Screenshot video.

Het Oekraïense leger staat voor een catastrofale ontwikkeling die vroeg of laat onmiddellijke en stoutmoedige beslissingen van de legerleiding zal vereisen.

Het Russische leger heeft Georgijevka volledig ontruimd, is Maksimilianovka binnengevallen en rukt op naar het strategische knooppunt Koerikhovo met krachtige pantsertroepen.

Video: Sterke pantseraanval op Oekraïense stellingen.


Video: Het 153e Territoriale Verdedigingsbataljon van de Oekraïense strijdkrachten verdedigt zichzelf in de regio Krasnogorovka-Georgievka.

De Russen veroverden Georgievka en trokken Maksimilianovka binnen

Gisteren en vandaag lanceerden Russische pantsergroepen een reeks krachtige aanvallen op Georgievka. Tijdens het offensief ontruimden Russische troepen Oekraïense stellingen in de westelijke buitenwijken en bezetten het dorp bij Marinka volledig.

Russische eenheden gingen daarna nog verder en lanceerden een sterke aanval op Maksimilianovka.

Maksimilianovka is het laatste obstakel van het Russische leger op de weg naar Koerakhovo.

“Er blijft één dorp over op de weg naar Koerakhovo. Dit is Maksimilianovka dat, net als Georgievka, in de vlakte bij de Osokovaya rivier ligt,” zeggen Russische bronnen.

Op dit moment bevinden de Russische troepen zich op 7 km van Koerakhovo, een van de belangrijkste logistieke knooppunten van de Oekraïense strijdkrachten, via welke de Oekraïense troepen in Donbass worden bevoorraad.

De korte afstand tussen de Russische bevoorrading en Kurakhovo vergemakkelijkt de Russische artillerie.

  Laatste nieuws van Oekraïne: 5.600 DODEN IN ÉÉN WEEK; komt overeen met een verslag van een bezoeker aan Oekraïne

Video: Een aanval door eenheden van het Russische 255e Regiment in de richting van Kurakhovo.


Video: Hoe het Russische 103e Regiment Georgievka veroverde.

Het Oekraïense leger zal Pokrovsk en Koerakhovo tegelijkertijd verliezen!

Zoals we al eerder meldden, rukken Russische troepen tegelijkertijd ook op naar het knooppunt Pokrovsk. De Oekraïners lopen het risico ze allemaal in korte tijd te verliezen.

Dit is omdat:

De belangrijkste en krachtigste verdedigingslinie van het Oekraïense leger wordt gevormd door de as Koerachovo-Selidovo-Pokrovsk.

Als de Russische troepen deze as doorbreken, komen ze achter de Oekraïense troepen in Vulentar, Slavyansk en Kramatorsk te liggen.

Zo’n grote penetratie maakt het zinloos voor Kiev om een sterke linie van vestingwerken te verdedigen die begint bij New York en Toretsk, door Konstantinovka, Kramatorsk, Slavyansk loopt, zich uitstrekt langs de Oskol tot aan de Russische grens en Kharkiv vanuit het oosten bestrijkt.

Daarnaast blijkt de verdediging van de hele zuidelijke linie, van Vulentar tot Zaporizhzhya, ook uiterst vruchteloos en gevaarlijk te zijn voor de Oekraïense strijdkrachten, omdat de Russische ED-groep die Pokrovsk inneemt dan zal oprukken naar Pavlograd, waardoor alle andere communicatie wordt afgesneden en het hele zuidelijke front van de Oekraïense strijdkrachten dreigt te worden afgesneden.

  Zal Poetin instemmen met het impliciete pleidooi van Prigozjin voor een moderne Oprichnina?

De moeilijkste tijden breken nu aan voor de Oekraïners…

Zie kaarten.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Hier is uw “Red Pill” moment over de Rusland-Oekraïne oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVolledige toespraak van Poetin: BRICS, NAVO-uitbreiding en voorwaarden voor vredesbesprekingen in Oekraïne
Volgend artikelDe Petrodollar-deal met Saoedi-Arabië is afgelopen: Wat zijn de gevolgen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik mis even iets.
  “…Zo’n grote penetratie maakt het zinloos voor Kiev om een sterke linie van vestingwerken te verdedigen die begint bij New York en Toretsk…”

  New York? In Ukraine? Nu is mijn topografische kennis van Ukraine niet optimaal, maar ik denk dat daar een foutje in is geslopen.

  Verder lijkt dit op het daadwerkelijke begin van het einde voor Ukraine. Rusland had een laatste vredesvoorstel gedaan en dat is afgewezen, ondanks dat Rusland duidelijk aangaf dat er bij afwijzing voorlopig geen andere uitkomst meer zou zijn dan volledige overgave.

  Ukraine zit met een enorm tekort aan mankracht en kan deze bres niet dichten. Niet alleen dat, maar deze bres lijkt Rusland de mogelijkheid te geven diverse delen van wat er nog over is van de Ukrainse strijdkrachten van elkaar te scheiden, waardoor ze afzonderlijk vernietigd kunnen worden zonder kans op versterkingen.

  • New York of Niu-York is een landelijke nederzetting in de stedelijke hromada van Toretsk, Bakhmut Raion, Oblast Donetsk, Oost-Oekraïne. Het ligt 37,9 kilometer ten noordoosten van het centrum van de stad Donetsk. Van 1951 tot 2021 heette de nederzetting Novhorodske. Wikipedia (Engels)

 2. ik hoorde dat turkye In marokko het leger gaat helpen,ik dacht dat het gezworen vijanden zouden zijn.
  beide hebben islamitische bevolking, gaan zij straks samen europa veroveren?
  zij zijn nu nog de enigsten in europa die grote legers met genoeg munitie op de been kunnen brengen.
  aangezien beide landen heel veel van hun landgenoten europa hebben ingezonden, denk ik niet dat er veel weerstand zal zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in