Net wanneer u dacht dat u alles wist over de COVID-19 prik-intervallen, komt er een andere suggestie. Het National Advisory Committee on Immunization zei donderdag dat de Canadezen om de 90 dagen een booster moeten overwegen, het kortste interval tot nu toe, aldus de verslaggever van Blacklocks Reporter, bericht Torontosun.com.

“Een korter interval van ten minste drie maanden kan gerechtvaardigd zijn in de context van een verhoogd epidemiologisch risico, alsmede operationele overwegingen voor een doeltreffende uitvoering van het COVID-19 vaccinatieprogramma,” aldus een samenvatting van een verklaring van 1 september van het Nationaal Raadgevend Comité voor de Immunisatie.

Nog maar een paar weken geleden had het Ministerie van Volksgezondheid gezegd dat een booster om de negen maanden voldoende was.

“Ik begrijp dat de mensen zich overweldigd kunnen voelen,” zei Dr. Supriya Sharma, senior medisch adviseur van het Ministerie van Volksgezondheid.

“Er is veel informatie beschikbaar en de boodschap is sinds de pandemie een beetje veranderd. In het begin was het “rennen, laat u vaccineren, haal het eerste vaccin dat voor u beschikbaar is”. Die eerste boodschap was eigenlijk heel eenvoudig. Maar nu wordt het ingewikkelder, want we zitten in een andere situatie.”

Dr. Howard Njoo, adjunct-directeur van het gezondheidsdepartement, zei dat een booster om de zes maanden niet voldoende was, omdat de doeltreffendheid ervan afneemt.

“Als u een eerdere booster hebt gehad, ongeacht het aantal, of als u een infectie hebt gehad, moet u zes maanden wachten, maar afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en andere overwegingen kan dat interval worden verkort tot ongeveer drie maanden,” zei Njoo.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De gruwelijke getuigenissen van Australische verpleegsters over vaccinverwondingen (Nederlands getranscribeerd)Volg Frontnieuws op Telegram

  Drievoudig gevaccineerde vaccinpusher arts sterft "plotseling en onverwacht" op 36-jarige leeftijd - artsen zijn verbijsterd

Lees meer over:

Vorig artikelHet Oekraïense “tegenoffensief” was voorbestemd om te mislukken – vandaag is het zover
Volgend artikelDe Covid-pandemie was volstrekt onnodig. Er waren geneeswijzen voorhanden. De medische wereld is verantwoordelijk voor de moorden op grote en groeiende aantallen mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. en weer een complotje wat uitkomt, hahahaha, echter de meute heeft het geheugen van een vis en zal wel weer gewoon hun meesters opdracht opvolgen…

 2. Dus net als in Duitsland waar je je elke drie maanden moet laten vaccineren? Net als straks in Nederland?
  Eigenlijk verheug ik me er zo op wat er gaat gebeuren. De *rg* van gw*ld waarin we gaan eindigen. Geloof me, ik ga mijn huid stinkend duur verkopen als ze mij gaan dwingen en neem er meteen een zootje mee.
  Ben niet bang voor de dood. Ben alles al kwijt. Heb niks en niemand meer, iedereen dood, wat het wel gemakkelijker maakt om de pijp uit te gaan.

  • @Spiegies (Geloof me, ik ga mijn huid stinkend duur verkopen als ze mij gaan dwingen en neem er meteen een zootje mee.)

   Liever vechtend ten onder, dan er als een lafaard vandoor.
   Zeker weten, dat ik er een paar ga mee nemen !! (Nazietuig)

    • Koop een luchtbuks met een kracht van minstens 16 joule en Kvintor Drotik pijltjes.
     Die komen wel aan bij de ontvanger.

     Ook handig is een luchtbuks met magazijn, bijv een Gamo Speedster.
     Hiermee kun je echter geen Drotiks mee schieten.

     Ideaal is om beide te hebben, kun je mensen op afstand mee houden.

    • Je kunt ook zelf wat bouwen als je een beetje handig bent. Dan weet niemand wat je in huis hebt. Daar komen ze pas achter als ze je huis binnendringen.

 3. Tja, soms is de een wat sneller en vaker met prikken, dan de ander, maar DIT scenario heb ik al eerder ergens gelezen. Schijnt bij het uitrollen van DE AGENDA te horen. Gaat allemaal zeker niet snel genoeg.
  Mankeert er nog maar aan dat de mensheid zelf nog moet gaan betalen (anders dan via de belastingen) voor elke prik die ze gedwongen worden om te halen.
  Zou Trud-water op “hoog niveau” al intiem contact met Trutte over deze kwestie hebben gehad? Ze konden vorig jaar in NL immers al bijzonder goed met elkaar overweg volgens de foto’s die we zagen. Young global jaar-genoten?

 4. Wat een kul verhaal om mensen de dood in te jagen. Die lui zijn van de wereld geraakt. Kunnen alleen nog in hun lucht ballon denken en praten. Totaal geen empathisch vermogen meer in hun hersenloze schedel.

