gezonde en minder wrede wereld zouden deze beide misselijkmakende wezens op een tribunaal staan dat vergelijkbaar is met het tribunaal dat Martin Bormann, Hermann Goering, Wilhelm Keitel, Julius Streicher en andere onverbeterlijke nazi’s ter dood veroordeelde.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In video: Oekraïense nazi’s blijven Russische krijgsgevangenen dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe liberaal-globalistische elite van het Westen, niet Rusland, vernietigt de manier van leven van de Europeanen
Volgend artikelGezondheidsautoriteit Dr. Anthony Fauci geeft nu toe dat de mRNA Covid-vaccins nauwelijks werken en misschien niet goedgekeurd kunnen worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Heb nooit begrepen hoe het komt dat hele naties elkaar bestrijden in bloedige oorlogen. Daar krijgen we het antwoord op een gouden plaat.

 2. Carriere maken voordat de bom valt
  Werken aan mijn toekomst voordat de bom valt
  Ik ren om mijn agenda voordat de bom valt
  Veilig in het ziekenfonds voordat de bom valt…

  Allemaal tuig, nazie aanhangers. allemaal smeerlappen, die het leven niet waard zijn.
  En dat die L^L de behanger nog leeft is mij een raadsel ?

 3. Wacht tot die oorlogsmisdadiger weer thuis is en laat dan een flinke bom op hun nest vallen.
  Meteen een hoop problemen de wereld uit want de EU durven toch niet Rusland aan te vallen. (met wat ?)
  Amerika wil misschien graag, maar ze bereiken daar alleen hun eigen ondergang mee en dat weten ze daar.
  Maak er een valse vlag van en geef voor de afwisseling Amerika de schuld.

 4. Wat een rare gasten herbergt deze planeet.
  Denk dat bij mens als individue het ik. waar hij voor staat, is ondergeschoven in de drap van degeneratie die sociaal globalisme wordt genoemd. ‘ je doet het voor de ander’
  Het woord heeft het in zich , glabaliseren lijkt hetzelfde maken.
  Eenheidsworst creeeren
  Op school begint het al. We moeten …
  Dit en … aan het milieu denken , ipv wie zijn die verontreinigers.
  Fck up met je milieu lulkoek , dan komt de school psycholoog 🥳
  Daarna je zorgt niet goed voor je kind, jeugdzorg. Kind zoek .
  gevangenis voor eenheidsworsten.

 5. Zelensky is een nazi clown wat een psychopaten zakkenvullers in het corrupte Ukrain met eu en USA weg ermee tribunaal voor die moordenaars.

 6. Indien het kan hoop ik dat de Russen deze varkens die deze vreselijke daden hebben gedaan kunnen berechten en indien bewezen de doodstraf geven, geen medelijden met deze Nazizwijnen!!!

 7. Oekraïne is geen lid van de NATO of de EU.

  Ik vind het te rechtvaardigen als Rusland nu een kernbom op Kiev laat vallen…. en dat Oekraïne zich totaal over moet geven.

  En dat Poetin de EU en NATO waarschuwt dat als ze verder gaan dat het EU parlement in Brussel EN Straatsburg plus het NATO hoofdkwartier in Brussel het volgende doelwit zal zijn.

  Oom veel Nederlanders staan aan u zijde, ons groen licht heeft u.

  Ik ben tegen oorlog maar deze oorlog heeft niets met Oekraïne van doen. Oekraïne wordt misbruikt door Amerika, England ,EU en NATO. Zij willen de wereldmacht houden en ons allen tot slaaf maken.
  Ik sterf nog liever dan slaaf te moeten zijn van deze nazi’s

 8. Ja, soort zoekt soort.
  En ow ja! Dat is toch dat zelfde tuig die ons wilden beschermen tegen dat verschrikkelijke Killervirus en ons wilden dwingen dat beschermende prikje te halen? Die zelfde lui die zonder blikken of blozen onze kinderen naar het front sturen om daar te sterven. Allemaal voor vrede, democratie en onze veiligheid. Je doet het immers voor een ander. Niet waar?

