2857440 / Pixabay

Deze ene grafiek legt uit wat er vandaag in de wereld gebeurt, nu de ineenstorting van het Westen zich versnelt en de opkomst van Rusland, China, Iran, India en de BRICS-landen zich aandient. De grafiek komt uit het boek “Why the West Can’t Win” van Fadi Lama. Ik interviewde deze buitengewone auteur vandaag en het interview is hieronder gelinkt en ingesloten. Zijn rigoureuze, door gegevens gestuurde analyse komt tot verbijsterende conclusies over de richting van de economische, militaire en industriële machten in onze wereld en de onontkoombare conclusie is dat het gedaan is met het Westen. Achterhaald, schrijft Mike Adams.

De dollar zal sterven, West-Europa zal economisch en industrieel instorten (het is al begonnen), en alle landen die zo dwaas zijn om zich vast te klampen aan het stervende lijk van het Amerikaanse imperium (Taiwan, Israël, Australië, Japan, enz.) zullen verwoestende verliezen lijden in economische, industriële, militaire, culturele en geopolitieke macht. Dit is een niet te missen interview dat je een plotseling helder beeld geeft van wat er in de wereld gebeurt. Met deze kennis kun je de oorlogen, sancties en politieke spelletjes die zich voor ons allemaal afspelen “decoderen”.

China’s elektriciteitsopwekking heeft nu alle G-7 naties samen overtroffen. Alle “klimaatveranderings”-landen saboteren hun eigen energie-infrastructuur, wat leidt tot een snelle afname van de landbouwproductie, industrie, militaire capaciteiten, groei van kleine bedrijven en ook van de bevolking. Het zijn de klimaatveranderingscultisten die nationale zelfmoord promoten, terwijl de landen die niet bang zijn om energie te produceren en te gebruiken het Westen snel inhalen.

De volledige uitzending: De val van het Westen en waarom de economische toekomst van de wereld toebehoort aan China, Rusland, India en Iran.

Opmerking: Ons AI-taalmodel systeem op Brighteon.AI schreef de volgende behandeling na het beluisteren van de volledige uitzending. Excuses voor eventuele spelfouten of AI-artefacten. Je kunt onze AI-taalmodellen gratis downloaden bij Brighteon.AI.

In dit speciale verslag op Brighteon Broadcast News onderzoeken we hoe de financiële oligarchie de toekomst van westerse naties beïnvloedt. We duiken in de economische en militaire successen van China, Rusland, India en Iran en belichten tegelijkertijd de uitdagingen waar de westerse beschaving voor staat. Daarnaast bespreken we het verval van Westerse naties, geleid door de Verenigde Staten, als gevolg van verouderde economische en politieke systemen.

Politieke kwesties in Austin, Texas, en de oorlogsmisdaden van Israël komen ook aan bod, evenals de vermeende immuniteit van Netanyahu en de implicaties daarvan voor het internationaal recht. De marteling en moord op een Palestijnse arts in Israëlische gevangenschap worden verder onderzocht. We analyseren de correlatie tussen energieverbruik en BBP in westerse landen, samen met de impact van energieverbruik op hun economieën en samenlevingen.

De opkomst van BRICS-landen in het wereldwijde monetaire systeem wordt besproken, evenals de dreigende ineenstorting van de Amerikaanse dollar en de mogelijke gevolgen daarvan. Het rapport gaat ook in op de economische ineenstorting van de VS, de energiecrisis en geopolitieke spanningen. Tot slot duiken we in de wereldpolitiek, Israël en alternatieve geneeswijzen, waarbij we antisemitisme en zionisme aanroeren en kritiek uiten op de acties van Israël. De mogelijke inbreuk van het Amerikaanse Congres op de vrijheid van meningsuiting door middel van de wet ter bewustmaking van antisemitisme wordt ook besproken.