  • Weer dezelfde BLABLA ze gaan geen vaccin verplicht stellen want dan zijn ze aansprakelijk maar het is weer ANGST inblazen om de dommen maar weer naar de prikstraat te jagen…

   Ze kunnen je niks verplichten het blijft vrijwillig maar het werkt de schaapjes trappen er wel weer in..

   Ze willen de mensen volpompen met Graphene oxyde dan de 5G open en ze klappen inwendig uit elkaar als een ballon..

   Zal me niks verbazen als we volgend jaar in de supermarkt staan en 3/4 van de mensen om je heen vallen dood neer en alleen de vaccinloze staan nog op hun benen… Tot zo ver de intelligentie test jullie hebben het gered… en nu???

   • Zodra ze gaan verplichten en het gaat mis zijn ze volgens de wet schuldig en dat willen ze niet. Mochten er tzt nog onafhankelijke rechters zijn dan gaan ze zitten.
    Maar iemand heeft meer dan 35 jaar geleden al voorspeld dat Willempje en Maximaatje niet zullen worden opgevolgd door hun kids. Toen wist ik nog niet waarom, maar die 2 zullen zich moeten gaan verantwoorden voor een rechter.

 5. Zoals ik eerder omschreven heb wordt elke opgelegde verplichting op 2 manieren tot stand gebracht. 1) een schriftelijk contract waar beide partijen schriftelijk zijn natte handtekening onder zetten. 2) door de opgelegde verplichting vrijwillig te accepteren.
  Deze 2de mogelijkheid wordt door de overheden (die enkel vermeend bevoegd zijn) en de media gepromoot bij het publiek. De angsthazen halen gehoorzaam direct hun euthanasie injecties en zo ontstaat dat de overgrote meerderheid het opgelegde verplichting vrijwillig accepteert. De overheden en de media gaan dan weer de afvallige aanvallen, waardoor de kudde zich gerechtvaardigd voelen om de afvallige te recht te wijzen en zo weer politie agentje willen spelen waar ze (grof) geweld tegen hun eigen mede mens niet schuwen.

  • Ik zou zeggen laat dat schapen volk maar voorgaan want eigenbelang en angsthazerij kun je niet tegengaan met gezond verstand te gebruiken, omdat ze gehersenspoeld zijn!!!!! Als het schapenvolk nu nog niet weet dat ze als proefkonijn gebruikt worden ja dan gaan ze maar vroegtijdig,,, DOOD!!!!!!!!!!! Zo lossen ze de overbevolking op die volgens Putin maar een miljard mag zijn in deze maffe aardkloot…………..

 6. Op welke wet beroepen ze zich? Ik kan ook wel je moet dit, je moet dat gaan schreeuwen. Straks moet je jezelf een kogel door de kop schieten, want dat werkt ook profylactisch tegen convid. Ze worden telkens brutaler met je moet dit, je moet dat. Laten wij wakkeren ons maar beter niet gek maken en zeggen hardop en uit volle borst: ‘wij moeten helemaal niks!’

  • Vind ik ook,
   Dat had al veel eerder moeten gebeuren, en “met geweld los je niks op” lees ik hier.
   dat kan best zijn maar je bent hier met regelrechte satanische massamoordenaars bezig
   en dan is dit niet enkel gerechtvaardigd maar een dringende noodzaak.

  • Kletskoek. Als iemand mijn huis binnendringt en de boel sloopt dan gaat vriendelijk vragen on te stoppen niet helpen. Mijn pistool of shotgun wel.
   Als iemand wordt verkracht idem, vriendelijk vragen te stoppen werkt niet. Een klap op zn kop, of nog liever de strot, of een mes of kogel in zn bast helpt dan een stuk beter.
   Zo ook met deze prikken. De eerste die mij fysiek wil dwingen gaat het loodje leggen. De eerste groep die mij wil dwingen idem, net zolang tot ze die spuit in mijn koude dode arm kunnen steken. Maar dan zullen er wel meerdere andere lijken op mijn terrein liggen.

 7. Het valt toch iedereen ook op, dat diegenen in die posities die dit blijven pushen en doordrukken, allemaal import-landers zijn. Allemaal personen 1e of 2e generatie die in een Westers land zijn ingekomen, daar op een verantwoordelijke positie zijn gezet, en zich bedienen van een script van hogerhand. Geen enkele binding met de historische bevolking, geen culturele binding, geen aanspraak op geboortegrond. Dit is net zo erg als de acties die ze ondernemen, en hier dient akte van en actie op te ondernomen worden.
  Het is een ‘recept’ tot verwaarlozing van een land.

 8. dat is klinklaar nep nieuws dat de Canadezen om de 90 dagen een Covidspuit moeten halen want ik ken Canadezen die nooit een spuit C 19 gehaald hebben dus dit nieuws is onzin!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in