De Nieuwe Wereldorde is er al. We leven erin. En het zal de komende maanden nog veel en veel erger worden, want we zitten nu al in de doodsfase van de Grote Reset. Beslissingen worden genomen door, of volgens de eisen van, een kleine groep lobbyisten en sekteleden die gemanipuleerd zijn om de belangen van de samenzweerders te vertegenwoordigen – hetzij bewust, hetzij door domheid en onwetendheid, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Wij worden gecontroleerd door samenzweerders die het soort mensen controleren dat gelooft dat het goed is om zichzelf voor ambulances op de weg te plakken.

De wereld zit vol met mensen die denken dat degenen onder ons die zich zorgen maken over wat er gebeurt halve gekke samenzweringstheoretici zijn. Maar het vreemde is dat de meeste van die mensen die denken dat wij complottheoretici zijn, zelf bezorgd zijn over dingen die gebeuren en die hen hebben getroffen. Het probleem is dat ze niet naar het grote geheel hebben gekeken – ze beseffen niet dat alle slechte dingen die de afgelopen jaren zijn gebeurd, met elkaar verband houden. De nieuwe griep, de opwarming van de aarde, de gemanipuleerde oorlog tegen Rusland, de oorlog tegen ons, de opzettelijk vernietigde wereldeconomie, de prijsstijgingen, de inflatie – ze zijn allemaal met elkaar verbonden.

De onschuldigen zijn er niet in geslaagd twee en twee bij elkaar op te tellen, deels omdat ze het te druk hadden met het zich zorgen maken over individuele bedreigingen voor hun dagelijks leven, deels omdat ze het moeilijk vinden te geloven dat iemand zo’n kwaadaardig complot kan bedenken als het complot dat al jaren aan de gang is, deels omdat ze naïef en kritiekloos zijn en te graag geloven wat hen wordt verteld door de uiterst corrupte mainstream media, en deels omdat degenen onder ons die de waarheid vertellen vanaf het begin zijn gedemoniseerd, voorgelogen, gecensureerd, onderdrukt en zeer effectief het zwijgen opgelegd door de mainstream media.

  Afvalscharrelen: Het is niet alleen als de SHTF - Het is al een manier van leven voor velen

Wanneer de Grote Reset eindelijk komt, zal Sir Klaus Schwab, geridderd door koningin Elizabeth voor diensten aan de samenzwering, de ongekozen koning zijn van een volledig corrupte wereldregering. Schwab, een schurk uit de jaren ’40, een kruising tussen Dr. Strangelove, Ernst Blofeld en Dr. Mengele, zal worden omringd door een bende C-lijst schurken, samenzweerders en halfvergeten beroemdheden.

Als we niet oppassen worden we gecontroleerd door mensen die ik beschouw als trieste, zielige, tweederangs mensen; mensen als Fauci, Whitty, sjofele ambtenaren, en Gates, een vriend van Jeffrey Epstein en de BBC. (Als Epstein nog zou leven, zou de BBC hem ongetwijfeld een praatprogramma geven.) Dolly Parton en Piers Morgan worden gezamenlijke wereldministers die ogenschijnlijk alles weten, maar in werkelijkheid niets begrijpen. Charles, een man van een jaar of 70 die hulp nodig heeft om de bovenkant van zijn ontbijt ei eraf te halen en tandpasta op zijn borstel te doen, zal verantwoordelijk zijn voor het recht met William en Kate, een stel Stepford-vrouwen, als zijn assistenten. De hertog en hertogin van Californië zullen ongetwijfeld belast zijn met zeuren en mokken – en dat zullen ze zeker goed doen.

Als we ons door deze trieste en zielige wezens laten verslaan, is het alsof het Braziliaanse voetbalteam wordt verslagen door een team eenbenige piraten met scheurbuik.

Maar helaas worden we verslagen. De samenzweerders en de collaborateurs besturen de wereld al.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

  Professor Cahill waarschuwt de globalisten: "Het spel is uit"

Lees meer over:

Vorig artikelOm erachter te komen wat er echt gebeurt in Oekraïne (en niet alleen daar), moet u geen tv kijken of westerse media lezen
Volgend artikelVerenigde Naties SMEKEN Rusland om kunstmest te exporteren zodat westerse landen niet lijden onder een verergerende voedselcrisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Coleman lijkt integer maar is een onbetrouwbare hond iemand die de virusleugen in stand houd is een VERRADER ….

  Beste frontnieuws schenk geen aandacht meer aan deze man hij staat AAN DE VERKEERDE KANT…

 2. ALS EPSTEIN NOG ZAL LEVEN???
  Die smerige pedokoning leeft nog…

  Camera´s die toevallig niet werkten tijdens de 24/7 surveilance , bewakers die in slaap gevallen waren tijdens zijn ¨zelfmoord¨.

  De foto die genomen was met het zogenaamde lijk van epstein waren fotoś van een ander zijn linkeroor was duidelijk te zien en dat was NIET zijn oor maar totaal anders…

  Hij was degene die stiekum opnames maakte van hooggeplaatste pedo mannetjes om ze later te kunnen chanteren in samenwerking met cabal , fbi en cia…

  Hij zit gewoon ergens een wijntje te drinken in een penthouse met 3 kleine meisjes op zijn schoot…

  • Jeffrey Epstein was een op & top Mossad-agent, die via een honey trap zoveel mogelijk mensen – vooral mannen – heeft gechanteerd om ze tot gewillige zinonistische slaven te maken van de khazaarse maffia.
   Bill Clinton heeft bij voorbeeld Epsteins pedo-eiland little Saint James 26 keer met een bezoek ‘vereerd’.

 3. Het grootste probleem is niet de geniepige elite maar de oerdomme massa. Aangezien die zich grotendeels aan de parasiterende linkerzijde bevindt zou het volgens sommigen zelfs beter zijn als die van het wereldtoneel verdwijnt.

 4. huh >>>Wanneer de Grote Reset eindelijk komt, zal Sir Klaus Schwab, geridderd door koningin Elizabeth voor diensten aan de samenzwering, de ongekozen koning zijn van een volledig corrupte wereldregering.<<<

  die Koningin Elizabeth is al dood… (nu voor het grote MSM publiek.

  volgens sommige sites zelfs al 10 jaar oid geleden 🙂 daarna werd er een clone voor in de plaats gezet…hm.

 5. Nog zo’n keurige arts, maakte al jaren voor de corona-plandemie, mensen rijp voor het jaarlijkse griepvaccin. https://i.postimg.cc/25BSbwyf/dr-ted.jpg

  Tv-dokter en deelnemer Vaccinatiealliantie Ted van Essen pleit namens Rijk voor gewenningspatroon coronaprikken. “Vaccin werkt niet eeuwig. Vergelijk het met een veiligheidsgordel in de auto. Je draagt hem niet maar één keer, je draagt hem iedere keer.”

  rijksoverheid.nl
  8 argumenten om de herhaalprik niet te nemen (en waarom je het wél zou moeten doen)
  Vrijwel alle coronamaatregelen zijn losgelaten. En ook al is het coronavirus niet weg, kunnen we toch grotendeels ons gewone leven weer oppakken. Heeft de herhaalprik voor 60-plussers dan nog wel…

  Tweet: Daniël van der Tuin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in