In feite suggereert een schokkende paper dat hij vorige maand mede heeft opgesteld, dat ALLE vaccins voor gewone luchtwegvirussen op hardnekkige hindernissen kunnen stuiten. En dat is nog niet eens het slechtste nieuws. Ik overdrijf niet, schrijft Alex Berenson.

Vorige maand wezen drie wetenschappers erop dat griepprikken nauwelijks werken en niet kunnen worden goedgekeurd op basis van de normen die gelden voor vaccins als mazelen:

“Na meer dan 60 jaar ervaring met griepvaccins is er zeer weinig verbetering geconstateerd in de preventie van infectie door vaccins… onze best goedgekeurde griepvaccins zouden ontoereikend zijn voor toelating voor de meeste andere door vaccins te voorkomen ziekten.” [nadruk toegevoegd].

Klopt. Verschillende rigoureuze papers hebben bewezen dat griepprikken placebo’s zijn die worden vermomd als overheidsbeleid.

Maar dezelfde wetenschappers vergeleken vervolgens onze geliefde en baanbrekende Covid-vaccins met die zinloze griepprikken:

Naarmate er varianten van SARS-CoV-2 opduiken, zijn er tekortkomingen in deze [Covid] vaccins aan het licht gekomen die doen denken aan griepvaccins.

Wie zijn deze gemene anti-vax rebellen?

Drie onderzoekers van het National Institutes for Health. Waaronder één wiens naam misschien een belletje doet rinkelen: de nu gepensioneerde Dr. Anthony S. Fauci.

Toch is de vergelijking tussen Covid en griepprik slechts één van de schokkende feiten in het artikel.

In de kern werpt het artikel de vraag op of vaccins ooit goed genoeg kunnen werken om van belang te zijn tegen ziektewerwekkers als de gewone coronavirussen, griep en RSV.

En achter die vraag gaat een nog verontrustendere vraag schuil, die de auteurs niet stellen: hebben onze inspanningen om Sars-Cov-2 te verslaan door onze immuunrespons aan te sturen op manieren waarvoor zij niet is ontworpen, gevaren veroorzaakt die we nu pas beginnen te begrijpen?

(Er zijn fouten gemaakt.)

Bron

Lang voordat het coronavirus toesloeg, wisten Fauci en wetenschappers die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van vaccins dat griepprikken nauwelijks werkten. Ze wisten dat ze een beter vaccin nodig hadden om Sars-Cov-2 te verslaan.

Toen Covid zich begin 2020 over de wereld verspreidde, dachten ze dat ze er een hadden gevonden: injecties met een heel ander werkingsmechanisme dan griepvaccins.

Griepprikken zijn old-school “geïnactiveerde virus” vaccins. Ze bevatten echte influenzavirussen die in kippeneieren zijn gekweekt en met formaldehyde zijn behandeld zodat ze zich niet kunnen reproduceren.

Fauci en zijn collega’s van Warp Speed, het federale programma dat de Covid-injecties ontwikkelde, besloten zich te richten op mRNA-biotechnologie om een vaccin van de volgende generatie te maken.

De Covid-vaccins bestaan uit een stukje genetische code – mRNA – dat onze cellen opdraagt een stukje van het coronavirus, het spike-eiwit, te maken, samen met een klein vetbolletje dat het mRNA omhult en helpt het naar onze cellen te brengen. (mRNA komt van nature voor, maar het mRNA in de vaccins is subtiel gewijzigd om het gemakkelijker naar onze cellen te brengen en krachtiger te maken als het aankomt).

  Australië's Covid Concentratiekampen

In wezen werken mRNA-vaccins.

Dat wil zeggen dat ze onze cellen enorme hoeveelheden van het spike-eiwit laten produceren. Ze veroorzaken een krachtige reactie met grote hoeveelheden antilichamen tegen het spike-eiwit, veel meer dan ons immuunsysteem produceert als reactie op een daadwerkelijke infectie met het coronavirus. Fauci en andere wetenschappers hoopten dat die antilichamen een sterk en blijvend beschermend effect zouden hebben.

