14-jarig Japans meisje onverwacht 2 dagen na ontvangst van 3e dosis Pfizer mRNA COVID-19 injectie overleden; autopsie toonde congestief oedeem van longen, T-cel lymfocytische & macrofaag infiltratie in longen, pericardium & myocardium van linker atria & linker ventrikel, lever, nieren, maag, twaalfvingerige darm, schrijft Dr. Paul Alexander.

Ten eerste, voor iedereen die nu al 3 jaar met ons in de strijd staat, samen met McCullough, Risch, mijzelf, Tenenbaum, Oskoui, Ladapo, Atlas, Tyson, Fareed, Marik, Thorp, Vliet, enz., enorm veel lof en liefde en dank. Wij houden de lijn vast maar moeten nu doorzetten want de kwade beesten komen nog steeds, zij zullen niet stoppen, wij zijn het die hen moeten stoppen.

Wij vechten voor één ding, onze kinderen en kleinkinderen en degenen die wij nooit zullen zien. Maar we moeten vechten.

Begin hier:

“Autopsiebevindingen toonden congestief oedeem van de longen, T-cel lymfocytaire en macrofaag infiltratie in de longen, pericardium, en myocardium van de linker atria en linker ventrikel, lever, nieren, maag, twaalfvingerige darm, blaas, en middenrif. Aangezien er geen voorafgaande infectie, allergie of blootstelling aan medicijntoxiciteit was, werd de patiënt gediagnosticeerd met post-vaccinatie pneumonie, myopericarditis, hepatitis, nefritis, gastro-enteritis, cystitis en myositis.”

Bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10027302/

Mijn gevoel:

Artsen vielen ten prooi aan de lokroep van prikkels en weigerden kritisch na te denken over alle kwesties, van lockdowns, tot natuurlijke immuniteit, tot deze genetische vaccins waarvan is aangetoond dat ze zo zeer schadelijk zijn. Er zijn gewoon te veel voorbeelden van jonge mensen die plotseling sterven en dit geval benadrukt de tragedie wanneer je een 15 jaar durend ontwikkelingsproces van een vaccin terugbrengt tot een paar maanden. Natuurlijk zal het onveilig zijn en de mRNA-technologie had nooit op de markt gebracht mogen worden. Degenen die dit gedaan hebben, IMO inclusief CEO’s van vaccinproducenten zoals Bourla, zijn criminelen.

  Uit Brits overheidsrapport blijkt dat kinderen tot 52 keer meer kans hebben om na COVID-injectie te sterven

Ouders wees gewaarschuwd, er zijn geen gegevens die deze injecties bij uw kinderen ondersteunen en zie mijn eerdere substack over deze kwestie van nul risico bij kinderen.

Scotland: ‘Deaths involving coronavirus (COVID-19) in Scotland’; look at the updated excel data file I embed below, it shows you not one (zero), that is ‘0’ persons under 19 (let us say ‘kids’) died… Read more


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongevaccineerden hebben bloed aan hun handenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat voor soort Oekraïne steunen wij?
Volgend artikelWesten “niet zo happig om uit te zoeken” wie Nord Stream heeft opgeblazen – WaPo-rapport haalt officiële narratief verder onderuit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • DE ouders zijn moordenaars en ook de personen die dat gift in hebben gespoten laat staan de overheden die de het volk wilt vermoorden maar ook de schaapjes zijn geen haar beter.

 1. COVID-19, het mRNA-middel en.. DEPOPULATIE..!!

  “Een wereldbevolking van totaal zo’n 250-300 miljoen mensen,
  dus een reductie van 95% in vergelijking met het huidige niveau,
  zou ideaal zijn”

  Ted Turner,
  (owner of CNN in an interview with Audubon magazine)

  * * *

  “Om de wereldbevolking te stabiliseren,
  dienen we zo’n 350.000 mensen per dag te elimineren.
  Dat is een verschrikkelijke uitspraak,
  maar het is net zo slecht om de uitspraak niet te doen.”

  Jacques Cousteau,
  (1991. Explorer and UNESCO courier)

  * * *

  “Wij dienen ons duidelijker uit te spreken over seksualiteit,
  geboortebeperking, over abortus, over de waarden die de populatie controleren.
  Omdat de ecologische crisis, kortgezegd, de bevolkingscrisis is.
  Wanneer je de bevolking met 90% vermindert,
  zul je zien dat er niet veel mensen over zijn,
  die een grote ecologische schade kunnen berokkenen.”

  Mikhail Gorbachev

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/covid-19-het-mrna-middel-en-depopulatie/

 2. Het blijft verbazingwekkend om alsmaar te merken hoe lang het duurt voordat iets ècht doordringt bij de meeste mensen nadat ze efficiënt zijn geïndoctrineerd met behulp van informatie die appelleert aan allerlei angsten.

 3. Uit liefde heb ik mijn vrouw, kinderen, vrienden en buren gewaarschuwd. Ze hebben me voor gek, complitdenker en opruier verklaard. Ze hebben zich laten prikken en het lang tegenover mij ontkent. Maar ik zag de signalen. Wederom een grote golf van kritiek en uiteindelijk hebben ze zich van mij ontdaan. Ik heb mijn gezin vorig jaar al verloren en als ze sterven door de prik dan heb ik daar ook geen problemen mee. Wie niet horen wil…..Maar vergeten en vergeven doe ik dus effe lekker niet.

  • het belangrijkste Durachuk je hebt jezelf niet verloren. Er zijn er maar weinig zoals jij,..helaas. Voor mij ben je een held!!

  • En dit is precies wat ze willeb. Twee deling en gedove flam/ licht . Laat je niet kisten en blijf vechten maar ga niet mensen dood wensen …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in