Israel Defense Forces / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De wereld verkeert in een staat van escalerende chaos nu de spanningen in het Midden-Oosten blijven oplopen; een nieuwe coronavirus “variant” haalt de krantenkoppen; en Ecuador vervalt in een burgeroorlog, naast andere calamiteiten, schrijft Ethan Huff.

Het laatste nieuws uit Israël is dat ziekenhuizen in het noordelijke deel van de Joodse staat zich moeten voorbereiden op “duizenden slachtoffers” na de moord op de zwager van de leider van Hezbollah.

Functionarissen van de Israël Defense Forces (IDF) hebben de opdracht gegeven om zich voor te bereiden op de uitbreiding van de gevechten in het noorden bij Libanon nadat talrijke moslimleiders, waaronder een andere van Hamas, werden geelimineerd door het Israëlische leger, wat zeker zal leiden tot vergelding.

“Waarom wordt er nu zo’n alarm uitgegeven?” vraagt Michael Snyder van The Economic Collapse Blog zich af over deze laatste ontwikkeling in het Midden-Oosten. “Staat er iets groots te gebeuren?”

Het Ziv Ziekenhuis in Safed en het Galilee Medisch Centrum in Nahariya zijn beide begonnen met voorbereidingen voor een “onbewoond eiland” situatie. Dit betekent dat de medische faciliteiten zich voorbereiden op dagen zonder toegang tot werkende apparatuur, benodigde medicijnen en voedsel, met als implicatie dat Hezbollah op het punt staat om een massale aanval te lanceren.

“Voor mij klinkt het zeker alsof de Israëlische autoriteiten anticiperen dat er binnenkort een volledige regionale oorlog zou kunnen uitbreken, en dat zou enorme wereldwijde gevolgen hebben,” merkt Snyder op.

Ze pushen nog steeds meer COVID “varianten”

Een andere belangrijke ontwikkeling is een aankondiging uit communistisch China over een nieuwe “dodelijke variant” van het Chinese virus dat 100 procent dodelijk is bij muizen “door infectie van de hersenen”.

  Het ruimen van de mensheid versnelt, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen worden gedood, terwijl de artsen en politici zwijgen

Wetenschapper Yigang Tong van het Volksbevrijdingsleger (PLA) publiceerde een artikel over de variant, bekend als “pangolin” of “GX_P2V”, die elke geëvalueerde hACE2-muis doodde.

“SARS-CoV-2-gerelateerd pangolin coronavirus GX_P2V(short_3UTR) kan 100% sterfte veroorzaken in humane ACE2-transgene muizen, wat mogelijk kan worden toegeschreven aan een late herseninfectie”, aldus het artikel. “Dit onderstreept het risico van verspreiding van GX_P2V naar mensen en biedt een uniek model voor het begrijpen van de pathogene mechanismen van SARS-CoV-2-gerelateerde virussen.”

Peter Daszak van de EcoHealth Alliance is ook bezig met angstzaaien over “een nog nooit vertoond virus” met “bijna” evenveel potentie als het originele COVID om mensen te infecteren – is er binnenkort weer een gefabriceerde “pestilentie” op komst voor de wereld?

Dan zijn er nog de voortdurende problemen van burgerlijke onrust in Ecuador, die volgens berichten zijn uitgebarsten in een landelijke “burgeroorlog” nadat gemaskerde misdadigers “een televisiestation in de havenstad Guayaquil bestormden … terwijl ze gevangenisbewakers gijzelden en burgers vermoordden”.

De gemaskerde mannen bedreigden presentatoren en medewerkers met automatische wapens en explosieven op live televisie terwijl op de achtergrond geweerschoten klonken en doodsbange gijzelaars om genade smeekten.

“… op dit moment begint de strakke greep die de VS en de EU ooit hadden op zo’n groot deel van de planeet te wankelen,” merkt Snyder op over deze snel escalerende ontwikkelingen in Ecuador, het Midden-Oosten, en eerlijk gezegd over de hele wereld in bijna elke hoek van de wereld.

“We zijn echt een periode van enorme wereldwijde chaos ingegaan en ik verwacht dat het de komende maanden nog veel wilder zal worden.”

  Zij zijn vrij om ons te blijven doden, zolang wij blijven denken dat zij niet zo kwaadaardig kunnen zijn

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn antwoord aan de religieuze zionist met “tranen in zijn ogen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkende opiniepeiling laat zien hoezeer de elite ons haat
Volgend artikelDoor de IDF geplaatste mijnen in gebouwen in Gaza exploderen en doden 21 Israëlische soldaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Zou het? Ik houd nu al 7jr elk jaar mn hart vast bij alle doemberichten, maar tot op heden komt er (nog) niks uit. Wat er wel gebeurt is dat hier in NL, geen enkele dag normaal weer is. Vandaag begon, sinds lange tijde, met blauw lucht en mooie wolken, en een paar uur later was het weer een grijze sciencefiction lucht. Wij kijken naar het toneel en zij besproeien de zaal met gif.

