We worden onder de voet gelopen, en het is bijna alsof we deze parallelle samenlevingen hebben, bovendien wordt ons geleerd om onze eigen manier van leven te haten, om onze cultuur te haten. Waarom zou iemand willen integreren in een samenleving die zichzelf haat?” vraagt Christine Anderson, lid van het Europees Parlement, zich af in een recent interview met Jan Jekielek van The Epoch Times, presentator van American Thought Leaders, bericht The Exposé.

Christine Anderson gelooft ook dat de hoop voor Westerse democratieën in Oost-Europa en Amerika ligt, waar de mensen hebben geleerd om voor hun vrijheid te vechten. “Ze hebben geleerd om hun vrijheid te verdedigen en ze begrijpen dat dit elke dag opnieuw nodig is,” zegt ze.

“De verwende West-Europese blaagjes – het is een beetje alsof vrijheid/democratie op een mooie dag uit de blauwe lucht kwam vallen en boem, daar was het.”

Een deel van het interview is te zien in de onderstaande video waarin Christine uitlegt hoe het bestuursmodel van de EU adequate vertegenwoordiging van burgers omzeilt. Het interview werd ook samengevat door presentator van het Interview Jan Jekielek samen met Savannah Hulsey Pointer van The Epoch Times,

“EU-bestuur is ‘antidemocratisch’: Europese wetgever.”

“De EU-instellingen – de manier waarop ze zijn gestructureerd, de manier waarop ze met elkaar omgaan – zijn niet alleen ondemocratisch, ze zijn ronduit antidemocratisch. En bovendien is het geen fout die ze hebben gemaakt. Het is een ontwerp.”

Ms. Anderson onderstreepte de ongepaste verdeling van de macht die de lidstaten hebben ervaren en zei dat het fundamentele principes van democratieën schendt.

Regeringsleden kunnen hun democratisch gekozen vertegenwoordigers omzeilen en goedkeuring vragen voor wetten op EU-niveau, legde de Duitse politica uit.

Dit is hoe het werkt:

“Stel dat de Duitse regering een wet wil aannemen en de Bondsdag, die de democratisch gekozen vertegenwoordiging van het Duitse volk is, zegt: ‘Nee … daar stemmen we niet voor.’

Het verhaal zou dan nog niet afgelopen zijn.

Maar nu hoeft de Duitse regering alleen nog maar die wet naar de EU-instellingen te brengen, want in de Raad … zullen ze de wet op EU-niveau goedkeuren.”

Ze legde uit dat deze structuur een systeem creëert waar “er geen verdeling van de macht is” en ambtenaren in staat zijn om “dezelfde wet” te implementeren die niet door het gekozen wetgevende orgaan is gekomen.

  EMA-databank: reeds 1.050 sterfgevallen in tijd nabij vaccinatie

Deze ondemocratische structuur roept vragen op over de verantwoordingsplicht, zei ze, omdat politici hun verantwoordelijkheid kunnen ontlopen door wetgevende autoriteit door te geven aan agentschappen en deskundigen.

Anderson over de opties voor burgers: “De enige manier waarop ik iets kan veranderen is door achter de gekozen ambtenaren aan te gaan. … Ik heb deze mensen gekozen. Zij zijn verantwoordelijk.

“Ze zijn verantwoording schuldig aan mij, maar ik weet niet wie daarboven staat, wie het ook is.”

Om ervoor te zorgen dat gekozen functionarissen verantwoordelijk blijven voor de wetten en het beleid dat hun burgers beïnvloedt, benadrukte mevrouw Anderson de noodzaak van transparantie en verantwoording in het bestuur van de EU. Bron

Omgaan met afwijkende meningen

Als lid van het Europees Parlement sinds 2019, besprak ze ook verschillende andere verontrustende trends in haar land en in de hele EU. Deze omvatten het bestempelen van iedereen die afwijkt van de progressieve ideologie als “extreem rechts.”

De heer Jekielek vroeg of de EU dezelfde trend ziet als de Verenigde Staten, waar andersdenkenden worden verguisd door de gevestigde media. Verschillende prominente namen werden genoemd om de recente politieke stemming te illustreren, waaronder de nieuw gekozen Argentijnse president Javier Milei en technologiemagnaat Elon Musk.

Anderson bevestigde de stemming in haar thuisland en in de EU en beweerde dat de term “rechts” misbruikt wordt.

“Iedereen die niet achter de globalistische agenda staat die op dit moment wordt bepleit of gepusht, krijgt dat etiket opgeplakt.