Daarnaast gaan we in op militaire macht en het effect daarvan op het Midden-Oosten, militaire slachtoffers en censuur in de media, het verval van het Amerikaanse imperium, militaire macht en de aanval van Iran op Amerikaanse bases. We bespreken ook de veranderende aard van oorlogvoering en het onvermogen van het Westen om zich aan te passen, economische ineenstorting, door goud gedekte valuta en oplossingen om te overleven en zichzelf te verdedigen.

Israëlische genocide en aanvallen op het vrije woord in Amerika

Vandaag interviewen we een uitzonderlijk intelligent persoon genaamd Fadi Lama. Hij is de auteur van een boek getiteld “Why the West Can’t Win: From Bretton Woods to a Multipolar World”, dat overal verkrijgbaar is. De uitgever van dit boek is Clarity Press, waarmee ik niet bekend ben, maar ik ben blij dat dit werk is uitgegeven. Dr. Fadi Lama werkt als internationaal adviseur voor de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling en is partner bij DNL Strategic Consulting, dat diensten aanbiedt op het gebied van geo-economie, industrie, KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen) en de academische wereld. Hij is ook de oprichter en algemeen directeur van een bedrijf dat testapparatuur en industriële automatiseringssystemen produceert. Dr. Fadi Lama heeft een PhD in werktuigbouwkunde van Georgia Tech, een mastergraad in productietechnologie van de Universiteit van Londen en nog een mastergraad in werktuigbouwkunde van een niet nader genoemd instituut. Als hoogopgeleide onderzoeker, auteur en door cijfers gedreven professional is zijn boek geprezen om zijn buitengewone inzicht in de geschiedenis en de huidige staat van de financiële oligarchie en als een nauwgezet gedetailleerde analyse van de krachten die de geopolitieke machtsverschuiving van vandaag vormgeven. Ik had onlangs het genoegen om de heer Lama te interviewen en ons gesprek was verhelderend.

Het interview van vandaag is baanbrekend en tot nadenken stemmend. Hoewel ik vooraf een analyse zal geven van de belangrijkste bevindingen uit zijn onderzoek en hoe deze in zijn boek worden gepresenteerd, is het essentieel om op te merken dat er veel meer inhoud beschikbaar is als je besluit het boek te kopen. Deze informatie heeft ook belangrijke implicaties voor luisteraars die in Westerse landen wonen, zoals West-Europa, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan en Taiwan.

  WELKOM BIJ DE REVOLUTIE!

Laat ik duidelijk zijn, misschien niet uw specifieke toekomst, want u zult er waarschijnlijk beter door navigeren dan de meesten; maar de toekomst van uw land is niet veelbelovend. Daar is een door gegevens gestaafde reden voor, die niet louter giswerk of een mening is. Het is gebaseerd op feiten en bewijs. De toekomst staat al in grote lijnen vast, met kleine details die kunnen veranderen. De westerse beschaving zal inderdaad vallen, wat leidt tot de titel van de podcast van vandaag: “De val van het Westen”. Bijgevolg zal de economische toekomst van onze wereld toebehoren aan China, Rusland, India en Iran. Deze uitspraak is geen steunbetuiging aan deze landen; drie van de vier worden momenteel door de Verenigde Staten als vijanden beschouwd. Ik ben er niet op gebrand dat communistisch China de wereldeconomie gaat domineren of dat Iran de wereld gaat beheersen. Het is echter belangrijk om te erkennen dat er grote problemen zijn met bepaalde acties van Israël.