Maar dat deden ze niet.

Zoals Ken Frazier, de toenmalige directeur van Merck, het meest succesvolle vaccinbedrijf in de geschiedenis, maar dat zijn inspanningen voor een coronavirusvaccin snel beëindigde, in 2020 waarschuwde:

Er zijn veel voorbeelden van vaccins in het verleden die het immuunsysteem stimuleerden, maar uiteindelijk geen bescherming boden.

Frazier had gelijk.

We hebben nu twee jaar praktijkgegevens over de mRNA’s, gebaseerd op miljarden doses. Afgezien van bijwerkingen werken ze uitstekend tegen Covid – tot ongeveer vier maanden na de tweede dosis.

Daarna neemt hun effectiviteit snel af. Tegen infectie en overdracht van het coronavirus daalt de effectiviteit binnen enkele maanden tot nul. Er is zelfs steeds meer bewijs dat het uiteindelijk negatief wordt – dat gevaccineerde mensen MEER kans hebben om herhaaldelijk Covid te krijgen dan niet-gevaccineerden.

(Meer doses, meer problemen)

Bron

Hoe zit het met ernstige ziekte en dood door Covid? In het begin voorkomen de mRNA’s die ook, want als je niet geïnfecteerd raakt met het coronavirus, kun je er niet aan sterven.

Hoe zit het nadat ze stoppen met werken tegen infectie? En wat betreft nu? Dat weet eigenlijk niemand. Fauci en voorstanders van vaccins zullen altijd volhouden dat de mRNA’s enige effectiviteit behouden tegen ernstige ziekte en dood.

Maar hun bewijs komt bijna volledig van epidemiologische studies die de resultaten vergelijken in niet-willekeurige groepen gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. Het probleem is dat deze studies niet te vertrouwen zijn omdat ongevaccineerde mensen als groep gezonder zijn dan gevaccineerde mensen (en het verschil is waarschijnlijk met elke booster groter geworden).

Dit is precies dezelfde reden waarom griepprikken lijken te werken tegen longontsteking ZELFS VOORDAT MENSEN ZE ONTVANGEN. Griepvaccins zijn een indicator voor gezondheid, geen drijfveer voor gezondheid.

Tegelijkertijd is het coronavirus gemuteerd tegen de vaccins, precies zoals sommige immunologen hadden voorspeld. Het heeft zijn spike veranderd om de mRNA-gegenereerde antilichamen te verslaan.

Erger nog, pogingen om het vaccin bij te werken tegen de nieuwe Omicron-varianten werken niet, waarschijnlijk omdat de eerste generatie vaccins zo’n krachtige stempel drukt op het immuunsysteem.

  Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zien

Het resultaat is dat Covid-vaccins, net als griepvaccins, op zijn best ondoeltreffend lijken op bevolkingsniveau.

Twee jaar nadat de massale mRNA-vaccinaties begonnen, hebben de rijke landen die ze gebruikten nog steeds massale Covid-golven en aanzienlijke sterfgevallen, voornamelijk bij dezelfde hoogbejaarden die al die tijd aan Covid zijn overleden. Armere landen die andere vaccins gebruikten, melden niet veel Covid-gevallen of sterfgevallen meer, maar of dat komt omdat ze die niet hebben of gewoon gestopt zijn met tellen, is niet duidelijk.

De Covid-vaccins werken dus mechanistisch zoals beloofd. Alleen doen ze eigenlijk geen goed op lange termijn.

En Fauci en zijn co-auteurs weten waar ze de schuld moeten leggen. Op het menselijk immuunsysteem.

Het ligt niet aan mij (of mijn vaccins) – het ligt aan u!

Nee, serieus.

Zoals het artikel uitlegt, ademen wij ons leven lang een bijna oneindige verscheidenheid aan bedreigingen in:

Omdat mensen bij elke ademhaling en hap enorme hoeveelheden exogene eiwitten inademen en binnenkrijgen, zijn de ademhalings- en maagdarm-immuuncompartimenten geëvolueerd om het hoofd te bieden aan voortdurende en massale antigene aanvallen van de buitenwereld.