Ze betoogde dat iedereen die zich niet aansluit bij de huidige globalistische agenda als “extreem rechts” wordt bestempeld. Aan de hand van een voorbeeld van de protesten in Berlijn tegen de COVID-beperkingen, benadrukte ze hoe individuen, die oorspronkelijk links georiënteerd waren, door de media ten onrechte als rechts-extremisten werden bestempeld.

  Doctors for Covid Ethics beschuldigen Europees Geneesmiddelenbureau van misdaden tegen de menselijkheid als ze de uitrol van de injectie niet onmiddellijk opschorten

Deze verkeerde etikettering van andersdenkenden draagt bij aan polarisatie en verstikt het echte debat, aldus mevrouw Anderson. Ze benadrukte ook het belang van het erkennen van verschillende perspectieven binnen een democratische samenleving en drong aan op een open dialoog en begrip.

Door andersdenkenden af te doen als “extreem rechts”, raakt het discours gepolariseerd, wat het democratische principe van vrije meningsuiting en kritisch debat in de weg staat, zei ze. Bron

Impact in andere landen

Oost- en West-Europa zijn echter niet consistent in hun ideologie. Volgens mevrouw Anderson trekt Oost-Europa zich doelbewuster terug van de globalistische agenda vanwege de recente geschiedenis met totalitaire regimes.

“Ze herinneren het zich. Ze herkennen de mechanismen die herkennen hoe totalitaire regimes bepaalde dingen doen,” zei ze.

“Ze herkennen de taal; ze herkennen de gaslighting. Dus het werkt niet echt in de Oost-Europese landen, en dat is waar we eigenlijk de meeste weerstand hebben.”

De Duitse politica merkte ook op dat ze denkt dat er voorbereidingen worden getroffen om de weg vrij te maken voor een uitgebreider regeringsregime, waarbij ze erop wees dat Westerse naties meer geneigd zijn om zich te verzetten tegen controle en zouden moeten worden versoepeld in de richting van totale regeringscontrole.

“Je hoeft de samenleving niet klaar te stomen voor het wegnemen van vrijheid in Noord-Korea,” zei mevrouw Anderson.

“Maar je moet dat wel doen in de Verenigde Staten, in de Westerse democratieën … daar moet je de weg bereiden.”

Ze verklaarde verder dat ze “in het reine moest komen met het feit dat we niet in staat zullen zijn om sommige van de recente schade die is aangericht in de EU ongedaan te maken”, maar dat ze wel hoop heeft voor West-Europa.

  Allemaal slechts "samenzweringstheorieën"? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort

Een deel van haar hoop ligt in de Verenigde Staten, zei mevrouw Anderson, ondanks het feit dat het land te maken heeft met een aantal van dezelfde strubbelingen binnen de regering.

“Mijn hoop ligt eigenlijk ook bij het Amerikaanse volk. Omdat het Amerikaanse volk meer een concept van vrijheid heeft,” zei ze en ze voegde eraan toe dat het “een eer” was om gevraagd te worden om tot het Amerikaanse volk te spreken over vrijheid.

Aan het einde van haar toespraak deed Anderson een beroep op de Amerikanen door te zeggen: “Ik wil echt dat het Amerikaanse volk gewoon Amerikaan blijft en het concept van vrijheid, dat diep geworteld is in de Amerikanen, handhaaft.”

“Dat hebben we nodig als we alle volkeren over de hele wereld willen redden van dit tirannieke systeem dat ze ons willen opleggen.” Bron

Om het hele interview te zien, dat een uur duurt, maar zeker de moeite waard is, kun je kijken op Epoch TV Is The EU Destroying Europe? Klik hier


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Duitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëlisch leger ondervindt tegenslag in zuidelijk Gaza (Video’s)
Volgend artikelConsumenten wijzen de Grote Reset af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

31 REACTIES

 1. “De EU-instellingen – de manier waarop ze zijn gestructureerd, de manier waarop ze met elkaar omgaan – zijn niet alleen ondemocratisch, ze zijn ronduit antidemocratisch. En bovendien is het geen fout die ze hebben gemaakt. Het is een ontwerp.”

  Christine Anderson is een geweldig mens.
  https://www.frontnieuws.com/christine-anderson-aan-de-who-globalisten-wij-zullen-jullie-ten-val-brengen/

  https://www.frontnieuws.com/duitse-politica-pandemie-was-een-betatest-voor-de-totalitaire-agenda-van-de-globalisten/

  Ongezien de typhus voor de ongekozen, niet parlementair gecontroleerde elite die ons wil ontdoen van onze fundamentele rechten, van vrijheid, democratie en de rechtsstaat.
  Wie denken die patsers wel niet dat ze zijn !