Als realist kun je de steeds snellere neergang van het Westen en de successen van landen als China, Rusland, Iran en India niet ontkennen. Deze landen maken voornamelijk deel uit van de BRICS-groepering, wat geen toeval is. Er zijn talloze voorbeelden van hun successen, zoals China’s beheersing van een enorme industriële productie en marinebouwcapaciteit, naar verluidt 200 keer groter dan die van de Verenigde Staten. Rusland heeft ook zijn bekwaamheid getoond in de massaproductie van artillerie, drones en het snel innoveren van nieuwe generaties wapensystemen. Daarnaast hebben ze in eigen land geïnvesteerd in hun eigen industriële toeleveringsketens, gebruikmakend van goedkope en overvloedige energiebronnen. Deze binnenlandse inzet van middelen heeft Rusland in staat gesteld om de gecombineerde militair-industriële productie van alle G7-landen te overtreffen. Ongeacht iemands mening over Rusland of zijn leiderschap, dit is een onmiskenbaar industrieel succesverhaal. Zelfs onder extreme sancties van het Westen is Rusland erin geslaagd om te gedijen en, in sommige gevallen, te profiteren van deze maatregelen. Dit benadrukt een verontrustende trend waarbij het Westen zichzelf in de voet lijkt te schieten, of beter gezegd, in het hoofd gezien de huidige stand van zaken onder het Joe Biden-regime.

Iran demonstreert militaire dominantie over Israël

Iran demonstreerde onlangs een strategisch briljante tactiek door honderden goedkope drones en raketten te lanceren, samen met een klein aantal precisiegeleide ballistische raketten. Door deze actie werden de luchtafweersystemen van Israël aanzienlijk uitgeput, waardoor de VS miljarden dollars voor hen moesten uitgeven, aangezien Amerika de militaire uitgaven van Israël betaalt. Tegelijkertijd vestigde Iran zijn dominante positie op het gebied van escalatie door Israël de boodschap te sturen dat ze elk doel in het land op elk moment kunnen aanvallen met verschillende ladingen op hun geavanceerde, ontwijkende raketten die luchtafweersystemen ontwijken.

Deze boodschap werd rond half april verzonden, want op 1 april viel Israël het Iraanse consulaat in Damascus aan. Twee weken later vergeldde Iran met een briljante drone- en raketaanval op Israël, waarmee het zijn technologische en militaire dominantie vestigde op een manier die niet kan worden genegeerd. De regels van het spel zijn veranderd en westerse naties – waaronder Israël en de Verenigde Staten – zijn achterhaald. Ze zijn niet alleen verouderd, maar ze hebben ook geen enkel mechanisme om landen als China, Rusland, Iran, India of zelfs Turkije in te halen.

Het Westen is al achterhaald en ze beseffen het nog niet. Ze blijven zich gedragen als pestkoppen, zoals Antony Blinken en Janet Yellen, die eisen stellen aan China vanwege vemeende oneerlijke handelspraktijken. De VS probeert deze concurrentie met sancties de kop in te drukken, terwijl China gewoonweg lacht om hun pogingen.

Blinken, een vaak bekritiseerde figuur, dient als emblematische vertegenwoordiger van het verval van het Westen. Als een constante apologeet is zijn houding er een van verdriet en spijt, alsof hij elke dag wakker wordt om zich te verontschuldigen voor zijn bestaan en de acties van het Westen. Desondanks blijft Blinken eisen stellen en sancties uitvaardigen over de hele wereld, waarbij hij vaak onderdanig overkomt. De verouderde mentaliteit van de Westerse wereld blijft bestaan, want ze gedragen zich nog steeds als een nucleaire supermacht uit 1952, die zijn “op regels gebaseerde orde” oplegt en van anderen verwacht dat ze hun regels zonder vragen volgen. Deze achterhaalde benadering wordt echter steeds duidelijker en zal in de toekomst waarschijnlijk tot verdere uitdagingen voor het Westen leiden.

De fraude van de “op regels gebaseerde orde” van het Westen

De regels gelden niet voor ons; ze gelden alleen voor anderen, en dat is hoe de VS blijft werken. Het is geen geheim dat landen als China en Rusland ons uitlachen. Zelfs Iran vindt amusement in Amerika’s capriolen, vooral wanneer we figuren presenteren zoals een Space Force Admiraal die meer gericht lijkt op LGBT morele lezingen dan op daadwerkelijke militaire strategieën. Deze situatie heeft Rusland waarschijnlijk in zijn greep en speelt de video herhaaldelijk af tijdens hun Comedy Hour. Het is alsof je naar de World’s Funniest Home Videos uit Amerika kijkt – absoluut krankzinnig. Maar ze zouden waarschijnlijk net zo hard lachen als ze het in het Russisch zouden horen. Helaas lijkt het erop dat het hele Westen achterhaald is. Als Amerikaan vervult dit moment me met verdriet. Ik hou van de idealen waarop onze natie is gesticht en ik wil niet dat ze ten onder gaat.