   Ik heb wel het gevoel dat dit allemaal niet lang meer zo kan doorgaan.

   • Kijk naar de windrichting. Als die zuid/zuid-west is dan betekent dit vrijwel altijd veel wolken, veel regen, de atmosfeer bevat nog steeds veel meer vocht dan normaal sinds de gigantische Hunga Tonga onderzeese vulkaan uitbarsting in begin 2022 waarbij absurde hoeveelheden water de atmosfeer in geschoten werden.

    • Juist Simon, gewoon het weer. .Geen alu hoedje met sproeivliegtuigen die rasters vliegen wat verder niemand weet!!! Alsof dat kan!! Elke vlucht is bekend en geregistreerd, anders komen er voordat jij het doorhebt al ruim boven zee 2 straaljagers kijken wat je daar doet!!

 1. Zolang de wereldbevolking elk jaar nog met 70-80 miljoen mensen toeneemt slagen de depopulisten cq Malthusianen niet erg in hun doelstelling.

 2. Mooi al die varianten van cojona. Alleen een variant op niks is nog altijd niks. Idioot hoeveel mensen erin blijven geloven. En die Robert W. Malone hoort bij die virusgifclub en die promoot weer fijn al die verzonnen varianten. Die man is net zo fout als de rest, misdadiger, zakkenvuller.

 3. Israel heeft vanmorgen voorgesteld om een wapenstilstand van 2 maanden te houden, om ondertussen wederzijdse gevangenen uit te wisselen. Dus er is nog hoop dat de strijd niet verder escaleert.

  • ik weet niet waar je wederzijds gelezen hebt. was volgens mij toch echt: hamas laat alle gijzelaars vrij in ruil voor 2 maanden wapenstilstand. en netanyahu tussendoor blijven roepen dat israel pas stopt als hamas vernietigd is (wat onmogelijk is, want een ideologie kan niet met geweld worden uitgeroeid) . wat zou jij doen als je hamas was, ze hebben t dan ook afgewezen, ca 5 uur geleden. nee: hele wereld op t westen/usa na is israel spuugzat. petje af dat iran.rusland/china zich zo inhouden en sterker echt verbinden in multipolair samenwerken en mega contracten, ook strategisch, afsluiten. wie had ooit gedacht dat laatst genoemde 3 voor vrede en eigen identiteit gaan ipv opzettelijk burgers bombarderen wat t fascistische westen/usa doet. rusland is misschien allerverstandigste: keert europa de rug toe.

 4. Het excuus (oorzaak) wordt dus al in gereedheid gebracht nu 5G hier in sneltreinvaart wordt uitgerolt. Nu maar hopen dat ik WEER mis ben…

 5. Quote: Wetenschapper Yigang Tong van het Volksbevrijdingsleger (PLA) publiceerde een artikel over de variant, bekend als “pangolin” of “GX_P2V”, die elke geëvalueerde hACE2-muis doodde.

  “SARS-CoV-2-gerelateerd pangolin coronavirus GX_P2V(short_3UTR) kan 100% sterfte veroorzaken in humane ACE2-transgene muizen, wat mogelijk kan worden toegeschreven aan een late herseninfectie”, aldus het artikel. “Dit onderstreept het risico van verspreiding van GX_P2V naar mensen en biedt een uniek model voor het begrijpen van de pathogene mechanismen van SARS-CoV-2-gerelateerde virussen.”

 6. Het joodse geloof, met koning David (Davidster) als middelpunt, was reeds voor de jaar-telling een goed georganiseerd instituut.

  Toen het christendom daaruit ontsproot heeft het Joodse geloof het christendom helpen opzetten met al hun kennis, kunde en rituelen en Het Vaticaan, samen met de christenen helpen oprichten. Beide partijen hebben daar baat bij.

  Op website https://www.facebook.com/Lamoraal staat dat alle hoge west Europese adel + USA presidenten bloedlijnen heeft met Koning David, de koning van het Verenigd Koninkrijk Israël (ca. 1040-970 v. Chr.).

  Dit verbindt dus alle west Europese vorsten + USA presidenten + Israël + Het Vaticaan aan elkaar. 2.000 jaar lang heeft Het Vaticaan dus een dubbele rol gespeeld namelijk:

  1: het regelen van de huwelijken van wereldleiders (koningen en koninginnen + hoge adel) met koning David afstammelingen

  2: De 12 christelijke stammen (de plebs / Latijn plebejer: niet van adel) kreeg het afgeschaalde en vereenvoudigde evangelie van Jezus Christus met veel olijke christelijke feestdagen

  Anno Nu zetten al die koning David bloedlijnclan allemaal wereldorganisaties, zoals het WEF, op met één doel, alles onder hun controle

  Kortom er valt genoeg te onderzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in