 2. “De verwende West-Europese blaagjes – het is een beetje alsof vrijheid/democratie op een mooie dag uit de blauwe lucht kwam vallen en boem, daar was het.”

  Dit zie ik echt overal om me heen. Mensen geven alleen nog maar om geld en spullen, compassie en medeleven zijn dood. Ik zie overal om mij heen volwassenen met het niveau van een kleuter. Diepe thema’s zijn onbespreekbaar en ze walgen van inhoud. Iedereen wil over hun spullen en hun eten drinken praten, want ze houden van hun spullen en hun eten en drinken. Mensen zijn er om te gebruiken en om over te roddelen. Het is 2023 en de mensen om mij heen zijn vlakker en leger en onmenselijker dan ooit, kan het nog erger? Mijn sociale kring ging van een breed en gemaleerd gezelschap, naar niemand en in mn eentje kerst vieren terwijl de mensen die ik een kerstgroet stuurde me negeren alsof ik de zwarte pesr bij me heb. Hoeveel dieper gaan we in 2024 zinken? Of komt er eindelijk een ommekeer?

  • Theme januari 2, 2024 Bij 08:33
   Beste Theme,
   Die ommekeer komt zodra mensen zoals jij en ik elkaar overal op straat gaan tegenkomen. In de praktijk dus. Maar zulke mensen zijn nogal individualistisch en onafhankelijk, dus ze hebben niet zo’n behoefte aan veel contacten en zoeken dit dus ook niet op. Die kring die je had, was een oppervlakkige bende, waar je niks aan verloren bent. Ik zit er ook niet mee, maar ik hield er van nature al geen grote kring van kwaakapen op na. Sterkte in de strijd…

  • Euroverkiezingen??? Jij hoopt dat het hoofdkwartier van de satanisten verkiezingen gaan houden???

   Wie na de afgelopen 4jr hoopt dat we bij euroverkiezingen kunnen gaan stemmen op een poppetje, die heeft dus helemaal NIKS geleerd in de afgelopen jaren.

   We moeten de hele politiek opdoeken en de maatschappij van geboorte tot graf herzien. Stemmen op mevrouw Andersen… komop. De problemen die er nu zijn, zijn gemaakt doordat we op poppetjes stemmen ipv zelf onze omgeving te organiseren en te verzorgen. We hebben alle macht aan de landelijke politiek gegeven en daarom leven we nu in een hel op aarde. En U hoopt dat we euroverkiezingen krijgen… pfff… ik schrik hier oprecht van. U wil dieper in de ellende ofzo? Meer EU? Meer politici? My god… komop zeg. Vier jaar lang totale corruptie en mensenrechten schendingen en bedreiging en QR codes en geweld en genocide dmv spuiten en omvolking en hersenspoeling en de EU die ons de hel in jaagt met oorlogen en al ons geld afpakt en verbrandt… de EU die is opgericht om Europa en haar inwoners te verraden… en U hoopt op euroverkiezingen????????? Dan snap je er echt niks van.

   • Ik dacht die idioot Pj eens goed uit te schijten, maar U heeft het nog veel mooier gebracht… bedankt én met respect 👍👏👏👏

  • Inderdáád PJ, GROOT GELIJK HEB JE !
   Tot spijt voor wie ’t Háár, já òns benijdt !
   Doen ze ’t háár maar ‘ns ná ..hé ?!!

   Puur HEROÏSCH GENUINE HONORABEL FIER VOLKSVERTEGENWOORDIGINGSWERK wat de EERBARE en DAPPERE DAME voor òns àllen neerzet en presteert, en wat ze CONTRA de grove massa ‘PARLE-MENTEURS’ ÌN probeert te FORCEREN !
   [[ Nootje: ‘ fr. “menteur = leugen__r” }}

   ” EINE FRAU, – ONE MAN, FEW MEN -, ‘STANDING’ is/are A MAJORITY ” !

   Waren er nog maar ’n paar méér als FRAU CHRISTINE ANDERSON !
   Wat ’n confort te weten dat er nog altijd enige handen vol èchte kampers, voorvechters
   voor ’t VOLK in d’ “eAuRENA” rechtop staan !

   RESPECT ! FIELEN DANK,
   SEHR GEACHTE FRAU CHRISTINE MARGARETE ANDERSON !i!

