© World Economic Forum via Flickr, (CC BY-NC-SA 2.0).

De meeste mensen weten wie Klaus Schwab is. De oprichter van het World Economic Forum is een van die ongekozen mannen die ons vertellen wat we wel en niet kunnen doen.

Wat de meeste mensen niet weten is dat de vader van Klaus Schwab, Eugen Schwab, dwangarbeiders liet werken in een kamp op het terrein van zijn fabriek waar wapens voor de nazi’s werden geproduceerd.

De nazi’s waren zo onder de indruk van de fabriek dat Eugen allerlei onderscheidingen kreeg. Het werd zelfs een voorbeeldfabriek voor de nazi’s.

Na zijn afstuderen aan Harvard trad Klaus Schwab in dienst bij het bedrijf van zijn vader, Escher-Wyss. Het bedrijf fuseerde met een andere firma die tijdens de Tweede Wereldoorlog een slechte reputatie had opgebouwd.

Terwijl Schwab in de raad van bestuur zat, speelde het bedrijf een sleutelrol in de ontwikkeling van het illegale kernwapenprogramma van Zuid-Afrika tijdens het apartheidsregime.

Dit is de man die de Great Reset leidt. Dit is de man die een wereldregering wil creëren. Dit is de man die opschept over het infiltreren van regeringen.

Wat gebeurt er als de WHO en het WEF samenwerken?

Via Uncutnews.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Afvalscharrelen: Het is niet alleen als de SHTF - Het is al een manier van leven voor velen
Vorig artikel“Verdeel en heers” wordt “verenig en werk samen” naarmate Xi, Poetin, Raisi, Farhan Al-Saud en anderen de nieuwe wereldregels bepalen
Volgend artikelDr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden (Deel I)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Zo zijn er wel meer bedrijven die onder een nazi bewind mensen zich dood lieten werken in ww2. Denk aan Siemens, Ford, VW, etc etc etc etc…..

  • het is slechts om aan te geven waar zijn motivatie vandaan komt, hij is in zijn vaders voetsporen getreden.
   het is aangeboren.

   • Klopt, Ralf,
    Als je bekijkt dat die ‘agenda’ al honderden jaren bestaat betekend dit dat hun nageslacht ook in de voetsporen treed van hun vaders, en soms nog veel erger zijn. De bloedlijnen moeten bewaard blijven.

    • De zelfverklaarde “elite” zweert bij inteelt binnenin de eigen bloedlijnen.
     Prince Charles schept op over het terug traceren van deze lineage tot de pharaos. Broeder en zuster koninklijke insect was daar heel normaal. Ook de rot kinderen roth schilden geven op beeld toe hun vermogen binnen de familie te kunnen houden dmv inteelt en trouwen in de eigen bloedlijnen.

     En we weten waarschijnlijk allemaal wat dit bv met honden doet.
     Genetische defecten en argesie of zelfs de eigen achterpoot aanvallen omdat de hond zijn etensbak denkt te verdedigen tegen en vijand.

     Dat is pas echte
     hebzucht en paranoïde schizofrenie.

  • In deze corrupte wereld van het globale fascisme is het van het grootste belang om de macht aan de volgende generaties door te geven. Zo deden de ‘koningklijke’ bloedlijnen het ook altijd.

   Anders zou al die aangerichte massamoorden en duistere criminaliteit op wereldschaal namelijk voor niks zijn geweest!!

 2. “Wat gebeurt er als de WHO en het WEF samenwerken?”
  Weet degene die dit stukje schreef niet hoe de lijntjes lopen? Die verbindingen zijn m.i. al lang duidelijk.
  Overigens ook hier weer humor te lezen. What’s in a name: New World Odor™. Zichtbaar in de tweet met een kindje dat de neus dichtknijpt.

 3. “HATE SPEECH” en “aanzetten tot geweld” is een misdaad, toch….? Maar dat geldt alleen voor de burgers die zich niet kunnen verdedigen zeker!?

  Als de mensheid niet snel tot andere inzichten komt zal het in de komende tirannie nooit meer zelf kunnen of mogen nadenken. Net als hun kinderen, als die nog geboren worden na de globale vergiftiging van de mensheid…

 4. Dit is de man voor wie Rutte, Kaag, de Jonge, Willem Alexander, Maxima, Macron …..en soort-genoten op de knieën gaan.

  • Juist!
   Dat Klausie een nazi is, een nazi die aan zijn laatste jaren bezig is, dat zal wel.
   Maar het zijn de smerige verraders die dergelijke nazi’s invloed geven.
   De moderne Seyss-Inquart die inmiddels de langst zittende minister-president van Nederland is.
   De leider van een politieke partij die zegt te staan voor Volk Vrijheid Democratie!
   Een partij van achterbaks volk zonder karakter, anders zou de VVD zichzelf wel opgeheven hebben.
   D66 bestaan uit extremere landverraders.
   Deze Deserteurs zijn Nazi Liefhebbers, extreme fascisten die zich het tegenovergestelde voordoen.
   D66 was voor het referendum, hebben het referendum afgeschoten.
   D66 was tegen de monarchie, D66 en de monarchie zijn twee handen op een buik.