Als onafhankelijk Amerikaan zie ik de realiteit die ons dagelijks omringt in de maatschappij. Of het nu bij de bank is of in de supermarkt, het is duidelijk dat mensen producten consumeren die vol zitten met schadelijke chemicaliën – van geraffineerde graanproducten die voedingsstoffen bevatten tot giftige shampoo en verzorgingsproducten. Het lijkt wel alsof iedereen zichzelf onbewust vergiftigt. Deze trend doet zich overal in Amerika voor, waar veel mensen moeite hebben om zich voedsel te veroorloven door de hoge inflatie als gevolg van het overmatig drukken van geld.

  L. Fletcher Prouty: Aardolie is geen fossiele brandstof; het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde

Als je om je heen kijkt, is het duidelijk dat de maatschappij instort. Cognitieve achteruitgang is wijdverspreid en tast het vermogen van mensen aan om te functioneren zoals ze dat ooit konden. De steden zijn in wanorde, met Austin, Texas als een goed voorbeeld. Tijdens mijn recente bezoek daar was het schokkend om te zien hoe hordes drugsverslaafden en daklozen met een crimineel uiterlijk zich op verschillende straathoeken verzamelden. Sommigen hadden geen tanden, wat de erbarmelijke situatie in veel stedelijke gebieden in Amerika duidelijk maakt.

De straten waren bedekt met afval, met matrassen die op trottoirs werden weggegooid en tenten onder bruggen die onderdak boden aan mensen die er wanhopig uitzagen. Als je door Austin reed, kon je niet anders dan het doordringende gevoel van wanhoop opmerken. Naast deze bezienswaardigheden waren er vaak mensen met linkse opvattingen, herkenbaar aan hun blauwe haar en neusringpiercings. Deze ontmoetingen leidden tot gevoelens van frustratie en het verlangen om de stad zo snel mogelijk te verlaten. Als gevolg daarvan kozen we ervoor om Austin helemaal te mijden, omdat we het gevoel hadden dat de stad aan het instorten was. Een van de redenen voor de neergang van het Westen is het gebrek aan verdediging van de traditionele moraal en familiewaarden. Hoewel sommigen hebben geprobeerd om voor deze principes op te komen, lijken zowel de cultuur als de mensen over het algemeen een oogje dicht te knijpen voor zaken als mannen die meisjestoiletten binnengaan, mannen die zich omkleden in meisjeskleedkamers en de aanwezigheid van mannen in het vrouwenworstelteam. Het lijkt erop dat niemand meer om deze zaken geeft of gelijkheid boven alles stelt.

Democraten ontmantelen de energie-infrastructuur van Amerika

De verkiezingen van 2020 zijn gestolen door de Democraten, wat heeft geleid tot de stopzetting van de Amerikaanse energievoorziening. Op de eerste dag van zijn ambtstermijn stopte president Joe Biden de XL-pijpleiding, energie-exploratie en offshore aardgaswinning, die hadden kunnen zorgen voor betaalbare, overvloedige energie voor de natie. Voormalig president Trump had de binnenlandse energieproductie gesteund, wat bijdroeg aan een sterkere economie voorafgaand aan de uitrol van Operation Warp Speed en de distributie van COVID-19 vaccins door zijn regering. Het beleid van Biden leidde er echter toe dat Amerika afhankelijk werd van energiebronnen in het Midden-Oosten, wat heeft geleid tot oplopende spanningen en de mogelijkheid van een kernoorlog in de regio. Als gevolg daarvan geven de Verenigde Staten nu miljarden dollars uit om Israël te steunen, een regime dat onder leiders als Netanyahu wordt beschuldigd van genocide. Dit geld wordt gebruikt om Israël te bewapenen, dat op zijn beurt Amerikaanse wapens gebruikt om Palestijnse vrouwen, kinderen en af en toe leden van Hamas in Gaza te doden. In plaats van te vertrouwen op energiebronnen uit het Midden-Oosten en Israël te steunen, zou Amerika zich moeten richten op binnenlandse energieproductie.