   “* Vero Nihil Verius *” tijdloos

  • Inderdáád PJ, GROOT GELIJK HEB JE !
   Tot spijt voor wie ’t Háár, já òns benijdt !
   Doen ze ’t háár maar ‘ns ná ..hé ?!!

   Puur HEROÏSCH GENUINE HONORABEL FIER VOLKSVERTEGENWOORDIGINGSWERK wat de EERBARE en DAPPERE DAME voor òns àllen neerzet en presteert, en wat ze CONTRA de grove massa ‘PARLE-MENTEURS’ ÌN probeert te FORCEREN !

   ” EINE FRAU, – ONE MAN, FEW MEN -, ‘STANDING’ is/are A MAJORITY ” !

   Waren er nog maar ’n paar méér als FRAU CHRISTINE ANDERSON !
   Wat ’n confort te weten dat er nog altijd enige handen vol èchte kampers, voorvechters
   voor ’t VOLK in d’ “eAuRENA” rechtop staan !

   RESPECT ! FIELEN DANK,
   SEHR GEACHTE FRAU CHRISTINE MARGARETE ANDERSON !i!

   “* Vero Nihil Verius *” tijdloos

  • P.R.v.LiLi januari 2, 2024 Bij 11:22
   Inderdáád, doen we ’t háár maar ‘ns ná ..?!!

   Als ‘r (nog) één, ÉÉN voor de (EU) BURGERS opkomt, dan is ’t FRAU CHRISTINE MARGARETE ANDERSON WÈL ! ZIJ náást Marcel DE GRAAFF, Rob ROOS, Virginie JORON, Cristian TERHES, de IVANS, en nog een handvol vrouwelijke/mannelijke illusteren, inzonderheid hun uit de “CORONACOMMISSIE” !! Wie dit, A° 2O24 niét besèft heeft die trein gemist …..?
   Bij ons zegt men in zo’n gevallen wel ‘ns smalend:
   ” TUTUÛúúúTTtttt zei de trein en de statie (station) reed voort (vertrok) ! ”

   Oók al zitten nagenoeg àlle regerings-, en kiessystemen als grove hemeltergende illusies in elkaar geraffeld …. Dat doet géén afbreuk aan ’t HEROÏSCH VOLKSVERTEGENWOORDIGINGSWERK wat de EERBARE en DAPPERE DAME voor òns àllen neerzet en presteert, en wat ze CONTRA de grove massa ‘PARLE-MENTEURS’ ÌN probeert te FORCEREN !

   ” EINE FRAU, – ONE MAN, FEW MEN -, ‘STANDING’ is/are A MAJORITY ” !
   ” De bète stuurlui zitten heus niet op café, of aan wal ”
   Waren er nog maar ’n paar méér als FRAU CHRISTINE ANDERSON !
   RESPECT !

   “* Vero Nihil Verius *” tijdloos

 3. Ook de EU zit op het spoor van autonomie, het Europa van de regio van Heineken waardoor Catalonië, of Wales enz. teruggrijpen naar de EU voor hun separatisme of een situatie van de middeleeuwen, waar hele landen uit elkaar vallen en in opnieuw in elkaar gepuzzeld moeten worden, en de mensen geen identiteitsgevoel meer hebben behalve primitief en individueel over-leven op kindniveau met speelgoed. Geen wonder dat de evolutietheorie een aantal stappen overslaat. Is het vreemd dat ze vreemden, en primitieve culturen idealiseren?
  Verhofstadt baseert zijn Eurofilie op het kleine België en zegt dat dus de natiestaat gefaald heeft en de rest net moet worden als de federatie. Zo heeft hij de Engelsen klein en is de traditie van het oude Rome en de Galliërs hersteld.
  Het zijn omhooggeklommen provincialen met hun egoïstische belang.

 4. zie ik nu een gouden ketting om haar nek met het symbolische farmacie.

  engelenvleugels met twee slangen om een staf.

  kan het plaatje ff nie vinden voor referentie of er goed op inzomen.

  maar symbolen zal hun je weet wel.

  • Ik kan het niet goed zien, maar het zou me niks verbazen want ze bespelen ons volledig. Symboliek wordt hun val.

   Uiteindelijk komt de oplossing niet van het systeem dat HET probleem is, de oplossing is om het vertrouwen in dit systeem en deze hele shitshow los te laten. We moeten het zelf gaan doen, huis voor huis, straat voor straat, samenwerken. We zijn ontwaakt in een sekte die alles omdraaide om mensen in de macht van de sekte te houden en we moeten ons gaan herinneren wat de natuurlijke norm is.