Zo heeft ons immuunsysteem geleerd onderscheid te maken tussen relatief kleine respiratoire virussen zoals influenza en RSV – die “een korte ziekteduur en een doorgaans ongecompliceerd verloop hebben” – en veel ernstiger indringers zoals mazelen, die zich systemisch vermeerderen en zelfs jonge en gezonde mensen kunnen doden.

De ernstige bedreigingen wekken de volledige aanvulling van onze afweer op. En als we ze verslaan, blijven we levenslang immuun. De kleinere virussen niet:

Bijgevolg hebben de niet-systemisch replicerende ademhalingsvirussen, waaronder blijkbaar ook SARS-CoV-2, de neiging om mensen gedurende hun hele leven herhaaldelijk te besmetten zonder ooit een volledige en duurzame bescherming te bieden.

Elke viroloog of immunoloog zal u dat vertellen – in de woorden van het tijdschrift Science:

Voor veel infectieziekten is het bekend dat natuurlijk verworven immuniteit krachtiger is dan door vaccinatie geïnduceerde immuniteit en vaak een leven lang duurt.

Maar ons immuunsysteem probeert geen levenslange bescherming te bieden tegen de kleine luchtwegvirussen. Wij leven liever met hen en de kleine bedreigingen die zij vormen, in plaats van ons eigen lichaam op te blazen om een infectie te verslaan die waarschijnlijk slechts enkele dagen zal duren.

In de woorden van Fauci hebben we een

immunologische “Faustiaanse overeenkomst” tussen tolerantie versus infectiebeheersing [waardoor] voorbijgaande, gematigde infectie door respiratoire agentia met een lage of gemiddelde pathogeniteit de destructieve krachten van een immuunreactie in toom houdt.

Met andere woorden, de natuurlijke menselijke reactie op echte coronavirussen is GEEN langdurige immuniteit. En vaccins zijn niet zo effectief als echte virussen om een immuunrespons op te wekken. Hoe kan een coronavirusvaccin dan voor een dergelijke immuniteit zorgen?

  Meer "plotselinge hartaanvallen" ... met een "klimaatverandering" tintje

Twee jaar geleden dachten de genieën van de virologie en immunologie het antwoord te hebben.

De mRNA Covid-vaccins waren ontworpen om de evolutie te overwinnen en ons iets te laten doen waarvoor we NIET geëvolueerd zijn. Ze misleidden ons immuunsysteem tot een veel krachtiger reactie op Sars-Cov-2 dan anders het geval zou zijn, en produceerden bovennatuurlijk hoge niveaus van IgG-antilichamen.

Die superhoge antilichaamniveaus zouden een kenmerk moeten zijn, geen defect. Zij waren de reden dat de mRNA’s de infectie onderdrukten.

Maar we weten nu dat het lichaam die antilichaamspiegels snel weer normaliseert.

Erger nog, als we ze weer hoger maken met herhaalde injecties, zal ons immuunsysteem reageren door een soort antilichaam te produceren dat normaal gesproken vooral een reactie is op niet-reproducerende allergenen, niet op virussen.

Met andere woorden, ons immuunsysteem lijkt op lange termijn zeer ongunstig te reageren op de provocatie van de mRNA’s.

De paper eindigt met een verbluffende opmerking:

In het verleden mislukte pogingen om een solide bescherming te bieden tegen mucosale respiratoire virussen en om de dodelijke uitbraken en pandemieën die zij veroorzaken onder controle te krijgen, zijn een wetenschappelijke en volksgezondheid fiasco geweest…

Wij zijn opgewonden en gesterkt door het feit dat veel onderzoekers en samenwerkingsverbanden al onze vroegere veronderstellingen en benaderingen van de preventie van belangrijke virale luchtwegaandoeningen vanaf de grond heroverwegen en nieuwe wegen zoeken.

Wacht, wat?

In het verleden mislukte pogingen?

Vanaf de grond heroverwegen?