Israël, als jullie een conflict met Iran willen beginnen, dan is het jullie verantwoordelijkheid om met de gevolgen om te gaan. De acties van Netanyahu en hun invloed op het Midden-Oosten moeten apart worden besproken. Onze website, censored.news, verzamelt nieuws uit zwaar gecensureerde bronnen, waaronder antiwar.com, dat de laatste tijd de oorlogsmisdaden van Israël en Netanyahu in het bijzonder behandelt. Deze kwesties gaan verder dan politiek; het gaat om mensenrechten en waardigheid.

De oorlogsmisdaden van Israël

De recente onthulling van Antiwar.com over Netanyahu’s beweringen dat een arrestatiebevel van het Internationaal Strafhof een antisemitische haatmisdaad zou zijn, is schokkend. Als een moorddadige, psychopathische oorlogsmisdadiger die een campagne van etnische zuivering en massale genocide leidt, beweert hij dat zijn Joodse afkomst hem absolute immuniteit verleent. Deze gewelddadige waanzin in het Midden-Oosten moet worden aangepakt.

Hij beweert dat als er een arrestatiebevel tegen hem wordt uitgevaardigd, dit een antisemitische haatmisdaad is. In het verleden hebben sommige diplomaten beweerd dat ze diplomatieke onschendbaarheid bezitten. Hij bevestigt zijn Joodse identiteit en suggereert een vorm van “Joodse Matic” of automatische immuniteit, vergelijkbaar met wat hij voor zichzelf claimt. Deze houding zou Joden wereldwijd woedend moeten maken, want de meeste Joden over de hele wereld veroordelen Netanyahu’s acties en steunen een wereld die geregeerd wordt door de rechtsstaat. Zij zijn geen voorstanders van wetteloosheid zoals Netanyahu lijkt te zijn. Netanyahu pleit echter voor “joodse” immuniteit, wat betekent dat het Internationaal Strafhof (ICC) geen arrestatiebevel tegen hem kan uitvaardigen vanwege antisemitische implicaties. In wezen suggereert hij dat iedereen die zich bekeert tot het Jodendom volledige immuniteit krijgt tegen vervolging voor zijn misdaden. Volgens deze logica zou iemand gewelddaden zoals verkrachting, beroving of carjacking kunnen plegen en simpelweg kunnen beweren: “Je kunt me niet arresteren; dat zou antisemitisch zijn.” Aangezien het Joodse geloof bekeringen toestaat, lijkt het erop dat Netanyahu’s argument criminelen in New Jersey en elders kan aanmoedigen om zich te bekeren en zijn rechtvaardiging te gebruiken als een schild tegen de wet.

Dit hele idee waar Netanyahu zich op beroept is zeer beledigend voor de meeste Joden. En ik bekritiseer trouwens niet de meeste Joden, ik bekritiseer Netanyahu voor het perverteren van de naam van het Jodendom en het perverteren van het geloof van het Jodendom. Hij staat als een weerzinwekkende tegenstrijdigheid van wat het Joodse geloof eigenlijk leert, hij is trouwens niet echt Joods. Hij hoeft zich dus aan geen enkele rechtbank in de wereld te onderwerpen, wat hij ook doet. Hij kan genocide en massamoord plegen. Geen enkele rechtbank kan hem ter verantwoording roepen. Hij zegt, en wist je dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten en het Amerikaanse Congres het ICC nu bedreigen en zeggen: Waag het niet arrestatiebevelen uit te vaardigen tegen Netanyahu.