  • Of is ’t ’t symbool van Háár persoonlijke Hemelse Engel, … simpelweg ’n cadeautje van haar familiegeliefden, opdat ZIJ BESCHERMD, hemels BEWAARD moge zijn, om òns planetariërs als ’n AARDSE ENGEL te BEHOEDEN voor alle demonie, lokaal als EUnternationaal ….

   Moge de Schepper àller mensen en dingen, Chrisitne Margarete beschermen, bijzonderlijk haar Gezondheid, Geestelijk, Emotioneel en Fysiek !, opdat ‘Mep’ Frau Christine Margarete Anderson voor ons dáár in Brussel en Strasbourg onze (enige van de weinige) honorabele talentrijke competitieve voorsprekers en advocaten te zijn !

   Du fond de mon coeur ! We hebben Haar nodig, en zullen Haar nog vééééél nodig hebben, naast haar medestrijders !

   “* Vero Nihil Verius *”

 5. Poetin had misschien gelijk dat het Duitse parlement beter in Bonn had kunnen blijven en niet naar de Rijksdag had hoeven te gaan. God verhoede dat we net zo moeten zijn als Oost-Europa dat nu de VS beheerst, dat zijn we al, dan moeten we speciaal iemand als Angela Merkel uit Oost-Duitsland als premier met haar ideologische schatplicht aan het grootkapitaal met de oorlogen van dien. Ik sprak een Duitser die Engels kende, hij zei het simpeler toen we het hadden over de EU en de VS, hij zei (over de EU) it’s the same.

 6. organisaties die door corporaties worden gefinancierd en genocide en democide als oplossing gebruiken zijn GEEN autoriteit over het uitroepen van een pan-demie.

  ze zijn voer voor …. onder oorlogswetgeving.

  an pasant vertegenwoordigen (((zij))) allebeide zeiden.

  aanvuling , En passant
  Special move in chess where, immediately after a pawn makes a 2-step move, if it could have been captured by an opposing pawn had it advanced only 1 step, then the opponent can capture the just-moved pawn “as it passes” through the 1st square.

 7. Inderdáád, doen we ’t háár maar ‘ns ná ..?!!

  Als ‘r (nog) één, ÉÉN voor de (EU) BURGERS opkomt, dan is ’t FRAU CHRISTINE MARGARETE ANDERSON WÈL ! ZIJ náást Marcel DE GRAAFF, Rob ROOS, Virginie JORON, Cristian TERHES, de IVANS, en nog een handvol vrouwelijke/mannelijke illusteren, inzonderheid hun uit de “CORONACOMMISSIE” !! Wie dit, A° 2O24 niét besèft heeft die trein gemist …..?
  Bij ons zegt men in zo’n gevallen wel ‘ns smalend:
  ” TUTUÛúúúTTtttt zei de trein en de statie (station) reed voort (vertrok) ! ”

  Oók al zitten nagenoeg àlle regerings-, en kiessystemen als grove hemeltergende illusies in elkaar geraffeld …. Dat doet géén afbreuk aan ’t HEROÏSCH VOLKSVERTEGENWOORDIGINGSWERK wat de EERBARE en DAPPERE DAME voor òns àllen neerzet en presteert, en wat ze CONTRA de grove massa ‘PARLE-MENTEURS’ ÌN probeert te FORCEREN !

  ” EINE FRAU, – ONE MAN, FEW MEN -, ‘STANDING’ is/are A MAJORITY ” !
  ” De bète stuurlui zitten heus niet op café, of aan wal ”
  Waren er nog maar ’n paar méér als FRAU CHRISTINE ANDERSON !
  RESPECT !