  An American lady came to see me a couple of years ago, during the war. She said she had lost her son in Italy and that she had another son aged sixteen whom she wanted to save; so we talked the thing over. I suggested to her that to save her son she had to cease to be an American; she had to cease to be greedy, cease piling up wealth, seeking power, domination, and be morally simple – not merely simple in clothes, in outward things, but simple in her thoughts and feelings, in her relationships. She said,” That is too much. You are asking far too much. I cannot do it, because circumstances are too powerful for me to alter.” Therefore she was responsible for the destruction of her son.
  https://www.katinkahesselink.net/kr/war.html

 9. ik kan mijn ogen niet geloven.. de jaren 30 is Juist..wees nu als eerste..en Vernietiging is het enige wat overblijft..snel en Grondig 💀💀

 10. Wat een walgelijke vertoning…….zo ook onlangs een vertoning van politiek rechts in vlaanderen op TV, waar zelfgenoemde volksnationalisten die de hielen likken van globalisten, imperealisten
  die de mensen uit Luhansk en Donbass het zelfbeschikkingsrecht willen ontnemen? Nog nooit zo veel hypocritie gezien als de laatste 3 jaar……

  Waar moet het heen……

  Eens je de wereld/mens ziet zoals hij nu is……..doorprik je alle huichelarij……

  Aan de staande ovatietisten in het Europarlement zeg ik……

  “Dat je dom geboren bent, daar kan je niet aan doen…….maar dat je dom blijft?”

  Ik zal de door jullie gecreeerde oorlog NOOIT meevechten……..

 11. waar moet ik heen, ik kan iet naar Duitsland daar doen ze zo eng.
  wil niet naar Belgie, over mijn lijk
  Ik twijfel over Rusland, maar welke kant
  Dan maar Belarus daar is het zo knus

 12. Roberta Metsola, president van het europese parlement, en opvrijdster van zelensky heeft reeds een onderscheiding van oekraiene. Bron Wikipeda
  Honours; Ukraine
  Order of Princess Olha 1st Class of Ukraine.png Recipient of the First Class of the Order of Princess Olga[49]
  Tja….

 13. Wonderlijk wel…….. een zootje ongekozen corrupte blaaskaken zetten ( in een geheim gehouden interne verkiezing ) een ongekozen corrupte blaaskaak op een machtspositie…….?!

  En denkt dat zootje ongekozen corruptie dat wij dat allemaal niet zien…….?!……..zijn die echt zo stom?

  Het antwoord is ja…….dat denken ze daar echt………en ze zijn echt zo stom.

  Communicatie is onmogelijk met dat soort. Daar komt niks binnen. Alleen nog een kogel.. het grofste geweld.

  Tribunalen

 14. Zo te zien het tribunaal wordt bomvol. Ik snap niet dat Poetin nog steeds niet einde maakt aan die horror die zich voor onze ogen speelt. Ze gaan toch richting escalatie, ze stoppen niet, ik vermoed dat als nog die corrupte Europese of Amerikaanse zooitje gaan atoombom gebruiken en dan Poetin heeft gedaan! Ze stoppen niet vanzelf!

 15. Amerika, de nato en Europa vergissen zich schromelijk door valse gemanipuleerde berichtgeving.
  Hoe verdrietig.
  Knuffeltje, opa Chris

 16. Knettergek zijn de zgn bestuurders in het westen en in usa. Ik mag hopen dat de bommen op de goede locatie komen en de westerse bevolking, die deze rotzooi helemaal niet wilt, van die bende verlost wordt.
  Streef naar vrede, drijf handel met elkaar. Dat bevordert voor alle volkeren hun welvaart ipv die krankzinnige, nutteloze, k.t oorlogen. De machtgeile psychopaten die geen donder voor het volk over hebben en alleen aan de roem en rijkdom van zichzelf denken.
  De aandeelhouders van de militaire industrie wrijven zich in de handen, lekker veel,dividend!!
  Iedere oorlog is een bankiers oorlog.

 17. Metsola heeft haar bedje al gespreid in Zuid Amerika…Argentinie mss. Waar binnenkort heel veel bobo’s naar toe gaan?
  De 1000en hectares land zijn al gekocht..
  Hier maakt iemand duidelijk af wat Hitler begonnen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in