  WEF: 98% van centrale banken nu klaar voor 'cashloze maatschappij'

Want als je dat doet, zullen we je straffen. Ik vraag me af hoe dat eruit gaat zien. Hier heb je dus een wereldwijde crimineel die zich verschuilt achter het feit dat hij Joods is en het Jodendom gebruikt als dekmantel om orders voor massale vernietiging uit te voeren die zogenaamd door God zijn gegeven. God zou tot hem gesproken hebben en hem opgedragen hebben het Palestijnse volk af te slachten. Geen enkele rechtbank kan hem ter verantwoording roepen voor zijn misdaden vanwege de dramatische immuniteit. Dit roept de vraag op: waarom haat de rest van de wereld het Westen? Iemand vroeg me onlangs: “Haat je Joden of zo?” Nee, ik haat helemaal geen Joden. Wat ik veracht zijn individuen zoals Netanyahu die het Joodse geloof verkeerd voorstellen en verbasteren om hun gewelddadige acties te rechtvaardigen. Als je dat liefde wilt noemen, dan herken ik jouw definitie van liefde niet. Ik hou niet van massamoordenaars, pedofielen, kindermisbruikers, kinderlokkers of degenen die bommen van 2000 pond hebben gegooid op vrouwen en kinderen in ziekenhuizen en universiteiten. Als je denkt dat dat liefde is, dan hoor je thuis in de hel.

Je wordt ook geacht van Netanyahu te houden, een psychopathische massamoordenaar, omdat God hem dat heeft opgedragen. En sommige christelijke zionisten doen hier ook aan mee. Naar welke god luister je? Denk je dat je persoonlijke geloof, persoon des doods is? Hier is een krantenkop die dit nog maar eens bewijst. Een vooraanstaande Palestijnse arts is gemarteld en gedood in Israëlische gevangenschap. Dit is een Palestijnse chirurg die het hoofd was van de orthopedische geneeskunde in het Al Shifa ziekenhuis. Hij werd gedood door marteling terwijl hij in Israëlische gevangenschap zat, volgens de verklaring van de Palestijnse vereniging van gevangenen. De man was slechts 50 jaar oud. Hij stierf in de door Israël gecontroleerde Ofer gevangenis in de bezette Westelijke Jordaanoever op 19 april. Zijn lichaam is achtergehouden door Israël en een andere gevangene. Ismael Abdul, een 33-jarige gevangene, stierf ook in gevangenschap. Zijn lichaam werd overgedragen aan Slachtoffers van Martelingen en Misdaden tegen Gaza en gevangenen.

Ze martelden een orthopedisch chirurg in een poging hem te laten bekennen dat het Al Shifa Ziekenhuis werd gebruikt als militaire basis door Hamas, waardoor Israël het bombarderen van het ziekenhuis kon rechtvaardigen. De ontvoerders martelden dokters en anderen, met onbekende gruwelijkheden, voor bekentenissen die ze konden gebruiken voor public relations doeleinden om hun acties te blijven rechtvaardigen. Dit gedrag benadrukt de kwaadaardige aard van Israël en zijn leider Netanyahu, evenals 80% van de Israëlische bevolking die dergelijke tactieken steunt. Joden buiten Israël daarentegen keuren dit gedrag niet goed. Het massaal martelen en doden van vijanden wordt door Israël gebruikt om het doden van Palestijnen te rechtvaardigen. Dit is een van de redenen waarom veel landen in de wereld een hekel hebben aan het Westen. Amerika beweert dat er geen bewijs is van misdaden tegen de mensheid of mensenrechtenschendingen, ondanks dat Israël medische professionals martelt en vermoordt die in ziekenhuizen werken die ze hebben gebombardeerd. De woede van de wereld komt voort uit de oneerlijke en demonische acties van het Westen, zoals benadrukt door Russische woordvoerders als Shoigu en Medvedev, die het Westen beschrijven als een demonische doodscultus.