  “* Vero Nihil Verius *” tijdloos

 8. Eerlijk gezegd vond ik NL (als onderdeel van EU) altijd al een strontverwend en zelfvergenoegd landje waar afgunst achter het vriendelijk wuiven naar elkaar verscholen gaat. Iedereen leefde gezapig in de verzorgingsstaat en gaf geen donder om een ander. Dit was heel goed merkbaar onder de zgn baby boomers. Die zie je nu nog steeds rondlopen met die zelfvergenoegde blik op hun smoeltjes. Sommigen zijn nu lekker met pensioen en ‘genieten van de kleine dingen’ ergens in een warm deel van EU. Je kan zeggen wat je wilt over de Ziomericanen, maar ze gaven wel om elkaar, zonder enige vooroordelen. Hier zijn mensen gebruiksvoorwerpen voor elkaar voor hun eigen nut (zie reactie van Theme) in hun eigen besloten kliekjes omdat Pappa Staat zo goed voor iedereen zorgt, dus je kan gewoon lekker misselijk doen over andere mensen en je overgeven aan je vooroordelen. Ik zie het op het werk hier ook constant, dat ‘maten naaien’ en ‘poten zagen’ dat een nationale sport lijkt te zijn. Ze geven geen flikker om een ander, want de uitkering komt in de post. Maar alsnog heeft de eigengerechtigde baby boomer gelijk: er is niks aan de hand. Laten we vooral stemmen op mw Anderson. Werkelijk? Weg met die parasiterende tering club!!! Wie heeft ze aangesteld om voor jou te dicteren???

 9. Christine Anderson begint met haar hoopgevende openingstreffer: We worden onder de voet gelopen, en het is bijna alsof we deze parallelle samenlevingen hebben, bovendien wordt ons geleerd om onze eigen manier van leven te haten, om onze cultuur te haten. Waarom zou iemand willen integreren in een samenleving die zichzelf haat?”

  Dan gaat zij verder met haar desinformatie lulverhaal: Christine Anderson gelooft ook dat de hoop voor Westerse democratieën in Oost-Europa en Amerika. Tja toen ben ik afgehaakt de term Amerika werd genoemd als zijnde de hoop voor Westerse democratieën, Oost-Europa met name Rusland en Belarus hebben een nieuwe cultuur opgebouwd door een sterke leider dé figuur Poetin, wanneer Europa in puin ligt dan pikken de Oost-Europese ‘democratieën’ de krenten uit de pap van hetgeen wat is overgebleven van een geïndustrialiseerd Europa verzwakt tot op het bot door de 4e Industriële Revolutie, Rusland en Belarus kunnen dit dodelijke spel van de joodse nazi Klaus Schwab en zijn manchurion candidates rustig achterovergeleund aanschouwen.

 10. Hoor ze, de verkiezingen komen eraan, tijd om het witte zieltje te laten zien. Wel mevrouw, “ik geloof in het Amerikaanse volk”, nogmaals van het zelfde, “het Amerikaanse volk” en “de vrijheid” is steeds hetzelfde verhaaltje van een stel maffiabazen die aan het uiteinde de zaak in handen krijgen. En dan kan je weer van vooraf beginnen met “het volk…”.

 11. Jep industie / detailhandel doet ook lekker mee

  probeer maar eens een tv te kopen
  zonder spyware, lukt je niet.
  Er zijn alleen maar smart tv te koop
  Wifi staat stiekum altijd aan
  Alexa oid luistert ook altijd lekker mee
  Dan is er nog zigby en bluetooth dat
  wel of niet aanwezig is en wel of niet
  aangegeven word.

  Triest is dat, burgers moeten altijd gemonitored
  worden en de 700 pedos van nederland kunnen
  hun gang gaan.

 12. Beste Theme,

  Wens je van harte nog een laat maar gemeend Zalig Kerstmis en het allerbeste voor 2024.
  Weet je, je bent niet alleen. Er zijn meerdere mensen zoals ons. We zouden met elkaar Kerst moeten vieren. Im heb mijn katholieke geloof herondekt hier in Italie, niet alla bergoglio en cie want die maken ookal deel uit van de globalisten en hun agenda (zoals vele andere op “sleutelposities”), maar samen met de overgebleven getrouwen en vaak uitgestotenen. Maar als we samen komen voor de H. Mis etc, is er grote vreugde en kracht in ons hart. Ze zij er nog, enkele goede getrouwe priesters etc, maar je moet ze zoeken. We gaan nl terug naar de catacomben – op alle gebied – maar we zijn NIET alleen!!!

 13. We have two opinions: one private, which we are afraid to express; and another one–the one we use–which we force ourselves to wear… until habit makes us comfortable in it, and the custom of defending it presently makes us love it, adore it, and forget how pitifully we came by it.” — Mark Twain

  “Your opinion is not my reality.” — Steve Maraboli

  “Change your opinions, keep to your principles; change your leaves, keep intact your roots.” — Victor Hugo.

  A wise man makes his own decisions, an ignorant man follows the public opinion. Opinion has caused more trouble on this little earth than plagues or earthquakes. _- googleit

  “Opinion is not knowledge” — Aristotle

  Opinion delict …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in