Fauci heeft net het voortouw genomen om een nieuw type vaccin aan de wereld op te dringen. Na slechts enkele maanden testen hebben de Verenigde Staten en andere landen hun burgers geïnjecteerd met meer dan 3 miljard doses mRNA.

Maar met deze woorden geeft Fauci toe dat deze poging volledig is mislukt. Hij sluit de mRNA’s van “in het verleden mislukte pogingen” die “een volksgezondheid fiasco zijn geweest” niet uit. Hij zegt niet dat ze de basis kunnen vormen voor “gedurfde nieuwe wegen.”

Hij wast zijn handen in onschuld – en wat de langetermijngevolgen zullen zijn van hun mislukte poging om het immuunsysteem opnieuw aan te sturen.

Tony Fauci heeft geluk.

Hij is 82.

Het is aan de rest van ons om te verwerken wat hij heeft gedaan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropees Parlement omhelst oorlogsmisdadiger Zelensky
Volgend artikelCleveland Clinic bevestigt dat covid-prikken het immuunsysteem systematisch vernietigen, prik na prik, jaar na jaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Wat een kletskoek, dat hij hoopte mensen te beschermen.
  Satanist fauci hoopte maar 1 ding: hoe kan ik eugenetisch methodisch spuiten inzetten om de mensheid terug te brengen naar 500 miljoen slaven.

 2. goedemorgen, ik denk dat er een vergissing is geslopen in het artikel. Ik meen dat ongevaccineerden gezonder geacht mogen worden dan gevaccineerden.

 3. Deze clown is 82jr… veel van zijn medeclowns zijn ook op leeftijd. Wat winnen deze idioten met deze massamoord??? Ze komen geen geld tekort en ze leven niet lang genoeg om hun verdiende geld op te maken. Waarom??? Dat is natuurlijk de klassieke vraag van een slachtoffer aan een dader. Alle grote namen die deze massamoord hebben gepleegd, zijn allemaal ruim over de helft van hun leven… ze worden niet oud genoeg om voordeel van te hebben van wat ze nu hebben gedaan. OF OF OF… ze verbergen iets waarmee ze worden gedwongen om dit mega misdrijf te plegen omdat hun restjes leven nog een vreselijkere hel konden worden dan hoe hun levens nu al zijn. Fucking domme en intens laffe idioten. De allergrootste verraders mogen na publieke executies allemaal branden in de hel, de grootste demonische slaven mogen allemaal een zwemfeestje houden op de noordpool en alle overijverige ambtenaren, rechters en het complete politie apparaat mogen dwangarbeid gaan verrichten in Siberië, wie na 10jr nog leeft mag, met een goed herkenbaar merkteken op het voorhoofd, reïntegreren naar maatschappelijke dwangarbeid in eigen land.

 4. Het westen waar het handelsrecht gehanteerd wordt wil alles op de wereld vermarkten, om zo aan alles te kunnen verdienen. Wat we met deze vaccins c.q. biowapens zien is dat natuurlijke proces van als het kouder wordt komen de stofdeeltjes die altijd in de lucht zweven met het vocht in de lucht op een lagere hoogte komen. Waar de mens deze kan inademen. Hierdoor gaan we vaker van hoestenen en snotteren, dit is geen ziekte of besmetting zoals er beweerd wordt door deze commerciële tak medische wetenschap. Maar gewoon een natuurlijk proces.
  Door nu te gaan suggereren dat het vreselijk gevaarlijk is en jij je hier tegen kunt beschermen door een vaccin te nemen. Is enkel een manier om dit natuurlijk proces financieel uit te buiten.

  Dit gebeurt ook met het natuurlijke levens gas stikstofdioxide waar wij onze zuurstof aan onttrekken om te kunnen overleven en het uitademende gas kooldioxide. Door beide als levensgevaarlijk te bestempelen en het zoveel mogelijk te verbieden, creëren zij er een nieuwe markt voor om er aan te kunnen verdienen.