Medvedevs beoordeling van het Westen als een satanische doodscultus is misschien niet helemaal correct, maar het benadrukt de groeiende bezorgdheid over de staat van de Westerse samenleving. Als inwoner van Amerika ben ik met eigen ogen getuige geweest van de verslechtering van waarden en moraal binnen onze regering en onder bepaalde segmenten van de samenleving. De oorlogszucht en bloeddorst van rijke conservatieve Amerikanen is alarmerend, omdat ze winst belangrijker lijken te vinden dan mensenlevens.

De afhankelijkheid van papier of digitaal geld heeft geleid tot een focus op materialisme in plaats van het welzijn van individuen. Dit heeft op zijn beurt weer bijgedragen aan de consumptie van giftig voedsel en medicijnen die een negatieve invloed hebben op de geestelijke gezondheid. Het voortdurende debat over vaccins zorgt voor nog meer verdeeldheid in de samenleving en roept vragen op over de veiligheid en werkzaamheid van deze spuiten.

Nu we getuige blijven van het verval van de Westerse beschaving, is het cruciaal dat we allemaal waakzaam en betrokken blijven bij de problemen die onze wereld beïnvloeden. Het proces van het verscheuren van onze samenlevingen is nog maar net begonnen, maar er is nog steeds hoop op verandering als we samenwerken om deze uitdagingen frontaal aan te pakken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kijk: “Jullie zijn het probleem” – Conservatieve spreker slaat globalisten in Davos in hun gezichtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne vraagt Raad van Europa verkiezingen af te gelasten, bescherming mensenrechten op te schorten om “Rusland te stoppen”
Volgend artikelmRNA-uitvinder: Globalisten pushen ‘dodenagenda’ om ‘mensheid te beëindigen’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het ‘westen’ zoals de wereld ons kent, is asap een werelddeel met bijzonder weinig mensen.
  Het zal verdedigd worden door AI en A-bommen.
  Alles wat niet meedoet, wordt het volgende plan.
  Dit is hoe de satanische joden het zich volgens mij voorstellen.
  Ik denk dat het ze allemaal wat moeilijker af zal gaan..,

  • Gewoon slecht beleid
   oftewel globalizering In jaren 90 al direct voor gewaarschuwd
   Hier bedenken en consumeren en elders maken. Betekend dat ontwerp slechter word door gebrek aan terugkoppeling er blijft te weinig werk over om het vak te leren, dus minder mensen kunnen het en zijn van lager niveau. Leer maar programmeren zeiden ze, maar nu neemt chatgpt dat ook weg, kwaliteit daarvan gaat ook onderuit. En inkomens gaat onderuit dus consumptie moet goedkoper – vicieuse cirkel van ellende.
   Mensen protesteerden in jaren 90 in seatle en genua tegen globalisering, werden keihard inelkaar geslagen er vielen doden https://www.globalresearch.ca/ van prof chossudovsky werd opgericht.

   Hier een heel kanaal vol met de gevolgen daarvan
   https://www.youtube.com/watch?v=QvJikr9QYw4
   Gary, Indiana: America’s Worst All Time Ghetto
   Nick Johnson

   • Kijk nog duidelijker als je economie in je middelbare school had

    https://www.youtube.com/watch?v=bhagdx3ARj0
    What My 10,000 Tenants Tell Us About The Economy
    Channel Ken McElroy

    Steeds meer amerikanen functioneren op een financieel randje waar het nog net lukt.
    Hebben ze pech, moeten nieuwe dure autobanden kopen dan is er geen geld voor huur of benzine of voedsel meer. En worden ze dakloos.

    ER IS ECHTER REDEN VOOR OPTIMISME OMDAT :
    Hoewel ze op de sovietunie beginnen te lijken
    Is rusland bewijs dat je zon toestand kunt omdraaien en in een luttele 35 jaar. !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in