   Smerige verraders zijn het!
   En wat het volk is die op deze meerdere keren gestemd hebben, moeten Nazi Liefhebbers zijn.

 5. Klaus Schwab’s “Wereldleiders van Morgen” – geïnfiltreerd in regeringsposities om de sinistere Davos Reset..

  https://www.frontnieuws.com/klaus-schwabs-wereldleiders-van-morgen-geinfiltreerd-in-regeringsposities-om-de-sinistere-davos-reset-agenda-door-te-drukken/

  Great Reset: Globalist Klaus Schwab pocht in opgedoken video over het “penetreren” in regeringskabinetten…

  https://www.frontnieuws.com/great-reset-globalist-klaus-schwab-pocht-in-opgedoken-video-over-het-penetreren-in-regeringskabinetten-en-andere-gevaarlijke-globalistische-plannen/

  Wie is de echte Klaus Schwab?
  https://niburu.co/het-complot/16039-wie-is-de-echte-klaus-schwab

  De bizarre en geheimzinnige achtergronden van Mark Rutte

  Mark Rutte is één van de ongrijpbare figuren die als het ware in 2007 vanuit het niets opduiken en voordat je amen kon zeggen premier van Nederland was. Echter, als je wat verder in de achtergronden van onze premier duikt, komen er een aantal bizarre zaken aan het licht.

  https://niburu.co/binnenland/13809-bizarre-achtergronden-en-geheimzinnige-van-mark-rutte-video

  • Klien, ik krijg met Ctr.F op een nieuw tabblad een klein invulveldje rechtsboven en ik kan maar 4 letters invullen. Kunt u nader specificeren wat te doen?

   • @ H. Mulder. Ga eerst naar het document zoals hierboven genoemd. En in dat document tik je Ctr aan en tegelijk F. Dan komt er een invulveld waarin je dan Netherlands tikt. Dan zoekt het het woord op. Niet op klikken, maar telkens een enter geven voor de volgende persoon uit Netherlands. Zo kan je de hele lijst doorzoeken.
    Overigens kun die manier van zoeken overal in de pc toepassen. Ik ga ervan uit dat dit in de pc is, hoe het op een mobiel is, kan anders zijn, maar weet ik niet.
    Succes!

  • Burgemeester van Lille (sinds 2001) Martine Aubry (1950) mag zich sinds 1993 samen met o.a. Mabel Wippe Smit (11.08.1968) een young global leader noemen (eerste lichting) en haar vader Jacques Delors (1925) was tussen 1985 en 1995 voorzitter van de – ongekozen – Europese commissie.

 6. Ik vind de informatiever Schwab relevant, niet om te oordelen maar inzicht te krijgen.
  Eerst was het stopwoord alles is ‘biologisch bepaald’, als het ging om homo’s te legitimeren of zo. ik sprak erover met hen, die het discriminerend vonden dat ik zei het is vaak ‘sociaal’ bepaald.
  Trouwens meer dan 80 procent, maar ik bedoelde het geeneens discriminerend. De wetenschap wordt gebruikt voor wat op het eerste gezicht uitkomt, meestal om je animale of lagere astrale aard te legitimeren, of dierlijke opportunisme.
  Met koningin Máxima was het ook zo, dat zij er niets aan kon doen dat haar vader fout was. Misschien.
  Maar ik ken ziekten die tot tien generaties terug zijn te herleiden, ik noemde eerder erfzonde; het klopt.
  Ik ken niemand die niet bepaalde eigenschappen overneemt van zijn ouders. We zien alleen hoe die een andere wending nemen. Voor of tegen maakt niet veel uit, het schept dezelfde binding. De ergste binding is misschien de dubbele binding.

  • Reken erop dat ik genoteerd heb hoe de trends en de schade op dagelijks vlak waren van het narcisme, en dat de prijs vaststaat hoe hard er ook gemanipuleerd wordt. Of liever naarmate ermee gemanipuleerd wordt.

 7. Naarmate ik meer van die freaks (Rutte, Macron, Trudeau, Biden+ zoon) op machtspositie zie, en zie hoeveel toch hoog opgeleiden deze freaks volgen, begin ik het gezelschap van dieren meer te waarderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in