  Zo zijn ook alle zogenaamde belastingen enkel UCC handelsvoorstellen, wijs jij deze handelsvoorstellen niet binnen 3 dagen af (retour afzender handelsvoorstel afgewezen), dan ga jij akkoord met die belastingaanslag. Dat zij jouw mogen belasten. Want alle belastingen zijn vrijwillig, zij hebben alle een ANBI status. Dit geldt ook voor de zogenaamde stempassen, daarin wordt jij uitgenodigd om een handelsvoorstel te accepteren, dat jij een lijfeigenen bent van het handelsbedrijf Staat der Nederlanden. Deze handelsvoorstel kun ook afwezen om deze binnen 3 dagen retour sturen. Maar je moet niet de verzegeling verbreken, deze verzegeling is het openen van de brief. Want dan ga jij er als nog akkoord mee. Zo ook als jij het niet retour stuurt binnen 3 dagen.

 5. We hebben geen overheid. We hebben een verzameling geestesziek schorum uit de hoerenkast van de hel de ruimte gegeven omdat ze ” Sukke mooie pakkies droege en het so mooi konde segge “.

  Vanwaar mijn intense woede …..?!

  Omwille van het gegeven dat ik de filmpjes en de foto’ s van de MH17 heb gezien…..
  Nadat hij was neergestort.

  Rijen kogelgaten in een vliegtuig romp, in strakke volgorde van opeenvolging, kunnen alleen maar uit de mitrailleur van een straaljager komen, die dat vliegtuig al schietend
  vanaf de zijkant aanvliegt.

  Alle bewijzen zijn weggehaald van YouTube

  Die Vaccins moordpartij
  Die Twin Towers
  Die MH17
  Dat andere verdwenen vliegtuig
  Die oorlog in Irak -Vietnam-Servie/Bosnië –
  Deze in de Oekraïne

  Respect……..!?…….voor dat smerige tuig uit de hoerenkast van Dantes Inferno.

  Hoe ver moet dit nog gaan?

  Wie schiet er voor de godgloeiende godverdomme die stinkende verzameling rotschoften van deze aardbol af?

  Hulp nodig…..?!…….zet maar tegelijkertijd tegen de muur.

  Geef mij dat geweer maar.

 6. Ach dat good old griepvaccin 🙂 🙂 . Je wordt ingespoten met wat rommel zodat je griep krijgt en uit angst ieder jaar zelf de ziekte laat inspuiten, een perfect biznis model toch!! Géén enkel vaccin helpt, het moet gewoon veroorzaken wat de virologische fantasten voorspellen lol! Ik heb één keer griep gehad in 1970.. een paar weken na vaccin, daarna nooit nog vaccin genomen…nooit griep gehad en ben 70 nu ! 1 + 1 = nog altijd 2!

  • Eugene; Bij mij is het weer 15 jaar geleden dat ik griep had, samen met mijn vrouw. In 1974 kreeg ik een zware A-griep met complicaties; hersenvliesontsteking (met felle lichtflitsen in mijn linker oog, meer dan 40 graden koorts, vocht achter de longen en een te hoog bloedbezinksel. De artsen gaven geen cent meer voor mijn leven en ik kreeg 3x daags 1000 milligram penicilline. De andere dag was ik al wat opgeknapt maar kreeg rode vlekken over mijn lichaam van de (overdoses) penicilline). Ik heb dat gelukkig overleefd zonder gevolgen. In de jaren 80 kreeg ik ook griep, maar veel milder als in 1974. De laatste keer dat ik (verplicht) gevaccineerd werd was op de lagere school. Maar toen waren er nog goede vaccinaties. Daarna wou en wil ik geen enkele vaccinatie meer hebben. Ik begin er al oud van te worden (bijna 75) en voel me beter als andere leeftijdgenoten die al beginnen te piepen en kraken of al overleden zijn.

 7. Fauci is nu 180 graden gedraaid in zijn visie aangaande Corona. Hij probeert nu zijn straatje schoon te vegen om te voorkomen dat er een vervolging tegen hem ingesteld word. Zo gaat dat met deze mannen. Of ze verdwijnen uit het gezicht of ze proberen hun straatje schoon te vegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in